Ga naar inhoud

hansvh

Moderators +
 • Aantal items

  3,456
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  36

hansvh won de laatste dag op 19 november

hansvh had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

258 Toppertje

1 Volger

Over hansvh

 • Titel
  JF-Team
 • Verjaardag 03/30/1958
 • Leeftijd 60

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Acht
 • Leeftijd 60

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Hoi, ik ben Hans. Ik woon en werk in Acht, een klein dorpje dat inmiddels geannexeerd is door Eindhoven. Getrouwd, twee dochters die inmiddels allebei het huis uit zijn. Ik heb een ICT functie in een technisch bedrijf.

  Ik ben sinds 2004 in het bezit van een Jaguar XJ12 Sovereign, een serie III uit 1984. Voor zover bij mij bekend heeft deze auto voor mij slechts drie andere eigenaren gehad, waarvan de laatste hem ruim 17 jaar had. De auto heeft gedurende die tijd altijd binnen gestaan en jaarlijks steeds nog geen 1000Km gelopen. Inmiddels heeft de auto bij mij een paar jaar stil gestaan, maar ik ben nu bezig om hem de aandacht te geven die hij verdiend.
 • Leeftijd 60

Recente bezoekers van dit profiel

1,459 profielweergaven
 1. hansvh

  Wimb's X308

  Ik moest even twee keer lezen maar ik begrijp wat je bedoeld . Waarom niet meteen allemaal?
 2. hansvh

  Jaguar Classic Works Tour; een verslag

  Mooi verhaal! Een bezoekje lijkt me gezien de foto's meer dan de moeite waard!
 3. hansvh

  Diagnose service voor Forumleden.

  Neem per PB even contact op met forumlid Raymond (Isabella) of bel 'm gewoon even op de zaak.
 4. hansvh

  Vragen of opmerkingen aan het JF Team

  Is inderdaad lastig. Hoewel, ik heb twee 27" schermen en daar past het allemaal ruim op ! Voor de JF-markt maken we gebruik van een plugin op de forumsoftware die inmiddels verouderd is. Ik zal eens kijken wat de mogelijkheden zijn om te updaten.
 5. De website van de JaguarForum club is vernieuwd! De site maakt voortaan deel uit van de reguliere JaguarForum website en is als vanouds nog steeds alleen toegankelijk voor leden die een donatie hebben gedaan. Wat is er te vinden op de clubsite Meer dan 6Gb aan PDF bestanden met allerlei informatie over de verschillende Jaguar modellen. Met name van de wat oudere types vind je hier veel documentatie zoals bijvoorbeeld parts- en servicemanuals, brochures, electrische schema's, technische gegevens en nog veel meer. Hoe krijg je toegang tot de clubsite Het JaguarForum is gratis toegankelijk dankzij onder meer de steun van sponsors en adverteerders. Om het forum in de lucht te kunnen houden is echter best wel wat geld nodig, een donatie wordt dan ook op prijs gesteld (gebruik daarvoor de button op de homepage). Als je minimaal € 30,- doneert aan het forum krijg je een jaar lang onbeperkt toegang tot de clubsite.
 6. hansvh

  xj6 serie3 1980 achterlichten

  Tuurlijk.
 7. hansvh

  XJS met kenteken NG-54-FK gezocht

  'Geen gegevens gevonden’ is wat je terugkrijgt als je de online database van de RDW raadpleegt. De reden waarom er niets wordt gevonden geeft Finnik wel: het kenteken heeft de status 'Geëxporteerd'.
 8. hansvh

  XJS met kenteken NG-54-FK gezocht

  Je zou eens navraag kunnen doen bij de RDW. Dat deze gegevens niet online beschikbaar zijn wil nog ziet zeggen dat de RDW ze niet heeft. Aan de andere kant heb je natuurlijk wel te maken met privacywetgeving die in de loop der jaren steeds strenger is geworden.....
 9. Ik kom in de middag ook nog even aanwaaien !
 10. hansvh

  Ruiten niet automatisch omhoog na accu wissel

  Meestal is dat een kwestie van de ruit opnieuw 'inleren' door de schakelaar in de hoogste resp. laagste stand een aantal seconden ingedrukt te houden.
 11. hansvh

  Telefoon koppelen

  Bluetooth was in ieder geval niet standaard. Als je deze 'wrat' niet op het plafond hebt zitten heb je zeker geen bluetooth, da's namelijk de microfoon:
 12. hansvh

  1998 XJR - Diverse lampjes / Roest etc

  Lees vwb de lampjes DIT topic eens door. Is voor de X300, maar de X308 zal er best sterk op lijken.
 13. hansvh

  afstandbediening/accu

  Tis misschien een open deur intrappen maarre, heb je de batterij er wel goed in zitten? Plus/min pool niet verwisseld? Daarnaast kan het ook nog wel eens gebeuren dat het lipje in de houder verbuigt waardoor er geen kontakt meer wordt gemaakt. Instrukties voor het herprogrammeren vind je HIER.
 14. hansvh

  LV handgreep (buiten) afgebroken

  Zie bijgaande PDF. Het werkplaatshandboek is (samen met een grote hoeveelheid andere informatie) te vinden in de JFForum club. Kwestie van even lid worden in ruil voor een kleine donatie . Een link vind je rechtsboven op de homepage. De info uit bijgaande PDF komt ook uit het werkplaatshandboek trouwens. Nieuw (indien nog leverbaar): SNG Barratt. Gebruikt: www.gebruiktejaguaronderdelen.nl. Links naar de sites van deze (en andere) leveranciers vind je bovenaan in de banner met sponsoren. Succes! X308.pdf
 15. hansvh

  Series 2, Bij de Carglass

  Truc met touwtje? Zeker bij de S3 niet van toepassing. Bij voor- en achterruit heb je te maken met slechts één rubber. Dat wordt om de flens van de carrosserie aangebracht. Dan heb je verder nog twee kunststof strips nodig: één tussen RVS strip en ruit en één tussen RVS strip en carrosserie. Van alle onderdelen is de kunststof strip tussen ruit en RVS strip het enige dat niet in de kit zit. Dat deel zou je dus probleemloos los moeten kunnen trekken en vervangen door een nieuwe. Je zou bij SNG dus DEZE besteld moeten hebben. Is voor voor- en achterkant hetzelfde. In doorsnede ziet het er zo uit:
×