Jump to content

Bart XJSC

Members
 • Posts

  175
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Bart XJSC last won the day on February 17 2019

Bart XJSC had the most liked content!

Reputation

64 Toppertje

About Bart XJSC

 • Birthday 01/26/1974

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Soesterberg

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Mijn naam is Bart van Schie en woon in Soesterberg. Na verschillende andere auto's gehad te hebben heb ik nu mijn eerste Jaguar aangeschaft. Het is een bordeaux rode XJSC 3.6 handgeschakeld van 1985 en is uitgerust met TWR body kit en velgen.

  Update 04/17: De XJSC is verkocht en in de plaats is een XJ-C 4.2 gekomen. Een origineel Nederlandse coupe die in 1979 bij Lynx in Engeland is omgebouwd naar cabriolet.

Recent Profile Visitors

1,865 profile views
 1. Ik heb vorig jaar bij Schut in Soest sealed beam lampen gekocht, weet alleen niet of dat dezelfde maat is.
 2. Vandaag naar de lustrum meeting van JDCH geweest. Mooie locatie en prima verzorgd. Veel leuke mensen gesproken en mooie auto's gezien. Top dag!
 3. Ik heb dit ook wel eens gehad. De vlotter even loshalen en doorblazen was bij mij voldoende om het op te lossen. Vlotter is dat kleine ronde "potje" aan de zijkant van de carburateur (waar het overloopslangetje aan vast zit).
 4. Tegenwoordig is Jagpoint in De Bilt gevestigd maar er is daar inderdaad veel Jaguar kennis aanwezig.
 5. Jammer dat het niet door gaat maar het is niet anders. 6 weken geleden had ik ook in 1x corona ondanks 2 prikken. Zoals Wim hierboven eigenlijk beschrijft verliep het bij mij ook. Door de vaccinatie had ik er weinig last van maar dat het besmettelijk is daar ben ik wel van overtuigd.
 6. Goed gedaan Rob. Die remmen was wel te verwachten. De fat cat moet op dieet (ik heb het over de auto!) maar een automaat helpt natuurlijk ook niet mee.
 7. Rob, je kan zo aansluiten en die XK8 moet je kunnen hebben.
 8. Nog niet eerder gezien. Je krijgt wel wat minder zicht naar buiten en wat een kolossale a-stijl. Ik woon bijna naast de domeinen en ging voorheen wel eens kijken. Met corona hebben ze deze kijkdagen afgeschaft en volgens mij nog niet teruggekeerd. Soms staan er wel mooie auto's bij de domeinen maar het meeste is niets. En als ik dan de geboden prijzen zie....
 9. Mmmm ja dat klinkt discutabel. Waar heb je de auto laten keuren? Mijn ervaring is dat een garage die gespecialiseerd is in oudere auto's op een andere manier kijkt naar dit soort zaken dan de fast fitters als Kwikfit etc. Ik heb een oudere Porsche gehad die bij de ene garage werd afgekeurd met naar mijn idee zeur dingen en die daarna bij de nader wel door de keuring kwam.
 10. Leuk idee, ik kom wel even langs dan.
×
×
 • Create New...