Jump to content

Rene63

Members
 • Posts

  37
 • Joined

 • Last visited

Reputation

5 Goed

About Rene63

 • Birthday 08/26/1963

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Capelle aan den IJssel

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Ik ben René Visser en op mijn verjaardag 26 augustus 2017 krijg ik de sleutels van een Jaguar XJS 5.3 uit 1983. Een spannend moment; de eerste keer dat ik hobbymatig in een oldtimer ga rijden. Ik woon met mijn vrouw en 2 bonuszoons in Capelle aan den IJssel en werk in Nieuwegein bij een arbeidsongeschiktheidsverzekeraar. Mijn echtgenote is erg gecharmeerd van het merk Jaguar, vandaar dat de keuze is gevallen op dit merk.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Oke dat is het onderzoeken waard als dat standaard is. Dat maakt vervanging een stuk makkelijker. Dank je.
 2. Hoi Hans, dank je. IK zal eens met hen contact opnemen.
 3. Rene63

  Open dak

  Het heeft even geduurd maar afgelopen jaar is het open dakje gerepareerd en weer lopend gemaakt. Het heeft flink wat moeite gekost maar de mannen van Stadhouder Automobielen hebben met de nodige creativiteit weer een mooie prestatie neergezet.
 4. Mijn XJS komt uit Amerika en heeft de Quads. Die worden nu wat slechter ( 1 zit vocht in en de ander wordt de reflector slecht) Ik ben op zoek naar de binnenste koplampen, het grootlicht. Heeft iemand een idee waar ik die kan vinden, wat eventueel een vervanger zou kunnen zijn of wat het onderdeelnummer is?
 5. Ik heb inmiddels een afspraak staan in maart 2021 om de achterruit opnieuw te plaatsen en zoals je al aangaf te kitten. Dan ga ik er vanuit dat het probleem opgelost is. Dank voor de tip in ieder geval.
 6. Vorige maand ontdekte ik een lekkage bij de achterruit. De ruit is er een paar jaar geleden uitgehaald wegens spuitwerkzaamheden en ik vermoed dat die niet juist is teruggezet. Rubber is in goede conditie en vertoont geen scheuren. Voordat ik ga lopen klooien met kit zou ik graag willen overleggen met iemand die verstand heeft van het plaatsen van autoruiten bij oldtimers. Wie weet er een betrouwbaar bedrijf die mij daarbij kan helpen en bv de ruit er weer opnieuw in kan zetten?
 7. Rene63

  XJS gekocht...

  Zo is er altijd wat. Het rijden blijft ondanks dit soort zaken wel een plezier. Heel veel rijplezier.
 8. Per ongeluk het vorige bericht verwijderd. Mijn oude stuur is sleets en heb een bijna gloednieuwe liggen om te vervangen. Ik heb alleen 2 linkerhanden en weet niet of dit een doe het zelf klusje is. Heeft iemand suggesties hoe het te doen en of het zelf te doen is? Gaat om een XJS uit 1983 HE V12 Groet, René
 9. Rene63

  XJS gekocht...

  Die van mij komt ook uit Amerika. Harde body, geen roest. Goed weer daar, maar helaas gaat dat ten koste van interieur. Zo te lezen goede wagen en goede prijs. Heel veel succes.
 10. Rene63

  XJS Koppakking

  Inmiddels heb ik de auto weer terug en het was alleen de kachelslang. Dat valt dan wel weer mee.
 11. Rene63

  XJS Koppakking

  Laat ik doen ja ik rij er geen meter meer mee als dat al zou kunnen tis echt een fontein dat eruit spuit.
 12. Rene63

  XJS Koppakking

  Keesh, je had gelijk; ik heb in ieder geval een gescheurde kachelslang gevonden. Nu maar hopen dat dat het is. Morgen op transport naar de garage.
 13. Rene63

  XJS Koppakking

  Dat is het zeker weinig plaats gelukkig kleine telefoon ik ga morgen wel priegelen.
 14. Rene63

  XJS Koppakking

  Keesh dank je ik heb het idee dat dat het zou kunnen zijn. Ik ga morgen (als het lukt met werk) kijken. Hoe heb je de foto's genomen?
×
×
 • Create New...