Jump to content

Pizzaman

Members
 • Posts

  6,752
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  95

Pizzaman last won the day on July 3 2020

Pizzaman had the most liked content!

Reputation

795 Toppertje

About Pizzaman

 • Birthday 01/12/1971
 • Age 50

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Grootegast
 • Hobbies
  Met auto's klooien, gitaar spelen en algemeen gek doen.

Wie ben ik

 • Voorstellen
  45 jaar, eigen bedrijf en heb diverse auto's. De S-type is mijn eerste Jag, maar ik heb ook twee Mini's (de echte... zonder BMW delen...). Veder heb ik nog een Range Rover V8 (1981) en dan wat ander spul: Een Ford Capri, een Fiat X1/9 en een Fiat 500.

  Kortom ik ben een autogek, en jawel, dan rij je dus niet met een <Mondeo of een Vectra of zoiets... je rijdt een JAGUAR.

  Mijn S-type is van 2000, het is een 3.0 Execeutive, alles zit er op behalve een automaat. Dat was ook de bedoeling. Hij heeft slechts 80.000 km gelopen (inderdaad... gekocht van een ouwe directeur van 83).

Recent Profile Visitors

2,842 profile views
 1. Ik denk dat die uiteindelijk ook goedkoper zal blijken...
 2. Qua laswerk, ik heb een geintje ik gebruik een blok koper en dat zet ik met een klem vast op het lasstuk. Het koper neemt warmte heel goed op. En het last ook niet vast dus je kan het er desnoods direct achter klemmen.
 3. Ja dat lijkt mij ook, zonder contact doet de radio het niet en de aansteker ook niet. Bij sommige auto's trouwens wel (de Fiësta van mijn vrouw). Betekent dat ik bv dat radio-zend-ding voor de MP3 en telefoon gewoon kan laten zitten. Maar als zij dat doet dan is na een paar dagen de accu leeg.
 4. Beste Sebastian, die gaan online voor (vraagprijs) ongeveer € 8k of zo, bij een garage. Althans daar zie ik ze meestal voor staan. Dan heb je ook een soort van kopersbescherming, je kan je oude auto inruilen, en meestal (soort van) garantie. Particulier gaan ze wel voor minder... Ben zelf op zoek naar een X350 of een XK, maar niet al te hard op zoek (want ik heb een heel mooie S-type met 125k op de klok). De meeste XJ-kopers willen graag een V8... dat heeft deze niet. Succes met de verkoop, het is wel een mooie auto.
 5. Mooie auto, maar de pré-facelift voorzijde vond ik mooier. Evengoed, mogen ze best bij mij op de stoep zetten.
 6. Ik zal nog eens m'n Capri ombouwen met een S-type V6 3.0. Maar nou ik dat zo zie krijg ik V8 gedachten voor datding... En dan noem ik het een Suzuki (Sjees U zelf Uw Kist In). Zoiets, heeft het n toch nog iets IkSJEEZesel, als dank voor het idee.
 7. Oioioi Kees, ik hoop dat je net zo'n goeie specialist krijgt voor jezelf als voor de Jag. Dan gaan we je hopelijk snel weer voorbij zien ronken.
 8. Nounou dat heb je weermooi voor elkaar hoor. De looks en de powerrrr alles in één. Dealtijdafgunstigemaartevredene
 9. Temperatuursensors willen ook nog wel eens verstoffen of stuk gaan. Dan gaat ie ook raar doen.
 10. Ja da's beter, anders heb je straks een losse motor in de schuur en ga je er voor je het weet vanzelf NOG een auto bij zoeken...
 11. Je moet wel de ECHTE Hammerite gebruiken, die met de "pukkeltjes". Je mag wel komen kijken hoe een Mini kan roesten dan kan je het verschil zien. BTW wij hebben wel eens deuren van een Mini geplakt met krantenpapier en lijm. Hup spuitbus erbij en zelfde kleur maken, kwam zo door de APK geen enkel probleem. Ik kan plamuren als de beste...
 12. Pizzaman

  Inbraak

  Je neemt een hondje erbij, met afmeting olifant? NB ontploffende blikken verf bij de uitgang... staan ze er gekleurd op.
 13. Pizzaman

  Inbraak

  Die moeten wat geweten hebben, want ze hebben dus exact dure en zeldzame dingen meegenomen. Ik hoop dat ze die lui te pakken krijgen. Sterkte!
×
×
 • Create New...