Jump to content

johanvdpluijm

Members
 • Content Count

  323
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

johanvdpluijm last won the day on May 12

johanvdpluijm had the most liked content!

Community Reputation

124 Toppertje

About johanvdpluijm

 • Birthday 08/11/1998

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Waalwijk
 • Hobbies
  LEGO, tanks, games.

Contact Methods

 • Skype
  johanvdp3

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Ik ben Johan, uit Waalwijk, en werk bij Krenvoord BV als (Information Security) consultant.
  Via Krenvoord ben ik Chief Information Security Officer bij Baanbrekers in Waalwijk, en straks nog wat meer klusjes.

  Als vrijwilliger ben ik zwemleraar bij stichting De Dobbertjes en leiding bij scoutinggroep MBG Waalwijk

Recent Profile Visitors

1218 profile views
 1. dat is precies het probleem met auto hoezen, dan is ie helemaal vochtig (mijn auto staat buiten)
 2. ook niet echt "groen" dit.. roestende keukenkastjes...
 3. ontzettend gaaf om te zien
 4. goed bezig! ook voor mij is t bijna vakantietijd; donderdag naar de Harz met de jag.. eergisteren al even een stukje autobahn gehad, m n broer tegenmoet gereden die terug kwam van vakantie, die had zn mx5 nb bij en een vriend reed in een silvia S14 (wit met zwarte velgen, zonde eigenlijk want t is een prachtige auto). onderweg een engelse autoclub tegengekomen met M2s, AMG-GT's en meer van dat soort spul maar het reed als tuig.
 5. Ideaal, niemand die gaat vragen naar studieschuld, geen hypotheek, klinkt als een goed plan! Maar, ik heb voorlopig geen idee of ik er in september bij ga zijn.
 6. hier (hopelijk) hetzelfde verhaal
 7. ik vind een touchscreen in de auto sowieso stomvervelend. heb er ook 1 in de up (en in de jag als ik de navigatie meeneem), het is langzaam, knopjes zijn niet makkelijk bereikbaar en 9/10 keer moet je opnieuw op t knopje drukken. dat kan alleen veilig op een parkeerplaats. Als ik dat dan vergelijk met het wieltje wat de mercedes heeft weet ik het wel hoor..
 8. kleine nuance was wel op zn plaats, thx.
 9. ja dat doet de politie niet altijd, dingen professioneel aanpakken Edit: althans niet in mijn ervaring. Terechte kritiek op deze opmerking, was erg ongenuanceerd. laat ik het zo zeggen; de goede dingen zie ik nauwelijks, de slechte blijven echter bij (geen aangifte kunnen doen en vergelijkbaar).ik ga over die ervaringen niet verder uitweiden, en dat zijn slechts mijn ervaringen. Ik heb geen wantrouwen of persoonlijke wrok tegen politiemensen, ik heb het idee dat er echter veel te weinig middelen naar deze organisatie gaan.
 10. ik ben 10 kg zwaarder dan de grootste. leuke workout om met dat beest te gaan touwtjetrekken of met een stok te spelen.
 11. Zwitsers, Berner Sennen Prachtige beesten en een leuk karakter
 12. Twee Hondjes Van 45-50 kg per stuk
 13. Onze beestjes zijn een paar maatjes groter (enkelen hier kunnen dat bevestigen, alhoewel de oudste van toen overleden is, en we een jonge van bijna twee jaar erbij hebben op het moment) en vinden het heel leuk dat we thuis werken. Extra vaak lopen, om 10.00 spelen als we koffie gaan drinken etc.
 14. zal ik dan maar een gedichtje maken?
 15. Ja dat klopt maar dan ben ik, de versie van hier en nu, degene die daar gaat eten en ik heb nu een contactverbod en die 1.5m afstand regel. Als ik die niet heb, dan maakt het niet meer uit. Het is je huidige ik die naar een onbestemde plek op een onbestemd tijdstip reist, niet een eerdere/latere versie van ik. Anders hebben ze straks allemaal corona (denk niet dat ik t heb hoor, rustig) en dan is het hele universum besmet. Dat wil je ook niet
×
×
 • Create New...