Ga naar inhoud

Vic97

Members
 • Aantal items

  103
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  6

Vic97 won de laatste dag op 31 december 2017

Vic97 had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

31 Beter

Over Vic97

 • Verjaardag 07/28/1997
 • Leeftijd 20

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Rosmalen
 • Hobbies
  Autorijden, klassieke muziek luisteren, reizen
 • Leeftijd 20

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Beste leden, ik ben Victor, 20 jaar, en ik woon bij mijn ouders in Rosmalen. Momenteel studeer ik Rechtsgeleerheid in Nijmegen. Al zo lang als ik me kan herinneren, ben ik gek op auto's. Het begon met de Defender van mijn basisschool-juf en de Volvo van een kennis van ons, maar al snel raakte ik besmet met het Jaguar-virus en ben ik gek op dit merk. Na een Mercedes 500SE heb ik nu een Jaguar Sovereign Vandenplas Majestic in Rose Bronze uit 1996.
 • Leeftijd 20

Recente bezoekers van dit profiel

289 profielweergaven
 1. Jaguar XJ 6 series 3 als eerste auto?

  Mijn X300 kost me tot nu toe qua vaste lasten €125 in de maand en is uitermate betrouwbaar gebleken. Ik heb een (hele) zware rechtervoet en rij gemiddeld 1 op 7 ongeveer, dus dat valt nou ook weer mee, zeker als je niet veel rijdt en het je hobby is. Mijn 500SE, belastingvrij, kostte me meer in de maand. Maar ach, wat iemand hier al eerder zei, als je goedkoop wilt rijden moet je een Jap kopen. Een Jaaaaggg koop je omdat het zo leuk is, welk model je kiest zou ik persoonlijk ook niet van dat beetje meer of minder geld af laten hangen. Gewoon kiezen wat je zelf het leukst vindt!
 2. Jaguar in The Grand Tour S02

  Absoluut de beste TGT-aflevering tot nu toe, ik voel me tijdens de aflevering meer en meer verbonden met Jezza. Ook grappig, dit moment laat goed zien hoe ik me voel in mijn x300 met schuifdak:
 3. Jonge Jaguar-rijders gezocht!

  Leuk! De Grote Gele Rups is ook mijn dagelijkse vervoersmiddel, maar mocht je al een Jag hebben is dat helemaal geweldig. Als je naar Den Bosch of Rosmalen komt, kun je met mij meerijden en als je wilt een stukje sturen. PM me anders even!
 4. Jonge Jaguar-rijders gezocht!

  Of niet jong genoeg, het is maar net hoe je het ziet! Dank je vriendelijk! Al deze leuke activiteiten heb ik dan weer nog niet meegemaakt. En ach, als je er zo jeugdig uit ziet, valt het vast niet op als je gewoon komt. 😜
 5. Jonge Jaguar-rijders gezocht!

  Ik denk dat de grens zo rond de 30 ligt, je moet ergens een lijn trekken. Maar als je niet jong bent, betekent dat niet automatisch dat je ook oud bent, heren!
 6. Jonge Jaguar-rijders gezocht!

  Beste kameraden, Wij zijn tot een datum gekomen, te weten zondag 4 maart 2018! Aanvang zal rond 11 à 12 uur liggen maar deze datum kan alvast in de agenda. We komen bijeen in de buurt van The Wall in Utrecht, centraal gelegen en voor iedereen goed bereikbaar. De exacte locatie moet nog worden gekozen, dit wordt ruim van te voren nog bekend gemaakt. We hebben er zin in! Zegt het voort!
 7. Autoradio

  @Khrushchev heeft volgens mij pas ook iets dergelijks gedaan. Wil je er iets over kwijt, Gerrie?
 8. Nu dus toch: Victor's X308 Daimler

  Ik ben erg benieuwd wat eruit gaat komen, specialisten kijken vaak net even verder dan de dealer. Inderdaad, nog even wachten maar gelukkig in de tussentijd nog veel leuks. Fijne dagen!
 9. Interclassics Maastricht 2018

  Ik ga ook en zat ook aan de 11e te denken. Even kijken hoe het in de planning past maar wellicht zie ik je daar!
 10. Nu dus toch: Victor's X308 Daimler

  Merci! Het is inderdaad Hartendorp in Hilversum, niet bepaald in de buurt maar wel een vertrouwd adres. Het is puur toeval dat ik hier terecht ben gekomen, ik was naar meerdere Daimlers aan het kijken waaronder in eentje in de provincie Zeeland, een in Groningen en deze. Uiteindelijk via de mail bij de andere twee al merkte dat ik er met de prijs niet uit zou komen. Hartendorp was redelijker en uiteindelijk ook een beetje gevallen voor de kleur. Zowel Hartendorp als Kroymans zijn goede bedrijven voor zover ik weet. Ik kom voor mijn werk alleen veel in contact met dealers en krijg hier altijd het gevoel besodemieterd te worden, daarom ga ik persoonlijk liever naar een specialist. Als ik wat dichterbij zou wonen, ging ik ook naar Hartendorp. Hij doet het al lang en schijnt behoorlijk goed te zijn. Ik weet zeker dat hij wel raad weet met je mooie s-type!
 11. Nu dus toch: Victor's X308 Daimler

  @Iksjeezesel dank je, het wachten is zeker niet verkeerd. Als ik eenmaal de sleutels heb, zal er in de eerste dagen flink wat benzine doorgeen gejaagd worden. Ik kan niet wachten! In mijn eigen omgeving zie ik hetzelfde fenomeen, ik moet mijzelf steeds vaker verantwoorden want waarom rij ik een grote, “dure” en onzuinige auto? Met een nieuw Opeltje kom ik toch ook van A naar B? Niet alleen verstandige volwassenen denken zo, maar ook in mijn eigen vriendenkring wordt het vaak niet begrepen. Zelf heb ik van kleins af aan aan niets anders gedacht dan aan auto’s. Mijn onderwijzeres in groep 3 had twee Defenders waarmee ze ook reizen door Engeland maakte, nadat ik hier een keer in mee mocht rijden was ik verknocht. Met name Engelse auto’s hebben altijd een plekje in mijn hart gehad, dit begon met Land Rover, Rolls-Royce en MG, maar richtte zich via de E-type steeds meer op Jaguar; het merk dat uiteindelijk mijn hart stal. Sinds groep 7-8 ongeveer kwam hier een interesse voor politiek bij en vanaf dat ik Pim Fortuyn’s Daimler zag was dit mijn droomauto. Waarom dus Jaguar? Nou, waarom niet? In deze tijd van millieugekte kan het zomaar eens zijn dat we over een jaar of tien helemaal niet meer in een fijne V8 mogen of kunnen rijden, dus als je de ambitie hebt moet je het nu gewoon doen. Ik kan het me nu met hard werken (dat heb ik altijd gedaan) veroorloven en ik vind het het mooiste dat er is, dus ik zou gek doen als ik het niet deed. Daarnaast zie ik het natuurlijk als een nobele taak om beschermheer te zijn van dit rollende erfgoed. Het is inderdaad jammer dat er niet meer jongeren zijn die zo over dit soort auto’s denken, gelukkig heb ik een aantal vrienden om mij heen verzameld die min of meer gelijk gestemd zijn. Ik ben wel benieuwd hoe dit forum er over 20-30 jaar uit zal zien, zou er nog voldoende nieuwe aanwas van liefhebbers zijn!
 12. Nu dus toch: Victor's X308 Daimler

  Daar ben ik het helemaal mee eens! Hopelijk gaat hij me veel plezier opleveren, voor nu nog eventjes wachten
 13. Nu dus toch: Victor's X308 Daimler

  Dank je, Aad. Ik hoop hem snel een keer op een meeting naast jouw schitterende Daimler te mogen zetten, inmiddels ben ik daar ook wel benieuwd naar!
 14. Nu dus toch: Victor's X308 Daimler

  Vandaag was het mooi weer dus voor het eerst in ruim twee weken maar weer eens een rondje gereden in de XJ6. Met gemengde gevoelens. Ik blijf het een bijzonder mooie auto vinden, maar toch kan ik niet wachten totdat ik de Daimler op mag halen! Nog een aantal lange weken voor de boeg...
 15. Jonge Jaguar-rijders gezocht!

  Wat is er beter dan een oude kerel met een Jaguar? Juist; een jongen kerel met een Jaguar! :D
×