Jump to content

Pizzaman

Members
 • Content Count

  6711
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  95

Pizzaman last won the day on July 3

Pizzaman had the most liked content!

Community Reputation

763 Toppertje

About Pizzaman

 • Birthday 01/12/1971

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Grootegast
 • Hobbies
  Met auto's klooien, gitaar spelen en algemeen gek doen.

Wie ben ik

 • Voorstellen
  45 jaar, eigen bedrijf en heb diverse auto's. De S-type is mijn eerste Jag, maar ik heb ook twee Mini's (de echte... zonder BMW delen...). Veder heb ik nog een Range Rover V8 (1981) en dan wat ander spul: Een Ford Capri, een Fiat X1/9 en een Fiat 500.

  Kortom ik ben een autogek, en jawel, dan rij je dus niet met een <Mondeo of een Vectra of zoiets... je rijdt een JAGUAR.

  Mijn S-type is van 2000, het is een 3.0 Execeutive, alles zit er op behalve een automaat. Dat was ook de bedoeling. Hij heeft slechts 80.000 km gelopen (inderdaad... gekocht van een ouwe directeur van 83).

Recent Profile Visitors

2395 profile views
 1. Temperatuursensors willen ook nog wel eens verstoffen of stuk gaan. Dan gaat ie ook raar doen.
 2. Ja da's beter, anders heb je straks een losse motor in de schuur en ga je er voor je het weet vanzelf NOG een auto bij zoeken...
 3. Je moet wel de ECHTE Hammerite gebruiken, die met de "pukkeltjes". Je mag wel komen kijken hoe een Mini kan roesten dan kan je het verschil zien. BTW wij hebben wel eens deuren van een Mini geplakt met krantenpapier en lijm. Hup spuitbus erbij en zelfde kleur maken, kwam zo door de APK geen enkel probleem. Ik kan plamuren als de beste...
 4. Pizzaman

  Inbraak

  Je neemt een hondje erbij, met afmeting olifant? NB ontploffende blikken verf bij de uitgang... staan ze er gekleurd op.
 5. Pizzaman

  Inbraak

  Die moeten wat geweten hebben, want ze hebben dus exact dure en zeldzame dingen meegenomen. Ik hoop dat ze die lui te pakken krijgen. Sterkte!
 6. Had ik ook bij mijn Ford-busje (beetje opgevoerd), wat blijkt: één van de turbo-slangen kon het niet aan, en zwol op als een soort ballon... Overigens OOK eerst de LMM vervangen (hielp een beetje... maar toch net weer niks).
 7. Daarom heb je dan een Megasquirt, die kan je gewoon uitlezen en dan via de lambda-sondes bijregelen. Ook grotere injectoren en een sterkere pomp is niet zo'n probleem. Via de originele chip gaat zoiets niet lukken. ja het kost wat maar dan heb je ook wat... Overigens valt het nog best wel mee tegenwoordig, vind ik. Omdat je via de lambda en de Megasquirt alles kan regelen heb je tenminste geen last meer van gesmolten zuigers en zo... Als ik er ooit eens aan toe kom (....$@^^) dan ga ik in m'n Capri een 3 Liter S-type blok douwen... met twee turbootjes. Eens
 8. "Ongeveer"is vast ook wel goed, dan weet hij ongeveer waar ie aan toe is ALS het ding kapoet gaat.
 9. Qua bandjes zit ik altijd met de zooi he. Je wil goedkoop want, ben je Nederlander of niet. Maar ja je eist ook wel wat want zo'n Jag is stil, motorgeluid is n mooi maar bandenherrie niet. Mijn winterbandjes zitten op de 17 inch en zijn van Kumho. Niks mis mee. Mooi stil ook. Geen enkel probleem. EN toen kocht ik op de 18 inch een stel KRENGEN van het merk ACHILLES. Waren heeeeel goed want hij had ze onder een BMW, zie ie. Ik had het kunnen weten, want niet voor niets Achilleshiel he. BRUT zooi dus. Nou woon ik vlakbij Duitsland en daar moet je dan met zo'n sn
 10. Kost dat, is dan de vraag natuurlijk. De juiste bandjes zijn heel belangrijk. Ik heb onder m'n S-type een keer pikkepoelie banden laten zetten... jaaaaa die heeft die-en-die ook onder z'n BMW... Of je in een wasmachine zit... manmanman... en na 2 dagen staan, bonkerdebonk 5 km platte vlakken. Uit ellende rij ik het hele jaar maar op de winterbandjes... Onder mijn busje heb ik all-seasons, 10x stiller dan de "originele". Onder de Ford Fietstas Dunloppies.... zoiets moet ook maar onder de Jag dan. Dus kijk goed wat je koopt en let op de kabaal
 11. Het probleem met die tussenbak is eigenlijk simpel, hiju heeft weinig olie-inhoud. En je moet het wel verversen, dus dat dient GOED te gebeuren. Want als ie lekt (dus ook eens effe checken...) dan draait ie in de soep. Ik zie ze regelmatig voorbij komen met meer dan 2 ton en geen probleem. Maar er zal wel verschil zitten tussen "goed onderhoud"en "we zien het wel", zoals gewoonlijk. BTW @sonsan da's wel een heel mooie. Compliment!
 12. Ik vraag me iets anders af, is die installatie niet duurder dan een 2001 S-type 3.0 V6 met 260.000km. Heb zelf eentje uit 2000, met 120.000 km. Die heb ik al 6 jaar of zo, gekocht voor nog geen 5K met 70.000 op de klok. Enig gepruts en achterstallige bende opgelost, sindsdien GEEN ENKEL probleem. Gezien je veel km rijdt... https://www.gaspedaal.nl/jaguar/s-type/benzine?pmax=5000&srt=km-a NB - ik heb een handbak, gezien het toen nog niet bekend was dat SPOELEN (mits juist gedaan) helpt. Bepaald geen straf trouwens, hij is een beetje semi-sportief erme
 13. Daar heb ik dan een voorbumper voor, want krijgen zal ik 'm...
 14. Manman wat een narigheid, veel sterkte. Mijn pa heeft d'r ook eentje gehad. De ouwe wordt ie nooit meer maar hij was ook al 73 (en eigenlijk ook al niet meer "de ouwe" al wou ie het niet toegeven). Revalidatie heeft ook lang geduurd. Hij is nou ook echt wel "OPA". Hoe jonger je bent hoe beter het gaat, hopelijk wordt je zus weer helemaal 100%.
 15. Oh ik heb hier twee van die beesten en die doen het prima. Verder ben ik op het eerste oog redelijk normaal. Nouja, soms dan.
×
×
 • Create New...