Jump to content

johnny xj6

Forum Donateur
 • Content Count

  134
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

johnny xj6 last won the day on February 1

johnny xj6 had the most liked content!

Community Reputation

30 Beter

About johnny xj6

 • Birthday 06/14/1960
 • Age 59

Contact Methods

 • Website URL
  http://jvostade.deds.nl/
 • Age 59

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  eindhoven
 • Hobbies
  oldtimers, blues muziek, met de camper toeren, motorrijden, sleutelen aan oude auto's en motors.
 • Age 59

Wie ben ik

 • Voorstellen
  hallo,

  Ik ben john groot liefhebben van oldtimers. Woon in Eindhoven. Ik heb al een fiat 124 sport spider 1978, Chevrolet malubu station 1976 een harley shovelhead uit 1970, chevrolet camper uit 1978, en nu een een jaguar xj6 uit 1984. ik heb hem gisteren (20-03-2017) gekocht. Hij heeft wat tlc nodig, ik ben nieuw in het britsche auto circuit maar heb het altijd mooie auto's gevonden. ook heel de britsche autogeschiedenis is erg interessant.
 • Age 59

Recent Profile Visitors

455 profile views
 1. misschien dat ik ook langs wil komen maar geen puzzelrit en geen bbq. Ik ben meer een 'spontane' langskomer ๐Ÿ˜‰. snap dat voor de puzzeltocht en bbq een inschrijving noodzakelijk is ivm de kosten. maar zomaar even langskomen kan niet zonder vooraf aangemeld te hebben? het gaat me niet om het geld, wil graag iets bijdragen om deze zeer gewaardeerde initiatieven te steunen.
 2. omdat mijn xj s'morgens een paar honderd meter op 5 cilinders liep nieuwe bougies en nieuwe bougiekabels besteld. Zou een karweitje moeten zijn van een half uurtje maar is toch iets langer geworden. de oude bougies vervangen door de nieuwe bougies, de bougiekabels een voor een vervangen. zorgvuldig alles netjes aangedrukt, verdeelkap schoongemaakt en de contacten wat opgeschuurd. Proefritje gemaakt en liep ontzettend slecht, onregelmatig. verdeelkap weer er af gehaald de kabels weer opnieuw gemonteerd. liep nog slecht. de oude bobine kabel weer gemonteerd, liep nog slecht. Bougies er weer uit en wat bleek de vierde bougie zat helemaal dicht geen opening tussen de elektrode en de elektrode zat ook nog scheef, waarschijnlijk gevallen of zo. alle bougies maar ff nagekeken, alle hadden een andere elektrode afstand. allemaal maar gelijk gezet. tig bougies vervangen maar nooit gehad dat nieuwe bougies problemen veroorzaakten. O ja en hij loopt nu weer mooi zo als het hoort.
 3. Hallo, Is de jaguarforumclub site misschien uit de lucht. kan hem niet meer oproepen. kan hier op de site ook geen button vinden, die is er toch wel geweest?
 4. Ik weet niet of wat ik nu te vertellen heb iets toevoegt maar ik vind dat in dit forum met respect met elkaar omgegaan wordt. Je wordt hier niet afgezeken terwijl wel ieder zijn mening geeft. Ik heb dat zeker in andere forums anders meegemaakt. Ik ben dan ook blij verrast omdat je bij een merk als jaguar eigenlijk wel een beetje verwachte dat bepaalde personen een beetje geweerd zouden worden. Maar niets van dat alles, het vrijblijvende is voor mij ook erg belangrijk. niets moet en bijna alles kan. Ooit was ik lid van een club waar ik na 2 bijeenkomsten alweer weg ben gegaan i.v.m. het niet accepteren van nieuw bloed en omdat ik geen purist ben. Ik houd ervan om mijn auto een persoonlijk tintje mee te geven, op dit forum kan dat zonder afgezeken te worden. Ik hoop van ganse harte dat het karakter en geest van het forum blijft zoals het nu is.
 5. en voor niet leden? kunnen die wel mee meerijden?
 6. Sorry door omstandigheden lukt het niet. had er graag bij willen zijn. misschien de volgende keer.
 7. ja glas ontvangen, niet goedkoop incl verzending 26 euro maar vooruit is voor een goed doel. erop geplakt gebruik makend van de plakstrip. Bij de eerste bocht glas er uit gevallen, tjonghu hmmmm toch niet goed vast? glas op straat gevallen in tig stukken met de plakstrip naar de straat. ja hoor kreeg het glas bijna niet van de straat zo vast geplakt op de stenen.๐Ÿคจ. maar weer een nieuwe besteld, deze gaat echt vast zitten. Inmiddels een goede tip gekregen, er is plexiglas spiegel. makkelijk te bewerken en in verhouding niet duur. https://plexiglas.nl/plexiglas-spiegelplaat-zilver-3mm
 8. kan je ook op het laatst nog mee of moet je inschrijven. ik ben niet zo'n planner weken of langer van te voren.
 9. Jij ook weer bedankt Hans voor je moeite. Ik ga meteen dat glas bij garret bestellen.
 10. Heel erg bedankt voor je reactie. Hier ben ik goed mee geholpen thanks
 11. Hoi Hans, dat zou geweldig zijn. Het is extra zuur dat ik nadat ik het glas heel uit de kapotte heb kunnen krijgen toch gebroken heb bij het monteren. Moet zeggen dat ik niet verwachte dat het glas niet meer te krijgen is.๐Ÿ˜Ÿ๐Ÿ˜Ÿ
 12. Bij het wassen van de auto stoot ik de rechter spiegel eraf. ๐Ÿ˜ฏ Blijkt dat de klemring die de veer in de spiegelpoot eraf geroest te zijn, tevens is het voetje waar die klemring aan vast hoort te zitten ook verrot te zijn. Inmiddels een gebruikte spiegel gekocht maar hier zit weer geen spiegelglas in. De oude spiegelglas voorzichtig eraf gekregen van de kapotte spiegel maar bij het monteren op nieuwe gebruikte toch gebroken. ๐Ÿคจ๐Ÿคฌ๐Ÿคฌ Nu wil ik bij sng barret een nieuw glas bestellen maar kan het in de catalogus helemaal niet vinden. Heeft iemand het onderdeelnr misschien?
 13. ja altijd maar nu waren mijn afkeurpunten op het gebied van veiligheid terecht, en was toch wel blij dat de keuringsmeester het gezien had. had er niet aan moeten denken als de veer door de veerschotel geschoten was of dat de reactiestang gebroken was.
 14. Ik heb het ook gehad en toen was het de koude start injector. je kunt die gewoon de leiding afdoppen die naar die injector leid. Omdat die injector een prijzig onderdeel is rijd ik al anderhalf jaar rond zonder de koude start injector en heb nergens last van. ik rijd dan ook niet in de winter. Je kan het altijd proberen een kleine moeite en als het niet helpt heb je in iedergeval een mogelijkheid uitgesloten.
 15. en ja eindelijk goed gekeurd. ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ Niet alles kunnen doen wat ik wilde maar ja zijn nu geen winterkarweitjes meer. Nu eerst weer lekker rijden.
ร—
ร—
 • Create New...