Jump to content

badhuis

Members
 • Content Count

  211
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

badhuis last won the day on January 6

badhuis had the most liked content!

Community Reputation

69 Toppertje

About badhuis

 • Birthday 03/18/1963
 • Age 57

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Tilburg
 • Hobbies
  53 ex-USA Mk VII, donkerblauw
  67 ex-USA 420, Willow Green
  72 ex-USA XJ6 S1, Willow Green
  85 ex-USA XJS 3.6 coupe, Sage Green
  04 ex-DLD X-type 3.0 Executive Estate, matzwart gewrapped

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Naast de 420 en de Mk VII nog een paar Engelse klassiekers. Austin Westminster, Sunbeam Chamois, Jensen Interceptor, TR4, Stag etc.
  Plus een (Subaru Outback H6-3.0) <-- vervangen door een Jaguar X-type 3.0 Estate automaat! voor alles waar oldtimers niet goed in zijn: wintersport, auto's ophalen, bouw- en tuincentrum, aanhangers vol naar de stort, in ijs en sneeuw, altijd buiten staan.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Prachtig toch die S1 voorkant
 2. Schattig, attent en vriendelijk waren de twee gele PostIts die de vorige eigenaar op het dashboard had geplakt. Melding aan de vervoerders. Hij had zelfs de moeite genomen de teksten te vertalen naar het Nederlands wat niet helemaal lukte. "bijna geen reimmen" en "kap loslaten" Die remmen slaat op de rembekrachtiger die het soms niet zou doen. Nog niet gemerkt maar we gaan het uitzoeken!
 3. Hé hé, hij is er! Op 17 november meldde de Canadese eigenaar dat de auto was opgehaald, en gisteravond eindelijk dan in Tilburg. Eerst zou ie oudjaarsdag komen. Daarna maandag. En ja, om kwart over zeven 's-avonds belde de chauffeur met de keuze: 8 uur die avond of morgenvroeg 8 uur. Volgend de chauffeur "deed" ie het niet. Nou lekker dan, naar huis duwen / slepen? Geen zin in. Sleutel omdraaien, bijna geen accu. Met startkabel doorverbonden. Ik hoor de benzinepomp lekker tikken, en tikken, en tikken. Geen benzine dus! Eerst een tankje benzine halen en spuitbusje remmenreiniger. Na
 4. Herkenbaar die plek aan de achterkant van de dorpel! Mijn 420 lijdt aan hetzelfde euvel, maar dan aan de linkerkant. Er is helaas geen reparatiestuk voor te koop en het is best lastig qua vorm om te maken. Staat op de lijst te doen voor volgend jaar.
 5. Oh? Zelf heb ik eigenlijk alleen maar goede ervaringen met Marlog. De vorige keer (september) was extreem snel. Aankomst boot dinsdag in Rotterdam, auto vrijdag al thuis afgeleverd.
 6. Dit zegt Marlog: De inklaring ligt bij de douane. Echter is het ontzettend druk en heeft de douane een hele dag storing gehad. Gisteren dan maar motorolie en oliefilter vernieuwd van de X. Omdat ik geen olie thuis had en de winkels niet open, ben ik naar de plaatselijke sleutelgarage gegaan (http://www.sleutelgarage.nl). Khan is altijd erg vriendelijk, ik kom er zeer af en toe al ruim 30 jaar. Je kan er meteen een brug op, er zijn hoge assteunen en een afvoertank op wieltjes met in hoogte verstelbare opvangbak. Er hangt ook een oliefiltertang aan. Khan verkoopt olie los in een kann
 7. Nee nog niet gearriveerd . In Rotterdam hadden ze een paar dagen extra nodig. Haven - druk? Kerst / Brexit, je kan er allerlei excuses tegenaan gooien. Nou ja, volgende week dan maar.
 8. Videootje over een folder van twee XJ40 ombouwversies:
 9. Verkocht, volgens mij een recordbedrag voor een S3. https://bringatrailer.com/listing/1987-jaguar-xj6-19/
 10. Bedankt voor dat plaatje Hans. Lijkt erop dat het óf XJ6 óf 4.2 (met Litre eronder) rechts gemonteerd zat. Ik vermoed dat wat er nu zit (XJ6) origineel is en dat iemand er ooit 4.2 Litre in de nummerplaatruimte heeft toegevoegd.
 11. Boot is nog steeds op schema. Moet al gaan nadenken wat ik met al die emblemen aan moet als ik een rechthoekige nummerplaat ga monteren. Die overlapt dan de "4.2 Litre" emblemen. Lijken wel groter dan de Europese/Engelse versies?
 12. ETA Rotterdam: 16-12-2020 Hoop dat ik hem voor de kerst thuis heb!
 13. Bedankt voor de bemoedigende reacties! Ben ook benieuwd of de auto voor de kerst hier in de garage staat. Zou net moeten kunnen. De lol is natuurlijk om een auto te vinden die niet te duur is. Ik heb ooit een Stag gekocht, heel goedkoop, op Ebay USA omdat deze werd geadverteerd als Parts Only. Was echter geheel compleet op een paar dingetjes na. Foto's hielpen ook niet: auto in een garage bedolven onder dozen en andere troep. Naast Ebay zijn er de diverse forums waar soms heel interessante dingen op staan, en Facebook, en merkenclubs die advertenties hebben. Het blijft een go
 14. Nu in de haven van Toronto, straks op een bootje naar Rotterdam, uiteindelijk in Tilburg. Hoop voor het einde van het jaar. Dit is eigenlijk de auto die ik zocht in 2007 maar toen niet kon vinden voor redelijk geld. Serie 1, korte wielbasis, 4.2, Amerikaanse uitvoering. Waarom Amerikaans? Veel extra's: chromen wielen, getint glas, air conditioning, elektrische ramen plus daarbij vergeleken met Europese exemplaren veel minder roest. Het is zeker geen perfecte auto. De mindere zaken zijn een tikje roest her en der, netjes overgespoten jaren geleden maar niet 100%, een stoel heef
 15. Lekker veel werk nog dan! Prachtige auto's die Mk1. Op de een of andere manier interessanter dan de veelgeroemde Mk2.
×
×
 • Create New...