Jump to content

hansvh

Moderators +
 • Content Count

  4,504
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  76

hansvh last won the day on May 10

hansvh had the most liked content!

Community Reputation

519 Toppertje

2 Followers

About hansvh

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Veldhoven

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Hoi, ik ben Hans. Getrouwd, twee dochters die inmiddels allebei het huis uit zijn. Ik heb een ICT functie in een technisch bedrijf.

  Ik jarenlang een Jaguar XJ12HE Sovereign uit 1984 gehad. Heb deze auto helaas van de hand moeten doen omdat, na een verhuizing, de garage op mijn nieuwe stek veel te klein was. Nu op zoek naar iets anders!

Recent Profile Visitors

4,063 profile views
 1. Er zijn verschillende versies van de steun. Afhankelijk bijvoorbeeld van welke bak eronder hangt en of het om een automatische of handbak gaat. Afgaande op jouw foto lijkt het mij onderstaande steun. Kun je meteen checken of je de juiste onderdeelnrs hebt besteld.
 2. Op BEIDE draden 12V is nie goed nie. Heb je de draden tussen de injectoren en de ECU connector doorgemeten? Gewoon, om er zeker van te zijn dat de ECU niet goed is?
 3. Bonneville Laboratory And More’ aka BLAM. Frans spul.
 4. De belangrijkste heb je al gevonden....
 5. De melding 'Trac Off' moet kort verschijnen bij het omdraaien van de kontaktsleutel. Als de melding zichtbaar blijft dan heb je een storing in het traction controle systeem. Er missen onderdelen van dat systeem vermoed je? Dan heb je de oorzaak al gevonden denk ik
 6. De inertia-switch moet je zien als een simpele schakelaar. Doorverbinden van de draden zou genoeg moeten zijn om de inertia switch te omzeilen. Pomp en injectoren worden apart aangestuurd. De pomp krijgt spanning via het pomprelais, de injectoren via het hoofdrelais. Ook de ECU bemoeit zich ermee, via de ECU krijgen de injectoren aarde, daarmee is de ECU dus degene die bepaald wanneer de injectoren openen/sluiten. Ik denk dat je eens moet gaan meten. Om te beginnen bij het pomprelais: bij gesloten inertia-switch en kontakt aan moet er spanning staan op pootje #30, dat i
 7. Staan er ook wel een paar te koop (LINK)
 8. Misschien dat Kees nog een asje heeft liggen?
 9. Topicstarter heeft inderdaad een XJ6. @Stooftaker: neem op je gemak eens DIT topic door. Bevat talloze tips om de XJ6 mooier te laten lopen.
 10. De meeste info vind je in bijgaande PDF. X300 Vehicle Care UK.pdf
 11. Ik zou inderdaad even kontakt opnemen met SNG. Er zijn drie verschillende uitvoeringen van de ophanging van de automatische bak, aan de hand van het VIN zouden zij moeten kunnen vertellen wat je precies nodig hebt.
 12. Deelnemers Technische Dag G&G Autoservice 13-11-2021 Locatie: Noordland 10, Heinkenszand Rover827Si cage Soverhans wimb EricS-TR Lumo Bart XJSC Levi109 Jagster WimXF jeroendorrestein arie-jag JimJag
 13. Ietsje verder, je zal er voor naar Heinkenszand moeten. Geen straf toch?
×
×
 • Create New...