Jump to content

hansvh

Moderators +
 • Content Count

  3955
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  56

hansvh last won the day on February 8

hansvh had the most liked content!

Community Reputation

355 Toppertje

1 Follower

About hansvh

 • Rank
  JF-Team
 • Birthday 03/30/1958
 • Age 61

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Acht
 • Age 61

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Hoi, ik ben Hans. Ik woon en werk in Acht, een klein dorpje dat inmiddels geannexeerd is door Eindhoven. Getrouwd, twee dochters die inmiddels allebei het huis uit zijn. Ik heb een ICT functie in een technisch bedrijf.

  Ik ben sinds 2004 in het bezit van een Jaguar XJ12 Sovereign, een serie III uit 1984. Voor zover bij mij bekend heeft deze auto voor mij slechts drie andere eigenaren gehad, waarvan de laatste hem ruim 17 jaar had. De auto heeft gedurende die tijd altijd binnen gestaan en jaarlijks steeds nog geen 1000Km gelopen. Inmiddels heeft de auto bij mij een paar jaar stil gestaan, maar ik ben nu bezig om hem de aandacht te geven die hij verdiend.
 • Age 61

Recent Profile Visitors

2711 profile views
 1. Hallo Martijn, Voor onderdelen kun je het beste navraag doen bij een van onze forumsponsoren, zie de balk bovenaan. Voor nieuwe onderdelen kun je bijvoorbeeld terecht bij SNG Barratt, voor gebruikte zou je HIER eens kunnen gaan shoppen. Wij vinden het hier over het algemeen prettig als je ook de moeite even doet om jezelf voor te stellen, daar is hier een apart TOPIC voor. Plaats daarin vooral ook eens wat foto's van je Jag!
 2. Even naar Kolham rijden, is een stuk dichterbij
 3. Nieuwsgierig geworden door het verhaal van Arie heb ik de partsmanual er even op nageslagen. Welke exemplaren je exact nodig hebt is afhankelijk van je VIN. Tot en met 343677 heb je BAC2802 en BAC2803 nodig (VOORBEELD). Daarna de nummers BAC5392 en BAC5393 (VOORBEELD). Los van de emblemen zelf heb je ook nog DEZE jongens nodig (BD38887 tot en met VIN 343677, daarna BAC4329) en vier van DEZE doppen om de boel vast te zetten. Zo, nu is het verhaal redelijk compleet !
 4. Hallo Jules, Als je op zoek bent naar onderdelen kun je het beste gebruik maken van de JF-markt. Ook scheelt het als je jouw vraag in het juiste subforum zet, ik heb 'm al verplaatst voor je . Voor wat betreft het spatbordlogo: dat wordt niet meer gemaakt. Nieuw is het dus niet meer verkrijgbaar, je zou eens kunnen kijken bij een van onze forumsponsoren in de balk bovenaan.
 5. Ik denk dan bijvoorbeeld aan ZOIETS. Die dingen worden over het algemeen aan de binnenkant van de ruit geplakt, maar ik geloof dat ik zou proberen om dat ding uit het zicht te monteren, bijvoorbeeld achter de voorbumper. Hoe de huidige kabel loopt maakt niet uit, je gaat 'm vervangen toch?!
 6. Naaah, dat waren van die losse kussens met een aansluiting op de sigarenaansteker. Weinig inbouwen ;-) !
 7. Bij de S-type zit de antenne in de achterruit. Als die stoort of een slechte ontvangst heeft dan kun je 'm het beste vervangen door een plak-antenne.
 8. Dan heb je dus waarschijnlijk een Europese uitvoering en is de vacuumvervroeging van de verdeler rechtstreeks aangesloten op de throttle body.
 9. Plaatje erbij, altijd makkelijk. Let op het verschil tussen USA en Europa versies.
 10. Als de topicstarter ruim een jaar later nog steeds op zoek is naar een adresje is er iets niet goed denk ik . Wel weer jammer dat hij de afloop niet heeft laten weten....
 11. Alle koelvloeistof die voldoet aan de Ford WSS-M97B44-D specs zou goed moeten zijn, bijvoorbeeld DEZE.
 12. BP Ultimate of inderdaad Shell V-Power zou ik zo zeggen.
×
×
 • Create New...