Ga naar inhoud

EricS-TR

Members
 • Aantal items

  576
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  16

EricS-TR won de laatste dag op 29 oktober

EricS-TR had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

109 Toppertje

Over EricS-TR

 • Verjaardag 07/15/1966
 • Leeftijd 52

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  City of Mars
 • Leeftijd 52

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Ik ben Eric, woon in N-Brabant en heb nog geen Jaguar, maar ben op zoek naar een S-Type (R) V8.

  Update: inmiddels een S-Type R gekocht! :)
 • Leeftijd 52

Recente bezoekers van dit profiel

867 profielweergaven
 1. Zo, ook ik weer up & running na een vermoeiend dagje maar het was zeker weer de moeite waard Als vanouds leuk, interessant en gezellig Ook leuk om weer nieuwe gezichten bij (forum)namen te zien en te hebben gesproken! Raymond, Joke en de rest van de organisatie bedankt voor de inzet en gastvrijheid!
 2. Schreef jij niet ook "Ik rijd weinig met de dd6 en ook geen 400 per uur. Soms heel even de helft ongeveer (erg leuk hoor )"? Vanochtend vroeg kan dat ook hoor Dorst van de STR is al gelest. Nu zelf ontbijt met koffie en daarna onderweg Tot straks!
 3. EricS-TR

  XJS met kenteken NG-54-FK gezocht

  Zover ik heb begrepen werkte de RDW voorheen mee aan zo'n verzoek. Ze stuurden dan indien de contactgegevens bekend waren een bericht aan de betreffende persoon met jouw contactgegevens zodat hij contact met je op kon nemen (of niet indien niet gewenst), maar doen ze dat tegenwoordig niet meer. Overigens betwijfel ik in dit geval of dat iets op zou leveren gezien "Er zijn geen gegevens gevonden voor het ingevulde kenteken NG54FK.".
 4. EricS-TR

  Telefoon koppelen

  Wellicht dat dit je verder helpt. WAARSCHUWING: KLIK NIET OP [S/W UPDATE] ! Dan loopt het systeem vast en schijnt het veel geld te kosten om het te laten unlocken.
 5. EricS-TR

  Wimb's X308

  Geef hem eens ongelijk! Van stadsverkeer in Amsterdam krijg ik ook (t)rillingen
 6. EricS-TR

  Import X-tje.

  Houd er wel rekening mee dat Zwitserland niet tot de Europese Unie behoort. Zwitserland is géén EU-land, maar een EVA land. Dit betekent dat de invoerprocedure iets ingewikkelder is dan het importeren van een auto uit een EU-land. Met de RDW registratie ben je er nog niet. De auto moet officieel ingeklaard worden voor de BTW en invoerrechten. Het inklaren van een voertuig kun je niet zelf verzorgen. Dit moet altijd gedaan worden door een speciale Douane expediteur. Houd voor invoerrechten rekening met 10% over de aanschafwaarde inclusief transportkosten en BTW 21% over de aanschafwaarde vermeerderd met de invoerrechten. Indien de auto binnen de E.U. gebouwd is kan er een vrijstelling aangevraagd worden voor de invoerrechten. Voor deze vrijstelling moet je een EUR1-document op laten stellen in Zwitserland voordat de auto naar Nederland getransporteerd wordt. De auto's in Zwitserland zijn aantrekkelijk, de prijzen uiteindelijk minder het het in eerste instantie lijkt en de procedure moeilijker & langer dan bij import uit EU-land
 7. EricS-TR

  Jaguar&Daimler onderdelendag

  Ben er 2 jaar geleden geweest. Leuk om een keer rond te lopen, maar geen entreegeld waard. Wellicht dat ik er even buiten ga kijken naar al het moois dat er staat als tussenstop voor een leuke rit met de STR om de V8 weer eens warm te stoken en de S/C te laten blazen
 8. EricS-TR

  Advies gevraagd: restaurateur

  Informeer eens bij Coventry in Uden of beter ga er eens kijken en je zult je ogen uitkijken daar!
 9. EricS-TR

  XKR 4.0 tot leven wekken

  Een STR is dus een betere keuze dan een XKR begrijp ik
 10. EricS-TR

  XKR 4.0 tot leven wekken

  Je gaat de boost en bijbehorende kick ongetwijfeld missen
 11. Inmiddels een klassieker in de agenda en ben ook van plan om er weer bij te zijn
 12. EricS-TR

  Ik ben weer terug....

  Welkom terug. Mooie collectie en woning!! Ik herken de nickname en camper van een ander forum
 13. EricS-TR

  Bak spoelen Y / N?

  Ik heb persoonlijk ook goede ervaring met het "preventief" laten spoelen van de bak (bij G&G). Zou het zeker laten doen en bovendien kan dan met een vakkundig oog naar de olie en het filter worden gekeken.
 14. EricS-TR

  retro radio's

  Ik had met opzet de hyperlink naar het bericht in een ander topic hier op JF gepost, zodat de aanleiding van mijn bericht duidelijk was en de credits bij de juiste persoon blijven
 15. EricS-TR

  The Arden British Day 23-09-208

  Was vorig jaar leuk om te zijn en staat voor dit jaar ook in de agenda genoteerd.
×