Jump to content

jaguar-jack

Members
 • Posts

  22
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Goed

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Leeuwarden
 • Hobbies
  Jaguars, zeilen met mijn Jaguar 27, tuinieren, vakantie.

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Hallo Ik ben Jeroen en ik woon in Leeuwarden en ben zelfstandig ondernemer. Zo`n 12 jaar gelden kocht ik mijn eerste Jaguar een XJ bouwjaar 1998. Daarna heb ik een RHD MK II gehad.
  NU ben ik in het bezit van een XK8 uit 1996.
  Zakelijk heb ik een Kia Optima, die lijkt een beetje op een Jaguar.
 1. Nee het is nog niet opgelost. Ik heb een andere stoel gekocht maar die moet ik nog ophalen. Ik heb een sterk vermoeden dat de bedrading onder de stoel niet goed is. Iemand heeft er erg aan zitten trekken,en wellicht zit er een losse draad. DE stoelmodule is wel stuk en de aansluitkabels naar de module waren vastgelijmd niet erg professioneel allemaal! Zekeringen zijn goed. Dus mijn idee is om de bekleding in het zitvlak te verwijderen zodat ik tenminste stroom 12volt op de stoel motor kan zetten om de stoel in de voorste stand te krijgen om zo de achterste schroeven los te draaien. De stoel is niet in perfecte staat vandaar dat ik al een andere betere stoel ga aanschaffen inclusief goede bedrading. Zodra de boel weer werkt geef ik een update!
 2. Ga ik doen isabella! Alleen het probleem is op dit moment dat de Jag niet wil rijden. Ik heb de auto gekocht voor een sloopprijs dus zal even wat centjes investeren. De jag zal op transport moeten. Allemaal een goed nieuwjaar!
 3. Ik heb de accu laten testen en deze was goed. Gisteren de accu helemaal opgeladen. Weet niet of dit een garantie is voor een deugdelijke accu? Vandaag de Jag proberen te starten maar slaat niet aan. Eergisteren draaide de motor maar ging het toerental omhoog motor liep niet erg lekker. Ik heb er de laatse 2 weken niet mee gereden maar wel een paar keer gestart om de auto te verzetten op de oprit i.v.m ruimte voor vistite. Ik ergens gelezen dat wanneer de jag niet warm gereden is en je hem een paar keer start dit niet goed is en dat je dan start problemen kunt krijgen. Gelukkig heb ik een buurman die verstand heeft van Engelse klasiekers en die heeft inmiddels aangeboden om de auto door te meten. Dus even afwachten tot volgend jaar. P.s. Hoe en waar kan ik G en G vinden?
 4. Ik heb aardig wat problemen met mijn recent aangekochte Jag XK8 van 1996 en ik wil hem naar een garage brengen om het een en ander te laten nakijken en door te laten meten. Wie heeft er goede ervaringen met specialisten in de regio Leeuwarden/ Friesland? En zo ja welke?
 5. Ik dacht dat ik veel mee had gemaakt wat betreft Jags! Maar dit nog niet.
 6. Nee hij stond gewoon vlak op de oprit. Nu is het weer o.k.
 7. Stapte deze morgen in de Jag en is er ineens niets meer aan de hand! Een paar uur wachten en even zacht op de rem trappen en de pook was weer vrij. Wel lastig als je op tijd staat!
 8. Ga er morgen mee bezig, allemaal bedankt alvast!
 9. O.k duidelijk 100 K in R. Dat is niet de bedoeling!! En als ik de pook weer vrij heb kan ik dan de rare schroef ook weer indraaien zodat de bak weer beveiligd is?
 10. Het is vandaag niet mijn dag! Ik krijg de pook niet meer uit de p stand (xk8) Remlichten doen het wel,en heb al een paar keer op de rem getrapt. Er zit geen beweging in de pook. Iemand hier ervaring mee?
 11. Hele bedieningspaneel doet het niet meer. Bedankt voor de link!
 12. Zekeringen vervangen maar mijn climatecontole dislpay en daar onder de achterruitverwarming (DEF en REAR doen het ook niet meer. Weet iemand of er ook nog een zekering in de display aanwezig is? Kachel is toch wel lekker in deze tijd!
×
×
 • Create New...