Jump to content

JDF

Members
 • Posts

  136
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

JDF last won the day on May 25 2019

JDF had the most liked content!

Reputation

15 Goed

About JDF

 • Birthday 04/10/1957

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Ik ben jdf woon in de gemeente Dalfsen, heb heel recent mijn eerste Jaguar S-type uit 2004 aangeschaft. Heb geen eerdere ervaring met Jaguar wel met andere engelse merken.
  Barst natuurlijk van de vragen maar dat komt wel goed heb ik gezien op het forum.

Recent Profile Visitors

936 profile views
 1. Bedankt allemaal, ga contact opnemen met Geert Jan Werkman.
 2. Ja dat snap ik, maar dit is toch een forum om elkaar te dienen met tips en ervaringen. Anders kunnen we dit forum wel sluiten, en bellen we onmiddellijk de specialisten.
 3. Beste Jaguar liefhebbers, Regelmatig krijg ik op het scherm s type 05 de melding communicatie fout en of raadpleeg dealer. Erg storend, er werkt dan niks meer display is dan niet toegankelijk. Het kan zomaar ook weer weg zijn na een rit. De accu inmiddels vernieuwd, verder heb ik geen idee. Graag jullie expertise Bijkomend de laatste dagen, is dat de ruitenwissers op een willekeurige plek op het raam stoppen. Dus niet meer op de oorspronkelijke plek waar ze thuis horen bij einde wissen
 4. Goedemorgen, Ik wil extra 17 inch nieuwe velgen kopen voor 17/245 of235 winterbanden. Bij de advertenties van velgen staat NAAF 65,1 en 63,4 ET 45. Passen deze altijd Qua Naaf diameter op mijn s type 2004, ik heb werkelijk geen idee. Alvast bedankt voor jullie antwoord.
 5. Ja inderdaad, soms denk je dat fix ik wel even de praktijk is tegenwoordig dat de auto's met can-bus meer kennis vereisen. Ik heb nog een W123 dat is een eitje om aan te sleutelen, altijd starten en rijden bijna bijna 40 jaar oud. Die kunnen weer niet tegen de benzine met euro 95 dus recentelijk benzinepomp, filter en slangen vernieuwd vanwege lekkage. Maar goed bellen met 1 van de twee bekende jaguar specialisten en het zal wel weer goed komen. Bedankt voor je inbreng en andere ook natuurlijk, ik laat het verloop nog weten.
 6. Bedankt Wim voor je reactie, inderdaad wat een verhaal van storingen. Ik laat het nog even bezinken, omdat het er nu 83000 kilometer op de teller staat niet veel dus. En twijfel ook een beetje met deze kilometerstand of het de dynamo is. Dan toch maar naar een echte specialist/garage om het te laten uitzoeken, zelf kom ik er niet echt mee verder. Wordt dus weer een ritje naar Groningen of Zeeland????
 7. Hey Wim, zeg je nu dat de jouw dynamo wel bij-lade maar niet goed meer was? Dit omdat je schrijft; dat de dynamo aan het overlijden is.................dat heb ik ook gehad (vage storingen). Dus ging het niet om de koolborstels maar storing in de dynamo of zoiets? Als ik meet tijdens het draaien van mijn auto kom ik op 14 volt op de accu.
 8. Ohw ja Wim dat passeerde mijn gedachte ook omdat ik inmiddels de lampen heb losgekoppeld. En nu je dat schrijft besef ik mij dat ik al eerder dacht laadt de accu wel snel genoeg op. En de storing nog steeds aanwezig is. Voor controleer je dat? Kan je een dynamo testen? of beter ermee naar de garage om te testen?
 9. Tja Wim ook al gecontroleerd, de Drl led verlichting zit er al een paar jaar in zonder problemen, ga er maar van uit dat dit wel goed is. Maar wat mij nu echt opvalt tijdens een langere rit vanmorgen. Het klokje naast de teller wat ook de cruisecontrol is valt onder het rijden spontaan uit, leeg schermpje. En kan dan na minuten ook weer opeens actief worden en de tijd weer aangeven. Tegelijkertijd kan ook het grote scherm (navigatie,radio,cd speler,airco,telefoon en meer) opeens de boodschap geven communicatie fout raadpleeg de dealer! En ook hiervoor geldt dat dit alles opeens na een minuten weer normaal is. Ik heb verleden week al een nieuwe accu geplaatst. heb ff geen ideeën meer????
 10. Dank voor je reactie, zou kunnen kan dit niet over zien. De Osram Drl met combinatie led mistlampen werken met een computerkast, deze was rechtstreeks aangesloten op 12 volt. Deze heb ik nu ook aangesloten op zekering 37 zodat er geen stroom op staat als het contact wordt uitgezet. Ik weet niet of hiermee de lekstroom weg is maar alle kleine beetjes helpen denk ik. De tijd ontbreekt mij nu even om te meten of de lekstroom weg,
 11. Bij de s type schakelen de dimlichten automatisch aan of uit. De betreffende relais zorgt ervoor dat de DRL lights automatisch gaan branden als de dimlichten uit gaan. En weer uitgaan als de dimlichten weer gaan branden. Op zich ben ik hier echt zeer tevreden over.....ik ben alles even aan het controleren vanwege lekstroom dus ook deze relais. quote; wat er niet in zit kan ook niet stuk gaan. Tja in dat geval kan ik beter maar niet gaan rijden????
 12. Ja zekering 37 verwijderen goed idee, zal de aansluiting nog eens nalopen.
 13. Oke helder en duidelijk Hans, Was ook een beetje de vraag is dit goed in elkaar heb geknoopt. Blijft over dat deze relais stuk zou kunnen zijn? of de relais van de mistlampen in de zekeringkast R11 Waarom ik dit denk met mijn beperkte kennis, is het volgende; Ik merkte van de week dat de drl lampen gingen branden tijdens het opladen van de accu in de auto. Maar wel vreemd geen sleutels in het contact...........
 14. Beste Mensen, Twee jaar geleden heb ik de mistlampen vervangen door DRL Lights van Osram werkt overigens perfect. Maar omdat ik lekstroom heb, ben ik ook eens naar de aansluiting gaan kijken van deze Drl lampen geschakeld met een open relais. Ik heb dit zelf met ondersteuning van andere aangesloten (trial and error) heb er gewoon geen verstand van! Maar ik sluit niet uit dat deze aansluiting met open relais en doorverbinding 85 en 87 voor lekstroom zorgt, het is maar een idee. Willen jullie eens meekijken als je er verstand van hebt..............ik wil graag zeker weten dat deze aansluiting geen lekstroom te weeg brengt.
×
×
 • Create New...