Ga naar inhoud

Prinz1000

Club Donateur
 • Aantal items

  63
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

28 Beter

Over Prinz1000

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Wie ben ik

 • Voorstellen
  65+ senior, liefhebber van de befaamde NSU Prinz 1000. Ook tevreden met Jag XJ 3.2 in regen, hagel en storm.

Recente bezoekers van dit profiel

205 profielweergaven
 1. PaulusP overleden

  Ook mijn medeleven naar echtgenote en alle overige naasten van Paulus. Een bijzonder triest overlijden...
 2. Wimb's X308

  Alhoewel ik Paulus niet gekend heb, begrijp en waardeer ik je geste, Wim. Ongetwijfeld ben ik bepaald niet de enige...
 3. Wimb's X308

  Ziet er adembenemend mooi uit, Wim!
 4. Wimb's X308

  Beste Wim, deze Jag wordt uiteindelijk beter dan nieuw! Prachtig project. Ik ken Hongarije behoorlijk goed, alsmede diverse Gabor's. Dit heb ik nog nooit gezien. Benieuwd naar de uiteindelijke volle glans en glorie!
 5. x308 start onregelmatig

  Geweldig, nogmaals dan @isabella !
 6. x308 start onregelmatig

  Dat geeft anderen weer een hint voor als ze hetzelfde probleem tegenkomen My pleasure. Credits due to Isabella!
 7. GROOT onderhoud jaguarforum

  Veel succes, Laan! Het was al een tijdje beken dat versie 3 op zwart zou gaan. Terzijde: wel eens overwogen om te converteren en over te stappen op Xenforo? Ietwat werk, maar is veel beter coded en die dedicated server hier kan het prima aan. Hoe dan ook: fingers crossed (alhoewel ik er niet aan twijfel dat een volledige backup achter de hand is!). Nogmaals succes!
 8. x308 start onregelmatig

  Beste Laan, excuses: vergeten op in te gaan. Ik heb 1 sleutelset (drie dus in totaal). De andere: samen gevat, "mooie edoch vurige dame, naaldhak, "per ongeluk"... Afijn, moet een dezer dagen dus voor een nieuwe tweede sleutel zorgen. (Moraal van het verhaal: denk twee maal na alvorens een van uw sleutels ter beschikking te stellen aan een mooie, jonge vurige dame; u betaalt een prijs als het "vurige" de omvang krijgt van een "levende Etna". Afgezien van haar (on)gelijk...)
 9. x308 start onregelmatig

  Update: suggestie/tip van Isabella (b)lijkt een schot in de roos; tot op heden geen problemen meer gehad. Nogmaals: dank, Isabella!
 10. x308 start onregelmatig

  Inmiddels gedaan, en voorlopig met succes! (even afkloppen). Eens zien de komende tijd of hiermee het euvel definitief verhopen is. Ik zal het vervolg hier posten. Hoe dan ook: dank voor de tip, Isabella.
 11. x308 start onregelmatig

  Beste Isabella, De startmotor gaat rond. De sleutel is twee jaren oud en is afkomstig van exco. Dank voor de suggestie; ik zal het lipje van het contactslot gaan smeren; hopelijk is het euvel dan verholpen. Het gegeven dat de startmotor wel degelijk rond gaat, sluit de startmotor als boosdoener dan toch uit?
 12. x308 start onregelmatig

  Uit de opmerking van nicolaas maak ik op, een cruciaal punt niet te hebben vernoemd: "niet starten" betekent "wel contact maken" (motor doet poging om aan te slaan), maar vervolgens geschiedt (te) vaak het vermelde in mijn start-post hier boven. Elke suggestie/mogelijke oplossing is welkom!
 13. x308 start onregelmatig

  Dank voor de mogelijke oplossing, beste nicolaas! Zou hetgeen je vermeldt geen foutcode bij uitlezen moeten opleveren?
 14. x308 start onregelmatig

  Zit met een overkomelijk maar lastig probleempje. Meestal start mijn x308 probleemloos. Daarnaast komt het (te) vaak voor, dat na het omdraaien van de sleutel (2 jaren oud, komt van exco) de Jag niet start. Ik dien dan de sleutel te verwijderen, een seconde of 10-15 te wachten, waar na opnieuw een startpoging wordt gedaan. Soms gaat dat goed die tweede keer, soms dien ik deze procedure 3-4 keer te herhalen. Uitlezen levert geen foutcode(s) op. Iemand bekend met dit probleem en zo ja: mogelijke oplossing/suggesties? Mijn dank is bij voorbaat groot!
 15. Forum geeft foutmeldingen

  Dank voor de mededeling, Simone. Update is inderdaad wenselijk (back up first, lijkt me een overbodige opmerking..). Toi toi!
×