Jump to content

2thdr

Members
 • Content Count

  209
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Goed

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Omgeving Utrecht, Jaguar X308

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Het nummer van de slangconnector wist ik wel uit mijn hoofd . Het gaat me echter om het rubbertje wat tussen de slangconnector en de paravan zit. Is werkelijk nergens te vinden. Staat ook niet bij de partsindex van jouw bijlage.
 2. Heb de paravan van mijn X08 uit 1998 laten spuiten. De slangconnector (zie foto) wil ik vervangen, maar kan nergens het onderdeelnummer vinden van het ronde rubbertje tussen de slangconnector en de paravan . Wie kan me helpen? Gr., Kees.
 3. 2thdr

  Onderdeelnummer

  Dank je wel Hans. Daar was ik naar op zoek. Mvg, Kees.
 4. Wie kan mij het onderdeelnummer vertellen van de zwarte lijst (harde kunstof?) aan de binnenzijde van de raamlijst van de achterdeur (links) van een Jaguar X308 uit 1998? Dus niet het rubber, maar het deel met de haakse verbinding zeg maar. Bij voorbaat hartelijk dank, Kees.
 5. Even voor de zekerheid: ik neem aan dat u deze bedoelt (beide zijden van de tunnel)?
 6. Heb een spuitbus met airco foam reiniger gekregen en wil deze gebruiken bij mijn X308 (1998). Mijn inziens zit er geen interieurfilter cq pollenfilter in deze auto. Waar moet ik de bijgeleverde slang insteken en het foam verspuiten? Hartelijjk dank, Kees.
 7. Dank je wel. Gr., Kees.
 8. Bij bepaalde wegomstandigheden hoor ik een irritante rammel aan de linkerzijde van het dashboard. Als ik tussen het raam en het dashboard mij vingers houdt of zoals ik nu tijdelijk heb gedaan een stukje ronde, rubber slang verdwijnt het geluid. Hoe en met name waar zit het dashboard vast aan het brandschot / bulkhead? Ik lees dat de moeren wel eens los zitten. Wil graag kijken of dit helpt, maar moet dan wel dus weten waar ze zitten. Bvd, Kees.
 9. De knop van de hoogteverstelling van de koplampen brandt niet meer bij ingeschakelde verlichting. Hoe kan ik het lampje verwisselen ofwel hoe krijg ik de "schakelaar" (zoals op foto) zonder beschadiging uit het dashboard. Bvd, Kees.
 10. Is het mogelijk om het chromen bumperdeel (achterbumper) te vervangen zonder de bumper te demonteren? Bvd, Kees.
 11. Dank jullie wel. Gr., Kees.
 12. Eén van de tabs van deze deksel is afgebroken. Heb een nieuw deksel kunnen scoren. Moeten de zes boutjes nog met een specifiek aanhaalmoment vastgezet worden? Bvd, Kees.
 13. Dank je wel. Ga een nieuwe schakelaar bestellen!
×
×
 • Create New...