Jump to content

EricS-TR

Members
 • Posts

  1,691
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  46

Everything posted by EricS-TR

 1. Nee, dank je. Dit is geen uitdaging voor me
 2. Even door Raymond uit laten lijnen
 3. De uitspraak verbaasde me al
 4. Goed bezig! Wow, een rode '89 Spider heb ik ook gehad
 5. Frans Feit, geen mening : Wat veel mensen niet beseffen/weten is dat als je gevaccineerd bent nog wel besmet kunt raken, maar de gevolgen ervan aanzienlijk minder zijn (uitzonderingen daargelaten).
 6. Ik ben zelfs van mening dat het nooit meer zonder zal zijn. De gevolgen zullen minder worden, zowel kwantitatief als kwalitatief, maar we moeten ermee leren leven.
 7. Jammer Raymond, maar de omstandigheden maken het inderdaad onmogelijk op dit moment
 8. Je kunt de windrichting niet veranderen, maar wél de zeilen bijstellen
 9. Ik heb nog zo'n ding liggen. Overgenomen van Cage die er niet tevreden over was om te proberen. Ook ik gebruik het na testen niet meer en de vervangende, duurdere, die Cage heeft gekocht is hij ook niet tevreden over. Wel heb ik goede ervaring met een dongle in OBD2 poort en draadloze verbinding met app (OBD Fusion) op telefoon. De dongle heb ik overgehouden (zelfs 2) nadat ik een Hudly HUD via Kickstarter project had gekocht, maar ook die ontevreden retour heb gestuurd. Combinatie werkte niet goed. De dongle zelf was wel een stuk duurder dan Chinese alternatieven, maar werkt al jaren probleemloos in de STR i.c.m. de app die ook HUD -weergave heeft. Let ook op met stekker/dongle die je in OBD2 poort stopt, een slechte kan voor problemen zorgen (hè Rob ) en ook Raymond heeft er slechte ervaringen mee dacht ik.
 10. ... en met de juiste persoon, maar je hebt dus al ervaring daarmee Hopelijk kun je snel plezier aan de XJR beleven!
 11. Balen! Een goede diagnose door een vakkundige Jaguar-specialist lijkt me het begin van de oplossing en laten we nou een ter zake kundige specialist hebben. Mijn advies: naar Heinkenszand dus!
 12. Ik heb op Assen met MR2 en Zolder met 911 gereden, dus herken het gevoel. Goed dat je niet overmoedig bent geworden en met goed gevoel weer naar huis kon O ja, ook op kombaan van RDW in Lelystad gereden. Ook dat is een leuke en bijzondere ervaring! Bij iedere baanstrook hoort een bepaalde snelheid waarbij je in de kom het stuur los kunt laten en de auto keurig de baanstrook blijft volgen
 13. Leuke ervaring en gave foto's! Leuk om te hebben Koelvloeistoftemperatuur monitor ik onderweg ook vrijwel altijd via OBD2 op telefoon, samen met intake air temperatuur en GPS snelheid. Helaas is olietemperatuur weergave niet mogelijk.
 14. Gebeurt wel vaker met BMW-rijders
 15. Ik denk dat het één van die twee is De mening van anderen is voor mij geen reden om een film (niet) te gaan zien. Sterker nog, met slechte recensies vind ik het vaak een goede film. Zal wel aan mijn smaak liggen
 16. De XJ was de eerste met aluminium carrosserie. Wellicht onvoldoende stijf en te licht om trillingen te dempen
 17. Wow, dat het zó ver heeft kunnen komen! Kortademigheid a.g.v. een luchtfilter in die staat is niet het eerste waar je aan denkt bij de klacht, maar een logische oorzaak als je het ontdekt met helaas ernstige gevolgen Wél leuk om weer te lezen wat je meemaakt! Ben benieuwd wat het morgen weer is
 18. Ik zou het ook wel fijn vinden als iedereen zich heeft gewassen en tanden gepoetst
 19. Helemaal mee eens Met het oordeel van deze specialist kun je de garage (dealer?!) confronteren en daarmee sta je sterker dan de mening van een koper. Doen!
 20. Vind het zo op het eerste gezicht niet misstaan en zeer verstandig
×
×
 • Create New...