Ga naar inhoud

Pizzaman

Members
 • Aantal items

  6,533
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  87

Pizzaman won de laatste dag op 27 januari

Pizzaman had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

685 Toppertje

Over Pizzaman

 • Verjaardag 01/12/1971
 • Leeftijd 48

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Grootegast
 • Hobbies
  Met auto's klooien, gitaar spelen en algemeen gek doen.
 • Leeftijd 48

Wie ben ik

 • Voorstellen
  45 jaar, eigen bedrijf en heb diverse auto's. De S-type is mijn eerste Jag, maar ik heb ook twee Mini's (de echte... zonder BMW delen...). Veder heb ik nog een Range Rover V8 (1981) en dan wat ander spul: Een Ford Capri, een Fiat X1/9 en een Fiat 500.

  Kortom ik ben een autogek, en jawel, dan rij je dus niet met een <Mondeo of een Vectra of zoiets... je rijdt een JAGUAR.

  Mijn S-type is van 2000, het is een 3.0 Execeutive, alles zit er op behalve een automaat. Dat was ook de bedoeling. Hij heeft slechts 80.000 km gelopen (inderdaad... gekocht van een ouwe directeur van 83).
 • Leeftijd 48

Recente bezoekers van dit profiel

1,512 profielweergaven
 1. Pizzaman

  Stype koelvloeistof probleem

  Qua koelvloeistof nog iets, hopelijk gaat het goed met jezelf, maar het is soms behoorlijk corrosief. Dus toch maar even de hogedrukspuit op de auto. Overigens zou ik hem WEL even spoelen, voor de zekerheid. Man man wat een zooi! Hopelijk snel weer gefixt en geen nare gevolgen.
 2. Pizzaman

  LPG G3 op een 4.2V8

  https://www.youtube.com/watch?v=RkgQrpdKN8o
 3. Pizzaman

  LPG G3 op een 4.2V8

  Ik vind dat wel LOL dat je dat gaat doen, als je dan die X350 een beetje leuk hebt kunnen aanschaffen, en het gaat ook nog allemaal goed lig je dubbel natuurlijk. Ik duim voor je dat 't lukt. Ik heb eens een Capri op LPG gezet, geen wegenbelasting en het kostte ook geen bal. Dat was ook wel humor, liep nog 1 op 10 ook, op LPG.
 4. Pizzaman

  LPG G3 op een 4.2V8

  Qua hittehuishouding is nogal meh. Om het gas op te warmen gebruik je je warmwater - dus heb je weer extra koeling. Wat met name belangrijk is, zijn de kleppen. De verbrandingsgassen zijn heter - kunnen ze daar tegen? Met een aluminium kop heb je al stelliet (of betere) klepzittingen. Moet dus goed gaan. Maarrrrr... dan moeten ze WEL nog goed zijn.
 5. Pizzaman

  auto van het jaar 2019

  Als je 't zo leest zou je toch verwachten dat wordt een rollator. Klinkt alsof minimaal de helft niet eens in die Alpine kan kruipen zonder geriatrische hulp. Hahahahaha! Toch vind ik wel dat je ergens heel erg gelijk hebt. Maar ja, hoewel half Nederland vrouw is en ca 5% een tintje heeft, inderdaad dat is dan de 'vakjury'. Misschien kijk ik daarom ook nooit naar Idols of whatever het nou weer mag heten...
 6. Pizzaman

  LPG G3 op een 4.2V8

  Da's ook wel weer waar. Ik zou echter eerder een 3 liter of een diesel gekocht hebben. Maar wat dat betreft is het ook net waar je tegenaan loopt. Kom ik straks met een witte XJR aanzetten of zo.
 7. Pizzaman

  'Jaguar wil volledig elektrisch merk worden'

  Een dergelijke ombouw is al milieuvriendelijk - immers recycle je al een auto, goed bezig dus. Want 1/3 van de energie die de wagen in heel z'n autoleven verbruikt, gaat in de produktie zitten. Kortom da's dus al dik 30% bespaard.
 8. Pizzaman

  LPG G3 op een 4.2V8

  Ik zag elders wel dat er al 250k op staat? Dan lijkt het mij wel een fiks gok om daarmee te investeren in LPG.
 9. Pizzaman

  LPG G3 op een 4.2V8

  Ik zie ut... zat bij de DIESEL te kijken!!!!
 10. Pizzaman

  Jaguar Stype 3.0 V6 kleppen stellen

  Heeft hydraulische kleplifters, valt niets aan te stellen.
 11. Pizzaman

  Trouwauto gezocht

  Ik zou zeggen, kijk eens bij zoiets: https://www.sixt.nl/jaguar-huren/xj/ https://www.klassiekershuren.nl/aanbod/trouwauto-jaguar-xj-sovereign-4-0-v8-sapphire-blue/ https://trouwautohurenonline.nl/daimler-super-v8-lwb/ ...en hier verhuurt eentje een X350: https://www.snappcar.nl/auto-huren/auto/model/e58af3e2-6e25-4b61-8f4b-c5ecaf2ab1d7 Hier ook: https://mywheels.nl/auto-huren/zaandam/23359
 12. Pizzaman

  Hoger stationair lopen xj6 4.2 serie 2

  Agge 't nie meer wit, purschuim of kit.
 13. Pizzaman

  LPG G3 op een 4.2V8

  Ja werkt waarschijnlijk beter.... Kleppen stellen is het probleem niet (want hydraulisch). Met name de hittehuishouding goed in de gaten houden. Er zijn hier al een paar die een 4.2 V8 op LPG hebben lopen. Eentje rijdt ook veel km per jaar. Die zou ik eens polsen. Ff zoeken dus op het forum.
 14. Pizzaman

  LPG G3 op een 4.2V8

  Meh... aluminium blokken lopen juist uitzonderlijk goed met gas, gezien ze ALTIJD zijn voorzien van geharde klepzittingen. Er zijn er hier meerdere die er al heel lang succesvol mee rijden. Ik dacht zelfs ook eentje met en compressor. Goedkoop is zo'n installatie echter niet... vraag je ook af hoeveel je daadwerkelijk gaat rijden. Jaguars zijn beslist niet goedkoop in het onderhoud... beter dan ook GOED laten inbouwen dan GOEDKOOP. Stuur de betreffende mensen die hier op LPG rijden even een PM, zou ik zeggen.
 15. Pizzaman

  'Jaguar wil volledig elektrisch merk worden'

  HOERA! Eindelijk een beta-man met wie ik kan kletsen. Ik krijg het ook niet voor elkaar om het ze uit te leggen. En als ze het dan half-om-half snappen, zeggen ze dat het een kwestie van prijs is. Maar ook die vlieger gaat niet op, benzine/diesel KOST al minder dan wat wij aan de pomp betalen (50% belastingen...). Dus benzine kan eigenlijk voor de helft. En als dan elektra/waterstof GESPONSORD moet worden omdat het anders DUURDER is dan benzine INCLUSIEF belastingen...
×