Jump to content

Jeffrey XJR6

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Goed

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Waddinxveen

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Mijn naam is Jeffrey Woonachtig in het groene hart van Nederland(Waddinxveen)
  Ik ben sinds deze week mede eigenaar van een Jaguar xjr6 met het bouwjaar eind 1995.
  Waarom mede eigenaar:Mijn collega en ik gaan meedoen aan de Barrelchallange.En daar wilden we met een auto aan de start komen(en eindigen :-) ) die Karakter heeft.
  En moet zeggen het Jaguar gevoel begint al goed op gang te komen! Want het is pure karakter wat zo'n auto uitstraalt!
 1. Afgelopen wintereditie was dit mijn vervoers middel.Maar je komt echt van alles tegen!
 2. Voor zomer editie worden de Campings geregeld door de organisatie,ben je als nog vrij of je daar ook gebruik van wilt maken. Tips 27MC bakkie inbouwen(is lache & makkelijk als je met iemand anders oprijd) MacGyver setje (tyraps,ducktape enz) En wat onderdelen die moeilijk verkrijgbaar zijn.is erg vervelend als je uitvalt op dat bepalende onderdeel. en je auto technisch goed nalopen!! ik hoop dat je er wat aan hebt.
 3. Oke!!! met andere woorden hier zal ik het dus niet mee oplossen Ik denk ook dat ik er wijs aan doe om de lambda sensors te gaan meten of ze het nog doen. Dat is ook erg leuk jah de zomer editie.Ik doe zelf al vanaf het begin mee met de Winter editie's blijft leuk
 4. Ik en mijn collega gaan in februari 2017 meedoen aan de Barrelchallenge die dit jaar door Scandinavië gaat. Doel van de challenge is: uitrijden van de vijf daagse rit met daarbij de heel veel lol,met een auto die niet de hoofdprijs kost. De auto is een Jaguar xjr6 x300 1995 met 350000 op de teller(echt waar 3,5T) ik zal jullie op deze manier op de hoogte houden. Voorlopig zorgen dat er Apk op de Jag komt,die nu nog geschorst staat. Deze week hebben de Jag laten voorkeuren.Wat altijd spannend is!!! Het waren vier punten/puntjes wat ons reuzen meevalt. Ruitenwisserblad-moet vervangen worden Remslangen L & R voor versleten - Moet vervangen worden Linksvoor wiellager- na stellen. CO te hoog stationair & en belast -kan van alles zijn. Betreft het laatste punt.heb ik drie tal scheuren ontdekt in het uitlaatspruitstuk. Na reparatie hoop ik dat de Co waardes dan ook weer binnen de toegestaande waardes zijn. Elke opmerking of ideeen zijn welkom ! voor nu is dit het even, ik ga mijn verjaardag vieren!!
 5. Helemaal over wrappen word wat te gek.maar er komen wel een paar style volle stickers op de bolide! Moest laatst twee einddempers vervangen,en dacht van ik start hem even voor dat ik de nieuwe einddempers eronder zet ,maar dat viel me een partij tegen kwa herrie! (helemaal niet leuk dus )
 6. Hahahaha nee krijg graag de aandacht Ik ga in Februari wederom deelnemen aan de Barrelchallenge,deze keer gaat de rit door Scandinavie.En het idee is om de xjr om te bouwen tot een Jaguar Safety car,ombouwen is een groot woord want na de rit mag hij weer als een dikke bak over de Nederlandse wegen cruise. ik zal binnen kort een topic openen betreft het project. Harro ik zal met de Jag langs komen daar houden we nog even contact over.
 7. Hoi Harro dan kom ik graag een keer bij u langs voor eeen setje dakdragers ! Ik gaat ze gebruiken als bevesting voor een zwaailichtenbalk, zie je ook niet dagelijks een xjr met een zwaailichtenbalk
 8. Bedankt voor het meedenken !!! Ik ga als eerst een Xjr vraagbaak of iets dergelijks opzoeken,en dan ga ik beginnen met de versnellings selector denk ik.
 9. Daar ga ik wel vanuit! aangezien die in zijn D met de voet op de rem en stationair draait (soms ook een paar minuten) dan loop hij ook mooi. Ik las ergens op het forum dat er ook soms problemen zijn met het starten in zijn P stand, wat dan ook niet gaat, en dat er op/bij de bak een kasje zit met vieze contacten waardoor hij niet de P stand herkent.
 10. Het is dat het een barrelchallenge heet, maar deze jag zou zo aan de Concour de elegance mee kunnen doen,pracht wagen voor niet teveel. De accu is goed(start goed geeft ook ruim 14 volt aan) Zal mij even voor gaan stellen
 11. Hallo Dit word het eerste bericht op het forum Jehee Heb het forum al aardig afgezocht voor de eventuele oplossing maar nog niks kunnen vinden.Misschien dat jullie mij in de juiste hoek kunnen sturen. Het probleem is als volgt:Dat het er op lijkt dat wanneer ik de automaat in zijn staand P of N houd na het starten hij vaak gewoon uitvalt, en dit gebeurt dan vaak na 1 a 3minuten in de aangedreven standen blijft hij gewoon netjes lopen. Misschien heeft dit probleem er indirect er ook mee te maken. Ik heb ook last van een dashboardverlichting die zijn eigen leven lijd kwa brand uren
×
×
 • Create New...