Jump to content

johanvdpluijm

Members
 • Content Count

  300
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

johanvdpluijm last won the day on May 12

johanvdpluijm had the most liked content!

Community Reputation

119 Toppertje

About johanvdpluijm

 • Birthday 08/11/1998
 • Age 21

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Waalwijk
 • Hobbies
  LEGO, tanks, games.
 • Age 21

Contact Methods

 • Skype
  johanvdp3
 • Age 21

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Ik ben Johan, uit Waalwijk, en werk bij Krenvoord BV als (Information Security) consultant.
  Via Krenvoord ben ik Chief Information Security Officer bij Baanbrekers in Waalwijk, en straks nog wat meer klusjes.

  Als vrijwilliger ben ik zwemleraar bij stichting De Dobbertjes en leiding bij scoutinggroep MBG Waalwijk
 • Age 21

Recent Profile Visitors

1100 profile views
 1. kleine nuance was wel op zn plaats, thx.
 2. ja dat doet de politie niet altijd, dingen professioneel aanpakken Edit: althans niet in mijn ervaring. Terechte kritiek op deze opmerking, was erg ongenuanceerd. laat ik het zo zeggen; de goede dingen zie ik nauwelijks, de slechte blijven echter bij (geen aangifte kunnen doen en vergelijkbaar).ik ga over die ervaringen niet verder uitweiden, en dat zijn slechts mijn ervaringen. Ik heb geen wantrouwen of persoonlijke wrok tegen politiemensen, ik heb het idee dat er echter veel te weinig middelen naar deze organisatie gaan.
 3. ik ben 10 kg zwaarder dan de grootste. leuke workout om met dat beest te gaan touwtjetrekken of met een stok te spelen.
 4. Zwitsers, Berner Sennen Prachtige beesten en een leuk karakter
 5. Twee Hondjes Van 45-50 kg per stuk
 6. Onze beestjes zijn een paar maatjes groter (enkelen hier kunnen dat bevestigen, alhoewel de oudste van toen overleden is, en we een jonge van bijna twee jaar erbij hebben op het moment) en vinden het heel leuk dat we thuis werken. Extra vaak lopen, om 10.00 spelen als we koffie gaan drinken etc.
 7. zal ik dan maar een gedichtje maken?
 8. Ja dat klopt maar dan ben ik, de versie van hier en nu, degene die daar gaat eten en ik heb nu een contactverbod en die 1.5m afstand regel. Als ik die niet heb, dan maakt het niet meer uit. Het is je huidige ik die naar een onbestemde plek op een onbestemd tijdstip reist, niet een eerdere/latere versie van ik. Anders hebben ze straks allemaal corona (denk niet dat ik t heb hoor, rustig) en dan is het hele universum besmet. Dat wil je ook niet
 9. So long and thanks for all the fish! Ook een nummer trouwens, wel een beetje speciaal. Helaas is er een contactverbod, anders was ik graag eens in the restaurant at the end of the universe gaan eten Prachtige boeken. Maar hadden ze die gozer uit Betelgeuse niet gewoon Rolls Royce of Morris Minor kunnen noemen? Er staat trouwens wel een Prefect op Marktplaats voor een kleine 30k.... Ik heb Don Quixote liggen en nog een boek van Gorbatsjov. Daarna ben ik door m'n boeken heen. Iemand suggesties? Mij boekenbezit varieert van Er ist wieder da ( auf Deutsch) tot boeken van Gorbatsjov, The Guide, Game of thrones en een rits Tom Clancy boeken. zie mijn recent gelezen boeken op de plank.... (Lego architecture, Lego technic guide, Er ist wieder da, Zero Day (Stuxnet), American Assassin, Wat er op het spel staat (Gorbatsjov), Don Quixote dus en dan the Guide, Game of Thrones, Lean management en Animal Farm. Uitgezonderd van the Guide heb ik deze allemaal tussen kerst en nu open gehad... Ik zou natuurlijk alle Arendsoog weer kunnen gaan lezen (m'n pa heeft bijna de hele serie en ik heb ze allemaal minimaal 1x gelezen vroeger). Eerst de krant en werken, daarna zien we wel vandaag
 10. dat beest is helemaal blij want er is niemand buiten die m zal tegenhouden. we hebben geen last van het beestje, het beestje wordt niet bestreden, het beestje gaat verder noordelijk en voor je het weet zit ie volgend jaar tussen je boterham met kaas te wachten.
 11. Schijtmilennials die geen auto willen hebben volgens boomers die het nu voor het zeggen hebben. Doe mij maar gewoon een leuke auto hoor. Nu rond aan het kijken voor een echt eigen auto voor dagelijks gebruik trouwens.
 12. Voor de MG TTO ben ik met mijn tweelingbroer een rondje Grevelingen gaan rijden. Hij had een tour van ca. 85 km gemaakt voor de MG's en die rit zijn we gaan testrijden. De foto's van de auto zijn gemaakt op de Brouwersdam, door mijn tweelingbroer. De windmolens staan in de Krammer, en de rest van de foto's zijn dus rond het Grevelingenmeer gemaakt. We reden vanaf Bruinisse tegen de klok in eromheen, met de Brouwersdam als middelpunt van de rit. Foto's gemaakt met een OnePlus 7t Pro
 13. een Ute, die zullen vast wel down under rondrijden....
 14. TR6 is zeker mooi! tot zondag, ik sta met mn tweelingbroer bij de MG TTO stand
×
×
 • Create New...