Jump to content

Simone

Moderators +
 • Posts

  389
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Simone last won the day on October 11 2019

Simone had the most liked content!

Reputation

76 Toppertje

About Simone

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Woonplaats
  Apeldoorn

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Hi, ik ben Simone en ik ben onderdeel van het Jaguar Forum Team. Ik ben trotse eigenaar van een XK, maar ik heb technisch geen verstand van auto's in het algemeen. Mocht je vragen hebben over de site of iets dergelijks, dan hoor ik het graag.

Recent Profile Visitors

2,321 profile views
 1. Leuk dat je er toch nog bij kon zijn! Maar ik moet bekennen dat dit allemaal door Jessica mogelijk is gemaakt (ere wie ere toekomt). Zij heeft het meeste ingebracht (ook qua tijd) voor deze rally.
 2. Jij bedankt dat je als moderator altijd klaar staat om alles in goede banen te leiden. En, bedankt dat je erbij was. Ps: niet meer rijden dan 7500 per jaar, anders gaat je premie omhoog ????
 3. Die is er en er wordt maandag weer een up-date uitgevoerd. Leuk om te lezen dat je het leuk vond.
 4. Het was ontzettend gezellig. Iedereen bedankt voor jullie aanwezigheid, zonder jullie was dit geen succes geworden. H
 5. Wij vonden het ook zeker een geslaagde dag! Bedankt Raymond en Joke voor de mooie rit en iedereen voor de gezelligheid!
 6. Citaat Mika: "What do you get if you bring a bunch of young gentlemen with the same passion together? A day of laughter, smoke, food, and some angry peasants." DJI_0230.MP4 DJI_0230.MP4
 7. Voor vragen verwijs ik jullie graag door naar peter van wijk...
 8. Nope, komt bij een up-date van het forum...
 9. Niet iedereen is actief op social media. Maar er zijn mensen die hier actief zijn en/ of op andere social media. Peter maakt hele grote stappen via social media ( berichten van hem die al het meest bekeken zijn ooit op de pagina enz..). Peter: ik denk dat het enorm succes gaat worden, hier en via andere kanalen (zoals feestbook). Welkom bij het JF team!
 10. Dit is niet het MB forum! Je mag hier gewoon in het Nederlands reageren????. Maar gezellig dat jullie erbij zijn (je bent al een week geleden opgegeven door je wederhelft btw).:.
 11. Het is niet aan ons om het forum in leven te houden, maar mensen zoals jullie en alle andere leden die met passie, gezelligheid, saamhorigheid dit allemaal weten te bereiken! Ik kan met trots zeggen dat ik blij ben om hier een onderdeel van uit te maken.
 12. Echt top georganiseerd Raymond en Joke! Uiteraard ook Chris en Mika bedankt voor het entertainment onderweg????
×
×
 • Create New...