Ga naar inhoud

HenkXKR

Members
 • Aantal items

  428
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  9

HenkXKR won de laatste dag op 30 oktober 2018

HenkXKR had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

61 Toppertje

Profile Information

 • Geslacht
  Niet bekend
 • Woonplaats
  Regio Rotterdam
 • Hobbies
  Sportautootjes rijden, mn zeilbootje+ veel andere interesses.

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Na 5jaar BMW Z3 en 5 Jaar BMW Z4 (2-zit Roadsters) wilde ik een een meer comfortabele sportwagen hebben.
  Het belangrijkste is dat ik de auto tijdloos MOOI moest vinden.
  De keuze viel eerst op een Masaerati 3200, maar het is een XKR 4.2l uit 2003 geworden, die ik zelf uit Dld. heb geimporteerd.

  Zie verder dit topic : https://www.jaguarforum.nl/forum/topic/11558-met-blijdschap-geven-wij-kennis-…-xkr-42-uit-2003/

Recente bezoekers van dit profiel

925 profielweergaven
 1. HenkXKR

  XJS Convertible Celebration

  Ben in het algemeen geen fan van de hoekige XJS. Deze is door de kleuren combinatie wel een uitzonderlijk mooi exemplaar. Tip: Motorruimte goed schoonmaken (is mss al gebeurd?) en toch zeker dat kleppendeksel ontroesten, schuren en mooi lakken. De auto is het waard!
 2. Ik heb helemaal geen Austin 7 / Morris mini Minor / Cooper gezien. Stonden die bij elkaar in een verre uithoek?
 3. Ben ivm met andere verplichtingen op zondag, slechts een uurtje (tussen 11 en 12) geweest.
 4. HenkXKR

  Hemeltje vernieuwen van een XK100

  Van de XK8 facebook groep, heb ik onderstaande tekst gekopieerd. Head lining just fitted. I went in through the passenger door. I removed the passenger seat and had help from my wife to get the new head lining in . It took about 4hrs to remove everything and fit the new one. .........did it all for £140.00 so saved a fortune on labour Ps, Die Facebook pagina wordt best druk bezocht, Het is een hele internationale pagina. Elke dag is er wel iemand ergens op deze aardkloot die zich aanmeldt en een foto van zijn karretje plaatst. Ps Bij mij liet het hemeltje los tussen dak en bovenzijde linker portierrubber. Heb het een paar keer weer terug geklemd, maar onlangs vastgezet met stukje dubbelzijdig plakband
 5. HenkXKR

  Jim

  Mooi!
 6. HenkXKR

  Boenk, Bonk of Klonk

  Additioneel aan onderstaand topic (is zonder oplossing geeindigd) hoor ik ook een bonkend geluid bij het afremmen of optrekken. Het lijkt van linksachter te komen. In tegenstelling tot het geluid bij Pizzaman, klinkt het hier niet als "Boenk", maar meer als "Bonk" of "Klonk".😁
 7. HenkXKR

  Hood / bonnet badge

  Ik heb een motorkap logo. Ca. 6 cm diameter Wordt gemonteerd met 2 pennetjes+2 gaatjes in de motorkap. Omschrijving : Buitenrand ca. 5mm is chroom Dan een zwarte rand ca. 10mm met boven jaguar en onder 4.0 dan dunne chroom rand. Dan groen centrum met Growler. Stuur maar Pm met je E-mail als je interesse heb
 8. Persoonlijk heb ik zomers altijd veel mogelijke activiteiten om aan deel te nemen . Ps. 27 augustus is ook zo/n datum dat er van alles georganiseerd wordt. (laatste weekend van de zomer en ierdereen is terug van vakantie denken de organisatoren)
 9. Heb een wervende Email ontvangen met het programma. Ziet er echt heel goed uit, en zouden graag komen, maar zijn helaas verhinderd (Op eerste Pinsterdag is er altijd een ander evenement)
 10. HenkXKR

  Alarm gaat af bij Onweer

  Hallo, Er zij al veel topics over alarmen die 's nachts afgaan, maar mijn probleem is specifieker. Het gaat alleen af bij onweer/zware regenval. Omdat (ondanks mijn aansporingen) mijn vrouw het niet doet, moet ik dan steeds zelf het bed uit om te resetten. Vraag 1: WAAROM gaat het alarm dan af (welke sensor wordt geactiveerd?). Vraag 2: Was het een standaard alarm bij de Jaguars van rond bj 2000 (zo ja, welke klasse?) Of was het optioneel). Vraag 3: wie/waar (bij wat voor soort bedrijf) kan ik mijn alarmsysteem laten doorlichten en een certificaat afgeven? Door moderator verplaatst.
 11. Heb hem even gegoogled, dat model kon ik niet. Zullen er niet veel van rondrijden?
 12. HenkXKR

  Dashbord XKR renoveren

  De man had een auto ongelukje gehad. Hier een foto van mijn reserve set die ik had op gestuurd (kleur was "stained Maple") en deze set na oude laag verwijderen en opnieuw met walnoot fineren. De prijs zal ik wel geven als ik de factuur binnen krijg. Heb ook nog zo'n mooie houten pookknop met R logo besteld. Hierbij wil ik opmerken geen intentie te hebben de auto te verkopen en ben het eens met de uitspraak van Sir Henry Royce: Quality remains when the price is long forgotten.
 13. HenkXKR

  Dashbord XKR renoveren

  Heb verleden jaar op M.P een reserve set dashboard paneeltjes voor mijn XKR gekocht en naar Britishautowood (in Florida) opgestuurd om op nieuw te fineren/ Na maanden vertraging (orkaan en ziekenhuis opname) eindelijk bericht gekregen dat ze klaar zijn. Alvorens op te sturen, heeft hij alvast fotos op zijn facebook pagina gezet (gepost op 23 februari). https://www.facebook.com/British-Autowood-248684918489295/ Op de pagina ook fotos van andere projecten. Kijk hiervoor ook op zijn website! Ps mijn auto is niet van 2005, maar van 2003.
 14. HenkXKR

  Technische dag Heinkenszand

  Schijnt voor sommige leden iets met belastingen te maken te hebben
×