Ga naar inhoud

Rico45

Members
 • Aantal items

  29
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Rico45 won de laatste dag op 1 september 2017

Rico45 had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

3 Goed

Over Rico45

 • Verjaardag 09/14/1971
 • Leeftijd 47

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Apeldoorn
 • Leeftijd 47

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Hoi allemaal.

  Ik ben Rico woonachtig in Apeldoorn en sinds jaar en dag rijder van auto's uit Munchen.

  Ik rijd al jaren diesel en sta op het punt om een S-Type 2.7 d aan te schaffen maar zal hier verder over uit wijden in het daarvoor bestemde topic.

  Mocht het zover komen zullen jullie mij hier wel vaker gaan zien!
 • Leeftijd 47

Recente bezoekers van dit profiel

187 profielweergaven
 1. Rico45

  Gezocht Buitenspiegel

  Bedankt voor je aanbod, heb toevallig eer gisteren bij Exco een nieuw spiegelglas besteld kosten vielen mij mee 52€ inc verzenden!
 2. Rico45

  Gezocht Buitenspiegel

  Bedankt voor de tip maar ik vindt 100€ aardig aan de prijs voor een 2e handsje zoals vermeld eigenlijk alleen de spiegel. Ik zoek nog even verder maar thnx anyway!
 3. Rico45

  Gezocht Buitenspiegel

  Ik zoek een rechter buiten spiegel die electrisch verstelbaar en verwarmbaar is, eigenlijk is alleen de spiegel zelf kapot maar waarschijnlijk is makkelijker om gewoon kapje over te zetten! Bj 2005 Laat maar horen wie wat heeft?
 4. Rico45

  S-type onderhoud

  Ander alternatief is Classic & Co in Vorden goede ervaring mee maar voor jou ook niet naast de deur!
 5. Rico45

  Soms hete lucht dan weer normaal

  Helaas heeft het plaatsen van een nieuwe CCM geen effect gehad en blaast hij nog steeds hete lucht maar de kachelklep ziet er nog nieuw uit wat Raymond al had bevestigd, vraag is nu waar het nog meer aan kan liggen omdat alle kleppen(onder dash) zijn gecontroleerd en allemaal gewoon schakelen. Als iemand nog ideeën heeft hoor ik het graag,misschien dat de kachelklep heel snel weer kapot is gegaan maar is die ook door te meten voordat ik weer 200€ er tegen aan gooi.
 6. Rico45

  Soms hete lucht dan weer normaal

  Helaas was het van korte duur dat de Climat control het goed deed,begon weer met enige regelmaat dan wel hete dan wel normaal te functioneren. Met een goede vriend aan het kijken geweest naar de stekker op de nieuwe CCV maar daar was niks aan te zien via internet eens rond gekeken naar meerdere oorzaken waar de Climate Control Module er 1 van was,deze zit ingebouwd onder je het dashboard je hoeft hiervoor alleen maar het handschoenen kastje uit te bouwen en je onderste boven in de auto te leggen dan kan je hem er zo uit klikken. Nadat we hem hadden open gemaakt zagen we dat er al een paar handige Harrys waren bezig geweest met overbruggen van een doorgebrande draad hij zat nog wel vast maar deze gaf geen goed signaal meer, na een tijdje speuren op ebay 1 gebruikte gevonden met precies dezelfde artikelnummer ik ben hier niet zo huiverig voor omdat deze alleen maar kapot gaan als de CCV kapot gaat die er voor zorgt dat de Module doorbrand. Aangezien een nieuwe rond de 500€ kost ben ik hier heel blij mee en ik vd week weer een normaal functionerende Climate control heb! Misschien hebben andere hier ook wat aan!
 7. Rico45

  gonzen tussen 80 en 100

  Klein beetje uitdaging heeft iedereen nodig toch?
 8. Rico45

  Soms hete lucht dan weer normaal

  Vandaag bij Raymond geweest, samen een proefrit gemaakt waar zijn ervaring naar voren komt en dingen hoort maar vooral voelt terwijl ik er zelf niks van merk! Hij heeft de auto na gelopen en was redelijk tevreden, alle kwaaltjes die een beetje standaard zijn bij 280K zijn al vervangen, gelukkig een auto gekocht die redelijk tot goed is onderhouden. Ik hoef jullie niet te vertellen als hij tevreden is ik dat ook ben! Het enige wat er waarschijnlijk op termijn aan komt is de ECU die de Climate Control aan stuurt, ik kwam natuurlijk in de basis voor het feit dat ik alleen maar hete lucht uit de roosters kreeg, maar de laatste dagen functioneerde hij prima en volgens Raymond is het kachelventiel al vervangen! Al met al een leuke en leerzame dag waarbij ik uiteindelijk een nieuwe luchtfilter nodig had en het er voor de rest goed uit zag.
 9. Rico45

  Soms hete lucht dan weer normaal

  Helaas is hij sinds enige tijd toch weer hete lucht gaan blazen, ik heb nu een afspraak gemaakt met de alom geprezen Raymond die mijn Jag weer gaat fixen. Wel stukje rijden vanaf Apeldoorn maar als ik iedereen moet geloven is het de moeite waard!
 10. Rico45

  Voorruitverwarming

  Ik ook, maar achterruitverwarming en dit knopje waarvan ik dacht voorruit verwarming was gaan automatisch aan heb ik gezien als ik bij deze kou start!?
 11. Rico45

  Voorruitverwarming

  Zou kunnen maar als ik naar de voorruit kijk zie ik wel allemaal draadjes lopen door de ruit heen,ik ga er dus vanuit dat het wel voorruitverwarming is!
 12. Rico45

  Voorruitverwarming

  Thnx ga morgen ff kijken
 13. Rico45

  Voorruitverwarming

  Ik wou vd week nadat het gevroren had de voorruitverwarming uit proberen(lekker makkelijk dacht ik). Nadat ik hem had aan gezet gebeurde er eigenlijk niks, de schakelaar was wel verlicht nadat ik hem aan zette maar er gebeurde dus niks. Als de zekering kapot zou zijn zou de indicator op de schakelaar toch ook niet aan gaan? Heeft er iemand een zekering schema van de S-Type er staat namelijk nergens waar welke zekering voor is,of ik zie wat over het hoofd?
 14. Rico45

  Soms hete lucht dan weer normaal

  Waar kan ik deze kachelklep vinden en is die te zien vanaf buiten?
 15. Rico45

  Soms hete lucht dan weer normaal

  Ik heb het roostertje weg gehaald en de sensor met spuitbus met lucht schoon geblazen,vooralsnog doet hij weer wat hij moet doen met heerlijke 20Gr lucht. Ik blijf dit even monitoren en hoop dat het goed blijft functioneren. Allemaal bedankt voor de tips
×