Jump to content

johanvdpluijm

Members
 • Content Count

  158
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

johanvdpluijm last won the day on May 6

johanvdpluijm had the most liked content!

Community Reputation

63 Toppertje

About johanvdpluijm

 • Birthday 08/11/1998
 • Age 20

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Waalwijk
 • Hobbies
  LEGO, tanks, games.
 • Age 20

Contact Methods

 • Skype
  johanvdp3
 • Age 20

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Ik ben Johan, student Technische Bedrijfskunde uit Waalwijk.
  Verder ben ik Chief Information Security Officer bij Baanbrekers in Waalwijk, zwemleraar bij stichting De Dobbertjes en leiding bij scoutinggroep MBG waalwijk, speltak Meisjes-Welpen/Kabouters
 • Age 20

Recent Profile Visitors

641 profile views
 1. ohh, dan denk ik dat we elkaar net gaan missen, want ik moet er dan weer vandoor
 2. Oh, voor ik het vergeet: er zijn ontzettend veel eikenprocessierupsen op het terrein, dus ga lekker midden op 't veld staan en vermijd de eikenbomen Dit heb ik ook aan de organisatie laten weten maar ik weet via betrouwbare bron dat de gemeente niet veel zin heeft om wat er aan te doen.
 3. Wie regelt gebak, als mensen dat willen? Heb persoonlijk niet zo'n zin om dat te halen. Ik zorg voor onderdak, koffie en thee.
 4. 21-9..... dan ben ik bang dat ik niet aanwezig zal kunnen zijn, daar het op een zaterdag is. tenzij het tot een uur of elf ('s-avonds) doorgaat natuurlijk
 5. Is het mogelijk om forum threads te koppelen aan activiteiten: bijvoorbeeld de agenda/kalender pagina van het british car jumble evenement samenvoegen met/een verwijzing geven naar de discussie over het evenement zelf? Dan staat alle info tenminste op 1 plek
 6. vanaf 9.00 verzamelen, uurtje koffie drinken (wilt er iemand anders vlaai regelen?) en dan met z'n allen naar het Lido gaan? Adres: Zandberg 4 5171 RE Kaatsheuvel
 7. oké ik ga de blokhut reserveren hopen dat het beter weer is dan nu 🌧️ update: reserveren is gelukt De borg is eigenlijk 100 euro. Die hoef ik niet te betalen, maar als er iets kapot gaat kost het 100 euro. Het is enkel om vooraf te verzamelen, als iedereen er is zondagochtend rijden we (evt met een omweg/tourtje) naar het Lido evenemententerrein. De scouting doe ik dan op slot.
 8. DEELNEMERS AUTOJUMBLE WAALWIJK 23 JUNI 2019 johanvdpluijm EricS-TR Rombo319 John P hansvh keesh jaguar38s Markv70 GEEN Huisdieren, dat was de vorige keer al geen succes en nu hebben we weer twee woefjes.. maar dan een van 2 en een van 11mndn. Locatie voor verzamelen: <10 aanmeldingen= bij mij thuis, anders reserveer ik de scouting voor de ochtend. Ik heb nog ergens een route liggen om te touren, dus dat kan. F1 is inderdaad wel een dingetje (15.10), maar dat is dan maar jammer. Vettel rijdt (spint) ook wel zonder dat we kijken.
 9. goede verhalen allemaal, ik ken de JDCH enkel van horen zeggen dus daar heb ik geen mening over. Lang verhaal kort; mensen zijn mensen en minder plezante types heb je overal. ik sluit me volledig aan bij Fasett, zeker wat betreft de persoonlijke belangen/motieven. immers, we zitten bij JF/JDCH voor onszelf, en ook bestuursleden zitten op die plek omdat ze daar voor zichzelf iets uithalen. Benoem dat, respecteer het en houdt er rekening mee. Dat is iets wat bij elk (vrijwilligers)werk speelt, en wat vaak genoeg fout gaat. Uiteraard is vrijwillig niet vrijblijvend, maar als je er zelf niks uithaalt, is het gauw klaar. Dus, ga lekker met elkaar om tafel en kijk waar synergie kan komen.
 10. ja, mijn BMI is 18,1 Edit: ja ik lust wel een stukje vlaai (om mijn mede-bijdehandjes voor te zijn) anyway, tot morgen allemaal!
 11. ik heb enkele keren gelezen dat forumleden nog 'externen' mee nemen die ook een jag hebben (ie niet in die overzichten staan), en daarnaast staan Raymond & co er nu maar 1x in terwijl ze met 36 cylinders of meer mee doen.
 12. ja dat moet ... same here nu staat die van mij altijd onder een boom, wat niet echt bevorderlijk is. Ach, ik heb sinds afgelopen donderdag altijd weekend vanaf dinsdag 17:30 , dus geen tijd is een slap excuus. ik was vrijdag trouwens in Heinkenszand en ik heb van allerlei mooie dingen gezien en gehoord. zowel geluidjes als verhaaltjes. 32 deelnemers (35-40 auto's geloof ik) moet mooi worden.
 13. ik vind m behoorlijk schoon... Veel plezier in Praag, maar dat moet wel lukken!
 14. 30 auto's so far gemiddeld 8 cylinders per auto (om en nabij ongeveer, plus minus en een beetje bij benadering, met een standaarddeviatie van twee keer de helft): 240 cylinders 120 km, gemiddeld verbruik van 1 op 7 denk ik zo tijdens de tour: een litertje of 500 totaal, met €1,70 aan de pomp is dat een leuk zakcentje van 850 Eurootjes gemiddelde lengte van de auto is 5 meter, dus bumper aan bumper zijn we 150 meter lang bij 60 km/u en 2 seconden volgafstand (16,666m) is dat ongeveer 650 meter optocht De gemiddelde Jag die mee rijdt is 1600 kg, dus totaal is dat 48 ton.
 15. Wat betreft de locatie, ik ga eens kijken of ik de scouting blokhut kan reserveren. Maar dat doe ik pas definitief als er meer mensen komen want anders is het zonde.
×
×
 • Create New...