Jump to content

Bart XJSC

Members
 • Content Count

  124
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Bart XJSC last won the day on February 17 2019

Bart XJSC had the most liked content!

Community Reputation

34 Beter

About Bart XJSC

 • Birthday 01/26/1974
 • Age 46

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Soesterberg
 • Age 46

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Mijn naam is Bart van Schie en woon in Soesterberg. Na verschillende andere auto's gehad te hebben heb ik nu mijn eerste Jaguar aangeschaft. Het is een bordeaux rode XJSC 3.6 handgeschakeld van 1985 en is uitgerust met TWR body kit en velgen.

  Update 04/17: De XJSC is verkocht en in de plaats is een XJ-C 4.2 gekomen. Een origineel Nederlandse coupe die in 1979 bij Lynx in Engeland is omgebouwd naar cabriolet.
 • Age 46

Recent Profile Visitors

1070 profile views
 1. Ik heb mijn BMW 2 jaar geleden bij ZF in Delfgauw gebracht en heb toen automaat, transfercase en beide differentiëlen laten verversen. Nu weet ik alleen niet of Jaguar ook ZF bakken gebruikt.
 2. Dat was een mooi dag zo te zien. De volgende keer moet ik er toch maar eens tijd voor maken.
 3. Mooi, mooi en ik begrijp je twijfel wat betreft spuiten. Jammer dat je niet even kan kijken hoe het met gespoten velgen is.
 4. Ik heb vorig jaar ook een tijd naar een accu gezocht maar het is mij toen ook niet gelukt. Of de polen zijn inderdaad verzonken of de accu is te groot of te klein om goed klem te zitten onder de metalen behuizing. Ik heb toen ook maar een beugel gemaakt zoals de meeste hier op het forum.
 5. Maar er zijn meer Jaguar specialisten natuurlijk. G&G is absoluut een goede garage met zeer veel kennis alleen het is inderdaad een eind uit de buurt. Als je niet op de reparatie kan wachten kost het minimaal 2x een halve dag om de auto te brengen en te halen. Ik ga zelf meestal naar Jagpoint in Soesterberg, daar is ook veel kennis en kunde aanwezig (het is voor mij ook op loopafstand, dat scheelt wel natuurlijk...).
 6. Ondanks mijn rode XJ-C via Autoscout verkocht en ging wel weer prima. Natuurlijk wat gelukzoekers maar die komen ook via andere sites als je daar adverteert. Mijn XJ-C was rechtsgestuurd en het voordeel van Autoscout is dat het internationaler is dan een marktplaats. De mijne is dus weer terug naar GB.
 7. Het is lomp maar ik vind m toch wel gaaf. Ik heb er alleen nog nooit 1 te koop gezien.
 8. Het zal voor deze prijs geen "nieuwe" zijn. Gewoon een aantal auto's gaan bekijken, word je altijd wijzer van en je kan je meer een beeld vormen wat je kan kopen voor jouw budget.
 9. Dit soort teasers trek ik niet. Vertel...
 10. Goede foto en ik blijf het volgen. Zou willen dat ik de tijd en de ruimte had om zoiets dergelijks aan te pakken.
 11. Bart XJSC

  X308 XJR

  De overheid gaat er vanuit dat je met een Toyota Aygo naar de zaak rijdt. De rest is jammer genoeg voor eigen rekening....
 12. Pim, dat wordt een hele mooie! En dan handgeschakeld en een super onderstel. Komend voorjaar op de weg?
 13. Maar kan je dan niet beter in deze een G3 installatie laten bouwen? Je weet nu wat je hebt en dat is bij een ander exemplaar altijd maar weer afwachten.
 14. Die zilvergrijze werd onlangs op een veiling aangeboden. Ik weet niet wat deze heeft opgebracht of wat de estimate was.
×
×
 • Create New...