Jump to content

johanvdpluijm

Members
 • Content Count

  226
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

johanvdpluijm last won the day on August 18 2019

johanvdpluijm had the most liked content!

Community Reputation

81 Toppertje

About johanvdpluijm

 • Birthday 08/11/1998
 • Age 21

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Waalwijk
 • Hobbies
  LEGO, tanks, games.
 • Age 21

Contact Methods

 • Skype
  johanvdp3
 • Age 21

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Ik ben Johan, student Technische Bedrijfskunde uit Waalwijk, en werk bij Krenvoord BV als (Information Security) consultant.
  Via Krenvoord ben ik Chief Information Security Officer bij Baanbrekers in Waalwijk,
  Als vrijwilliger ben ik zwemleraar bij stichting De Dobbertjes en leiding bij scoutinggroep MBG Waalwijk
 • Age 21

Recent Profile Visitors

861 profile views
 1. Voor de MG TTO ben ik met mijn tweelingbroer een rondje Grevelingen gaan rijden. Hij had een tour van ca. 85 km gemaakt voor de MG's en die rit zijn we gaan testrijden. De foto's van de auto zijn gemaakt op de Brouwersdam, door mijn tweelingbroer. De windmolens staan in de Krammer, en de rest van de foto's zijn dus rond het Grevelingenmeer gemaakt. We reden vanaf Bruinisse tegen de klok in eromheen, met de Brouwersdam als middelpunt van de rit. Foto's gemaakt met een OnePlus 7t Pro
 2. een Ute, die zullen vast wel down under rondrijden....
 3. TR6 is zeker mooi! tot zondag, ik sta met mn tweelingbroer bij de MG TTO stand
 4. better safe than sorry, ik tank voortaan 98 E5 ip 95 E5 of e10..
 5. oh, ik dat dat therapeutische honingraatplastic was?
 6. Dan zal dat sponzige het gevoel geven dat ie slecht remt. Klopt inderdaad dat als je de rem een beetje intrapt er nog niks gebeurd, pas daarna gaat ie remmen. Moet zeggen dat ik, naast de slipcursus, pas een keer of drie echt vol in de remmen moest in de afgelopen 3 jaar, en dat was met de Skoda fabia en een Mercedes, ik denk de C220 cdi. De Mercedes staat zo stil.
 7. Wat betreft de x350 geloof ik je graag. Ik denk dat mijn x308 later stilstaat dan een nieuwe "308"
 8. Balen man, maar laat je vakantie er niet door verpesten. Schade aan de lak v/d bumper en een parkeersensor of dat nog niet eens? (ga ervan uit dat de inzittenden nergens last van hebben?) Overigens is doorrijden na een ongeluk toch gewoon strafbaar? Ik heb zo'n bloedhekel aan dit soort files, zeker met de jaguar heb je een lange remweg tov nieuwe auto's. 2 seconden afstand is er niet voor niks zullen we maar zeggen.
 9. car design of the year? enkel naar de voorkant of binnenkant gekeken ben ik bang. Het is een SUV-achtig vehikel..... wat de F-type betreft; ik acht de kans groot dat de koplampen meer op de rest van de jags gaan lijken, verder kan ik er weinig aan verzinnen wat aangepast zou worden?
 10. ohh, dan denk ik dat we elkaar net gaan missen, want ik moet er dan weer vandoor
 11. Oh, voor ik het vergeet: er zijn ontzettend veel eikenprocessierupsen op het terrein, dus ga lekker midden op 't veld staan en vermijd de eikenbomen Dit heb ik ook aan de organisatie laten weten maar ik weet via betrouwbare bron dat de gemeente niet veel zin heeft om wat er aan te doen.
 12. Wie regelt gebak, als mensen dat willen? Heb persoonlijk niet zo'n zin om dat te halen. Ik zorg voor onderdak, koffie en thee.
 13. 21-9..... dan ben ik bang dat ik niet aanwezig zal kunnen zijn, daar het op een zaterdag is. tenzij het tot een uur of elf ('s-avonds) doorgaat natuurlijk
 14. Is het mogelijk om forum threads te koppelen aan activiteiten: bijvoorbeeld de agenda/kalender pagina van het british car jumble evenement samenvoegen met/een verwijzing geven naar de discussie over het evenement zelf? Dan staat alle info tenminste op 1 plek
×
×
 • Create New...