Jump to content

erdee123

Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

erdee123 last won the day on December 25 2017

erdee123 had the most liked content!

Community Reputation

2 Goed

Wie ben ik

  • Voorstellen
    Ik ben Roland. Sinds een aantal dagen heb ik een Jaguar Sovereign uit '95. Rijdt zeer prettig vooralsnog.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ik snap je reactie maar was al van mijn huis naar de garage gereden, dus de sensor heeft de wielen 'zien' draaien. (kreeg geen melding meer op het dashboard maar het motormanagement lampje bleef branden) Besturingskabel versnellingsbak schoongemaakt, opnieuw uitlezen, storing versnellingsbak verholpen, ABS niet en MML bleef branden. Toen na een stukje te hebben gereden verdween het.... Dit voor alle duidelijkheid
  2. Vervangen sensor bleek niet nodig. De versnellingsbak lekt wat olie en dat is in de aansturing/voedingskabel van de versnellingsbak terechtgekomen. Na deze te hebben gereinigd was het probleem opgelost. Wielsensor rechtsachter had ik in de tussentijd al vervangen maar kreeg deze foutmelding niet gewist. Hij zei op een gegeven moment dat er tandjes van de krans (die hij leest met sensor) waren afgebroken, wat niet het geval is. Nadat ik een stuk had gereden verdween de melding vanzelf?? Voor nu is het goed.
  3. Dank je wel Isabella, As dinsdag gaan ze hier de sensor vervangen. Ik wil kijken hoe de auto daarop reageert. Die sensor kost maar een paar tientjes. Ik laat je weten wat mijn bevindingen zijn. Groet, Roland
  4. Vond ik op het Jaguar Forum.com... I know this is an old post but in case anyone has the same issue. The problem on my 2003 xj was the rear passenger side ABS/wheel speed sensor, It was sending the wrong signal to the gearbox ECU this was throwing up a gearbox failure warning, replaced the said sensor and all sorted.
  5. Yeah right. Even een ritje van ruim 2 uur met een niet goed werkende versnellingsbak
  6. Hmmm....dank je wel. Ik woon in Lent (Nijmegen) en kan naar Terlouw (Oosterhout) maar die zeggen vermoedelijk revisie. Heb je een tip voor me die er verstand van hebben? Bedankt alvast.
  7. Hoi, Sinds vandaag kreeg ik opeens de melding in mijn display dat ik versnellingsbak problemen zou hebben, wat ook klopt. Hij schakelde in eerste instantie alleen maar door naar zijn 2. (verder doorschakelen lukt niet, motormanagement lampje brandt) Laten uitlezen, en daar werd gezegd dat de 'speed sensor' op retour is. (Is dat niet iets van het ABS gedeelte? Zit ook een foutmelding rechtsachter ivm ABS) De auto werd gereset, en bij vertrekken schakelde hij normaal... maar na 1 km een beetje.. een vreemd geluid, en vervolgens dezelfde melding. Naar huis gereden
  8. Bij mij is LH engine bay fuse box zekering 6 (20A) de ruitenwisser. Ik meet op alle zekeringen spanning behalve op die van de toeter (horn) Beide overigens. De toeter doet het wel De antenne is inderdaad een ander probleem. Want toen ik het stekkertje losmaakte en weer terug was de radio weer goed
  9. Weet dan iemand misschien waar de pomp en de klep van de verwarming gezekerd zit? Iemand? Dank!
  10. Verwarming wordt niet meer warm. Genoeg koelvloeistof en de slang naar het pompje wordt ook warm. Hij laat het alleen niet door. Toen ben ik gaan meten. Er zitten 2 stekkertjes. 1 voor het pompje en 1 voor ? Het stekkertje van de pomp gaf iets meer dan 6 volt. Het andere 14. Pompje rechtstreeks aangesloten hoorde ik m werken. Ook de stekkertjes gewisseld. Toen kon ik helemaal niets meer meten. Ik dacht dat er wel een circuitbreker kapot zou zijn. Niet dus. Kabelbreuk lijkt me zeer onwaarschijnlijk. (Zit de verwarming gekoppeld aan een relais ipv een zekering?) De antenne gaat ook niet meer om
  11. erdee123

    Autoradio

    Het gaat om de X300
  12. erdee123

    Autoradio

    Reeds besproken maar ik kan geen antwoord vinden!! Wat is het geval. Originele autoradio eruit. Nieuwe erin. Dat is allemaal geen probleem. Maar ik wil de bestaande DIN stekker die loopt van de autoradio naar de Harman Kardon versterker doorlussen op de nieuwe ISO stekker. Kan iemand mij vertellen hoe? Zodat ik die versterker en speakers kan laten zitten. Ik neem aan dat er een massa, voeding, afstandsbediening etc. Dus graag de juiste kleur van de DIN bij de juiste kleur van de ISO Dank je wel
×
×
  • Create New...