Jump to content

jozik

Members
 • Content Count

  86
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

jozik last won the day on January 2 2018

jozik had the most liked content!

Community Reputation

14 Goed

About jozik

 • Birthday 11/08/1952

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  H'sum

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Héél binnenkort (a.s. maandag 11 december) eigenaar van een S-type 4.0 v8 uit 2001. In Jaguar groen. Er zal niet al te veel mee gereden worden (pensionado), maar misschien wel meer dan ik momenteel rijd. Wordt m'n eerste Jaguar en eerste motor van meer dan 2 ltr. We gaan zien hoe hij (zij?) bevalt, maar de verwachtingen zijn redelij hoog ;-)

Recent Profile Visitors

747 profile views
 1. OK, dan kom ik op de fiets morgen. Bind ik de Jag gewoon op de bagagedrager...
 2. Dank voor het aanbod, maar ik heb al een halve afspraak met wimb. Hij heeft ook zo'n kastje en Huizen is om de hoek.
 3. Dat is een poging waard. Ik ken iemand die een uitleeskastje heeft, daar zal ik eens contact mee opnemen.
 4. Ik heb nog wel een "soft spot" voor Citroën. Heb een GS Break en een gewone GSA gehad (en een BX, maar daar had ik niets mee). Als ik een snoek zie, dan kijk ik hem altijd na. Maar op m'n 18e een keer een leuke, lange lift gehad in een Mark II, dus nu heel blij met m'n ouwe S-type.
 5. Even in de war: op het Jag-forum zal het de (Jag) XF zijn, maar het zal de Citroën XM zijn? Mooie auto!
 6. EricS-TR en Isabella, bedankt voor de reacties. Ik ga er in de garage van de ASK (AutoSleutelKlup) met wat hulp mee aan de slag. Denk dat ook de afhanging van de RA-deur nagekeken moet worden, die "hangt" nogal, waardoor hij moeilijk opengaat, mss is dat de oorzaak van het hele probleem. Maar ik vind het toch bijzonder dat ik met het contactsleuteltje in het slot de ramen en het schuifdak open kan krijgen. Bijzondere elektronica, die S-type.
 7. Hallo allemaal, lang niet op het forum geweest. Ik heb een S-type 4.0 V8 uit 2002, heerlijke auto, maar de dame heeft af en toe kuren. Afsluiten met de ab gaat sowieso niet, sleuteltje is nodig. Daar is mee te leven, maar af en toe kan ik er helemaal niet in op een normale manier. De truc is dan het sleuteltje draaien naar de 'open' - stand en tegelijk wat rommelen met de knopjes van de ab. Op een gegeven moment gaan dan alle ramen (en schuifdak) open en kan ik via het raam de deur openen. Zijn er forumleden die dit probleem herkennen en -beter nog- een oplossing weten?
 8. Kreeg het bevestigingsmailtje van m'n inschrijving voor de Jaguar Forum Dag. Onderaan de mail de volgende tekst: "Vergeet je niet het aangegeven bedrag voor 11 mei over te maken! We zien je graag 20 mei aanstaande!" Is dat 11 en 20 mei 2019 of 2020?
 9. Vandaag al 3 keer een uitnodiging gekregen voor de JaguarForum Meeting....
 10. Ik heb hetzelfde probleem, met Chrome als browser. Gezien de foutboodschap is het een probleem aan de server-zijde (een out-of-date thema niet bijgewerkt/vervangen)
 11. Aha! Je hebt waarschijnlijk een keer een verkeerde opmerking gemaakt en wordt daarvoor gestraft...
 12. Ik heb geen klachten, de site laadt ongeveer in een seconde (50Mbps glas).
 13. In H'sum, Delft is om de hoek (op wereldbasis ). En de tijd aan mezelf (pensionada).
×
×
 • Create New...