Jump to content

EricS-TR

Members
 • Posts

  2,397
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  81

EricS-TR last won the day on February 1

EricS-TR had the most liked content!

Reputation

1,469 Toppertje

1 Follower

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  City of Mars

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Na 11 jaar 911 cabrio te hebben gereden was ik op zoek naar een "V8 in leuke verpakking". Geen BMW of Mercedes (uitzonderingen daar gelaten) dus. Aangezien ik niet snel kon vinden wat aan mijn eisen voldeed heb ik een Smart Roadster gekocht. Wat een leuke auto is dat met de beste fun/€ verhouding die te koop is! Die mocht dus blijven toen ik 2½ jaar later in 2016 mijn STR vond, de laatste in NL geleverde van eerste eigenaar en enige die in NL geleverd is in deze kleur.

Recent Profile Visitors

5,059 profile views
 1. Even gecheckt: het zijn originele 18” XF-velgen met 245/45 winterbanden.
 2. Ik heb een mooie set 18” XF velgen liggen. Als je interesse hebt dan laat het maar weten.
 3. Eerder in dit theater te zien
 4. Ja. Olietemperatuur is helaas niet uit te lezen volgens mij. Ben je er wel van bewust dat "zo'n apparaatje" ook voor storingen en problemen kan zorgen als je geen goede hebt!
 5. Gisteren nog even getest of er sprake is van vertraging bij kickdown in "S". Na een drempel een lang recht stuk in buitengebied, dus een geschikte locatie om na de drempel echt gas te geven toch Zodra ik het gaspedaal volledig intrapte had ik het gevoel op een startbaan te rijden. Instant een acceleratie die voor een permagrin zorgde De STR is helaas alleen met automaat geleverd Als ik een keuze had gehad, dan was het zéker geen automaat geworden!
 6. Ook hier op het forum wordt recent een mooie S-type 3.0 V6 aangeboden waar ik alle vertrouwen in heb Die zou ik zeker serieus overwegen als ik jou was!
 7. Voor een ziekte moet je naar de dokter/specialist gaan. "Een garage" is in dit geval de huisarts en als die het niet kan oplossen moet je worden doorverwezen. Ik weet niet waar je woont, maar adviseer je om met een zieke Jaguar 😂 naar de Jaguar-specialist in Heinkenszand te gaan en weet zeker dat deze jouw Jaguar zal genezen.
 8. Als je leert van fouten dan zijn ze ook waardevol geweest 😇
 9. Inderdaad! ….. maar hij heeft me wel 2 andere adressen gegeven die het mogelijk kunnen 😉
 10. Nee, dat kunnen ze helaas niet 😉
 11. Interessant! Ik schreef ook dat alles relatief is 😉 Er zal best een bak zijn die nóg erger is en ik heb ook al vaak geschreven dat er geen auto is die meer fun/€ levert dan een Smart Roadster! Misschien toch nog maar een keer erbij kopen 🤔
 12. Dat klopt, maar daar is meer voor nodig en kun je niet zelf zonder de juiste apparatuur 😉
 13. Helaas niet van toepassing op de ZF6HP26 😉
 14. Alles is relatief Na een Smart Roadster, zelfs met software modificatie, schakelen alle (semi-)automatische bakken snel De bak past zich aan de rijstijl aan. Rijd je rustig, dan schakelt de bak ook rustig. In "S" schakelt de bak sportiever en bij een sportieve rijstijl nog meer. Meer dan voldoende voor openbare weg en op een circuit is de STR niet geschikt vanwege meer dan alleen de bak. Er gaat niets boven een handbak, maar deze automaat past prima bij de auto.
 15. Dan is er echt iets mis …… en mis je echt iets Dat is inderdaad het gevoel dat je dan krijgt 😃
×
×
 • Create New...