Ga naar inhoud

johanvdpluijm

Members
 • Aantal items

  72
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  4

johanvdpluijm won de laatste dag op 19 februari

johanvdpluijm had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

20 Goed

Over johanvdpluijm

 • Verjaardag 08/11/1998
 • Leeftijd 19

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Waalwijk
 • Hobbies
  LEGO, tanks, games.
 • Leeftijd 19

Contact Methods

 • Skype
  johanvdp3
 • Leeftijd 19

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Ik ben Johan, student Technische Bedrijfskunde uit Waalwijk.
  Verder ben ik Security Assistant bij ICT Group N.V, zwemleraar bij stichting De Dobertjes en leiding bij scoutinggroep MBG waalwijk, speltak Meisjes-Welpen/Kabouters
 • Leeftijd 19

Recente bezoekers van dit profiel

178 profielweergaven
 1. Forum Meeting & Puzzelrit 20 Mei 2018

  Tot wanneer kan er aangemeld worden? Ik kan misschien in de middag langs komen maar dat weet ik pas over een aantal weken..
 2. British Autojumble Waalwijk 24 juni 2018

  Ik ben erbij! Ik ga bijna altijd, maar nu dan (hoogstwaarschijnlijk) met de auto. Voor mij begint de pret al eerder, want zodra de eerste mensen die kant op rijden met de auto's, komen ze bij ons achter langs Hopen op droog weer, ook voor de week ervoor, want het is anders een grote modderpoel. EDIT: locatie van vorig jaar gevonden.
 3. Wimb's X308

  hij doet 't gewoon hoor Goed bezig!
 4. British Cars and Lifestyle 10-11 maart

  buiten stond een gele met roze streepje (coachline? ) Maar die was rond 1u al weg geloof ik
 5. spiegels

  ik wil de mijne ook vervangen (zijn bekrast en aan 1 kan zitten gaten) Emerald Green geloof ik... of toch chroom, want ik heb een sovereign. twijfel twijfel.. Heeft iemand nog iets moois liggen?
 6. British Cars and Lifestyle 10-11 maart

  Top! mooie foto's. ik heb zelf geen mooie foto's. M'n ma wellicht, als de de camera niet ondersteboven had Ik vond het wel leuk, maar toch wel erg veel geld voor wat je er voor krijgt. Net als het eten.... Niks gevonden waar ik naar zocht, dus dat is wel een beetje jammer. British Autojumble in Waalwijk is een evenement waar ik sowieso naar toe ga, lopend, fietsen of met de jag op het terrein. Datum was eind juni geloof ik. 24e ofzo. Ik zag net ergens kaartjes er over liggen, maar de website ervan is niet te vinden atm..
 7. British Cars and Lifestyle 10-11 maart

  Met Engelse autos heb je al gauw dat er niet veel van rondrijden
 8. British Cars and Lifestyle 10-11 maart

  Ik moet nog even kijken hoe ik zit qua school en vrijwilligerswerk. Als ik kom is het de zondag, met of zonder kopie en ouders..
 9. Jonge Jaguar-rijders gezocht!

  UPDATE: De reservering is aangepast naar 20 auto's en 20 personen. Aangezien het alweer maandag is, stel ik voor om het daarbij te laten en niet verder aan te passen. Mochten er meer mensen komen, dan kan ik geen plek garanderen. Anders weet Valk ook niet waar ze aan toe zijn. Tot zondag! P.S. Als er mensen vanuit De Langstraat vervoer nodig hebben, laat het me weten, ik heb 2 plekken achterin en wellicht ook 1 voorin
 10. Jonge Jaguar-rijders gezocht!

  in het beste geval bel ik nog eens om de reservering te veranderen naar 20... of nog meer. Who's keeping score?
 11. XJ 8 blueprints gezocht

  Hallo allemaal, daar mijn 1ste hobby LEGO is, wil ik een Jaguar XJ (308) maken (goh da's toevallig ) Ik ben op zoek naar voor- zij- achter- en evt bovenaanzichten met dimensies. Hoe meer hoe beter Details kan ik in mijn eigen auto bestuderen. Mijn vorige auto-project:
 12. Jaguar XJ 6 series 3 als eerste auto?

  Er staat nu een X308 voor de deur
 13. zwarte X308 XJR 1998 gekocht

  Ik heb 'm zien staan ja, mooie auto en het 'juiste' bouwjaar . Veel plezier!
 14. X308 Telefoon / audio aansluiten Jaguar radio

  Kan die Parrot ook met bluetooth muziek afspelen? was mij niet duidelijk. Ik heb m er in zitten, geen idee wat en hoe dat ie t doet. Handsfree bellen was me al wel duidelijk. Bespaart me weer CD's, daar ik al geld uitgeef aan Spotify.
 15. Test: Jaguar i-Pace (2018)

  gok dat je dan aardig wat molens moet hebben die ook vrij hoog komen. Ach, leuk vraag misschien voor de natuurkundeklas van VWO 2
×