Jump to content

johanvdpluijm

Members
 • Content Count

  171
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

johanvdpluijm last won the day on August 18

johanvdpluijm had the most liked content!

Community Reputation

76 Toppertje

About johanvdpluijm

 • Birthday 08/11/1998
 • Age 21

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Waalwijk
 • Hobbies
  LEGO, tanks, games.
 • Age 21

Contact Methods

 • Skype
  johanvdp3
 • Age 21

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Ik ben Johan, student Technische Bedrijfskunde uit Waalwijk.
  Verder ben ik Chief Information Security Officer bij Baanbrekers in Waalwijk, zwemleraar bij stichting De Dobbertjes en leiding bij scoutinggroep MBG waalwijk, speltak Meisjes-Welpen/Kabouters
 • Age 21

Recent Profile Visitors

704 profile views
 1. oh, ik dat dat therapeutische honingraatplastic was?
 2. Dan zal dat sponzige het gevoel geven dat ie slecht remt. Klopt inderdaad dat als je de rem een beetje intrapt er nog niks gebeurd, pas daarna gaat ie remmen. Moet zeggen dat ik, naast de slipcursus, pas een keer of drie echt vol in de remmen moest in de afgelopen 3 jaar, en dat was met de Skoda fabia en een Mercedes, ik denk de C220 cdi. De Mercedes staat zo stil.
 3. Wat betreft de x350 geloof ik je graag. Ik denk dat mijn x308 later stilstaat dan een nieuwe "308"
 4. Balen man, maar laat je vakantie er niet door verpesten. Schade aan de lak v/d bumper en een parkeersensor of dat nog niet eens? (ga ervan uit dat de inzittenden nergens last van hebben?) Overigens is doorrijden na een ongeluk toch gewoon strafbaar? Ik heb zo'n bloedhekel aan dit soort files, zeker met de jaguar heb je een lange remweg tov nieuwe auto's. 2 seconden afstand is er niet voor niks zullen we maar zeggen.
 5. car design of the year? enkel naar de voorkant of binnenkant gekeken ben ik bang. Het is een SUV-achtig vehikel..... wat de F-type betreft; ik acht de kans groot dat de koplampen meer op de rest van de jags gaan lijken, verder kan ik er weinig aan verzinnen wat aangepast zou worden?
 6. ohh, dan denk ik dat we elkaar net gaan missen, want ik moet er dan weer vandoor
 7. Oh, voor ik het vergeet: er zijn ontzettend veel eikenprocessierupsen op het terrein, dus ga lekker midden op 't veld staan en vermijd de eikenbomen Dit heb ik ook aan de organisatie laten weten maar ik weet via betrouwbare bron dat de gemeente niet veel zin heeft om wat er aan te doen.
 8. Wie regelt gebak, als mensen dat willen? Heb persoonlijk niet zo'n zin om dat te halen. Ik zorg voor onderdak, koffie en thee.
 9. 21-9..... dan ben ik bang dat ik niet aanwezig zal kunnen zijn, daar het op een zaterdag is. tenzij het tot een uur of elf ('s-avonds) doorgaat natuurlijk
 10. Is het mogelijk om forum threads te koppelen aan activiteiten: bijvoorbeeld de agenda/kalender pagina van het british car jumble evenement samenvoegen met/een verwijzing geven naar de discussie over het evenement zelf? Dan staat alle info tenminste op 1 plek
 11. vanaf 9.00 verzamelen, uurtje koffie drinken (wilt er iemand anders vlaai regelen?) en dan met z'n allen naar het Lido gaan? Adres: Zandberg 4 5171 RE Kaatsheuvel
 12. oké ik ga de blokhut reserveren hopen dat het beter weer is dan nu 🌧️ update: reserveren is gelukt De borg is eigenlijk 100 euro. Die hoef ik niet te betalen, maar als er iets kapot gaat kost het 100 euro. Het is enkel om vooraf te verzamelen, als iedereen er is zondagochtend rijden we (evt met een omweg/tourtje) naar het Lido evenemententerrein. De scouting doe ik dan op slot.
 13. DEELNEMERS AUTOJUMBLE WAALWIJK 23 JUNI 2019 johanvdpluijm EricS-TR Rombo319 John P hansvh keesh jaguar38s Markv70 GEEN Huisdieren, dat was de vorige keer al geen succes en nu hebben we weer twee woefjes.. maar dan een van 2 en een van 11mndn. Locatie voor verzamelen: <10 aanmeldingen= bij mij thuis, anders reserveer ik de scouting voor de ochtend. Ik heb nog ergens een route liggen om te touren, dus dat kan. F1 is inderdaad wel een dingetje (15.10), maar dat is dan maar jammer. Vettel rijdt (spint) ook wel zonder dat we kijken.
 14. goede verhalen allemaal, ik ken de JDCH enkel van horen zeggen dus daar heb ik geen mening over. Lang verhaal kort; mensen zijn mensen en minder plezante types heb je overal. ik sluit me volledig aan bij Fasett, zeker wat betreft de persoonlijke belangen/motieven. immers, we zitten bij JF/JDCH voor onszelf, en ook bestuursleden zitten op die plek omdat ze daar voor zichzelf iets uithalen. Benoem dat, respecteer het en houdt er rekening mee. Dat is iets wat bij elk (vrijwilligers)werk speelt, en wat vaak genoeg fout gaat. Uiteraard is vrijwillig niet vrijblijvend, maar als je er zelf niks uithaalt, is het gauw klaar. Dus, ga lekker met elkaar om tafel en kijk waar synergie kan komen.
 15. ja, mijn BMI is 18,1 Edit: ja ik lust wel een stukje vlaai (om mijn mede-bijdehandjes voor te zijn) anyway, tot morgen allemaal!
×
×
 • Create New...