Jump to content

hansvh

Moderators +
 • Posts

  4,769
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  85

hansvh last won the day on November 29 2022

hansvh had the most liked content!

Reputation

720 Toppertje

2 Followers

About hansvh

 • Birthday 03/30/1958

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Veldhoven

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Hoi, ik ben Hans. Getrouwd, twee dochters die inmiddels allebei het huis uit zijn. Ik heb een ICT functie in een technisch bedrijf.

  Ik jarenlang een Jaguar XJ12HE Sovereign uit 1984 gehad. Heb deze auto helaas van de hand moeten doen omdat, na een verhuizing, de garage op mijn nieuwe stek veel te klein was. Nu op zoek naar iets anders!

Recent Profile Visitors

5,442 profile views
 1. Klopt helemaal. Zowel PHPBB als het forum maakt gebruik van PHP. Het forum maakt op dit moment echter nog gebruik van een verouderde versie daarvan. Als de problemen met emoticons pas sinds kort optreden kan ik dat niet helemaal met elkaar rijmen.
 2. Ehhhh, het forum gebruikt geen phpbb? Wel php, maar da's toch echt wat anders . Als je problemen met de emoticons heb gooi dan eens je browsercache leeg? Cookies verwijderen etc?
 3. hansvh

  Luchtfilter MK1

  Daar hoort inderdaad een pakking onder: Afgaande op het partnr zou je DEZE moeten hebbn.
 4. hansvh

  Luchtfilter MK1

  Nog wat plaatjes erbij:
 5. hansvh

  Luchtfilter MK1

  Normaal gesproken gebruik je die knop niet en zou hij op 'OUT' moeten staan. Je gebruikt hem alleen als je in bergachtig gebied omhoog of juist omlaag rijdt. De bak schakelt in dat geval meteen terug waardoor je in het eerste geval meer power hebt en in het laatste geval op de motor kan afremmen.
 6. Staat-ie HIER misschien bij?
 7. Zie hieronder. Als je lid wordt van onze JF-club staat je nog veel meer info ter beschikking . 2009186948_OwnersHandbookXJ12SeriesIIIUKOktober1980-1987.pdf
 8. hansvh

  V6 controle

  Ook nog plaatjes gevonden . De 2.0 ziet er zo uit: De 2.5 en 3.0 zijn uiterlijk identiek en zien er zo uit:
 9. hansvh

  V6 controle

  Is te herleiden uit je VIN, 11e positie. W=3.0L, X=2.5L, Y=2.0L, 6=2.0L Diesel, B= 2.2 Diesel
 10. Ik denk een X308 bouwjaar 1998. Dan zou je DEZE moeten hebben. Links/rechts is hetzelfde.
 11. Beginnen inderdaad met een revisie van de injectorrail. Ook de bekabeling naar de injectoren vernieuwen, deze is waarschijnlijk craquelé en half vergaan. Leuke klus om zelf te doen! Zie ook DIT topic.
 12. Vroeger, toen ik ook nog een Jaguar had, luisterde ik alleen naar de muziek die de twaalf cylinders in het vooronder maakten .
 13. In bijgaande PDF staat meer in detail beschreven welke kleur elk onderdeel zou moeten hebben. Doe er je voordeel mee ! Enne, vergeet vooral ook niet om jezelf en je auto voor te stellen in DIT topic. Wordt gewaardeerd! NB: dit topic heb ik meteen ook maar even verplaatst naar het juiste subforum E-Type Series 1 Judging Guide.pdf
 14. Speciaal voor de jongeren onder ons: LINK
×
×
 • Create New...