Jump to content

siepieooo

Members
 • Content Count

  723
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Everything posted by siepieooo

 1. Staat genoteerd maar of ik er bij ben durf ik nog niet te zeggen. Tevens staat de Daimler geschorst en zullen er nog de nodige centjes ingestoken moeten worden om deze netjes en wel weer op de weg te krijgen......
 2. Op maat maken is prijzig maar mooi. Je zou ook kunnen overwegen om er electronisch gestuurde kleppen tussen te zetten. Met een druk op de knop schakelen deze open zodat de uitlaat open is voor de einddempers. Voordeel is dat je zelf kunt kiezen tussen het beschaafde originele geluid of open uitlaat.
 3. Heb het aanmeldformulier ingevuld en kom ook nog even kijken. Mocht dit niet kunnen is het geen probleem.
 4. Niks moet en alles mag. De Barrelchallenge is allemaal relaxter, gemoedelijker en rustiger dan de garbage run.Er zijn er meer die gewoon met hun daily driver meedoen.
 5. Barrelchallenge deelnemers hier! Heb zelf nu ook twee keer meegedaan.
 6. AANMELDEN VOOR DEELNAMEN Ik ga proberen deze dag ook te komen, echter kan ik dit niet met zekerheid zeggen.
 7. Voor bovenstaande een beetje water na de wijn maar voor iedereen die mee leest een tip. Luchtbedden op de auto met een spannandje. In zuidelijke landen zijn zelfs oppompbare autokleden te koop.
 8. Bijzonder probleem....... bougies in een diesel......
 9. Het lijkt mij wel wat om de roest onder de parafaan van de x308 aan te pakken. Behoort dit tot de mogelijkheden?
 10. Mis! Jaguar maar Ford gebruikte ze ook.
 11. Die zoekt er een. Jouw ervaring deel ik ook. De X-type is een erg fijne auto om mee te rijden en de 2.2 motor levert een mooi koppel. Niet te vergelijken met een Volvo 5 cilinder diesel maar ik heb er ook met veel plezier in gereden.
 12. Het gaat,zoals aangegeven, om een x-type. Die kunnen wel degelijk van binnenuit dof worden. Ik heb het ook gehad, zowel binnen als buitenzijde. Ik heb ze nog eens gepolished maar een jaar later hetzelfde weer. Wellicht dat www.gebruiktejaguaronderdelen.nl een mooie set heeft. Ze zijn er ook met xenon.
 13. Zaten die getrag bakken niet ook in de BMW's en in de Opels?
 14. Paperboy is niet de enige die er een weekendje van maakt. Ik doe dat ook, en ja wel..... ik heb de vrouw zo gek gekregen dat ze mee gaat
 15. Ik ben het volledig met Odin eens. De software in een auto is bedoeld voor garages die weten wat ze doen of om de juiste apparatuur op aan te sluiten. Om er zelf aan te gaan rommelen met vage OBD apparaatjes geeft ook mij geen goed gevoel, des te meer omdat ik al meerdere voorbeelden ken waarbij het ernstig mis ging. En inderdaad op z'n zachtst gezegd niet erg handig om er zo'n ding in te steken als je problemen hebt en dan de garantie aanspreekt. Maar dat is mijn mening.
 16. Volgens mij moet de teller juist worden aangepast naar de juiste stand. Anders klopt de NAP juist niet meer. Wanneer dit niet gebeurd moet dit door een rdw erkend bedrijf worden opgegeven d.m.v. een invul formulier waarbij wordt aangekruist dat de teller is vervangen. Ook moet de "nieuwe stand" worden opgegeven.
 17. Hoe meer het op een X-type lijkt hoe beter. Ps. Mijn Daimler heeft ook de grille zoals afgebeeld op de rechterfoto.
 18. Maar die is vast wel te krijgen bij www.gebruiktejaguaronderdelen.nl
 19. Hoho, en een leuk rally schild en goodybag niet te vergeten..... En ach... als je toch al honderden euro's aan benzine verjaagt aan de toertochten in een jaar kan dit er ook wel bij. Ik heb me er in elk geval wederom voor opgegeven. Het is dan wel 100 euro maar dat is voor twee personen met een goed ontbijt en een goede lunch erbij.
 20. Of dat er toch ooit nog eens de beloofde X-type station komt.
 21. Aha, de meest mislukte Mercedes ooit gemaakt.
 22. Meten Bram, meten is weten. Plek voor plek. En ik blijf erbij, de radiateur ook grondig het hele oppervlak nameten. Waterpomp zou wellicht ook kunnen, dat deze niet altijd even goed mee doet of dat de schoepen versleten zijn waardoor deze te weinig rondpompt.
 23. Ik zou er maar niet te zeker van zijn dat het niet nodig is de cilinders te vervangen. Waar heb je de onderdelen bestelt?
 24. Het lijkt er meer op dat het probleem zich ten allen tijde voordoet maar dat het niet zichtbaar wordt doordat je rijdt. Maw koelt hij nog maar net voldoende maar kan hij het niet meer aan na even stil te staan. Als je nu een stuk rijdt en dan de auto stationair laat draaien, loopt de temperatuur dan ook op? Een radiator die niet meer volledig open is kan goed de oorzaak zijn, die kan goed lijken omdat de randen warm worden maar kan in het midden wel eens koud blijven omdat hij daar dicht zit. En dan inderdaad met een infrarood temperatuur meter nameten of de motor inderdaad te heet wordt en wa
×
×
 • Create New...