Ga naar inhoud

mike123

Members
 • Aantal items

  62
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

5 Goed

Over mike123

 • Verjaardag 07/12/1994
 • Leeftijd 24

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Heteren
 • Leeftijd 24

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Zoekende naar XJ 2012
 • Leeftijd 24

Recente bezoekers van dit profiel

190 profielweergaven
 1. mike123

  Welke S-type?

  Hallo allemaal, Ik ben benieuwd welke S-type met dieselmotor het zuinigst is. Via kentekencheck staat er natuurlijk altijd een 'gecombineerd verbruik', maar in de praktijk blijkt dit echter vaak anders uit te pakken. Als tweede auto ben ik op zoek naar de meest zuinige S-type. Het liefst een diesel, vanwege het feit dat de auto op Duits kenteken komt en het dus voor wat betreft de wegenbelasting niet veel uit zal maken. Op verkoopsites zie ik voornamelijk de 2.7D staan. Zijn er ook andere modellen op de markt gebracht en in het geval van de 2.7D welk bouwjaar raden jullie aan? Alvast bedankt!
 2. mike123

  Centrale vergrendeling achterdeuren S-type

  Ja die heb ik wel, maar ze werken niet. Wanneer ik deze indruk of juist naar boven druk dan vergrendelen slechts de voorportieren.
 3. mike123

  Centrale vergrendeling achterdeuren S-type

  Had ik dat ook maar.. helaas. Ik heb zelden iemand achter in zitten dus permanent op slot zou prima zijn. Alhoewel de nieuwe eigenaar daar wellicht anders over denkt.
 4. mike123

  Centrale vergrendeling achterdeuren S-type

  Nee zelfs van binnen krijg ik ze niet dicht. Ik zal WD40 proberen, goede tip! Mocht het onderdeel vervangen moeten worden.. welk onderdeel heb ik dan nodig?
 5. Sinds een week of twee lukt het niet meer om de achterdeuren van mijn S-type bj. 2000 op slot te maken. Niet met de afstandsbediening en ook niet wanneer ik in de auto zit en de deuren vergrendel d.m.v. de schakelaar. Als ik de 'rode knop' op de sleutelhanger indruk hoor ik wel een vergrendelgeluid, maar beide achterdeuren zijn gewoon te openen.. Ik kan er mee leven want er liggen geen spullen in de auto, maar fijn is het niet. De auto moet binnenkort de deur uit, dus voor een nieuwe eigenaar is het wel handig als het gewoon werkt. Iemand tips om dit probleem te verhelpen?
 6. mike123

  S1 72 zou ik het durven

  De jonge lezer waardeert anders ook jouw gevoel voor humor. Keep going!
 7. mike123

  Best of British 28 augustus 2016

  Was een zeer geslaagde dag!
 8. mike123

  Nieuwe oplossing audio?

  Volgens mij is het bij jou vooral een kwestie van tijdgebrek. Ik heb het laten installeren en totaal heeft het me 155,- gekost incl. aanschaf systeem. Dus mocht je toch echt voorlopig geen tijd meer hebben kun je het altijd nog laten doen - 65,- parrot (via marktplaats) - 30,- ISO kabel - 60,- installatie
 9. mike123

  Nieuwe oplossing audio?

  Dat had inderdaad ook gekund, ik vind dat alleen een beetje lomp en hou er wel van dat het enigszins origineel blijft. Achja, ieder voordeel heeft z'n nadeel. Ik vind een beige interieur wel mooier dan zwart, maar in dit geval is het inderdaad wat minder praktisch.
 10. mike123

  Nieuwe oplossing audio?

  foto
 11. mike123

  Nieuwe oplossing audio?

  Even een update: Ik heb gisteren de Parrot in laten bouwen. Ik was vantevoren goed ingelicht over het feit dat bij Jags die voorzien zijn van de originele radio er een ISO kabel aangeschaft dient te worden. Dit is een kabel die naar de Parrot gaat en weer terug naar de radio. Mocht je een Jag hebben die al een andere enkel of dubbeldin radio heeft, dan is die ISO niet nodig. Inbouwen duurde +- 1 uur en het resultaat is echt fantastisch. Voor de monteur was dit de eerste keer dat hij het systeem installeerde in een Jaguar. Hij was erg verrast van de kwaliteit van de boxen, echt een heerlijk geluid met veel bass. Het klopt inderdaad dat de Parrot de telefoongesprekken voert door de voorste speakers, het geluid van de muziek gaat door alle boxen. Nog een leuke bijkomstigheid was dat bij het verwijderen van de radiounit bleek dat de antenne niet aangesloten zat. Dat was dus de reden van mijn slechte radio ontvangst, ook opgelost dus ! Maar toen... bij het terugplaatsen van de radio vroeg de radio om een code.. en tja wat is die code? Ik heb even alle onderhoudsboekjes doorgespit en heb uiteindelijk Kimman gebeld, waar de auto in 2000 is aangeschaft. Telefoontje met de vriendelijke medewerkster leverde mijn radiocode op, echt fantastisch dat deze gegevens d.m.v. kenteken nog steeds op te vragen zijn (na 16 jaar!). Mocht je dus nog in dubio zitten over welk product aan te schaffen, dan raad ik de MKI9100 aan. Een subtiele display en vrij eenvoudig te installeren als je wat kennis hebt m.b.t. radio's. Ik zal straks wat foto's toevoegen.
 12. mike123

  Nieuwe oplossing audio?

  Ik krijg morgen de Parrot binnen. Ik lees net ineens een recensie waarin staat dat het geluid van de Parrot slechter is dan de originele radio, klopt dit? Ik lees dat door de Parrot alleen de twee boxen voor in de auto worden gekoppeld en degene achterin stil blijven. Wat is jouw ervaring hier mee? Ik wil graag via bluetooth (spotify) muziek kunnen luisteren.
 13. mike123

  Best of British 28 augustus 2016

  Ik ben er ook bij!
 14. mike123

  De zoektocht naar een perfecte 2001/2002 X308 4.0

  Thanks! Dan hoef ik daar dus niet op te letten
 15. mike123

  De zoektocht naar een perfecte 2001/2002 X308 4.0

  Geldt de modificatie van de kettingspanners ook voor de X300 '95?
×