Jump to content

Kraftstoff

Members
 • Content Count

  122
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Everything posted by Kraftstoff

 1. Toeter komt op 2 momenten: -Contact wordt afgezet maar de pook staat niet in P -Je wil de pook uit P halen maar je drukt het rempedaal niet in. Dus klinkt alsof de schakelaar die detecteert dat je je rempedaal indrukt het niet of nauwelijks meer doet.
 2. Kraftstoff

  Sjoerd's XKR X100

  Mijn X100 XKR 4.2 uit 2003. Jaguar Racing Green, 20" Detroit velgen, Full option.
 3. Ik kan de dronebeelden wel converteren in sony vegas en dan hier plaatsen. Of je kan ze op youtube zetten, die ondersteunen ook alle videotypes.
 4. Joke en Raymond nogmaals hardstikke bedankt voor het organiseren van de fantastische dag!???? 20200913_151530.mp4
 5. Staat idd net iets onder de rand koud. De stekker doorverbinden is de melding inderdaad weg.
 6. Hij zit inderdaad vol met een koude motor. Dat wordt dus even een afspraakje maken om dit nader te bekijken en vervangen. Wat was er bij jou mis iksjeezesel?
 7. Hi all, Sinds kort heb ik een 2003 XKR. Eergisteren kwam de melding "koelvloeistof niveau laag", ik heb de auto aan de kant gezet en na even afkoelen gekeken, reservoir zat vol. Melding is niet weg gegaan en de temperatuurmeter blijft netjes in het middenstaan. Vandaag heb ik even wat leidingen geknepen om te kijken of er wat lucht in zat maar geen bubbels gezien. Wordt het niveau ook op andere punten gemeten? Of zou de melding ook iets anders kunnen betekenen?
×
×
 • Create New...