Ga naar inhoud

Tim98

Members
 • Aantal items

  46
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

3 Goed

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Hallo allemaal,
  Ik ben Tim Lubbers en kom uit Deventer.
  Ik restaureer/ onderhoud samen met mijn vader een Jaguar xj6 series 3 uit 85.

Recente bezoekers van dit profiel

200 profielweergaven
 1. Jag xj6 series 3 1980 radio antenne werkt niet

  Bij het reservewiel naast de brandstofpomp zit de antennemotor. Er zit daar een groot groen relais voor de antenne. Ik zou even 12 volt los op de antennemotor zetten kijken of hij dan werkt. Zo ja dan krijgt de motor dus geen stroom.
 2. Tappet Stakedown Kit voor de XK motor

  Ja de zelftappers inderdaad. Die op de laatste foto’s. Ik vond dat ze maar weinig ‘vlees’ hadden om in vastgezet te worden. Daarom heb ik ze voor de zekerheid geborgt.
 3. Tappet Stakedown Kit voor de XK motor

  Ik had op mijn xj6 ook de set gemonteerd. Ook de onderste set. Ik heb de boutjes nog wel vastgehecht voor de zekerheid zodat ze niet loskomen.
 4. Test: Jaguar i-Pace (2018)

  Voor de liefhebber zal het toch nog heel lang mogelijk blijven om door te rijden. En anders een alternatieve brandstof zoals waterstof wat mogelijk is zodat onze hobby mogelijk blijft.
 5. XJ6 Series 1 4.2 van 1971 gekocht:-)

  Is toch mooi je eigen smaak aanbrengen aan je jag! Ik had in mijn xj6 een e type stuurtje gezet heurt ook niet maar vond ik wel mooi! Leek het net of ik in een e type reed😎
 6. Test: Jaguar i-Pace (2018)

  Of we rijden straks allemaal op waterstof. Dat kan elektrisch zijn of een verbrandingsmotor die op waterstof loopt zoals bmw en aston Martin al gedaan hebben. Dan hebben we nog steeds het geluid en geen vervuilende dampen!
 7. Jaguar v12 serie 3 automaatbak

  Bedankt voor de uitgebreide reactie!
 8. Een nat interieur

  Hoe kun het beste bij het opvangbakje komen? Ik heb de slangentjes in de wielkasten doorgeprikt maar wil graag alles checken.
 9. Jaguar v12 serie 3 automaatbak

  Hallo allemaal, Ik heb twee vragen over de automaatbak waar ik maar geen antwoord voor kan vinden dus stel ik ze hier. Allereerst zit er onderaan de keuzehendel voor de automaat een schakelaar waar staat “speed resume” welke functie heeft deze knop precies want als ik er op druk gebeurd er niks? En over de volgensmij kickdown schakelaar. Die bij de gaskabel zit boven het blok. Ik heb het idee dat de kickdown niet altijd regeert zoals het hoort. Hij schakelt wel terug maar niet echt fel. De bak doet het verder perfect! Gisteren ging ik rijden (dit jaar ook de winter) en bleef hij in de 1 en wilde niet overschakelen. Ik heb toen de stekkertjes van de schakelaar gehaald en het probleem was opgelost dus denk dat deze defect is? Alvast bedankt!
 10. Jonge Jaguar-rijders gezocht!

  Leuk initiatief! Ik kom ook! Ik ben 19 en ben al sinds een klein ventje gek van de Jaguar xj. Lang gespaard voor een project auto om aan te sleutelen samen met mijn vader echt prachtig werk!
 11. Jaguar v12 serie 3 start niet

  Ik heb hem als dagelijkse auto op dit moment en betaal nu dus de volle pond maar geniet er vol van!😊
 12. Jaguar v12 serie 3 start niet

  Het was inderdaad het pomprelais ik had gelukkig nog een reserve die ik er in kon drukken. De v12 loopt weer prachtig! Ik heb op het kapotte relaitje zelf ook nog spanning gezet maar hoorde geen geklik meer dus dat moet de boosdoender geweest zijn! Bedankt allemaal voor de hulp!
 13. Jaguar v12 serie 3 start niet

  Hallo Allemaal, Wij hebben een Jaguar 5.3 v12 serie 3 uit 87 met injectie. Laatst viel hij tijdens het rijden ineens uit maar starte vervolgens wel gewoon weer. Echter viel hij laatst een paar keer uit toen ik voor het stoplicht stond een paar keer starte hij meteen weer en een paar keer niet. Gelukkig niet op een druk punt. Toen ik hem wilde starten toen ik thuis hem wilde starten starte hij niet meer ik hoorde de pomp ook niet lopen. 12 volt op de pomp gezet en hij deed het wel. wat kan het zijn? Groetjes Tim
 14. KM teller en ruitenwissers (S2/S3)

  Ik heb de jag met de voorwielen op de stoep gezet en er onder gekeken maar kon de transducer niet vinden. Aan welke kant van de bak zit hij? Heeft iemand wellicht een foto? Is het te doen zonder brug? In het werkplaatsboek kon ik hem ook niet vinden. Daar gaan ze volgensmij nog uit van een ouder type(met kabel?) Hier gaat het om een Jaguar xj12 serie 3 uit 1987.
 15. KM teller en ruitenwissers (S2/S3)

  Het gaat om een xj12 uit 87. De teller geeft geen snelheid en ook de km stand loopt niet verder. Is dat te vervangen zonder brug? Heeft hij geen snelheidskabel? Alvast bedankt voor de hulp!
×