Jump to content

erdee123

Members
 • Posts

  54
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

erdee123 last won the day on December 25 2017

erdee123 had the most liked content!

Reputation

10 Goed

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Ik ben Roland. Sinds een aantal dagen heb ik een Jaguar Sovereign uit '95. Rijdt zeer prettig vooralsnog.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vandaag werd de voorschakelunit geleverd vanuit England. Totaal €75,- kwijt inclusief inklaringskosten. Toen was het plug and play. Bijkomend voordeel. Ik heb nu met een kleine 10min de koplamp eruit. Waar is het probleem ontstaan? Bij het verwisselen van het lampje van het dimlicht heb ik het kapje van de koplamp niet juist teruggeplaatst. Als het regent loopt precies al het regenwater in de koplamp en dus in de voorschakelunit etc. Heel dat systeem van die veer op het kapje, je kunt er niet lekker bij, plastic wat afbrokkelt, etc... Let erop!
 2. Hoe verklaar je het 'schrapende' geluid. Het klinkt alsof de ventilator ergens tegenaan komt. De koppelomvormer ligt in de olie (nat), en het klinkt eerder als een 'droog geluid.
 3. Hi, Toerenteller van mijn XJR fluctueert als de auto koud is. Het meest rond 50km p/u. Het is net of ik in schommel zit. Als ik optrek met de auto en dan het gas loslaat, hoor ik een schrapend/knarsend geluid. Soms ook gepaard met resoneren. Het lijkt rechtsvoor uit de motorruimte te komen. Maar alleen als hij koud is. Er branden geen waarschuwingslampjes. Dus beide klachten alleen wanneer de auto koud is. Koppelomvormer? En wat nog meer? Groet, Roland
 4. Ik heb de rechter koplamp omgewisseld met de linker koplamp, en die werkt aan de rechterkant, dus de fout zit in de koplamp. Niet de bedrading. Gelukkig. Koplamp uit elkaar gehaald en de voorschakelunit omgewisseld. (LAD5G 89031486) Daar zit de storing. Valt daar nog iets aan te redden? Heeft iemand nog een voorschakelunit liggen?
 5. Ik heb de bumper weten te demonteren en uiteindelijk de koplamp ook. Zaterdag ga ik verder met de zoektocht naar de storing. Ik vermoed toch iets met vocht en corrosie. Heel vreemd maar ik kwam nog een stuk schuimrubber tegen linksonder, ter grootte van een kleine schoenendoos? Zeiknat.
 6. Het lijkt erop dat ik er niet aan ontkom om de bumper geheel te verwijderen
 7. Hoe demonteer ik het gemakkelijkst de koplamp?
 8. Sinds kort werkt mijn dimlicht rechtsvoor niet meer. Lampje vervangen biedt geen soelaas. In de stekker van de lamp meet ik iets meer dan 4 volt. (Goeie massa gepakt en meet ik nog steeds 4 volt) Bij de zekering meet ik 12 volt. Er zit redelijk wat condens in de koplamp. Heeft iemand raad? Groet, Roland
 9. Net Carly Motors uit Leiden aan de lijn gehad en zij kunnen de ECU en transmissie remappen. Kost je €1100,- in de BTW
 10. Auto Sleutels Nijmegen Die kunnen een handzender inlezen en sleutel bijmaken voor €120,-
 11. Ik wil hier ook wel wat meer over weten. Iemand ervaring hiermee? Had mijn XJR al een keer weggebracht maar 'men' kwam niet in de computer. Wat men ook probeerde.
 12. Het is gelukt hier in Nijmegen voor een paar stuivers. Bij wijze van.... Heel fijn en bedankt.
 13. Oja…die heb ik daarnet ook gemaild. Thanks.
×
×
 • Create New...