Jump to content

Rover827Si

Members
 • Posts

  810
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

Rover827Si last won the day on November 30

Rover827Si had the most liked content!

Reputation

271 Toppertje

About Rover827Si

 • Birthday 12/05/1950

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Hobbies
  Sleutelen, fotograferen en vissen

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Hallo allemaal,
  Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Aad. Ik heb een enorme passie voor auto's. In dit geval voor de Engelse merken. Ik sleutelde vroeger veel aan auto's van diverse merken. Het sleutelen had toen niets te maken met mijn dagelijks werk. Ik woon in het zuidwesten van Nederland en ben al 8 jaar met pensioen. Vanaf 2014 rijd ik een Jaguar X358 Sovereign 4,2 LWB van 2008, kleur Indigo Blue met 117.000 km. op de teller (zie foto's album). Ook heb ik een Rover 827Si, kleur Nightfire Red. De auto is 29 jaar oud en was slechts 3 jaar toen ik deze kocht. De auto verkeert nog steeds in originele en ongerestaureerde staat. Ik heb begin 2017 ook nog een schitterende Daimler Super V8 van 1998 gekocht met 155.000 km. in de zeer bijzondere kleur Amaranth Pearl. Eén van mijn zoons heeft dezelfde passie voor de Engelse auto's en hij heeft een Jaguar X300 4.0 Sovereign van 1997 en een X350 van 2004. Beide fantastische auto's.

Recent Profile Visitors

5,308 profile views
 1. Ik ben zojuist weer thuisgekomen na de Technische Dag in Heinkenszand. Het was zoals altijd weer supergezellig en leerzaam. Je hoort toch steeds weer nieuwe dingen ofschoon je zo’n dag al telkenmale hebt meegemaakt. Ook veel mensen op het Forum weer gezien en gesproken. Heerlijk allemaal. Ik wil Raymond, Joke en team hartelijk bedanken voor de organisatie, hun gastvrijheid en uiteraard niet te vergeten de catering. MvG Aad
 2. Goedemorgen Kees, Zet mij er ook maar bij (voorlopig alleen). Gr.
 3. In 2015 heb ik bij Raymond de bak laten spoelen van mijn X358. De transmissie schakelde destijds heel goed maar ik wilde dit toch laten doen (onderhoud). De kilometerstand stond toen op 135.000 km. Na het flushen merkt ik toch verschil. De schakelmomenten waren zelfs zo goed dat ik elke keer op mijn toerenteller moest kijken of de bak daadwerkelijk had geschakeld. Raymond heeft destijds over deze powerflush van mijn auto een filmpje gemaakt en kan bekeken worden bij “Uitleg op film” Powerflush”.
 4. 1. Rechter voorstoel eruit; 2. Rugleuning linker voorstoel geheel naar beneden; 3. Hemeltje naar binnen toe ombuigen en via de rechter achterdeur naar buiten trekken.
 5. Na ruim vijf jaar werd het nu de hoogste tijd om het hangende hemeltje in de Daimler Super V8 te vervangen. Het geheel werd met behulp van enkele speldjes nog bij elkaar gehouden. Als bestuurder was dit voor mij niet storend maar als je ook nog trouwerijen rijdt met je auto’s, ligt het geheel anders. En dan blijft er slechts één ding over en dat is weer je zoon inschakelen (zoals altijd). Hij had destijds stof besteld in Engeland voor zeker twee auto’s en de kleur was exact gelijk aan het origineel. Hij had een tijdje geleden ook het hemeltje vervangen in zijn X300 en het zag er wonderschoon uit. Nadat het oude hemeltje gedemonteerd was en de lijmresten verwijderd waren, werd het geheel geschuurd en ontvet wat toch wel een arbeidsintensief karweitje was. Hierna werd de nieuwe stof verlijmd met een zeer goede spuitlijm welke een maximale temperatuur kan hebben van 175°. En ik moet zeggen dat het ook nu schitterend uitziet. De totale kosten waren slechts € 70,--. Laat de trouwerijen maar komen. Ik kan haast niet wachten.
 6. Een hele late reactie maar ik kan alleen maar aansluiten bij bovengenoemde reacties. Het was weer als voorheen fantastisch. Ik wil in het bijzonder Raymond, Joke, Kees, Max en Leon bedanken voor alles. Zonder jullie was dit allemaal niet mogelijk geweest. Ik kijk nu al uit naar de eerstvolgende meeting. Aad.
 7. Goedenavond Cees, Weer welkom op het Forum en veel plezier en rijgenot met je XK. Het is al gezegd en ik wacht gewoon de foto's af. . MvG Aad
 8. Hoi Kees, Een prima idee. Noteer mij mij alvast. Dan ben ik bij deze NIET te laat. Gr. Aad
×
×
 • Create New...