Jump to content

Prinz1000

Members
 • Content Count

  102
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

30 Beter

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Wie ben ik

 • Voorstellen
  65+ senior, liefhebber van de befaamde NSU Prinz 1000. Ook tevreden met Jag XJ 3.2 in regen, hagel en storm.

Recent Profile Visitors

563 profile views
 1. Prinz1000

  Wimb's X308

  Uitstekend initiatief, beste Mark! Wim, ik - en zonder twijfel velen met mij - zien je updates van je mooie project halsreikend tegemoet.
 2. Prinz1000

  Wimb's X308

  Beste Frans, daar kan ik me volmondig bij aansluiten! Al ging het over Wim's X308... Fijn weekend mijnerzijds!
 3. Proficiat en veel veilige, storingvrije kilometers toegewenst!
 4. Prinz1000

  Wimb's X308

  Klinkt goed, Wim. Ahem. "190 aangetikt naar Leusden"? Dat durf ik niet aan hier in NL. Zo af en toe in Duitsland en dan nog met mate. Spaar ik zowel pecunia als de oude 3.2. Die vindt 130-140 een heerlijke snelheid. Mooi weekend toegewenst!
 5. Bij het bovenstaande kan ik me alleen maar aansluiten, beste Stephan!
 6. Prinz1000

  Wimb's X308

  Klinkt prima, beste Wim! Dekseltje dient niet te zacht (lekkage) nog te stevig (nieuwe breuken op komst) te worden aangeschroeft; succes! Goed te horen dat we het uiteindelijk toch eens zijn! Varen op moeders kompas levert wat Jags betreft veelal niet de juiste koers op...
 7. Prinz1000

  Wimb's X308

  Beste Wim, daar heb ik al op gereageerd. Dan wacht ik de respons van de moderatoren af, beste Wim; vooralsnog lijkt me dit volledig "on topic". U heeft begrepen dat het voorstel niet van mij kwam maar van @sweetspeed ? Richt u zich tot de laatste, lijkt me wel zo to the point
 8. Prinz1000

  Wimb's X308

  Beste Sweetspeed, wat mij betreft geen polarisatie; simple facts. Ik weet niet of ik Ben Kolvenbach zover krijg dat hij tevens gebak regelt (koffie: geen probleem). Jajum is vanzelfsprekend altijd welkom. Of slechts een enkele fles voldoet is de vraag. Tenslotte: van een "mysterie" lijkt me - althans voor het merendeel - geen sprake...
 9. Prinz1000

  OK OK OK

  Hoe waar, beste Sjef! En uw XJ6 kont mag er zijn!
 10. Prinz1000

  Wimb's X308

  Beste Bart, klaarblijkelijk nooit bij Ben Kolvenbach geweest; mee eens. "Quatrestaggione" is niet meer dan een referentie naar ons aller @Pizzaman . Grapje.
 11. Prinz1000

  Wimb's X308

  Beste Wim, Restaureert Jags+Daimlers die speciaal naar hem worden verscheept vanuit USA, all over Europe, voormalig Focwa-voorzitter etc. Staat voor miljoenen in zijn werkplaats... Nope; geen koppakking problemen bij beide XJ's. Als gezegd: ik zal Kolvenbach tzt als ik weer eens in de buurt ben navragen. Best of luck met jouw XJ!
 12. Prinz1000

  Wimb's X308

  Beste Pizzalover, Dat heeft beste Ben Kolvenbach gedaan; neem even contact met hem op ter verificatie; niet zo ingewikkeld toch? "Eigen ervaringen" versus "30+ jaren van een ultieme Jag+Daimler techneut. Wie spreekt hier nu "mooi klinkende flauwekul"?
 13. Prinz1000

  Wimb's X308

  Tsja, beste quatrestaggione: "geloof en "misschien" zijn nu niet bepaald waar top Jag-techneuten op varen. Ben Kolvenbach althans niet en da's bepaald niet de minste; geweldige leuke kerel, ultieme kennis van zaken en een geweldig goed lopend Jag+Daimler bedrijf, worldwide. Ga er eens langs, zou ik zeggen!
 14. Prinz1000

  Wimb's X308

  Beste Bart, u snapt het blijkbaar beter dan Ben Kolvenbach en vele anderen...
 15. Prinz1000

  OK OK OK

  Da's meer dan vloeken in de kerk beste Sjef - zoiets levert onder katholieken een directe excommunicatie door de paus op - en terecht. Over wanstaltelijk gesproken...
×
×
 • Create New...