Ga naar inhoud

Rene63

Club Donateur
 • Aantal items

  15
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Goed

Over Rene63

 • Verjaardag 08/26/1963
 • Leeftijd 55

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Capelle aan den IJssel
 • Leeftijd 55

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Ik ben René Visser, bijna 54 jaar en op mijn verjaardag 26 augustus 2017 krijg ik de sleutels van een Jaguar XJS 5.3 uit 1983. Een spannend moment; de eerste keer dat ik hobbymatig in een oldtimer ga rijden. Ik woon samen in Capelle aan den IJssel en werk in Nieuwegein bij een arbeidsongeschiktheidsverzekeraar. Mijn vriendin is erg gecharmeerd van het merk Jaguar, vandaar dat de keuze is gevallen op dit merk.
 • Leeftijd 55

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Rene63

  Open dak

  Mijn jaguar XJS is in 1983 in America geleverd. After Market is er een open dak in gezet van het merk Sky-Top. Dit dakje werkt niet meer en ik probeer nu dit dakje weer werkend te krijgen. Ik heb daarvoor een afspraak staan met een specialist in de hoop dat er nog onderdelen voor te krijgen zijn. Weet iemand dat? Wie weet of de Jaguar XJS ooit fabriek af met een open dak is geleverd en zo ja wat voor type dat dan geweest is? Ik kreeg via via te horen dat het een soort vouwdak is geweest. Met vriendelijke groet, René Visser
 2. Rene63

  Spuit- en plaatwerkerij

  Hoi Martijn, ziet er goed uit. Dank je voor je aanbod. Ik heb inmiddels al elders een afspraak staan om probleemgebieden beet te pakken. Groet, René
 3. Rene63

  Spuit- en plaatwerkerij

  JagS3 4.2 sorry ik had ff moeten reageren. Excuses. Ik heb inmiddels iemand gevonden war ik mijn auto komende zomer onder handen laat nemen. Niet geheel overspuiten maar aandacht geven aan de kwetsbare plekken om later erger te voorkomen. Geheel overspuiten zal te zijner tijd wel een keer (moeten) gebeuren.
 4. Rene63

  Deur rubbers

  Ik wil de deurrubbers van mijn XJS uit 1983 vervangen. Wie weet welke rubbers dat zijn?
 5. Rene63

  Spuit- en plaatwerkerij

  Ik ben in het bezit van een XJS uit 1983. Daar begint langzaamaan wat roest te ontstaan bij achterruit en bij het opendakje. Ik wil dit laten behandelen en spuiten. Ik ben er nog niet uit of dit een deelspuitwerk wordt of een totale spuitwerk. Geen idee wat de kosten zouden kunnen zijn. Iemand een idee? En wie heeft een adres waar je goede ervaring mee hebt met een schappelijke prijs? Groet, René Visser
 6. Rene63

  XJS 5.3 V12 1983 bokt

  Hoi Hans, ik laat de beurt uitvoeren bij Stadhouder Automobielen in Den Haag.
 7. Rene63

  XJS 5.3 V12 1983 bokt

  Inmiddels een sensor in het luchtfilter gevonden die niet aangesloten was. Inmiddels aangesloten maar nog niet kunnen rijden om te zien of probleem verholpen is. Stationair draait de auto een stuk rustiger. Brandstoffilter wordt volgende week vervangen. Vanaf 2009 heb ik alleen nota's gezien mbt materiaal. Wanneer de laatste beurt gegevens is, is helaas onduidelijk. Ik wacht met spanning af wat de beurt volgende week gaat opleveren.
 8. Rene63

  XJS 5.3 V12 1983 bokt

  Beste John, dank voor je antwoord. Het is inderdaad een Amerikaanse, maar is sinds 2009 al in Nederland. De afgelopen jaren is er ongeveer 1500 km per jaar mee gereden volgens NAP. Ikzelf ben niet zo handig dus kan helaas niet alles checken.
 9. Rene63

  XJS 5.3 V12 1983 bokt

  Mijn XJS pakt bij optrekken als hij goed warm is niet op. Toeren blijven in stationair hangen (loopt dan onregelmatig en schudt), reageert niet op gaspedaal. Na paar keer gaspedaal heen en weer pakt hij aarzelend op en komt dan op toeren. Loopt dan op snelheid niet mooi rond. Ikzelf vermoed een probleem met brandstoftoevoer (de auto heb ik pas een paar dagen, een beurt is gepland). Zou dit het probleem kunnen zijn?
×