Jump to content

EricS-TR

Members
 • Content Count

  774
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

EricS-TR last won the day on May 13

EricS-TR had the most liked content!

Community Reputation

176 Toppertje

About EricS-TR

 • Birthday 07/15/1966
 • Age 52

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  City of Mars
 • Age 52

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Ik ben Eric, woon in N-Brabant en heb nog geen Jaguar, maar ben op zoek naar een S-Type (R) V8.

  Update: inmiddels een S-Type R gekocht! :)
 • Age 52

Recent Profile Visitors

1116 profile views
 1. Het was inderdaad weer een zeer geslaagde dag. Goed georganiseerd vooraf én tijdens de rit, want op het enige dat niet kon worden geregeld (het weer) werd prima geanticipeerd Ook het eten was prima geregeld, lekker en gezellig! Raymond & Joke bedankt en uiteraard ook Leon voor de heerlijke vlaai! Sprintje met een XJR onderweg naar Heinkenszand (ná de trajectcontrole ) was ook wel even leuk We hebben elkaar helaas niet gesproken (zover ik weet ), maar wellicht heb je het toch gehoord?
 2. Als ik naar buienradar kijk dan heb ik nog geen haast Hopelijk is het straks beter 🌞 en daar ziet het gelukkig wel naar uit!
 3. Jammer dat je er niet bij bent! Voor de rest: tot straks!
 4. Dat heb ik vandaag ook gedaan Nu hopen dat het niet of meer dan een paar druppels regent, zodat het niet voor niets is geweest!
 5. Algemene waarschuwing en in het bijzonder voor de getatoeëerde aap : LET OP de trajectcontrole op de A58!
 6. Ik herken het zoals je weet. Niet zo extreem, maar goede herinneringen aan. Echte fun car!
 7. Mooie combi! De MR2 rijdt inmiddels weer dus?!
 8. Jammer, maar goed idee die nazomer-rit
 9. De krasstraat is geen optie met de STR na eerder lekkage via het schuifdak Is een traumatische ervaring als het vanuit daar begint te regenen, je er "eeuwig" (voor je gevoel) niets tegen kunt doen en bij het er uit rijden het water hoort klotsen in het dak! Het rubber rondom het schuifdak bleek niet meer goed af te dichten en de afvoer van het schuifdak is niet berekend op zoveel water. Gelukkig was het op een warme zomerse dag, dus direct alles open in de zon kunnen laten luchten en drogen zonder blijvende schade Na vervanging van het rubber is het geen probleem meer als het goed is, maar zoek het niet meer op.
 10. Moet ik de STR toch nog wassen voor zondag
 11. EricS-TR

  Moterkap xk 8

  ..... en daar waar plamuur zit voel je geen magnetische kracht
 12. Heb het topic gemist vanwege mijn vakantie blijkbaar. Samenwerking tussen een officiële merkclub en onafhankelijk forum is een mooi streven , maar lastig in te vullen. Dat is althans mijn persoonlijke ervaring o.b.v. nauwe betrokkenheid bij een vergelijkbare situatie m.b.t. een ander merk. Jarenlang werd het zeer succesvolle onafhankelijke forum (gestart in 2003, nu in 2019 maandelijks > 25.000 unieke bezoekers!) niet serieus genomen en zelfs afgezeken wanneer het ter sprake kwam. Internetfora kregen echter een steeds grotere rol in onze maatschappij en schoorvoetend werd een eigen forum gestart dat ondanks meerdere pogingen nooit van de grond is gekomen. Vervolgens werd contact opgenomen om te praten over samenwerking. Ondanks de tijd en energie die daar in is gestoken heeft het niet tot samenwerking geleid, omdat "samenwerking" slechts mogelijk bleek onder de voorwaarden die door de club werden gesteld. Het doel was duidelijk integratie van een bestaand, succesvol forum binnen de (website van de) club onder regie van het clubbestuur. Van onafhankelijkheid zou dus geen sprake meer zijn en dat is nu juist wat het forum succesvol maakte. Begrijp me goed: ik ben niet bij voorbaat tegen de samenwerking van JF en JDCH, maar zie er persoonlijk het voordeel niet van in voor JF-leden (mis zelf JDCH niet) en vrees het verdwijnen van de ziel van dit leuke en gezellige forum.
 13. Heinkenszand - Maasluis 2 uur rijden op zondagmiddag/-avond?! Je houdt zeker rekening met weekend-/dagjes mensen terug van het strand naar huis na een zomerse dag Ben wel van plan om deze keer mee te gaan eten, maar kan het nog niet met zekerheid zeggen. "Twijfelaar" dus
 14. Jammer! Hopelijk heeft het niet te maken met gezondheid, zowel persoonlijk als van de Jaguar.
×
×
 • Create New...