Jump to content

siepieooo

Members
 • Posts

  723
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

siepieooo last won the day on July 28 2016

siepieooo had the most liked content!

Reputation

86 Toppertje

About siepieooo

 • Birthday 11/10/1978

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Slagharen
 • Hobbies
  Auto' s en aquaria.

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Hallo,

  Ik ben Aico en woonachtig in Slagharen. Inmiddels in het bezit van een Daimler eight LWB na een XJ6 (bj'85) en een X-type (bj 2006 diesel) te hebben gereden.

Recent Profile Visitors

1,006 profile views
 1. Staat genoteerd maar of ik er bij ben durf ik nog niet te zeggen. Tevens staat de Daimler geschorst en zullen er nog de nodige centjes ingestoken moeten worden om deze netjes en wel weer op de weg te krijgen......
 2. Op maat maken is prijzig maar mooi. Je zou ook kunnen overwegen om er electronisch gestuurde kleppen tussen te zetten. Met een druk op de knop schakelen deze open zodat de uitlaat open is voor de einddempers. Voordeel is dat je zelf kunt kiezen tussen het beschaafde originele geluid of open uitlaat.
 3. Heb het aanmeldformulier ingevuld en kom ook nog even kijken. Mocht dit niet kunnen is het geen probleem.
 4. Niks moet en alles mag. De Barrelchallenge is allemaal relaxter, gemoedelijker en rustiger dan de garbage run.Er zijn er meer die gewoon met hun daily driver meedoen.
 5. Barrelchallenge deelnemers hier! Heb zelf nu ook twee keer meegedaan.
 6. AANMELDEN VOOR DEELNAMEN Ik ga proberen deze dag ook te komen, echter kan ik dit niet met zekerheid zeggen.
 7. Voor bovenstaande een beetje water na de wijn maar voor iedereen die mee leest een tip. Luchtbedden op de auto met een spannandje. In zuidelijke landen zijn zelfs oppompbare autokleden te koop.
 8. Bijzonder probleem....... bougies in een diesel......
 9. Het lijkt mij wel wat om de roest onder de parafaan van de x308 aan te pakken. Behoort dit tot de mogelijkheden?
 10. Mis! Jaguar maar Ford gebruikte ze ook.
 11. Die zoekt er een. Jouw ervaring deel ik ook. De X-type is een erg fijne auto om mee te rijden en de 2.2 motor levert een mooi koppel. Niet te vergelijken met een Volvo 5 cilinder diesel maar ik heb er ook met veel plezier in gereden.
 12. Het gaat,zoals aangegeven, om een x-type. Die kunnen wel degelijk van binnenuit dof worden. Ik heb het ook gehad, zowel binnen als buitenzijde. Ik heb ze nog eens gepolished maar een jaar later hetzelfde weer. Wellicht dat www.gebruiktejaguaronderdelen.nl een mooie set heeft. Ze zijn er ook met xenon.
 13. Zaten die getrag bakken niet ook in de BMW's en in de Opels?
 14. Paperboy is niet de enige die er een weekendje van maakt. Ik doe dat ook, en ja wel..... ik heb de vrouw zo gek gekregen dat ze mee gaat
×
×
 • Create New...