Jump to content

2thdr

Members
 • Content Count

  201
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Goed

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Omgeving Utrecht, Jaguar X308

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dank je wel. Gr., Kees.
 2. Bij bepaalde wegomstandigheden hoor ik een irritante rammel aan de linkerzijde van het dashboard. Als ik tussen het raam en het dashboard mij vingers houdt of zoals ik nu tijdelijk heb gedaan een stukje ronde, rubber slang verdwijnt het geluid. Hoe en met name waar zit het dashboard vast aan het brandschot / bulkhead? Ik lees dat de moeren wel eens los zitten. Wil graag kijken of dit helpt, maar moet dan wel dus weten waar ze zitten. Bvd, Kees.
 3. De knop van de hoogteverstelling van de koplampen brandt niet meer bij ingeschakelde verlichting. Hoe kan ik het lampje verwisselen ofwel hoe krijg ik de "schakelaar" (zoals op foto) zonder beschadiging uit het dashboard. Bvd, Kees.
 4. Is het mogelijk om het chromen bumperdeel (achterbumper) te vervangen zonder de bumper te demonteren? Bvd, Kees.
 5. Dank jullie wel. Gr., Kees.
 6. Eén van de tabs van deze deksel is afgebroken. Heb een nieuw deksel kunnen scoren. Moeten de zes boutjes nog met een specifiek aanhaalmoment vastgezet worden? Bvd, Kees.
 7. Time Left: 1 month and 19 days

  • Te Koop
  • Nieuw

  Nieuwe set (old stock) stuurschakelaars voor cruise control en radio/telefoon-bediening.

  40.00 EUR

 8. Time Left: 1 month and 19 days

  • Te Koop
  • Gebruikt

  Zeer nette tankklep. Kleurcode JHG: Westminster Blue.

  25.00 EUR

 9. Time Left: 1 month and 19 days

  • Te Koop
  • Gebruikt

  In zeer nette staat, goed werkend en incl. nieuw lampje.

  25.00 EUR

 10. Dank je wel. Ga een nieuwe schakelaar bestellen!
 11. De mistlampen aan de voorzijde (X308) werken niet. De schakelaar is niet verlicht (waarschijnlijk is interne lampje defect). Lampje van schakelaar voor mistlampen werkt niet. Lampje van mistlampen achter werkt wel (mistlampen branden ook). Heb al verschillende zekeringen gecheckt. Zijn allemaal in orde. Wie heeft er een idee waar ik moet zoeken. Gr., Kees.
 12. De 4 grote lampjes voor de dashboardverlichting bestaan uit houders met daarin een T10 glaslampje. Wie weet het wattage van deze lampjes? Bvd, Kees.
 13. Hallo Wim, Probleem is opgelost. Het is inderdaad de kabel naar de startmotor geweest. Was om de één of andere reden los gewiebeld en enorm warm geworden (verbrand rubber tussen moer en bout). Alles schoongemaakt en een nieuwe bout gebruikt, stevig vastgezet....en start weer als vanouds. Dank! Groet, Kees.
 14. HELP! De X308 start niet meer...startmotor is vervangen, de dynamo is goed (getest) en ook de accu is goed. Hoor alléén een klik...starten ho maar! Lijkt iets elektronisch...iemand een suggestie? Groet, Kees.
×
×
 • Create New...