Ga naar inhoud

JeeWee

Club Donateur
 • Aantal items

  236
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

JeeWee won de laatste dag op 5 mei

JeeWee had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

33 Beter

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.jaguarforum.nl/forum/gallery/album/241-s1-72/

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Zutphen

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Jan-Willem van bouwjaar 1971 uit Zutphen. Net een babyblauwe XJ6 72 gekocht

Recente bezoekers van dit profiel

261 profielweergaven
 1. JeeWee

  S1 72 zou ik het durven

  Voor vertrek naar Beekbergen nog even de slang van de kachel dichtgeknepen omdat het bij de proefritjes de dag ervoor wel eeg warm in de auto werd terwijl de verwarming uit stond. De volgende klus aan de kachel en vacuumsysteem en kleppen dient zich al weer aan. Beide tanks gevuld en beide brandstofpompen werken maar toch stopte de auto kort na overschakelen op links. Onderzoek in de kofferruimte wees uit dat het zojuist geplaatste reservewiel op de slang lag en deze dichtkneep.. dat was snel gefixt. Heen en weer naar Beekbergen ging heerlijk. Heb genoten van de eerste echte rit. Dat er nog maar vele mogen volgen.
 2. Prachtige dag. Voor mij en de blauwe dame de eerste rit en naar volle tevredenheid. Leuk om wat gezichten achter forumnamen te hebben gezien en gesproken. Mooie bonte collectie van Jaguars. Volgende keer rijd ik de puzzelrit mee als mijn navigator ook mee kan. Bedankt voor de organisatie.
 3. JeeWee

  S1 72 zou ik het durven

  Zeker morgen naar de forummeeting in Beekbergen.
 4. JeeWee

  S1 72 zou ik het durven

  De APK is succesvol afgerond. Klaar voor de forummeeting van morgen.
 5. Aanmelding en betaling zijn gedaan. Kan ik er nog bij voor de taxatie, had ik bij de aanmelding niet aangegeven.
 6. Goede hoop dat de auto kan rijden op 20 mei. Heb me ingeschreven en er zin in!
 7. JeeWee

  S1 72 zou ik het durven

  Zeker wel
 8. JeeWee

  S1 72 zou ik het durven

  Voorwielophanging zit er weer onder en morgen gaat hij weer naar de gragae die de remleiding zal doen en apk afmelden. Volgende week ben ik in het buitenland dus als alles meezit is de auto rijdbaar voor de meeting van 20 mei.
 9. Moet even tot vrijdag wachten om te weten of ik me kan aanmelden. Lijkt me erg leuk maar heb er dan wel een rijdende auto bij nodig.
 10. JeeWee

  S1 72 zou ik het durven

  Denk dat het aan de foto ligt. Heb aan de lampjes niets gedaan. Denk dat ik de oto toen mogelijk wat heb bewerkt. Qua licht en contrast.
 11. JeeWee

  S1 72 zou ik het durven

  Mooie klus. Alles losgehaald en wel wat mooie dingen tegengekomen. Bus van bovenste wishbone had zich nagenoeg permanent verbonden met de as waar hij op zat. Met warmstoken, een slijptol, hamer en beitel hebben we het het weten te overtuigen dat het los moest laten. De onderste fuseekogel wilden we na het vervangen van het rubber erboven weer netjes met de vetspuit vullen maar ook dat was geen succes. De smeernippel en alles erachter was voorzien van keiharde gedroogde troep waar geen vet doorheen wilde. Goed dat we het los hadden dus. Zo ploeteren we verder tot alles weer top is. Voor vandaag even genoeg. Morgen verder.
 12. JeeWee

  S1 72 zou ik het durven

  Gisteren de onderdelen direct besteld bij SNG barrat maar het was net voor 3 uur en de bestelling was nog niet “door het systeem” geirriteerd hing ik de telefoon op. Wat schets mijn verbazing? “Ding dong” pakketje aan de deur vanmorgen. Dan toch maar met dit lekkere weer me een beetje in het zweet gaan werken.
 13. JeeWee

  Welke banden voor mijn Series 3

  Heb de nieuwere maxxis map-3 eronder. moderne band en rijdt geweldig onder mijn series 1
 14. JeeWee

  S1 72 zou ik het durven

  Vlag half stok helaas nog niet goedgekeurd maar mag het fixen binnen 2-3 weken laten zien voor afmelding en goedkeuring. Hoesje boven fuseekogel rubber boven wishbone sruk remleiding met teveel roest. dus weer aan de bak deze week. onderdelen zijn besteld. doe direct een complete polybush set er op aan de voorkant.
×