Jump to content

Bart XJSC

Members
 • Content Count

  97
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Bart XJSC last won the day on February 17

Bart XJSC had the most liked content!

Community Reputation

21 Goed

About Bart XJSC

 • Birthday 01/26/1974
 • Age 45

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Soesterberg
 • Age 45

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Mijn naam is Bart van Schie en woon in Soesterberg. Na verschillende andere auto's gehad te hebben heb ik nu mijn eerste Jaguar aangeschaft. Het is een bordeaux rode XJSC 3.6 handgeschakeld van 1985 en is uitgerust met TWR body kit en velgen.

  Update 04/17: De XJSC is verkocht en in de plaats is een XJ-C 4.2 gekomen. Een origineel Nederlandse coupe die in 1979 bij Lynx in Engeland is omgebouwd naar cabriolet.
 • Age 45

Recent Profile Visitors

715 profile views
 1. Die zilvergrijze werd onlangs op een veiling aangeboden. Ik weet niet wat deze heeft opgebracht of wat de estimate was.
 2. Dat ziet er volgens mij hetzelfde uit en het wordt allemaal uitgebreid beschreven. Ik ga er zo snel mogelijk mee aan de slag. Bedankt alvast!
 3. De hoofdremcilinder van mijn xjc 4.2 lekt en wil ik reviseren. Ik heb een setje besteld en ontvangen maar kan niet goed zien hoe de rubbers juist gemonteerd moeten worden. Heeft iemand een duidelijke tekening? De hoofdremcilinder is van het latere type maar nog wel met los reservoir. Groeten, Bart
 4. Mijn nieuwe aanwinst (XJC 1975)heeft de pompen in de kofferbak en dan kan je vrij gemakkelijk een extra filter plaatsen tussen tank en pomp. Dat heb ik afgelopen zaterdag juist gedaan.
 5. Gisteren wilde ik mijn Coupe starten maar de accu doet niets meer. De acculader wilt helemaal niets doen en de druppellader geeft een foutmelding. Mijn conclusie is dat de accu overleden is. Maar dan een nieuwe die in het frame van een series2 past (met ventilator). En omdat de auto rechtsgestuurd is zitten de accupolen ook andersom. Iemand een idee waar te kopen? Groeten, Bart
 6. Je kan wel eens geluk hebben maar over het algemeen geldt wel "dik rijden, is dik betalen". Dat is niet erg als je er maar rekening mee houdt bij aanschaf.
 7. Ik ga proberen zondag langs te komen. De weersverwachting ziet er niet zo bijzonder uit dus dat zal zonder jaguar zijn.
 8. Nee, het weer is niet goed. Wij blijven thuis. Volgend jaar maar weer.
 9. 23 september begint dichter bij te komen, hebben nog meer forum leden zich ingeschreven?
 10. Ik ga nog wel wat rijden de komende tijd dan is er zo weer wat brandstof uit de tank. Wordt vervolgt.....
 11. Dus nog maar eens proberen.... Er zit nu zo'n 25 liter in de tank, kan ik de vlotter er dan nog uithalen zonder dat het eruit spoelt. Ik kan niet goed inschatten hoe hoog deze in de tank gemonteerd is.
 12. De laatste tijd ben ik met de linkertank van mijn xj bezig geweest (rechts functioneert alles prima). De pomp was niet meer goed dus die hebben we vervangen, een terugslagklep gemonteerd maar nu wilt het alleen niet lukken met de tank vlotter. De vlotter die eruit kwam zat vast en dat was wel duidelijk waarom deze het niet meer deed. In het stangetje van de vlotter zit een "kronkel" maar als je nu bij SNG een nieuwe vlotter besteld dan krijg je een recht exemplaar met de opdracht om deze zelf te buigen. Dat heb ik tot 3x toe gedaan maar op de een of andere manier werkt het niet. Als ik de vlotter naast de auto houdt en de arm beweeg dan zie ik de meter op het dashboard bewegen dus in zoverre werkt het wel. Ik heb het idee dat de vlotter in de tank ergens tegen aan loopt maar waar? Iemand een idee? Of een adres waar vlotters te koop zijn met de bocht er wel in gebogen? Groeten, Bart
 13. Is het niet wat om langs een garage te gaan? Je kan natuurlijk diverse onderdelen vervangen en zo het een en ander uitsluiten maar er zitten veel onderdelen aan een Jaguar en het kan dus lang duren voordat je het juiste onderdeel gevonden of vervangen hebt.
 14. Was weer een leuke meeting! Mooie auto's gezien en leuke mensen ontmoet. Volgend jaar ben ik er weer bij maar dan met auto. Ik had mijn jongste zoon mee en die miste wel het springkussen.... Bart
 15. Voor mij geldt hetzelfde, XJ staat in de garage. Hoop dat deze op tijd klaar is en anders kom ik zonder de Jag even kijken.
×
×
 • Create New...