Jump to content

PaulG

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Goed

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Ik ben Paul uit Venlo. Ik ben van huis uit een werktuigbouwer ('fietsenmaker') en bezit een XJ6 serie 3 Souvereign uit 1986. Na een paar jaar den te hebben met deze Jag en na meer dan 25 jaar stilgestaan te hebben, sta ik nu op het punt om de auto te restaureren.
  Ik heb al veel zeer nuttige informatie van jullie site gehaald. Waarvoor mijn dank ! Misschien dat ik zelf nu ook een bijdrage kan leveren.

Recent Profile Visitors

54 profile views
 1. Hallo reageerders, Ik had gisteren een reactie geplaatst maar ik zie deze om de een of andere reden niet terug. Nog maar een poging. Iedereen bedankt voor jullie waardevolle reacties. Ik heb zojuist een donatie gedaan aan het forum van 30 Euro. De tip van een externe oliedruk leiding aan te sluiten op de plek waar nu de drukzender zit daar ga ik in ieder geval mee beginnen. Ik houd het forum op de hoogte. Groet, PaulG, Venlo
 2. Ik heb zojuist mijn vorige topic geplaatst als introductie maar nu wat meer inhoudelijk. Mijn Jag heeft meer dan 25 jaar stilstaan. Reden is dat ik toen een start gemaakt heb om wat zaken op te knappen maar door gebrek aan tijd is dat er nooit meer van gekomen. Achteraf niet zo slim want ik had de auto beter rijdend kunnen houden. Nu zijn de kinderen groot en voor een deel uit huis, dus er is weer tijd om aandacht aan dat andere verwaarloosde kind te besteden. Maar ja, het zij zo. De auto heeft wel altijd droog in de geïsoleerde garage met weinig buitenlicht gestaan. Ik heb toen het
 3. Dit is mijn XJ6 series 3 Souvereign 1986 donkerblauw die ik na ruim 25 jaar stilstand weer nieuw leven ga inblazen. Dit is een foto van jaren geleden toen hij nog reed.
×
×
 • Create New...