Ga naar inhoud

Rover827SI

Members
 • Aantal items

  280
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  7

Rover827SI won de laatste dag op 25 juli

Rover827SI had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

40 Beter

Over Rover827SI

 • Verjaardag 12/05/1950

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Hobbies
  Sleutelen aan auto's, fotograferen en vissen

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Hallo allemaal,

  Ok ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Aad en ik ben een man van 64 jaar. Ik heb een enorme passie voor auto's. In dit geval het liefst voor de Engelse merken. Ik sleutelde vroeger heel veel aan auto's van diverse merken. Het sleutelen had echter niets te maken met mijn dagelijks werk. Sinds een half jaar ben ik met pensioen. Ik woon in het zuidwesten van Nederland. Momenteel rijd ik een Jaguar X358 Sovereign 4,2 LWB van 2008, kleur Indigo Blue welke ik ruim een jaar geleden gekocht heb met 117.000 km. op de teller (zie foto's) en topic "Stel jezelf enz.". Ook heb ik nog een Rover 827SI, kleur Nightfire Red. De auto is bijna 22 jaar oud en was drie jaar oud toen ik deze kocht. De auto verkeert nog steeds in nieuwstaat (zie foto's). Een van mijn zoons heeft dezelfde passie voor Engelse auto's en hij heeft een Jaguar X300 4.0 Sovereign. Ook een fantastische auto die hij zelf onderhoud.
  Ik hoop met het bovenstaande iets van mijzelf te hebben verteld.

Recente bezoekers van dit profiel

779 profielweergaven
 1. Geen leer meer in een nieuwe Jag?

  Helemaal mee eens.
 2. XJ (2003 -2006) of toch een XK (1998 - 2002)

  Ik heb er toen ook goed over nagedacht welke Jaguar ik erbij zou willen hebben. Een XK8 of een Daimler Super V8. Ik heb uiteindelijk toch gekozen voor het laatste en tot de dag vandaag geen seconde spijt van gehad. Zelfs ook niet na het weer bekijken van een XK8 maar buiten het vermogen waren er natuurlijk ook nog andere redenen waarom ik tot dit besluit ben gekomen.
 3. GROOT onderhoud jaguarforum

  Bedankt voor de mededeling en succes met alles.
 4. weer terug !

  Gefeliciteerd met de aanschaf van een S-type R. Een prachtige auto. Aangezien mijn laptop een paar weken kapot is geweest kon ik niet eerder reageren. Geniet van je Jag met veel veilige kilometers. Gr.
 5. Leaper wel of niet op x308

  Persoonlijk vind ik een leaper erg mooi staan op de X300 of X308 maar bijvoorbeeld op een X358 vind ik het helemaal niks. Bij een Daimler super V8 (x308) dito maar dat hoort er uiteraard niet op.
 6. Vieze lucht uit ventilator

  Wat voor een lucht komt dan uit de ventilatie openingen. Ik bedoel te zeggen wat ruik je dan. Een muffe lucht, een vieze brandlucht, een zoete lucht of een strontlucht (bacteriën).
 7. X350 ruitenwisser hapert

  Ik heb dit ook in de garantieperiode gehad met mijn X358. De motor (met het stangenstelsel) is toen vervangen. Helaas schijnt dit vaker voor te komen.
 8. Op zoek naar een X350

  Hallo Eric, gefeliciteerd met je prachtige bolide. De auto lijkt van binnen en van buiten sprekend op mijn Jag. Geniet er elke dag van zoals ik met uiteraard veel veilige kilometers. Overigens was de navigatie update inderdaad van 2011-2012. Op marktplaats kost zo'n navigatie cd 15 Euro. Gr.
 9. Weer een droom in vervulling gegaan.

  Dank je wel en ik geniet elke dag (als het niet regent natuurlijk). Gr.
 10. Weer een droom in vervulling gegaan.

  Dank je wel Arie. Ik vond het overigens heel leuk jou eindelijk eens te mogen ontmoeten bij Raymond en zoals ik al had aangegeven komen mijn zoon en ik als wij weer in Rijnsburg zijn een bezoekje brengen aan jouw bedrijf. Gr. Aad.
 11. Weer een droom in vervulling gegaan.

  Ook jij bedankt Harryxk8. Ik ga er zeker van genieten. Gr.
 12. Weer een droom in vervulling gegaan.

  Dank je wel Pauluspp. Gr.
 13. Weer een droom in vervulling gegaan.

  Toen ik de Daimler kocht zat er ook nog een hoogpolige Daimler mattenset bij (origineel) maar de mat aan de bestuurderskant ontbrak.
 14. Weer een droom in vervulling gegaan.

  Dank je wel. Gr.
 15. Weer een droom in vervulling gegaan.

  Bedankt Keesh voor deze informatie. Ik was hiervan niet op de hoogte maar ben heel blij dat ik dan toch de Amaranth Mica 1862/KDK heb. Het klopt helemaal dat bij ander licht de tint veranderd.
×