Jump to content

JimJag

Club Donateur
 • Content Count

  355
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

JimJag last won the day on March 21

JimJag had the most liked content!

Community Reputation

206 Toppertje

About JimJag

 • Birthday 06/12/1973
 • Age 47

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Waspik
 • Age 47

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Dag mensen, mijn naam is Jim en woonachtig in Brabantse Waspik. 46 jaar op deze planeet nu en van mening dat er zolang ik leef toch maar wat benzine verstookt moet worden. Na jaren Peugeot en Renault te hebben gereden, heb ik vorig jaar de stoute schoenen aangetrokken. November 2016 kocht ik een 2001 3.0 S-Type om eens te proberen of het iets voor me was. Ook om het eens van alle kanten te kunnen bekijken voor wat betreft onderhoud en dergelijke. De ervaring die je opdoet bij de franse merken komt goed van pas. Na er een aantal keren hoofdschuddend onder en naast te hebben gestaan werd ik dus ook gepakt door het 'Jag'virus. Toen ik vorig jaar een S-Type R zag staan was het dan ook niet moeilijk. Ze heeft er nu 177000 op zitten, geeft me iedere keer een grijns van oor tot oor en regelmatig mag de radio gewoon uit om van het geluid van die V8 te genieten. Verder heb ik nog een Toyota MR2 1.6 20V uit 1986.
 • Age 47

Recent Profile Visitors

1147 profile views
 1. Zeker interesse, zal er zijn met de kat op wielen 😉
 2. Die interesse is er zeker, ik zal er zijn! En de rally, bring it on!
 3. Het is verbazend wat een mooie weggetjes er toch iedere keer weer tevoorschijn komen in ons kleine landje. Genoten van het goede weer en voelde heerlijk om weer eens met een paar Jags op pad te zijn.
 4. 🤣flinke stortbui gehad richting Gorinchem
 5. We gaan het meemaken. Zie jullie morgen!
 6. Wij zijn erbij met de STR. Misschien komt er ook nog een X350 mee.Mooie omgeving voor een tochtje, het is weer lang geleden .
 7. Bij mij was het toch echt wel einde verhaal voor het kogelgewrichtje. Gekozen voor de quick 'n' dirty methode met de schroef. Voorgeboord met 3mm en afgevlakte schroef van 30x4 er in gejast. Tevens een steuntje gemaakt voor de motorkap open te houden als er een windvlaag kwam. Had hem al twee keer teruggekopt. Pvc pijpje openzagen aan een zijde zodat ie er tussen kan. Simpel en effectief.
 8. En vanmorgen was de zwarte schoonheid hier aan de beurt met een hangend oogje. Links schijnt een meter of 5 a 6 voor me op het wegdek. Morgen maar eens op onderzoek. Misschien die schroefreparatie, heb bij mijn vorige S-Type van metaal een nieuw kogelgewrichtje gemaakt. Dat was een heel geprul om te monteren.
 9. Zet ik in de agenda! Die willen we niet missen, de regen zal tegen die tijd toch zeker wel op zijn.
 10. Time Left: 20 days and 4 hours

  • Te Koop
  • Gebruikt

  Setje Jaguar XK Venus velgen 2 stuks 18 inch x 8,5J ET 49mm #C2P1010 2 stuks 18 inch x 9,5J ET 31mm #C2P1011 Wat lichte beschadigingen aan de velgranden. zie foto's

  350.00 EUR

 11. Een ding om te proberen is misschien om beide slangen van de kachelradiateur los te maken en te zien of je er met tuinslang en leidingwater iets doorheen krijgt. Eventueel met warm water uit de kraan.
 12. Er zit een jag dealer in den bosch en in Boxtel zit classic park.. Den haag heb je Louwman museum en tegen den Haag aan zit Romijn Jag dealer.. tot zo ver even mijn inspiratie 😁
 13. Raymond beterschap, rustig aan doen dus. Eindelijk resultaten uit de onderzoeken, het is toch altijd beter te weten wat er is. Mocht je er 1 november zijn, dan komen we je dan tegen. Ik heb Richard en Ingrid naar jullie gestuurd met hun "nieuwe" X350. Dan komen wij waarschijnlijk ook mee op 1 november. Sterkte met het herstel en probeer niet te veel te doen...
 14. Ziet er zeker leuk uit! En Fudge and more is er ook als standhouder, dat zal de vrouw waarderen
×
×
 • Create New...