Ga naar inhoud

johnny xj6

Members
 • Aantal items

  77
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

johnny xj6 won de laatste dag op 1 mei 2017

johnny xj6 had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

7 Goed

Over johnny xj6

 • Verjaardag 06/14/1960
 • Leeftijd 58

Contact Methods

 • Website URL
  http://jvostade.deds.nl/
 • Leeftijd 58

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  eindhoven
 • Hobbies
  oldtimers, blues muziek, met de camper toeren, motorrijden, sleutelen aan oude auto's en motors.
 • Leeftijd 58

Wie ben ik

 • Voorstellen
  hallo,

  Ik ben john 56 jaar groot liefhebben van oldtimers. Woon in Eindhoven. Ik heb al een fiat 124 sport spider 1978, Chevrolet malubu station 1976 een harley shovelhead uit 1970, chevrolet camper uit 1978, en nu een een jaguar xj6 uit 1984. ik heb hem gisteren (20-03-2017) gekocht. Hij heeft wat tlc nodig, ik ben nieuw in het britsche auto circuit maar heb het altijd mooie auto's gevonden. ook heel de britsche autogeschiedenis is erg interessant.
 • Leeftijd 58

Recente bezoekers van dit profiel

236 profielweergaven
 1. johnny xj6

  ruitensproeier

  bedankt Arie, ik zal het eens bekijken. mmmm de site bekeken. niet een projectje voor op een middagje ff te doen. heb jij ook je dashboard verwijderd om er goed bij te kunnen? ik heb al eens gekeken maar zonder het een en ander te verwijderen kun je er niet bij. zie er tegenop om heel het dashboard te verwijderen of kun je ook een gedeelte verwijderen?
 2. johnny xj6

  lampen in mistlampen cibie 10 de 35

  fotokes als bewijs πŸ™‚
 3. johnny xj6

  ruitensproeier

  zekering niet door gebrand maar ff wat met de bedrading gefrommeld en nu doet alles het. mmm zekeringkast is niet echt betrouwbaar. iemand die al eens vervangen door een moderne zekeringskast? al eens problemen gehad met alle dashboard instrumenten, snapte het toen al niet, geen doorgebrande zekeringen en toch werkte het niet. alle zekeringen vervangen en toen wel.
 4. johnny xj6

  ruitensproeier

  hans bedankt. pff ellectra is niet mijn sterkste punt. mijn claxon werkt ook ineens niet meer. denk dat het allemaal met elkaar te maken heeft. zoeken en zoeken. misschien toch iets bij de zekeringen. zal nog eens kijken.
 5. johnny xj6

  ruitensproeier

  Ik weet het eerst de zoekfuncie gebruiken. dat heb ik gedaan maar niet gevonden wat ik zocht. al wat probleempjes gehad met mijn ruitensproeier, inmiddels pompje vervangen, terugslagklepje in de slang verwijderd, zat vast. nu werkt hij niet meer als ik de drukschakelaar op de handel gebruik. Pompje werk nog wel als ik die rechtstreeks aansluit, gecontroleerd. Geen zekeringen kapot. Ik weet niet hoe het elektrisch verloopt, zit er een relay ? en waar zit die dan? Heeft iemand een schema van de bedrading zodat ik die na kan lopen. en is de drukschakelaar een onderbreking van de plus of de aarde?
 6. johnny xj6

  lampen in mistlampen cibie 10 de 35

  het was inderdaad de rode draad met gele tracer de contacten schoongemaakt en alles aan gesloten. maar de lampen werkte nog niet. bleek slechte aarde te zijn . nieuwe aarde draad gemaakt en aangesloten en ja werkt zoals het hoort. ben er blij mee. Nu blijkt mijn ruiten sproeier het niet meer te doen nieuw karweitje.
 7. johnny xj6

  lampen in mistlampen cibie 10 de 35

  Thanks HansπŸ˜€
 8. johnny xj6

  lampen in mistlampen cibie 10 de 35

  nieuwe bedrading gemaakt, getest. 1 doet het. nieuwe h2 lampen besteld zodat ze het dadelijk alle 2 doen. Nu nog ff de goede draad zien te vinden. had al een loshangende draad gevonden maar die is het niet denk ik.πŸ€”
 9. johnny xj6

  help, start niet meer

  ja ik ookπŸ˜€ bluetooth werkt goed. nu een afgemaakt karweitje weer oppakken. de cibie verstralers werkend maken en monteren.
 10. johnny xj6

  help, start niet meer

  Eindelijk weer rijdend met werkende dynamo,radio, bluetooth, licht verklikker. oh wat heb ik hem gemist . toch weer fijn om erin te rijden.
 11. johnny xj6

  help, start niet meer

  ja dat was bij mij ook maar dan klopte de 'oortjes' niet want bij 1 zit schroefdraad en die kwam dam op de verkeerde plaats. ik kon de dynamo omwisselen zodat alles klopte. schijnbaar hebben die dynamo in allerlei varianten.
 12. johnny xj6

  help, start niet meer

  na heel veel moeite de dynamo geplaatst en 😞 blijkt dat de ophangpunten anders zijn. Niet te geloven 2 dynamo's die voor een serie 3 zouden moeten zijn passen niet. de nieuwe dynamo er weer uitgehaald. klinkt simpeler dan dat het is. de dynamo omgeruild voor een passende dynamo, was gelukkig geen probleem. nog goede ouderwetse service bij AEP Eindhoven.πŸ˜€. de dynamo weer gemonteerd, je kan heel moeilijk bij de bouten. aangesloten en getest en ja geeft mooi meer dan 14 volt bij de accu als hij draait. gelukkig. nadat hij even gedraaid had vallen alle metertjes weg in het dashboard. 😩😠. hoop dat het een zekering is of zo. PFFF ooit zit het mee en ooit ook niet.
 13. johnny xj6

  help, start niet meer

  zoals beloofd πŸ˜‰
 14. johnny xj6

  help, start niet meer

  ik zal een foto'tje maken en plaatsen. Hij ziet er hetzelfde uit qua ophangpunten en uiterlijk.
 15. johnny xj6

  help, start niet meer

  wat een karwei om een dynamo te vervangen bij een xj6 met airco. bovenkant zit de airco in de weg en onder de spoorstang. De aircopomp maar losgemaakt en aan de kant geschoven en met wat moeite de dynamo ertussen kunnen wringen. Toen de andere dynamo proberen te monteren. lukte niet wat bleek was een geheel andere dynamo paste dus niet. mmmm weer niet klaar dit weekend. Alkema had geen ander, dan maar reviseren dacht ik. nu zit er vlakbij mij een revisiebedrijf ( AEP Eindhoven) die o.a. dynamo's reviseert. Dus daar een bezoekje gebracht, hij kan de oude wel reviseren maar heeft goede nieuwe vervangers. Toen maar een nieuwe gekocht, met de zelfde ophangpunten en qua optiek ook bijna de zelfde. 70 tot 80 amp dus zwaarder dan de oude, en dat voor 126,00 euro. nu nog tijd zien te vinden om hem eronder te hangen.
Γ—