Jump to content

Kraftstoff

Members
 • Posts

  133
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Kraftstoff last won the day on July 20 2020

Kraftstoff had the most liked content!

Reputation

82 Toppertje

About Kraftstoff

 • Birthday 10/24/1992

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Trotse X100 en ex X308 eigenaar

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Waarom is de nieuwe XJ dan gecancelled?
 2. Staat er een te koop bij Broekhuis/Brooks classics: https://www.brooksclassics.nl/autos/jaguar-f-type-coupe-heritage-60-edition/ Helaas moet ik hem bij gebrek aan het winnen van de oudejaarsloterij aan mij voorbij laten gaan.
 3. Ik zie dit topic nu pas. Ik heb met mijn XKR het zelfde issue, melding te laag terwijl hij vol zit. Wanneer ik de sensor vervang is de melding een paar maanden weg en komt dan langzaam steeds vaker terug. Dat het vervangen van de sensor de melding doet verdwijnen betekend dat het niveau echt niet te laag kan zijn, dan zou de melding met een nieuwe sensor er immers ook moeten komen. Ik ben benieuwd of jij hetzelfde gaat ondervinden.
 4. Toeter komt op 2 momenten: -Contact wordt afgezet maar de pook staat niet in P -Je wil de pook uit P halen maar je drukt het rempedaal niet in. Dus klinkt alsof de schakelaar die detecteert dat je je rempedaal indrukt het niet of nauwelijks meer doet.
 5. Kraftstoff

  Sjoerd's XKR X100

  Mijn X100 XKR 4.2 uit 2003. Jaguar Racing Green, 20" Detroit velgen, Full option.
 6. Ik kan de dronebeelden wel converteren in sony vegas en dan hier plaatsen. Of je kan ze op youtube zetten, die ondersteunen ook alle videotypes.
 7. Joke en Raymond nogmaals hardstikke bedankt voor het organiseren van de fantastische dag!???? 20200913_151530.mp4
 8. Staat idd net iets onder de rand koud. De stekker doorverbinden is de melding inderdaad weg.
 9. Hij zit inderdaad vol met een koude motor. Dat wordt dus even een afspraakje maken om dit nader te bekijken en vervangen. Wat was er bij jou mis iksjeezesel?
 10. Hi all, Sinds kort heb ik een 2003 XKR. Eergisteren kwam de melding "koelvloeistof niveau laag", ik heb de auto aan de kant gezet en na even afkoelen gekeken, reservoir zat vol. Melding is niet weg gegaan en de temperatuurmeter blijft netjes in het middenstaan. Vandaag heb ik even wat leidingen geknepen om te kijken of er wat lucht in zat maar geen bubbels gezien. Wordt het niveau ook op andere punten gemeten? Of zou de melding ook iets anders kunnen betekenen?
 11. Ik ken een persoon die eindverantwoordelijke is voor dit soort technologiën bij een groot wereldwijd energiebedrijf, hij ziet er weinig heil in. Productie en distributie wegen niet op tegen de voordelen. Voor de zware industrie en mogelijk de transportsector is het interessant. Voor mobiliteit van personen zouden de gewone accu's meer toekomstperspectief hebben.
 12. Helaas zal ook ik zonder Jag aanwezig zijn, die deed vandaag opeens BOEM! en daarna bzzzzzz van rechts achter. Onderweg naar huis achter gelaten bij de dealer (zit op de route), durfde er geen meter verder mee te rijden. Hopelijk is mijn Italiaanse fransoos welkom.
 13. Ik vond het een zeer geslaagde meet, thanks guys!
×
×
 • Create New...