Jump to content

Pizzaman

Members
 • Posts

  6,801
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  100

Pizzaman last won the day on November 24

Pizzaman had the most liked content!

Reputation

880 Toppertje

About Pizzaman

 • Birthday 01/12/1971

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Grootegast
 • Hobbies
  Met auto's klooien, gitaar spelen en algemeen gek doen.

Wie ben ik

 • Voorstellen
  45 jaar, eigen bedrijf en heb diverse auto's. De S-type is mijn eerste Jag, maar ik heb ook twee Mini's (de echte... zonder BMW delen...). Veder heb ik nog een Range Rover V8 (1981) en dan wat ander spul: Een Ford Capri, een Fiat X1/9 en een Fiat 500.

  Kortom ik ben een autogek, en jawel, dan rij je dus niet met een <Mondeo of een Vectra of zoiets... je rijdt een JAGUAR.

  Mijn S-type is van 2000, het is een 3.0 Execeutive, alles zit er op behalve een automaat. Dat was ook de bedoeling. Hij heeft slechts 80.000 km gelopen (inderdaad... gekocht van een ouwe directeur van 83).

Recent Profile Visitors

3,150 profile views
 1. Uiteraard. PS in Bosnië de benzine zowel als de diesel € 1,30 per liter. Je kan er bijna voor omrijden...
 2. Ik lees net dat je brandstofkosten met 50% gaan stijgen. https://www.telegraaf.nl/financieel/46053918/essent-maakt-stroom-en-gas-flink-duurder
 3. Hoe zit dat dan? Als het van voor 1978 is, mag je de helft veranderen? (ik was van plan een 6-pitter S-type blok in een Ford Capri te hijsen...).
 4. Maar zo'n masker draag je voor een ander. Niet dat het helpt tegen virussen, alleen voorkomt het wellicht een hartverzakking of een hoop schuimbekken. Intussen, met al dat uitstel, heb ik genoeg gespaard om ook een keer naar Zeeland te komen. Tenzij ze nog een euro bij de benzineprijs op doen natuurlijk...
 5. Kweenie, maar Raymond heeft (dacht ik) nog altijd een gratis diagnose. Klopt dat @isabella? En nou zal het wel wat kosten om jouw auto daar te krijgen, maar dit gedoe is ook allemaal niet gratis. Bovendien lijkt het er op dat je alleen maar meer ellende krijgt. Zou je niet toch... de aanhouder wint wel, maar lijkt me niet dat je zo "het Jag-gevoel" gaat krijgen. Overigens heb ik ook een S-type, uit 2000 (V6 handbak) en nog nooit dergelijke problemen gehad. Toen ik 'm kocht had ie wat (bougies onder de luchtinlaat kapoet... lambda geroosterd... wat bobines...), dan wat raammechanieken die krak deden, later nog de draagarmen achter en verder nooit problemen. Inmiddels 10 jaar en 60.000km verder. Dus HET KAN maar je moet wel een goeie hebben als start.
 6. Ik denk dat die uiteindelijk ook goedkoper zal blijken...
 7. Qua laswerk, ik heb een geintje ik gebruik een blok koper en dat zet ik met een klem vast op het lasstuk. Het koper neemt warmte heel goed op. En het last ook niet vast dus je kan het er desnoods direct achter klemmen.
 8. Ja dat lijkt mij ook, zonder contact doet de radio het niet en de aansteker ook niet. Bij sommige auto's trouwens wel (de Fiësta van mijn vrouw). Betekent dat ik bv dat radio-zend-ding voor de MP3 en telefoon gewoon kan laten zitten. Maar als zij dat doet dan is na een paar dagen de accu leeg.
 9. Beste Sebastian, die gaan online voor (vraagprijs) ongeveer € 8k of zo, bij een garage. Althans daar zie ik ze meestal voor staan. Dan heb je ook een soort van kopersbescherming, je kan je oude auto inruilen, en meestal (soort van) garantie. Particulier gaan ze wel voor minder... Ben zelf op zoek naar een X350 of een XK, maar niet al te hard op zoek (want ik heb een heel mooie S-type met 125k op de klok). De meeste XJ-kopers willen graag een V8... dat heeft deze niet. Succes met de verkoop, het is wel een mooie auto.
 10. Mooie auto, maar de pré-facelift voorzijde vond ik mooier. Evengoed, mogen ze best bij mij op de stoep zetten.
 11. Ik zal nog eens m'n Capri ombouwen met een S-type V6 3.0. Maar nou ik dat zo zie krijg ik V8 gedachten voor datding... En dan noem ik het een Suzuki (Sjees U zelf Uw Kist In). Zoiets, heeft het n toch nog iets IkSJEEZesel, als dank voor het idee.
 12. Oioioi Kees, ik hoop dat je net zo'n goeie specialist krijgt voor jezelf als voor de Jag. Dan gaan we je hopelijk snel weer voorbij zien ronken.
 13. Nounou dat heb je weermooi voor elkaar hoor. De looks en de powerrrr alles in één. Dealtijdafgunstigemaartevredene
×
×
 • Create New...