Ga naar inhoud

jozik

Members
 • Aantal items

  45
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

jozik won de laatste dag op 2 januari

jozik had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

6 Goed

Over jozik

 • Verjaardag 11/08/1952
 • Leeftijd 65

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  H'sum
 • Leeftijd 65

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Héél binnenkort (a.s. maandag 11 december) eigenaar van een S-type 4.0 v8 uit 2001. In Jaguar groen. Er zal niet al te veel mee gereden worden (pensionado), maar misschien wel meer dan ik momenteel rijd. Wordt m'n eerste Jaguar en eerste motor van meer dan 2 ltr. We gaan zien hoe hij (zij?) bevalt, maar de verwachtingen zijn redelij hoog ;-)
 • Leeftijd 65
 1. Daar sluit ik me graag bij aan. Leerzaam. En leuk om een paar andere Jaguar-enthousiasten te ontmoeten. Het was de 2 uur heen, 2 uur terug zeker waard.
 2. Is er nog steeds één plekje vrij? Zo ja, dan wil ik dit graag claimen voor mijn zoon. Heeft geen Jaguar of Daimler, maar wel o.a. een oldtimer Oldsmobile en een enorme belangstelling voor alles wat met auto's te maken heeft.
 3. benzineklep wil niet open

  Zoals gezegd: ik ga het bekijken. Voorlopig heb ik een bypass (gelukkig, want die dame lust wel een slok...). Zal er niet aan toekomen vóór a.s. zaterdag, wat dan weer jammer is.
 4. Vragen of opmerkingen aan het JF Team

  Ik heb hem gekregen, dus bij mij geen orobleem
 5. Hoi Daimler 66 Sedan, ik denk dat je mij (Jozik) verwart met Laan. De laatste heeft (denk ik) la iets langer een Jaguar (en/of Daimler). Maar maakt niet uit, we zien elkaar de 17e!
 6. OK, mocht ik in 7 sloten tegelijk lopen, dan laat ik zsm weten dat ik niet kan komen. Maar in dit zanderige gebied is die kans klein
 7. Kan ik er nog bij? Is allemaal nieuw voor me, heb pas 3 maanden een Jag. Lijkt me leuk om eens een aantal andere Jag-liefhebbers/fanaten te ontmoeten. Ik begrijp dat het op de 17e a.s. rond 11:00 start, ergens in Heinkenszand? Heinkenszand is niet groot, maar een adres is wel makkelijk....
 8. benzineklep wil niet open

  Ik ga het allemaal bekijken, als er een nieuwe draad aan moet zal ik wel even bezig zijn. Maar mogelijk moet ik toch de actuator van de sluiting vervangen of renoveren. Die zit ook daar ergens achter de bekleding.
 9. benzineklep wil niet open

  Ja, daar heb ik al geïnspecteerd. Toen ik hem net had (december 2017) zat daar wat water, maar sindsdien is het droog. Anderhalve week geleden nog daar geweest, CATS-module losgehaald om te kijken of daar de oorzaak van de "CATS systeem defect"-melding zat. Nee dus...
 10. benzineklep wil niet open

  Jim en Pizzaman, bedankt weer voor de uitgebreide hulp. Ik kan nu gericht op zoek. De bekleding van de veer van het kofferbakdeksel heb ik al opzij geschoven, maar die eigenwijze kat zei niet dat ik warm was . Als ik hem nu niet ga vinden, dan heb ik er geen.
 11. benzineklep wil niet open

  Maar de bekleding is niet één, twee, drie los. Heb er al even naar gekeken, maar dat gaat niet met een paar knopjes losmaken... Ik ga eruit komen, maar voorlopig werkt het met een stukje duct-tape in de sluiting (altijd gedacht dat het (Donald) Duck-tape was, maar blijkbaar is het duct-tape ) Over 1,5 week komt m'n schoonmoeder een poos logeren, kan ik lekker dit soort klusjes doen
 12. benzineklep wil niet open

  Voorlopig heb ik hem open. Met een beetje pielen met een heel dun schroevendraaiertje bij de sluiting klikt hij open. Voorlopig helpt inspuiten met silconenspray van de scharnier en het sluitmechanisme niet. Het lipje aan de binnenkant van het klepje maar even afgeplakt met ducktape, klepje sluit net, maar kan met de hand makkelijk opengedaan worden. Volgens de berijdershandleiding zou er in de kofferbak een kabeltje voor handbediening zitten, maar ik kan niets vinden....
 13. benzineklep wil niet open

  Hallo Jim, Dank! Ik ga het met deze info proberen.
 14. benzineklep wil niet open

  Vervelend probleempje: m'n S-type (2001, 4.0 V8) wil niet meer eten. Ik kan op het benzineklep-knopje drukken wat ik wil, je hoort ook een klik/tik bij de benzineklep, maar het klepje wil niet meer open. De eerste keer, bij tanken natuurlijk, lukte het een mede-tanker nog het klepje open te krijgen terwijl ik op de knop drukte, maar nu lukt ook dat niet meer. In het workshop manual vind ik er niets over. Zijn er Jaguar-bezitters die hier ervaring mee en, beter nog, een oplossing voor weten?
 15. Het zijn eigenzinnige beesten, die Jaguars. Zal zeker eens naar de dynamo kijken. De accu is al gecontroleerd, de dynamo niet.
×