Ga naar inhoud

Rob Vermeulen

Members
 • Aantal items

  720
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Rob Vermeulen won de laatste dag op 11 oktober 2017

Rob Vermeulen had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

35 Beter

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Limburg
 • Hobbies
  Alles wat met auto's te maken heeft

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Hallo,

  Ik ben Rob Vermeulen geboortejaar 1986 en was in het bezit van een rode xj6 serie II tot december 2012 sindsdien heb ik een silver frost jaguar xjc 6.
  Ik werk in het dagelijks leven in de civielebetonbouw bij één van Nederlands grootste wegenbouwers.

  Groeten,

  Rob Vermeulen
 1. Motorswap series 2 met XJ40 blok

  Hoi Hupert, lekker bezig ziet er netjes uit! Als je een heritage certificate op vraagt bij het Jaguar Daimler heritage trust (JDHT) krijg je te zien hoe de auto geleverd is en ook mogelijk waar deze als eerste geleverd is. groeten Rob
 2. XJ6 Series 1 4.2 van 1971 gekocht:-)

  Gefeliciteerd kan je eindelijk gaan rijden.
 3. XK Motor swap 4.2 Series 3

  Moer er op lassen word gelijk de plug een keer goed warm. Maar deze zitten inderdaad goed vast. Ik moest de plug over gezet hebben. En heb met veel hitte en een slagmoersleutel met inbusdop hem er uit gekregen.
 4. Motorswap series 2 met XJ40 blok

  Chassisbalk is inderdaad behoorlijk duur. Heb je al eens gewoon op het internet gezocht met het orrigineel onderdeelnummer. Ik heb het nummer zo niet bij de hand.
 5. Motorswap series 2 met XJ40 blok

  De delen die je nodig hebt zijn ook nog nieuw te krijgen wellicht een optie in verband met passing en risico op kopen van nog een hoek met ellende
 6. Motorswap series 2 met XJ40 blok

  Ik zou ook eerst even de kokerbalken onder de auto goed controleren. Het water wat er via de voorzijde in komt loopt namelijk naar achter en daar zit dus ook vaak ellende
 7. Klussen aan mijn xj series 2

  Mooi te horen dat het gelukt is. Als je nu toch al zo ver bent zou ik adviseren om die afdekplaat van het diff er af te halen en de binnenkant schoon te maken. Zit waarschijnlijk veel drap in en ranzige olie.
 8. Klussen aan mijn xj series 2

  Leuk klusje JW! Die halfshaft zou je inderdaad na het verwijderen van de 5 bouten zo er uit moeten trekken. De lagers zitten in het gietstuk dat je er uit trekt. Dus weerstand van lagers heb je niet. Het enige wat weerstand kan bieden is een paar rubber ringetjes en roest. En mogelijk pakkingkit als iemand hier al een keer mee bezig is geweest. Je zou het deksel van het diff er af kunnen halen dan zie je iets meer. Het gietstuk kan vrij rond draaien dus je kunt met een koperen hamer proberen hem in een ronddraaiende beweging los te tikken.
 9. XJ6 Er is er een jarig hoera hoera

  haha stuurtje snel omgebouwd. 2 verschillende auto's dat is wel opmerkelijk ja
 10. Jaguar XJ6 1978

  Ah op die manier. Ja dat kan inderdaad nog wel een dingetje zijn. Daarbij vraag ik me af of je echt zoveel gewicht bespaard die delen zijn niet echt extreem zwaar. Het zijn meer heel veel onderdelen die allemaal een redelijk gewicht hebben.
 11. Jaguar XJ6 1978

  Waarom stalen bussen? Zitten allemaal naaldlagers in.
 12. Klussen aan mijn xj series 2

  Ik zie dat er bij jou rubber ringen tussen de veren zitten waarom is dit gedaan? voor de rest leuk werkje heb ik vorig jaar ook gedaan.
 13. contact sleutel in motorcompartiment

  Heel bijzonder. Ik denk dat deze auto nu uniek is.
 14. contact sleutel in motorcompartiment

  bang reserve sleutel kwijt te raken?
 15. Jag S2 `79 opknap ombouw

  Mooi te horen dat hij bijna klaar is om lekker te kunnen gaan rijden!
×