Ga naar inhoud

Pizzaman

Members
 • Aantal items

  6,439
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  82

Pizzaman won de laatste dag op 13 augustus

Pizzaman had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

649 Toppertje

Over Pizzaman

 • Verjaardag 01/12/1971
 • Leeftijd 47

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Grootegast
 • Hobbies
  Met auto's klooien, gitaar spelen en algemeen gek doen.
 • Leeftijd 47

Wie ben ik

 • Voorstellen
  45 jaar, eigen bedrijf en heb diverse auto's. De S-type is mijn eerste Jag, maar ik heb ook twee Mini's (de echte... zonder BMW delen...). Veder heb ik nog een Range Rover V8 (1981) en dan wat ander spul: Een Ford Capri, een Fiat X1/9 en een Fiat 500.

  Kortom ik ben een autogek, en jawel, dan rij je dus niet met een <Mondeo of een Vectra of zoiets... je rijdt een JAGUAR.

  Mijn S-type is van 2000, het is een 3.0 Execeutive, alles zit er op behalve een automaat. Dat was ook de bedoeling. Hij heeft slechts 80.000 km gelopen (inderdaad... gekocht van een ouwe directeur van 83).
 • Leeftijd 47

Recente bezoekers van dit profiel

1,297 profielweergaven
 1. Pizzaman

  Aankooptips X-type

  Lijkt mij niet verkeerd voor die prijs. Goed nazien op roest en defecten, uiteraard. De meeste ongein zal je al wel weten die ermee kan zijn.
 2. Heb er vroeger zelf genoeg uit elkaar gehad (Mini's hebben ook SU carburateurs, mijn Range Rover ook). Het probleem is voornamelijk het stangenstelsel bij dubbele carburateurs. Dat is meestal het euvel. De carburateurs zelf reviseren is niet zo'n heel groot werk, als tenminste niet alles verrot en gaar is. Wat slijt is de naald en de zetel, maar die kan je gewoon vervangen. De rest is ook wel los te koop. Nieuwe gaskleppen en spindels ook, en ja die haal je bij BCCP het makkelijks (of bij een Minicenter... maar ja, een Jag). Bij BCCP kunnen ze je perfect helpen, van A-Z en op elk gewenst niveau.
 3. Heb je er een trekhaak (of de restanten daarvan) onder zitten? Als alle lampjes het doen --> heel snel knipperen wijst op sluiting of 'verkeerde massa'. Dan kan het dus in een trekhaakaansluting zitten.
 4. Een GOEDE garage, waar ze nog vaklui hebben, kan dat zeker wel. Zit d'r eentje niet te ver weg in Zeeland, lijkt me dat die dat zeker wel kan.
 5. Pizzaman

  deksel benzine

  Zo zit het bij mij... en die werkt goed.
 6. Pizzaman

  deksel benzine

  Zal morgen ff foto posten hoe het hoort te zitten. Maar ik denk dat je gelijk hebt.
 7. Pizzaman

  AJ27 onderzoek (wat was er mis met deze motor)

  Morgen naar Heerenveen, in de avond altijd wel gelegenheid.
 8. Pizzaman

  AJ27 onderzoek (wat was er mis met deze motor)

  Oioioi dat moet niet hoor Rob. Ik heb een heeeeele grote schuur daar kan het best in. Als ik er dan zelf niets mee doe heeft een ander er misschien ooit wat aan.
 9. Pizzaman

  Op zoek naar een X350

  In mijn geval was het (donker)blauw gemeleerd, en sowieso al bagger dus zag je niks van...
 10. Pizzaman

  Op zoek naar een X350

  Ik heb wel eens zoiets gedaan (loshangende bekleding in auto). Bij zo'n bus lijmspray krijg je meestal een 'rietje' net als bij WD40. Kwestie van 'gaatje ergens maken, rietje erin, flink in de rondte baggeren'. En daarna vastprikken met spelden zodat het kan drogen. Bij mij waren het flubberende deurpanelen van een Peugeot. Maar: niet wit, en redelijk harde 'ondergrond' (dun laagje schuim, op plastic).
 11. Pizzaman

  Op zoek naar een X350

  Het zou best eens kunnen zijn dat je daar de oorzaak hebt van de meeste 'hangende hemeltjes'. Maar, daaraan herken je de ECHTE Jag. Als het hemeltje niet gaat hangen, is het een Chinese kloon.
 12. Pizzaman

  AJ27 onderzoek (wat was er mis met deze motor)

  Dat is wel heel mooi - verleidelijk. Hoe ver is dat rijden? Hmmmm... aan de andere kant heb ik a een lading 'projecten'. Dit is echter wel een mooie kans.
 13. Pizzaman

  Jubileum versie Jaguar XJ

  Ik begin het te waarderen. Het geluid blijft knudde, maar de sleurkracht is gigantisch. Als je tenminste niet 1 of andere spaarversie hebt.
 14. Pizzaman

  XK Motor swap 4.2 Series 3

  Misschien kwam er ook geen verf....
 15. Pizzaman

  chassiebalk xf richten?

  Mooi hoor! Nou nog een foto van de muil die ze trekken als je daar mee voor komt rijden. 😁 Misschien een toekomst als auto-reparateur? Effe schuurtje ergens huren en gaan met die banaan.
×