Ga naar inhoud

hansvh

Moderators +
 • Aantal items

  3,357
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  33

hansvh won de laatste dag op 16 september

hansvh had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

241 Toppertje

1 Volger

Over hansvh

 • Titel
  JF-Team
 • Verjaardag 03/30/1958
 • Leeftijd 60

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Acht
 • Leeftijd 60

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Hoi, ik ben Hans. Ik woon en werk in Acht, een klein dorpje dat inmiddels geannexeerd is door Eindhoven. Getrouwd, twee dochters die inmiddels allebei het huis uit zijn. Ik heb een ICT functie in een technisch bedrijf.

  Ik ben sinds 2004 in het bezit van een Jaguar XJ12 Sovereign, een serie III uit 1984. Voor zover bij mij bekend heeft deze auto voor mij slechts drie andere eigenaren gehad, waarvan de laatste hem ruim 17 jaar had. De auto heeft gedurende die tijd altijd binnen gestaan en jaarlijks steeds nog geen 1000Km gelopen. Inmiddels heeft de auto bij mij een paar jaar stil gestaan, maar ik ben nu bezig om hem de aandacht te geven die hij verdiend.
 • Leeftijd 60

Recente bezoekers van dit profiel

1,356 profielweergaven
 1. hansvh

  Bak spoelen Y / N?

  Hey Michel, jij hebt toch een oudere XJ met dito versnellingsbak? Ik heb volgens mij ooit ergens op het forum gelezen dat spoelen bij een ouder model bak niet veel effect/zin heeft. Maar bij jou was er dus toch een merkbaar verschil?
 2. Voor dat soort dingen weet ik wel een snoepwinkel
 3. hansvh

  help, start niet meer

  Nee, geen idee. Als Alkema niks heeft zou je het nog even bij Dave van Auto Prima kunnen proberen. Zit in Boxtel.
 4. hansvh

  help, start niet meer

  Oef, da's wel even een leermomentje 😮! Maar hij start weer, da's dan wel weer positief .
 5. hansvh

  Raambediening werkt vice versa achterstevoren

  Da's inderdaad lang geleden Leon! Vwb jouw probleem: gezamenlijke component in het schema van spiegels en ramen (en trouwens nog meer) is de Body Processor Module. Misschien is die defect? Raymond weet hier denk ik wel meer over te vertellen.
 6. hansvh

  X351 set up

  Van een ander forum: As you get in the car and face the stearing wheel at one side think its the right side off it , you should see an OK button. but first don't start the car DONT put your foot on the pedal, ONLY press the START button, then after the dash lights up and your door is closed, press the OK button and the the menu should come up scroll down to bottom one service and select it job done
 7. hansvh

  Diverse vragen over recent aangeschafte Jaguar XJ

  Voor gebruikte Jaguar onderdelen kun je terecht bij www.gebruiktejaguaronderdelen.nl ;-)
 8. hansvh

  verwijderen cantrails S-type 1968

  Bedoel je deze?
 9. hansvh

  help, start niet meer

  Och, je moet toch wat met je vrije tijd !
 10. hansvh

  help, start niet meer

  Op de kopse kant van het dashboard aan de bijrijderskant zit een 'inertia switch'. Die schakelt de brandstofpomp uit bij een botsing oid. Kan ook handmatig uitgezet worden. Misschien per ongeluk gedaan? De pomp moet je in ieder geval kunnen horen zo'n 2 to 3 sec nadat je het kontakt hebt aangezet. Kontroleer ook de werking van de relais die boven tegen het schutbord aan zitten (motorruimte). Daar zitten oa pomprelais en hoofdrelais. Vonk kun je kontroleren door een bougie eruit te halen en (aangesloten en wel) tegen het blok aan te houden terwijl iemand start. De aanstekers krijgen rechtstreeks spanning van de accu via een in-line zekering die achter het rechtse schot van de middenconsole zit. Lijkt me een separaat probleem. Zekeringen zijn dan misschien niet doorgebrand, maar maken ze wel goed kontakt in de zekeringhouder? Begin gewoon een voor een dingen uit te sluiten en na te meten, dan kom je er wel uit.
 11. hansvh

  Gordel inbouwen serie 1

  Ook de Series I is leverbaar geweest met gordels gemonteerd. Ik kan me dus niet anders voorstellen dan dat de benodigde bevestigingspunten standaard aanwezig zijn. Als ik jou was zou ik eens wat 2e hands onderdelenleveranciers benaderen, bijvoorbeeld Hendrikus.
 12. hansvh

  Beperkte Trekkracht ??

  Tekening.
 13. hansvh

  Beperkte Trekkracht ??

  De eerste stap in dit geval is foutcodes uit laten lezen door iemand met geschikte apparatuur. De melding die je krijgt is een vrij algemene, er kan van alles aan de hand zijn. Dat de foutmelding op dit moment niet wordt getoond wil niet zeggen dat het onderliggende probleem is opgelost.
 14. hansvh

  Chassis nummer xj6 series 1

  Met welke letter/cijfercombinatie het chassisnr begint wordt bepaald door zaken als uitvoering, motorisering en LHD of RHD. Als het chassisnr begint met 1L5 dan zou dat wijzen op een Jaguar XJ6 Series I met 4.2 liter motor in LHD uitvoering. Die 2N5 zou (volgens mijn info) geen Series I maar een Series II moeten zijn. En dan eveneens in LHD met 4.2 motor.
×