Jump to content

hansvh

Moderators +
 • Content Count

  3729
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  44

hansvh last won the day on June 26

hansvh had the most liked content!

Community Reputation

312 Toppertje

1 Follower

About hansvh

 • Rank
  JF-Team
 • Birthday 03/30/1958
 • Age 61

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Acht
 • Age 61

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Hoi, ik ben Hans. Ik woon en werk in Acht, een klein dorpje dat inmiddels geannexeerd is door Eindhoven. Getrouwd, twee dochters die inmiddels allebei het huis uit zijn. Ik heb een ICT functie in een technisch bedrijf.

  Ik ben sinds 2004 in het bezit van een Jaguar XJ12 Sovereign, een serie III uit 1984. Voor zover bij mij bekend heeft deze auto voor mij slechts drie andere eigenaren gehad, waarvan de laatste hem ruim 17 jaar had. De auto heeft gedurende die tijd altijd binnen gestaan en jaarlijks steeds nog geen 1000Km gelopen. Inmiddels heeft de auto bij mij een paar jaar stil gestaan, maar ik ben nu bezig om hem de aandacht te geven die hij verdiend.
 • Age 61

Recent Profile Visitors

2121 profile views
 1. Mocht je naar meer (technische) informatie over je XJ40 op zoek zijn: deze vind je ook op de forumclubsite. Klein bedrag doneren en je hebt een jaar lang onbeperkt toegang .
 2. hansvh

  Xj40 SLS

  Dit zijn de onderdelen waar je mee te maken hebt. Het systeem is geintegreerd met de rembekrachtiging. Vanaf modeljaar 1990 is het gescheiden (muv bij de XJ6).
 3. hansvh

  Sleutel resetten

  Ehh, je bedoeld dat hij niet meer goed werkt? Resetten zou denk ik moeten werken door de batterij eruit te halen. Daarna moet hij opnieuw geprogrammeerd worden, daarvoor kun je bijgaande procedure eens proberen...... Remote control programming.pdf
 4. In een tijd dat autofabrikanten als Honda het Verenigd Koninkrijk als productieland de rug toekeren, investeert Jaguar Land Rover juist in het thuisland. Het merk zet verder in op elektrificatie en doet daarbij een belangrijke mededeling over de nieuwe generatie XJ. Vandaag rollen de laatste exemplaren van Jaguars vlaggenschip van de band in het Engelse Castle Bromwich. Lang bleef onzeker wat Jaguar met de XJ van plan was. Het model liep verkooptechnisch niet erg lekker en dus was een nieuwe XJ helemaal niet zo vanzelfsprekend. Vandaag meldt Jaguar Land Rover dat die nieuwe XJ er wel degelijk komt, maar niet op de manier zoals je de topsedan kent. De nieuwe XJ wordt namelijk volledig elektrisch en wordt door hetzelfde team ontwikkeld dat ook verantwoordelijk is voor de i-Pace. De net als de laatste generatie XJ in Castle Bromwich te bouwen toplimo is niet de enige geëlektrificeerde auto die het bedrijf op de agenda heeft staan. Vanaf 2020 moet van elke Land Rover en Jaguar een geëlektrificeerde versie beschikbaar zijn. Let wel, het gaat hier dus niet in alle gevallen om volledig elektrische versies, ook hybriden, plug-in hybriden en auto's met een mild-hybrid aandrijflijn vallen hieronder. Bron: Autoweek
 5. O, maar de stuurverstelling gaat wel vaker kapot. Er zijn hier op het forum ook wel topics over te vinden, bijvoorbeeld HIER en HIER.
 6. En? Kunnen vinden wat je zocht?
 7. Waarschijnlijk een van deze twee modules (Parking/rear electronic):
 8. Heeft wel iets! Mooi gedaan ook!
 9. Inmiddels heb je een PB met daarin de uitnodiging! Dank voor je bijdrage!
 10. hansvh

  Leaper op XJS

  Nope. Ook daar was het een optie. De XJS van Kees komt uit de US of A en daar zat hij ook niet op .
 11. Naaaa, da's eigenlijk helemaal geen domme vraag . Het staat eigenlijk nergens duidelijk op de site. Het werkt alsvolgt: als je een donatie van € 30,- of meer doet (inderdaad gewoon via de 'doneerknop') dan krijg je een jaar lang ongelimiteerd toegang tot de forumclub. Je krijgt daartoe een persoonlijk bericht met een uitnodiging die je dient te accepteren, daarna heb je toegang.
 12. Natúúrlijk bestaat die. Tip: wordt (tegen een kleine vergoeding) lid van de JF Forumclub, kun je 'm gewoon downloaden in PDF-vorm. Daar vind je van de X300 trouwens nog veel meer (partsmanuals, techical guides, electrical guides etc etc).
 13. Standaard vanaf modeljaar 1991 en daarmee dus alleen beschikbaar voor de versie met 12 kabouters. Veel van de componenetn zijn hetzelfde als de XJ6 (XJ40) van dat modeljaar.
 14. ABS is niet zo moeilijk hoor. Gewoon een van de laatste Series III kopen, daar zit het standaard op. Af fabriek is climate control trouwens ook leverbaar. Zit er zelfs bij die van mij op. Of het na al die jaren nog steeds werkt is een ander verhaal ......
×
×
 • Create New...