Ga naar inhoud

johnny xj6

Members
 • Aantal items

  65
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

johnny xj6 won de laatste dag op 1 mei 2017

johnny xj6 had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

3 Goed

Over johnny xj6

 • Verjaardag 06/14/1960
 • Leeftijd 58

Contact Methods

 • Website URL
  http://jvostade.deds.nl/
 • Leeftijd 58

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  eindhoven
 • Hobbies
  oldtimers, blues muziek, met de camper toeren, motorrijden, sleutelen aan oude auto's en motors.
 • Leeftijd 58

Wie ben ik

 • Voorstellen
  hallo,

  Ik ben john 56 jaar groot liefhebben van oldtimers. Woon in Eindhoven. Ik heb al een fiat 124 sport spider 1978, Chevrolet malubu station 1976 een harley shovelhead uit 1970, chevrolet camper uit 1978, en nu een een jaguar xj6 uit 1984. ik heb hem gisteren (20-03-2017) gekocht. Hij heeft wat tlc nodig, ik ben nieuw in het britsche auto circuit maar heb het altijd mooie auto's gevonden. ook heel de britsche autogeschiedenis is erg interessant.
 • Leeftijd 58

Recente bezoekers van dit profiel

196 profielweergaven
 1. johnny xj6

  help, start niet meer

  zoals beloofd πŸ˜‰
 2. johnny xj6

  help, start niet meer

  ik zal een foto'tje maken en plaatsen. Hij ziet er hetzelfde uit qua ophangpunten en uiterlijk.
 3. johnny xj6

  help, start niet meer

  wat een karwei om een dynamo te vervangen bij een xj6 met airco. bovenkant zit de airco in de weg en onder de spoorstang. De aircopomp maar losgemaakt en aan de kant geschoven en met wat moeite de dynamo ertussen kunnen wringen. Toen de andere dynamo proberen te monteren. lukte niet wat bleek was een geheel andere dynamo paste dus niet. mmmm weer niet klaar dit weekend. Alkema had geen ander, dan maar reviseren dacht ik. nu zit er vlakbij mij een revisiebedrijf ( AEP Eindhoven) die o.a. dynamo's reviseert. Dus daar een bezoekje gebracht, hij kan de oude wel reviseren maar heeft goede nieuwe vervangers. Toen maar een nieuwe gekocht, met de zelfde ophangpunten en qua optiek ook bijna de zelfde. 70 tot 80 amp dus zwaarder dan de oude, en dat voor 126,00 euro. nu nog tijd zien te vinden om hem eronder te hangen.
 4. johnny xj6

  help, start niet meer

  Gelukkig doet mijn autoradio het nog πŸ˜€πŸ˜Ž. ondertussen verdergegaan met het inbouwen. ik zal wanneer het klaar is een foto plaatsen. het reviseren van een bosch dynamo (Fiat) heb ik ook gedaan, koolborsteltjes en lagertjes, geen probleem. Maar in de jaguar xj6 zit een lucas dynamo met een diode en een interne spanningsregelaar. nu heb ik nagekeken wat een losse spanningsregelaar kost en voor een lucas dynamo kost die al enkele tientjes. In Oirschot bij loco classics zouden ze ook een xj6 dynamo hebben maar die heb ik bekeken en ziet er anders uit dus die heb ik maar laten liggen. Ik heb bij alkema een complete dynamo gekocht. Van het weekend maar inbouwen.😊 Ik zal blij zijn als hij weer rijd, ik mis hem wel. rijd nu in het oude ford ka'tje van mijn vriendin en dat rijd toch wel wat anders.
 5. johnny xj6

  help, start niet meer

  ja gelukkig maar nu ff afwachten wat alkema heeft. ik heb ook nog een dynamo liggen waar waarschijnlijk ook de regelaar van kapot is. misschien deze (laten) reviseren. jij woont toch in acht? weet jij in de buurt van eindhoven een goed bedrijf die dynamo's reviseert?
 6. johnny xj6

  help, start niet meer

  stom stom stom 🀫 wat is er gebeurd. nadat de accu geheel leeg was na een paar dagen licht aan laten staan wilde de accu ook aan de acculader niet meer opladen. Wilde in eerste instantie een nieuwe radio plaatsen toen ik erachter kwam dat de accu leeg was. Heel de middag bezig geweest de radio passend te maken 's avonds in het donker de accu van mijn fiat erin gezet om de radio te testen. niet opgelet en door wat gestres en het al donker was en niet gezien dat de polen van de fiataccu andersom zitten.πŸ˜¬πŸ˜•. wel aangesloten 😯. auto wilde uiteraard niet starten, wis niet wat er aan de hand was. s'avonds wakker geschoten met het besef wat stoms ik gedaan had. al heel veel accu's verwisseld maar nog nooit zo stom geweest om de polen te verwissellen. tja een klein beetje verzachtende omstandigheden waren er wel toch? Nu wel de accu juist aangesloten, gelukkig hij start maar laat niet meer bij. na op internet gespeurd wat de gevolgen kunnen zijn,en de spanningsregelaar is waarschijnlijk kapot. Omdat deze in de dynamo zit (intern) maar een andere bestellen. Tjonge wat stom waarschijnlijk ook de nieuwe radio kapot. pff.
 7. johnny xj6

  lampen in mistlampen cibie 10 de 35

  zal ik doe arie maar moet eerst mijn ander probleem oplossen. zie mij andere topic. ben bang dat daar weer een hoop tijd in gaat zitten, zeker omdat dat nu niet mijn favorieten bezigheid is aan de jaguar.
 8. johnny xj6

  help, start niet meer

  en dat is nu net wat ik niet hebπŸ˜‰ en nog iets o ja ....
 9. johnny xj6

  help, start niet meer

  thanks, zit niks anders op dan alles na te lopen. 😐
 10. johnny xj6

  help, start niet meer

  nadat ik mijn lichten had laten aanstaan is mijn accu geheel ontladen en waarschijnlijk ook kapot. Intussen was ik een nieuwe radio aan het inbouwen, een caliber 120bt black. Waarschijnlijk heb ik iets niet goed gedaan want nadat ik er een volle accu had aangesloten, starten hij niet meer. De startmoter draait goed rond maar of hij krijgt geen vonk of geen benzine. dus of geen 12v naar ontsteking of naar de benzine pomp, misschien wel alle 2. ook het klokje en sigarettenaansteker werkt niet meer en ook mijn richtingaanwijzers niet meer. alle zekeringen nagekeken en niets door gebrand. iets moet er toch zijn door gebrand maar wat, een relais??? kan iemand mij aub helpen. ik weet het niet meer.
 11. johnny xj6

  lampen in mistlampen cibie 10 de 35

  ondertussen van de verkoper de ontbrekende fittingen gekregen, plus nog wat reserve spullekes.πŸ˜€πŸ˜
 12. johnny xj6

  lampen in mistlampen cibie 10 de 35

  πŸ˜‚πŸ˜Š ja ik denk de meeste niet maar als ik ze erop zet moeten ze wel werken.πŸ˜‰ anders voelt het zo nep.πŸ™„
 13. johnny xj6

  lampen in mistlampen cibie 10 de 35

  ja die heb ik wel. eigenlijk zou ik slechte cibie lampen op de kop moet tikken. op zich zien mijn lampen er goed uit alleen heb ik geen fittingen dus kan ik ze niet gebruiken.
 14. johnny xj6

  lampen in mistlampen cibie 10 de 35

  ja klopt fitting en lampen staan op de foto maar die is niet van mij.Na lang zoeken op internet kwam ik die foto's tegen. Ik wist niet hoe dat het zat, nu wel. De foto's heb ik later erbij gezet. Ik mis dus de fittingen en lampen. Volgens mij heb ik de bijhorende brackets, er zitten in ieder geval wel brackets bij.
 15. johnny xj6

  lampen in mistlampen cibie 10 de 35

  hallo, Ik heb verstralers voor onder bumper gekocht. cibie 10 DE 35 maar er zitten geen lampen in en weet niet welke er in moeten. Er zit een rechthoekige uitsparing in met in de lengte richting ook een kleine uitsparing. weet iemand hoe dit zit? schijnbaar moet er een fitting in zitten weet iemand waar ik die kan kopen?
Γ—