Jump to content

Rover827Si

Members
 • Content Count

  576
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Rover827Si last won the day on August 28

Rover827Si had the most liked content!

Community Reputation

136 Toppertje

About Rover827Si

 • Birthday 12/05/1950
 • Age 68

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Hobbies
  Sleutelen, fotograferen en vissen
 • Age 68

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Hallo allemaal,
  Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Aad. Ik heb een enorme passie voor auto's. In dit geval het liefst voor de Engelse merken. Ik sleutelde vroeger heel veel aan auto's van diverse merken. Het sleutelen had toen niets te maken met mijn dagelijks werk. Ik woon in het zuidwesten van Nederland en ben inmiddels met pensioen. Vanaf begin 2014 rijd ik een Jaguar X358 Sovereign 4,2 LWB van 2008, kleur Indigo Blue en was toen 5½ jaar oud met 117.000 km. op de teller (zie foto's album). Ook heb ik een Rover 827Si, kleur Nightfire Red. De auto is 26 jaar oud en was slechts 3 jaar toen ik deze kocht. De auto verkeert nog steeds in nieuwstaat. Ik heb begin 2017 ook nog een schitterende Daimler Super V8 van 1998 gekocht met 155.000 km. in de zeer bijzondere kleur Amaranth Pearl (zie ook foto's album). Eén van mijn zoons heeft dezelfde passie voor de Engelse auto's en hij heeft een Jaguar X300 4.0 Sovereign van 1997. Ook een fantastische auto die hij zelf onderhoud.
 • Age 68

Recent Profile Visitors

2945 profile views
 1. Ha ha ik wist niet dat jij ook deze kleur op je Jag had. Er zijn namelijk twee kleuren "paars". Mijn kleur heeft de code "KDK" (Amaranth Pearl).
 2. Zoals ik het nu kan bekijken komen wij ook op 8 februari a.s.
 3. Het meeste is hier reeds over gezegd. Voor de stabilizer gebruik ik voor mijn auto's altijd Fuel Fit 250 ml. Voor de kosten hoef je dit niet te laten want het kost slechts € 5,30.
 4. Dan blijft er helaas voor mij weinig over als betalen. Heel jammer.
 5. Tja, nu begin ik toch wel een beetje bang te worden.
 6. Goedemiddag Muslahat, Gefeliciteerd met je Jaguar XJ8 van 2005 en welkom op het Forum. Ik wens je veel rijplezier met uiteraard veel veilige kilometers enne wij zijn dol op foto's. Dus..... MvG Aad
 7. Ik had dit al eerder vermeld in een andere topic maar ik tank voor mijn drie auto's uitsluitend V-power.
 8. Goedenavond Roy, Gefeliciteerd met de aanschaf van weer een Jaguar, in dit geval een XJ 2.7d uit 2007. Ik wens je veel rijplezier met deze Jag met uiteraard veel veilige kilometers. Gr. Aad
 9. Er zullen nog wel meer technische dagen komen. Dus deze ene keer maakt helemaal niets uit. Je gezondheid is het allerbelangrijkste maar dat besef je pas als je hiermee geconfronteerd wordt. Heel veel sterkte en beterschap geweest. Gr.
 10. Het ziet er inderdaad goed uit. Heel veel plezier met je Daimler.
 11. Zoals ik al eerder meldde dat mijn zoon en ik in Boxtel zijn geweest dan toch maar een klein fotootje toevoegen. En inderdaad zijn de beide Jags thuis gebleven. Maar niet de schitterende Rover827Si. Het was weer een genot om hierin te rijden.
 12. Klopt helemaal. Het was zoals elk jaar super gezellig en natuurlijk prachtige auto's bekeken maar het werd al een tijd geleden aangegeven bij geplande evenementen op het Forum dus ........
 13. Goedemiddag René, Wat ik zelf heel belangrijk vind is de temperatuurbestandheid. Aangezien het behoorlijk heet kan worden onder je dakje voldoet deze lijm uitstekend. Bedankt voor de informatie. MvG Aad.
 14. En welke lijm ga je gebruiken. Gr.
×
×
 • Create New...