Jump to content

Pizzaman

Members
 • Content Count

  6575
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  89

Pizzaman last won the day on May 15

Pizzaman had the most liked content!

Community Reputation

696 Toppertje

About Pizzaman

 • Birthday 01/12/1971
 • Age 48

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Grootegast
 • Hobbies
  Met auto's klooien, gitaar spelen en algemeen gek doen.
 • Age 48

Wie ben ik

 • Voorstellen
  45 jaar, eigen bedrijf en heb diverse auto's. De S-type is mijn eerste Jag, maar ik heb ook twee Mini's (de echte... zonder BMW delen...). Veder heb ik nog een Range Rover V8 (1981) en dan wat ander spul: Een Ford Capri, een Fiat X1/9 en een Fiat 500.

  Kortom ik ben een autogek, en jawel, dan rij je dus niet met een <Mondeo of een Vectra of zoiets... je rijdt een JAGUAR.

  Mijn S-type is van 2000, het is een 3.0 Execeutive, alles zit er op behalve een automaat. Dat was ook de bedoeling. Hij heeft slechts 80.000 km gelopen (inderdaad... gekocht van een ouwe directeur van 83).
 • Age 48

Recent Profile Visitors

1580 profile views
 1. Eigenlijk is ie niet zo groot, vergeleken met de auto's ernaast. Wel een stuk lager en langer. Het lijken wel busjes vergeleken met de Jag!
 2. Ik vind dat best meevallen met 2 ton staal en een V8. Ongetwijfeld ook 'met bijpassend tempo'.
 3. Ik had het al gezien. Heb eens proef gereden in een S-type diesel, zelfde motor/bak, maar dat geluid maakte die niet hoor. Toch maar ff langs de specialist ermee?
 4. Er zal wel bagger hebben gelegen... ik heb het ook wel eens met de S-type, die doet het wanneer er bv een crash is geweest en de weg niet schoon is gemaakt. De eerste regenbui na lange droogte drijft ook allerlei bagger uit het asfalt... oppassen.
 5. Nou, een lambda sonde moet opwarmen... een MAF-sensor niet. Dus dan denk ik toch eerder aan die sonde. Maar bij uitlezen geeft ie dat aan. FF checken...
 6. De 4.2 heeft de kettingspanner modificatie als standaard (de "modificatie" is in feite de 4.2 spanners op een 4.0 zetten). Volgens mij hebben de 'sport' modellen een spoiler, en de S/C (supercharged) het hele pakket. Je zal tegen meerprijs ook wel een "R-pakket"op een 3 liter hebben kunnen krijgen, maar behalve de badges is er volgens mij geen verschil tussen een 3 liter en een gewone V8 behalve de 'stickers' achterop. https://www.autoscout24.de/angebote/jaguar-s-type-4-2-v8-304-executive-a-benzin-blau-f69899fb-943b-4b85-8d7c-39b7bdc7b04b?utm_source=web-share&utm_medium=copy&utm_campaign=share <--- S-type V8 4.2 zonder spoiler.
 7. Bij mijn S-type gaf ie keurig aan welke storing gaf hoor. Viel zo uit te lezen. En bij Werkman hadden ze ook snel gevonden welke lambda sonde kapoet was.
 8. Nou, ik denk dat je exact hebt bedacht wat het kan wezen... De bougies kunnen stuk maar de bobines ook. Dan gaat ie stationair onregelmatig lopen en plofjes geven. Snel fiksen voordattie een lambda sonde molt.
 9. Hoe heb je dat voor elkaar gekregen? Nou die 6000 ga je niet halen hoor. Effe langs Hendrikus... https://www.gebruiktejaguaronderdelen.nl/product/2-7d-motor-uit-x350-past-ook-in-xf-s-type-en-range-rover-land-rover/ De zuiger ook kapot? Dan is er vast meer stuk. Er zitten ZES zuigers in he. En heeft de drijfstang dan een optater gekregen, de krukas? Ik denk, ander blok er in, en de (bruikbare) onderdelen van het soep-blok verkopen... Denk er ook over na, hoeveel heeft ie gelopen, welk jaar? Soms is 'een andere' goedkoper. Er staan d'r zat te koop, lijkt me stug dat het 6 mille gaat kosten. Invoeren uit buitenland kan ook... https://www.autoscout24.de/lst/jaguar/s-type?sort=mileage&desc=0&offer=U&fuel=B%2CD&ustate=N%2CU&size=20&page=1&kmto=150000&kmfrom=2500&fregto=2009&fregfrom=2001&atype=C&fc=0&qry=&
 10. Volledig blok heeft ie ook nog wel staan... gaat niet zomaar kapot. Goed opletten voor je gaat sleutelen aan een blok wat voor de rest ook naar de kl.... is.
 11. Bij een STR zijn de achterlichten ook 'donker', ik bedoel ook niet de voorlichten zwart maken. Meer zoiets: https://www.jaguarforums.com/forum/xk8-xkr-x100-17/all-black-headlight-project-106442/page2/
 12. Wel een gaaf gezicht, al zou ik het zelf niet zo doen. Mooie maffia-look. De achterlichten en koplampen gaan er ook nog aan geloven?
 13. Een revisie-dynamo kan ook, het is waarschijnlijk eentje van Lucas. Die hebben ze op allerlei auto's gebruikt, dus zou niet de kop moeten kosten. Bij mij is er een keer een accu drooggekookt dus daarna OOK je accu controleren! Hij kan namelijk de fik in gaan...
 14. Qua koelvloeistof nog iets, hopelijk gaat het goed met jezelf, maar het is soms behoorlijk corrosief. Dus toch maar even de hogedrukspuit op de auto. Overigens zou ik hem WEL even spoelen, voor de zekerheid. Man man wat een zooi! Hopelijk snel weer gefixt en geen nare gevolgen.
 15. https://www.youtube.com/watch?v=RkgQrpdKN8o
×
×
 • Create New...