Ga naar inhoud

hansvh

Moderators +
 • Aantal items

  3,235
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  29

hansvh won de laatste dag op 22 juli

hansvh had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

226 Toppertje

1 Volger

Over hansvh

 • Titel
  JF-Team
 • Verjaardag 03/30/1958
 • Leeftijd 60

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Acht
 • Leeftijd 60

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Hoi, ik ben Hans. Ik woon en werk in Acht, een klein dorpje dat inmiddels geannexeerd is door Eindhoven. Getrouwd, twee dochters die inmiddels allebei het huis uit zijn. Ik heb een ICT functie in een technisch bedrijf.

  Ik ben sinds 2004 in het bezit van een Jaguar XJ12 Sovereign, een serie III uit 1984. Voor zover bij mij bekend heeft deze auto voor mij slechts drie andere eigenaren gehad, waarvan de laatste hem ruim 17 jaar had. De auto heeft gedurende die tijd altijd binnen gestaan en jaarlijks steeds nog geen 1000Km gelopen. Inmiddels heeft de auto bij mij een paar jaar stil gestaan, maar ik ben nu bezig om hem de aandacht te geven die hij verdiend.
 • Leeftijd 60

Recente bezoekers van dit profiel

1,247 profielweergaven
 1. hansvh

  Hallo

  12 cyinder, dan is de ontstekingsmodule (zwart kastje op linker inlaat) ook een verdachte. Een V12 uit '78 heeft trouwens twee bobines. Ken je de 'bijbel' van Kirby Palm al? Daarin staat alles wat je maar wil weten over problemen met de XJS (én bijbehorende oplossingen). Vanaf DEZE URL gratis te downloaden.
 2. hansvh

  Hallo

  Bobine die aan het overlijden is? Is het een 12 of een 6 cylinder?
 3. hansvh

  Mijn XJ8 2004

  Welkom hier! Prachtige wagens! In één huishouden maar liefst vier Jags, wat een weelde !
 4. hansvh

  check engine lampje brand

  Dat kan eigenlijk vanalles zijn. Aanzuiging van valse lucht tussen LMM en gasklep, geblokkeerd brandstoffilter, te lage brandstofdruk door sensorfout of pompprobleem, bekabelingsprobleem, lek in de uitlaat vóór de catalysator. Kan ook een defecte sensor zijn. Het motormanagement reageert hierop door een soort van noodloop programma te starten dat oa het toerental van de motor beperkt. Wellicht ook uitschakeling van de cruise control. Ik denk dat iemand met de juiste uitleesapparatuur beter kan bepalen wat er precies fout gaat.
 5. hansvh

  Gezocht bumper en gril series 3

  Hmmmm. Eigenlijk hebben we voor dit doel de JF markt, maar een grille heb ik nog wel liggen. Stuur me anders een PB.
 6. hansvh

  Backfire en start niet meer xj6

  Zwarte bougies? Dan is meestal het lucht/brandstof mengsel veel te rijk. Kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden door een verstopt luchtfilter en/of lekkende injectoren. Is de vonk wel goed? Slechte kwaliteit benzine, extreem lage compressie, slecht afgestelde kleppen kunnen ook een zwarte afzetting op de bougies veroorzaken.
 7. hansvh

  Voortgang Topic | Jaguar XJ6 4.2 3 Series 1980

  Geen relais of regulator maar thermische zekering
 8. Automaker Jaguar dreigt 80 miljard pond (90 miljard euro) aan investeringen in het Verenigd Koninkrijk (VK) te schrappen als er geen afspraken worden gemaakt over toegang tot de Europese markt bij een Brits vertrek uit de Europese Unie. De automaker, de grootste van het VK, zegt dringend zekerheid nodig te hebben om te blijven investeren in de Britse markt. Het concern benadrukt ook de belangen van leveranciers, klanten en de 40.000 Britse werknemers te willen waarborgen. Ralf Speth, topman van Jaguar Land Rover Automotive, verklaart dat de autofabrikant in het VK hoort. "Maar wij en onze partners in de productieketen gaan een onzekere toekomst tegemoet als de Brexit-onderhandelingen geen vrije en frictieloze handel met de EU en toegang tot de interne markt opleveren." "Een slechte Brexit zou Jaguar Land Rover jaarlijks meer dan 1,2 miljard pond aan winst schelen. Hierdoor zouden we ons uitgavenpatroon drastisch moeten aanpassen." In de laatste vijf jaar heeft Jaguar voor 50 miljard pond aan investeringen gedaan in het Verenigd Koninkrijk. Jaguar is afhankelijk van de export. Zo'n 80 procent van de in 2017 621.000 verkochte auto's ging naar het buitenland. Het vasteland van Europa is de grootste afnemer met een aandeel van 20 procent in de verkopen. Verder komt meer dan 40 procent van de geïmporteerde onderdelen van het Europese vasteland. Jaguar Land Rover is sinds 2008 in handen van het Indiase Tata Motors. Dat concern gaf donderdag ook een persbericht uit waarin opnieuw werd benadrukt dat een Brits vertrek uit de EU meer bureaucratie oplevert en dat de onzekerheid van Brexit te vermijden is. Bron: Nu.nl
 9. hansvh

  locatie luchtfilter cabine

  In geval van de X300 is het volgens de EPC alleen leverbaar geweest in Duitsland met partnr JLM12085. Is inmiddels niet meer leverbaar.
 10. hansvh

  Fusee kogels vernieuwen

  Yep, da's dezelfde. Dat is een behoorlijk prijsverschil!
 11. hansvh

  Fusee kogels vernieuwen

  Je bedoeld DEZE jongens? Die zie ik zo gauw toch niet voor de prijs staan die jij noemt. Wat ook opvalt op de site van SNG is dat er verschillende uitvoeringen zijn afhankelijk van VIN. Kijk dus uit met wat je koopt!
 12. hansvh

  cardanas trilt ?

  Ken de auto niet, maar wat een GROOT pluspunt is: de auto is in onderhoud (geweest) bij G&G. Je zou ook bij Raymond kunnen informeren naar de geschiedenis van deze auto. Zie banner bovenaan voor contactgegevens.
 13. hansvh

  Jaguar Forum Taptalk Plugin UPDATE nodig.

  De update van Tapatalk is inmiddels geïnstalleerd.
 14. hansvh

  op zoek...

  Het scheelt ook als je weet hoe het ding heet waar je naar op zoek bent . Asborger, ik was er niet op gekomen maar tegelijkertijd klinkt het heel logisch!
×