Jump to content

johanvdpluijm

Members
 • Content Count

  147
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

johanvdpluijm last won the day on May 6

johanvdpluijm had the most liked content!

Community Reputation

59 Toppertje

About johanvdpluijm

 • Birthday 08/11/1998
 • Age 20

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Waalwijk
 • Hobbies
  LEGO, tanks, games.
 • Age 20

Contact Methods

 • Skype
  johanvdp3
 • Age 20

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Ik ben Johan, student Technische Bedrijfskunde uit Waalwijk.
  Verder ben ik Chief Information Security Officer bij Baanbrekers in Waalwijk, zwemleraar bij stichting De Dobbertjes en leiding bij scoutinggroep MBG waalwijk, speltak Meisjes-Welpen/Kabouters
 • Age 20

Recent Profile Visitors

567 profile views
 1. goede verhalen allemaal, ik ken de JDCH enkel van horen zeggen dus daar heb ik geen mening over. Lang verhaal kort; mensen zijn mensen en minder plezante types heb je overal. ik sluit me volledig aan bij Fasett, zeker wat betreft de persoonlijke belangen/motieven. immers, we zitten bij JF/JDCH voor onszelf, en ook bestuursleden zitten op die plek omdat ze daar voor zichzelf iets uithalen. Benoem dat, respecteer het en houdt er rekening mee. Dat is iets wat bij elk (vrijwilligers)werk speelt, en wat vaak genoeg fout gaat. Uiteraard is vrijwillig niet vrijblijvend, maar als je er zelf niks uithaalt, is het gauw klaar. Dus, ga lekker met elkaar om tafel en kijk waar synergie kan komen.
 2. ja, mijn BMI is 18,1 Edit: ja ik lust wel een stukje vlaai (om mijn mede-bijdehandjes voor te zijn) anyway, tot morgen allemaal!
 3. ik heb enkele keren gelezen dat forumleden nog 'externen' mee nemen die ook een jag hebben (ie niet in die overzichten staan), en daarnaast staan Raymond & co er nu maar 1x in terwijl ze met 36 cylinders of meer mee doen.
 4. ja dat moet ... same here nu staat die van mij altijd onder een boom, wat niet echt bevorderlijk is. Ach, ik heb sinds afgelopen donderdag altijd weekend vanaf dinsdag 17:30 , dus geen tijd is een slap excuus. ik was vrijdag trouwens in Heinkenszand en ik heb van allerlei mooie dingen gezien en gehoord. zowel geluidjes als verhaaltjes. 32 deelnemers (35-40 auto's geloof ik) moet mooi worden.
 5. ik vind m behoorlijk schoon... Veel plezier in Praag, maar dat moet wel lukken!
 6. 30 auto's so far gemiddeld 8 cylinders per auto (om en nabij ongeveer, plus minus en een beetje bij benadering, met een standaarddeviatie van twee keer de helft): 240 cylinders 120 km, gemiddeld verbruik van 1 op 7 denk ik zo tijdens de tour: een litertje of 500 totaal, met €1,70 aan de pomp is dat een leuk zakcentje van 850 Eurootjes gemiddelde lengte van de auto is 5 meter, dus bumper aan bumper zijn we 150 meter lang bij 60 km/u en 2 seconden volgafstand (16,666m) is dat ongeveer 650 meter optocht De gemiddelde Jag die mee rijdt is 1600 kg, dus totaal is dat 48 ton.
 7. Wat betreft de locatie, ik ga eens kijken of ik de scouting blokhut kan reserveren. Maar dat doe ik pas definitief als er meer mensen komen want anders is het zonde.
 8. Dan hebben we toch een kinderfeestje, ik vertel niet wat we gaan doen maar je moet je zwemspullen mee nemen. En je auto. Oja, het is bij een ven/meer
 9. Ik zal 't overleggen, denk het haast wel. Leuk dat er ook aan mij gedacht wordt qua voorzieningen 👶
 10. Bij de scouting gebruiken we Voxxer, is gratis, werkt goed en eenvoudig. Kan ook een whatsapp groep maken natuurlijk, maar je zit met beide met de telefoon, en dus met telefoonnummers.
 11. Ik doe dat laatste met de Jag morgen, zou leuk zijn als ik er niet alleen sta...
 12. Ik besef me net dat ik ooit eens het plan opgevat had om een hoed te kopen, dus dat is een excuus om te gaan, en natuurlijk om de accu op te laden. 70% kans dat ik kom
 13. Ook dit jaar is er weer een British Autojumble, en ook dit jaar zal ik weer voorstellen om bij ons thuis koffie en thee te drinken. Wanneer er genoeg belangstelling is, zal ik eens rondvragen voor een andere locatie om te verzamelen. ik geloof dat ik nog ergens een tourrit opgeslagen heb, die rond de Loonse & Drunense Duinen en Heusden loopt, dus we kunnen er heel wat van maken. https://www.mgcarclub.nl/evenementen/evenementen-agenda-items/british-car-jumble-waalwijk https://www.britishautojumble.nl/ Sfeerimpressie, gemaakt door m'n tweelingbroer:
 14. Leuk, graag op een zondag, want zaterdag heb ik vrijwilligerswerk. (Zwemmen met gehandicapten en daarna scouting)
 15. Ik wil het voor woon-werk verkeer (later, als ik groter ben🎵) best overwegen, maar leuk is anders denk ik. En het is <voeg krachtterm in> duur. Als ze nu slim waren, hadden ze de jonge generatie een middel gegeven om aan die elektrische auto's te wennen, zoals een goedkope E-up of iets dergelijks, lease contracten met universiteiten en hogescholen, private lease etc. . Maar nee, alleen 60 jarige mannen met 2 ton aan inkomsten zijn nu de doelgroep. dat is toch niet slim.... (ja ze moeten ook geld verdienen maar goed)
×
×
 • Create New...