Jump to content

EricS-TR

Members
 • Content Count

  1283
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  40

EricS-TR last won the day on December 9 2020

EricS-TR had the most liked content!

Community Reputation

368 Toppertje

About EricS-TR

 • Birthday 07/15/1966
 • Age 54

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  City of Mars

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Na 11 jaar 911 cabrio te hebben gereden was ik op zoek naar een "V8 in leuke verpakking". Geen BMW of Mercedes (uitzonderingen daar gelaten) dus. Aangezien ik niet snel kon vinden wat aan mijn eisen voldeed heb ik een Smart Roadster gekocht. Wat een leuke auto is dat met de beste fun/€ verhouding die te koop is! Die mocht dus blijven toen ik 2½ jaar later in 2016 mijn STR vond, de laatste in NL geleverde van eerste eigenaar en enige die in NL geleverd is in deze kleur.

Recent Profile Visitors

2415 profile views
 1. Was inderdaad ook bij mijn bak het geval destijds Ik zou niet twijfelen en alles (laten) vervangen incl. Powerflush op een betrouwbaar adres als je de S-Type langere tijd wilt blijven rijden.
 2. Zonder documentatie waar het in staat of waar te informeren (adres laatste beurt)?
 3. Heb ik ook, maar bovendien met digitale voltmeter Erg handig om snel en gemakkelijk de accuspanning af te kunnen lezen. Bij check met multimeter op accupolen blijkt de waarde verrassend accuraat te zijn
 4. Is er niet voor de XJ40 inderdaad. Ik heb ook de CD-wisselaar behouden hoor. Magazijn met CD's erin en het werkt nog gewoon. Gebruik het alleen niet meer
 5. Herkenbaar probleem. Inmiddels CD-speler vervangen door JagDroid en gebruik de CD-wisselaar niet meer
 6. Naar Kolham is 1,5x afstand naar Heinkenszand
 7. Je bent echt niet de klant die het verste weg woont , het is geen straf om in de S-Type te rijden (toch?) en maak er dan een leuke dagtocht naar de Zeeuwse kust van Beter een goed adres ver(der) weg, dan met minder vakkennis in de buurt en als het goed is hoef je er ook niet vaak naartoe.
 8. Je verkijkt je op de (de)montage of het moet bij een XJ echt anders zijn dan bij een S-Type? Het is (bij een S-Type) echt goed zelf te doen, ook als je niet zo handig bent Mocht je er toch niet zelf aan willen beginnen, dan is Raymond vlakbij voor je en die heeft het in ieder geval zo gedaan. Het is echt een mooie oplossing die prima werkt (geen aandelen)!
 9. Is dit iets voor je als alternatief: Jagdroid ? Eenvoudig (zelf) te monteren, onzichtbare modificatie en werkt perfect kan ik uit eigen ervaring melden
 10. ..... en de opgeslagen radiozenders, en ..... Nee, stroomonderbreker heeft in dit geval ook niet mijn voorkeur
 11. Ik ook, voor motor & auto's Let ook op geschiktheid voor Canbus Vraag me wel af wat je met "heel weinig" bedoelt. Ik rijd ook (te) weinig met mijn STR, maar ervaar geen (start)problemen met accu. Je kunt accuspanningsproblemen wel beter voorkomen m.b.v. een goede druppellader, maar de basis is een goede accu!
 12. Montage van een Tranzl iSimple had ik ook op de to do-list staan totdat ik JagDroid ontdekte
 13. Time Left: 1 month and 8 days

  • FOR SALE
  • Gebruikt

  Zoals bekend de laatste STR die in NL is geleverd (2-2007) en enige in deze kleur Radiance Red, gecombineerd met zwart lederen interieur (Warm Charcoal) en dashboardafwerking / inleg portieren met aluminium (geen hout). In maart 2019 werd door een bedrijf in NL een andere STR in Radiance Red aangeboden, maar deze was niet in NL afgeleverd en is ook weer naar het buitenland vertrokken weet ik van de verkoper! Ik ben de tweede eigenaar, de STR is vrijwel full options (geen voice control) inclusief onder andere Adaptive Cruise Control (ACC) Xenon koplampen Premium soundsystem (Alpine) met geïntegreerde Bluetooth module voor handsfree bellen Park Distance Control (PDC) Schuif/-kanteldak, Electrisch bedienbaar zonnerolgordijn in hoedenplank Stoelverwarming Voorruitverwarming ..... De STR is origineel zoals deze nieuw werd afgeleverd m.u.v. Einddempers, vervangen door een RVS-set die een STR-waardige grom produceren zonder asociaal te zijn of er last van te hebben tijdens het rijden (originele dempers aanwezig) JagDroid-CD Bluetooth audio streaming upgrade. Voor meer informatie: http://jagdroid.org/jagdroid-cd Ik heb de STR gekocht met kilometerstand ± 135.000 en die stand is nu ± 155.000.

  18,000.00 EUR

×
×
 • Create New...