Ga naar inhoud

Falco Schoenmakers

Members
 • Aantal items

  31
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

1 Goed

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Hallo allemaal.
  Sindskort ben ik in het bezit gekomen van een S Type 3 Ltr V6 handschakel 210000 km 2de eigenaar. De auto is voor mij een hobby en wordt gebruikt als tweede auto. Aangezien wij internationale binnenvaartondernemers zijn wordt de auto vooral ingezet voor lange autobaan afstanden wanneer we niet de zelfde reistijden hebben. Op dit forum hoop ik wanneer nodig technische informatie op te doen of te geven.

Recente bezoekers van dit profiel

237 profielweergaven
 1. Falco Schoenmakers

  Telefoon koppelen

  Dat denk ik ook niet maar kan ook geen aansluiting vinden om de telefoon te koppelen. Verstuurd vanaf mijn WAS-LX1 met Tapatalk
 2. Falco Schoenmakers

  Telefoon koppelen

  Helaas (nog) niet gelukt. Krijg ook geen toetsen op het screen. Ben er nog niet uit. + Verstuurd vanaf mijn WAS-LX1 met Tapatalk
 3. Falco Schoenmakers

  Telefoon koppelen

  Bedankt. Hoop dat het nu lukt [emoji106] Verstuurd vanaf mijn WAS-LX1 met Tapatalk
 4. Falco Schoenmakers

  Telefoon koppelen

  Hallo allemaal. Sinds vorige week heb ik mijn S type serie 1 omgeruild voor een serie 2 van juli 2003. Nu wil ik minimaal één telefoon koppelen. Op display staat alleen geen telefoon gekoppeld. Ik heb er geen documentatie van en ken het systeem niet. Op bleutooth is niet te zien en gezien zijn bouwjaar vind ik niet raar dat het zo niet werkt maar ik kan ook geen simkaart houder vinden of stekkeraansluiting. Iemand informatie voor mij? Gr Falco Door moderator verplaatst naar juiste topic. Verstuurd vanaf mijn WAS-LX1 met Tapatalk
 5. Falco Schoenmakers

  Benzinefilter Xf

  Okay. Bedankt voor je informatie. Verstuurd vanaf mijn WAS-LX1 met Tapatalk
 6. Falco Schoenmakers

  Benzinefilter Xf

  Hallo allemaal. Naast de S type zijn we inmiddels ook in het bezit van een XF 3ltr V6 benzine uit 2015. Nu vroeg ik me af waar de benzinefilter van dit type zit voordat we gaan graven. Die van de S type is bekend, links voor achter de wielkastbekleding. Bij deze serie toevallig ook? Verstuurd vanaf mijn WAS-LX1 met Tapatalk
 7. Falco Schoenmakers

  X-Type: inhouden bij constante snelheid

  Het kan ook het gaspedaal sensor zijn. Deze heeft bij onze S type ook al eens vreemde storingen veroorzaakt tot en met noodloop toe.
 8. Falco Schoenmakers

  Gaspedaal positiesensor.

  Hallo Isabelle. Ik heb hem laten uitlezen en het schijnt het gaspedaal te zijn. Nieuwe besteld.
 9. Falco Schoenmakers

  Gaspedaal positiesensor.

  Geweldig. Bedankt weer.
 10. Falco Schoenmakers

  Gaspedaal positiesensor.

  Ik zoek een gaspedaal sensor voor mijn S-type 3ltr V6 1999 schakel. De storing is definitief aan het daglicht gekomen na uitlezen. Iemand een tip waar ik zón eentje kan bestellen. Bedankt.
 11. Falco Schoenmakers

  ASR waarschuwing S-type

  Ja klopt Skelter. Iedereen bedankt voor de tips.
 12. Falco Schoenmakers

  ASR waarschuwing S-type

  Hallo Pauluspp. Bedoel jíj de sensoren van het wiellager?
 13. Falco Schoenmakers

  ASR waarschuwing S-type

  Hallo. Soms op de autobaan krijg ik een ASR waarschuwing en houd hij even in. Het is onregelmatig en bij alle weertype dus vochtigheid sluit ik uit. Heb wel een tijdje geleden nieuwe remblokken en schijven gemonteerd en ik heb daarna deze vage storing gekregen. Iemand een suggestie?
 14. Falco Schoenmakers

  S type krijgt geen benzine

  Die oude benzine in de tank vervangen door verse. Tegenwoordig zit er biobrandstof gemixt en dat kan bacteriën veroorzaken. Er zijn toevoegingen op de markt die daar tegen gaan.
 15. Falco Schoenmakers

  Dashboard kastje demonteren

  Om achter de radio is relatief eenvoudig. Je moet eerst wel het hele middenconsole in zijn geheel loskoppelen. Daarna kom je bij alle componenten. Zelf heb ik eentje van bouwjaar 1999 en heb de radio vervangen voor een nieuwe 2 din autoradio. Succes.
×