Ga naar inhoud

grunewaldje

Members
 • Aantal items

  4
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Goed

Over grunewaldje

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Hallo mijn naam is Jules en ik ben een groot Jaguar Fan. Ik heb een Jaguar xj12 uit 1976. Was vandaag voor de eerste keer in Waalwijk en zodoende hoorde ik van jullie bestaan. Vandaar dat ik mij nu pas heb aangemeld. Heb al met diverse leden kontakt gehad in Waalwijk en het klikte meteen. Hoop in de toekomst nog veel kennis met andere leden te mogen maken.
  Een groet van Jules

Recente bezoekers van dit profiel

32 profielweergaven
 1. JAGUAR XJ12 sovereign

  THIS ADVERT HAS EXPIRED!

  • Te Koop
  • Gebruikt

  Gezocht een nieuw baasje voor mijn binnen slapende jaguar Doordat de auto brandschade heeft gehad zal in de toekomst de motorkap, het dak en de kofferdeksel opnieuw moeten worden gespoten. Echter is dit niet direct noodzakelijk. De motor heeft een ware metamorfose ondergaan waarbij alle leidingen en slangen alsmede de v-snaren vervangen zijn. Ook de 4 remklauwen,aircopomp droger-unit zijn vernieuwd en nog veel meer onderdelen.Meer documentatie en foto's zijn aanwezig en kunt u ten alle tijde bekijken. De auto heeft recentelijk bij real car restoration in ochten een grote beurt gehad waarbij ook de kleppen zijn gesteld.

  10,500.00 EUR

 2. Bedrading achterramen xj 12 serie 2

  Alvast bedankt ga ermee aan de slag en laat je nog weten. Groet, Jules
 3. Beste allemaal, Ik heb de bedrading van de achterramen losgehaald en weet nu niet meer welke draad op wat hoort. Heb het elektrische schema erbij gehad maar ben hier niet zo in thuis. Is er iemand die misschien een foto heeft van de draden op de schakelaars of een andere oplossing. groeten van Grunewaldje
 4. Hallo allemaal, ben pas lid van het forum en het lijkt mij heel leuk deze rit. Hou mij van harte aanbevolen.
×