Jump to content

Rene63

Members
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Goed

About Rene63

 • Birthday 08/26/1963

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Capelle aan den IJssel

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Ik ben René Visser en op mijn verjaardag 26 augustus 2017 krijg ik de sleutels van een Jaguar XJS 5.3 uit 1983. Een spannend moment; de eerste keer dat ik hobbymatig in een oldtimer ga rijden. Ik woon samen in Capelle aan den IJssel en werk in Nieuwegein bij een arbeidsongeschiktheidsverzekeraar. Mijn echtgenote is erg gecharmeerd van het merk Jaguar, vandaar dat de keuze is gevallen op dit merk.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Rene63

  XJS gekocht...

  Zo is er altijd wat. Het rijden blijft ondanks dit soort zaken wel een plezier. Heel veel rijplezier.
 2. Per ongeluk het vorige bericht verwijderd. Mijn oude stuur is sleets en heb een bijna gloednieuwe liggen om te vervangen. Ik heb alleen 2 linkerhanden en weet niet of dit een doe het zelf klusje is. Heeft iemand suggesties hoe het te doen en of het zelf te doen is? Gaat om een XJS uit 1983 HE V12 Groet, René
 3. Rene63

  XJS gekocht...

  Die van mij komt ook uit Amerika. Harde body, geen roest. Goed weer daar, maar helaas gaat dat ten koste van interieur. Zo te lezen goede wagen en goede prijs. Heel veel succes.
 4. Rene63

  XJS Koppakking

  Inmiddels heb ik de auto weer terug en het was alleen de kachelslang. Dat valt dan wel weer mee.
 5. Rene63

  XJS Koppakking

  Laat ik doen ja ik rij er geen meter meer mee als dat al zou kunnen tis echt een fontein dat eruit spuit.
 6. Rene63

  XJS Koppakking

  Keesh, je had gelijk; ik heb in ieder geval een gescheurde kachelslang gevonden. Nu maar hopen dat dat het is. Morgen op transport naar de garage.
 7. Rene63

  XJS Koppakking

  Dat is het zeker weinig plaats gelukkig kleine telefoon ik ga morgen wel priegelen.
 8. Rene63

  XJS Koppakking

  Keesh dank je ik heb het idee dat dat het zou kunnen zijn. Ik ga morgen (als het lukt met werk) kijken. Hoe heb je de foto's genomen?
 9. Rene63

  XJS Koppakking

  Dank Bert en John, dat vraag ik mij ook af. De man van de ANWB gooide er water bij dat goede niveau maar er kwam onder motorkap geen druppel uit. Misschien moet er druk op gebouwd worden voordat de lekkage daar op treedt. Vanuit de bestuurders kant gezien rechts tegen het brandschot was het meeste vloeistof te zien, ver van de radiator. Ik dacht ook aan een slang die lekt. We gaan het zien.
 10. Rene63

  Koplamp USA

  Ik heb ook de dubbele ronde. Mijn auto is in 2009 ingevoerd. De ovale vind ik minder mooi staan.
 11. BP Ultimate. Heb echt het gevoel dat de motor steeds soepeler wordt en schoner. Heb de auto nu bijna 3 jaar en daarvoor is er heel weinig mee gereden. Komt ook door goed onderhoud denk ik.
 12. Rene63

  XJS Koppakking

  IK zag hieronder al een topic over de koppakking. Alsof de duvel er mee speelt vandaag is waarschijnlijk de mijne eruit geklapt. Rechts blauwe walm (nooit gehad) heel even en daarna water en rook onder de motorkap. Gelukkig in de buurt dus echt heet is ie niet geworden. Morgen maar bellen naar de garage zal wel prijzig worden. Hebben jullie enig idee wat dan handig is om gelijk mee te nemen wat betreft onderhoud of reviseren? Groet, René
 13. Rene63

  Open dak

  Mijn jaguar XJS is in 1983 in America geleverd. After Market is er een open dak in gezet van het merk Sky-Top. Dit dakje werkt niet meer en ik probeer nu dit dakje weer werkend te krijgen. Ik heb daarvoor een afspraak staan met een specialist in de hoop dat er nog onderdelen voor te krijgen zijn. Weet iemand dat? Wie weet of de Jaguar XJS ooit fabriek af met een open dak is geleverd en zo ja wat voor type dat dan geweest is? Ik kreeg via via te horen dat het een soort vouwdak is geweest. Met vriendelijke groet, René Visser
 14. Hoi Martijn, ziet er goed uit. Dank je voor je aanbod. Ik heb inmiddels al elders een afspraak staan om probleemgebieden beet te pakken. Groet, René
×
×
 • Create New...