Jump to content

Jakko

Members
 • Content Count

  66
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Goed

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Hallo ik ben Jakko en ben de trotse bezitter geworden van een prachtige X type 3.0l v6 exclusieve.

Recent Profile Visitors

380 profile views
 1. Hallo Jaguar fans. Ik heb een prachtige X type die de verkoop in gaat. Maar voor ik de auto verkoop moet het 100% zijn. Als ik de auto aanzet word de auto wel warm maar ook vochtig. Soms word de X type ook niet echt warm. Een beetje in het begin. Misschien de ontvochtiger? Voor mensen die interesse hebben. Gaat om een 3.0l v6 emerald green dus blauw groen 2 kleurig. Auto heeft 180 000 gelopen. In de zomer grote beurt gehad onder andere nieuwe schijf remmen en banden. Auto is ivm hagel schade volledig gerestyled en overgeslagen 2 jaar geleden. Ook de velgen zijn opnieuw gepoedercoat en gespote
 2. Ok ik moet er ook gewoon eens wat tijd in steken. Mocht ik het kunnen oplossen zal ik het hier melden
 3. Batterijen lijkt me niet zijn 2 handzenders met problemen
 4. Heb verder ook nooit elektronische problemen gehad tot nu toe
 5. Mijn beide afstandsbedieningen van mijn X type werken soms alle bij niet. Als ik dan even heb gereden is het probleem voor beide afstandsbedieningen opgelost. Dit probleem heeft de auto wel eens gehad 1x per half jaar ofzo. Alleen nu is het om de dag ongeveer. Wat kan het zijn? Lijkt mij niet dat de batterij leeg is want het is steeds te doen op beide afstandsbedieningen.
 6. Toevallig vandaag naar gekeken.Eerste wat ik wilde oplossen was de achteruitverwarming die doet niks meer. Ik ben daar achter gekomen tijdens de koude weken van nu. Ik dacht dat het iets deed maar blijkt niet zo te zijn. Ik ben eerst alle zekeringen na gelopen en er bleek er een kapot te zijn. Nummer 69 bij het zekeringenkastje onder het stuur. Ik ben toen de kappen los gaan halen . En heb de antenne die vast zit op het raam los gehaald. Zit met een 9v batterij stekker op het raam. Ik heb een speaker kabel van 3m eraan vast gemaakt. Zodat aan beide uiteinden van de lus vast zitten aan de 2 dra
 7. Heb net nog even geprobeerd. De achterruit verwarming doet het erg traag duurt minstens 5min voor je er iets aan ziet. Daarna na 10min zie streepjes waar die verwarmd. Dat is toch veel te traag? Zou het kunnen zijn dat er iets tussen de voeding en de verwarming versleten of los zit? Is er ergens een schema te vinden over de bedrading en de elektra vd xtype? Misschien massa ergens wat los of slecht contact? Wil het graag proberen zelf op te lossen. Voor ik naar de garage moet.
 8. Is het niet zo dat de achterruit verwarming het wel of niet doet. Net zoals een lijn cd verwarming beschadigd is doet die lijn ook niks.
 9. De achterruit verwarming doet het wel over de hele raam maar het slechter dan voorheen. Ik dacht dat de schade hersteller iets vergeten had aan te sluiten. Maar blijkt niet te zijn. De auto heeft zware hagelschade gehad. En is geheel uitgedeukt en overgespoten!Misschien heeft de achterruit verwarming ook schade opgelopen en zo de storing veroorzaakt.
 10. Bedankt voor de info maar ik kan er niks over vinden
 11. Hallo mensen ik heb een probleem. Na mijn hagelschade is de X type helemaal overgespoten. Ook is de achterklep vervangen. Vanwege te grote deuken. Nu heb ik sindsdien een ruis op de radiozender als ik de achterruit verwarming aanzet. Ik kan het maar niet vinden. Dacht aan een min Pool die misschien vergeten aan te sluiten is. Geen idee waar ik moet zoeken! Heeft iemand een idee of schema?? Alvast bedankt. Gr Jakko
 12. Bij de X type was opnieuw aan melden geen probleem! Na batterij vervangen deed een sleutel ook niks. De reserve sleutel in contact. De andere sleutel in de auto meenemen. De reserve sleutel van stand 1 naar 2 zetten En dat kort achter mekaar 4x je hoorde een piepklein. Dan even alle knopjes van beide sleutels indrukken en klaar je hoorde nog een piep. En dan moeten ze weer werken!
×
×
 • Create New...