Jump to content

johanvdpluijm

Members
 • Content Count

  371
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Everything posted by johanvdpluijm

 1. integendeel, een Jaguar heeft juist een mooie VAcht
 2. (sorry voor de bump) Gisteren hebben we hier thuis het plan opgevat een OBD II sensor aan te schaffen, maar welke dan is de onvermijdelijke vraag. Guus, aangezien jij er ervaring mee hebt, welke zou jij aanbevelen? Mij maakt kabel vs draadloos weinig uit, ik denk dat ik kabel handiger vind maar het gaat mij erom dat het gewoon goed werkt. Gaat om het uitlezen van de jag (x308), MX-5 (nb), evt de E-klasse (W212 facelift), skoda fabia (II) en het Uppie (2015)
 3. Leuk idee maar ik denk dat we -gezien de maatregelen- eerder een paar maanden vooruit moeten plannen ipv weken. De besmettingen lopen volgens mij weer op, maar over drie maanden zijn een grote groep van jullie misschien al gevaccineerd
 4. ik vind dat lichtblauwe (knopje van Quote, het aantal berichten van leden etc) wel erg licht van kleur, haast niet te lezen. Ook niet als ik het contrast van mijn scherm aanpas. verder heb ik niks te miepen
 5. dat is precies het probleem met auto hoezen, dan is ie helemaal vochtig (mijn auto staat buiten)
 6. ook niet echt "groen" dit.. roestende keukenkastjes...
 7. goed bezig! ook voor mij is t bijna vakantietijd; donderdag naar de Harz met de jag.. eergisteren al even een stukje autobahn gehad, m n broer tegenmoet gereden die terug kwam van vakantie, die had zn mx5 nb bij en een vriend reed in een silvia S14 (wit met zwarte velgen, zonde eigenlijk want t is een prachtige auto). onderweg een engelse autoclub tegengekomen met M2s, AMG-GT's en meer van dat soort spul maar het reed als tuig.
 8. Ideaal, niemand die gaat vragen naar studieschuld, geen hypotheek, klinkt als een goed plan! Maar, ik heb voorlopig geen idee of ik er in september bij ga zijn.
 9. hier (hopelijk) hetzelfde verhaal
 10. ik vind een touchscreen in de auto sowieso stomvervelend. heb er ook 1 in de up (en in de jag als ik de navigatie meeneem), het is langzaam, knopjes zijn niet makkelijk bereikbaar en 9/10 keer moet je opnieuw op t knopje drukken. dat kan alleen veilig op een parkeerplaats. Als ik dat dan vergelijk met het wieltje wat de mercedes heeft weet ik het wel hoor..
 11. kleine nuance was wel op zn plaats, thx.
 12. ja dat doet de politie niet altijd, dingen professioneel aanpakken Edit: althans niet in mijn ervaring. Terechte kritiek op deze opmerking, was erg ongenuanceerd. laat ik het zo zeggen; de goede dingen zie ik nauwelijks, de slechte blijven echter bij (geen aangifte kunnen doen en vergelijkbaar).ik ga over die ervaringen niet verder uitweiden, en dat zijn slechts mijn ervaringen. Ik heb geen wantrouwen of persoonlijke wrok tegen politiemensen, ik heb het idee dat er echter veel te weinig middelen naar deze organisatie gaan.
 13. ik ben 10 kg zwaarder dan de grootste. leuke workout om met dat beest te gaan touwtjetrekken of met een stok te spelen.
 14. Zwitsers, Berner Sennen Prachtige beesten en een leuk karakter
 15. Twee Hondjes Van 45-50 kg per stuk
 16. Onze beestjes zijn een paar maatjes groter (enkelen hier kunnen dat bevestigen, alhoewel de oudste van toen overleden is, en we een jonge van bijna twee jaar erbij hebben op het moment) en vinden het heel leuk dat we thuis werken. Extra vaak lopen, om 10.00 spelen als we koffie gaan drinken etc.
 17. zal ik dan maar een gedichtje maken?
 18. Ja dat klopt maar dan ben ik, de versie van hier en nu, degene die daar gaat eten en ik heb nu een contactverbod en die 1.5m afstand regel. Als ik die niet heb, dan maakt het niet meer uit. Het is je huidige ik die naar een onbestemde plek op een onbestemd tijdstip reist, niet een eerdere/latere versie van ik. Anders hebben ze straks allemaal corona (denk niet dat ik t heb hoor, rustig) en dan is het hele universum besmet. Dat wil je ook niet
 19. So long and thanks for all the fish! Ook een nummer trouwens, wel een beetje speciaal. Helaas is er een contactverbod, anders was ik graag eens in the restaurant at the end of the universe gaan eten Prachtige boeken. Maar hadden ze die gozer uit Betelgeuse niet gewoon Rolls Royce of Morris Minor kunnen noemen? Er staat trouwens wel een Prefect op Marktplaats voor een kleine 30k.... Ik heb Don Quixote liggen en nog een boek van Gorbatsjov. Daarna ben ik door m'n boeken heen. Iemand suggesties? Mij boekenbezit varieert van Er ist wieder da ( a
 20. dat beest is helemaal blij want er is niemand buiten die m zal tegenhouden. we hebben geen last van het beestje, het beestje wordt niet bestreden, het beestje gaat verder noordelijk en voor je het weet zit ie volgend jaar tussen je boterham met kaas te wachten.
 21. Schijtmilennials die geen auto willen hebben volgens boomers die het nu voor het zeggen hebben. Doe mij maar gewoon een leuke auto hoor. Nu rond aan het kijken voor een echt eigen auto voor dagelijks gebruik trouwens.
×
×
 • Create New...