Jump to content

Vic97

Members
 • Content Count

  188
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Vic97 last won the day on April 14

Vic97 had the most liked content!

Community Reputation

80 Toppertje

1 Follower

About Vic97

 • Birthday 07/28/1997
 • Age 23

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Berlicum
 • Hobbies
  Autorijden, muziek luisteren, reizen

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Beste leden, ik ben Victor en ik woon nabij 's-Hertogenbosch. Ik ben werkzaam in de automotive en in mijn vrije tijd ben ik ook het liefst met auto's bezig. Al zo lang als ik me kan herinneren, ben ik gek op auto's. Na een Mercedes 500SE volgde een XJ6 Vandenplas en hier begon de gekte...

Recent Profile Visitors

1596 profile views
 1. Ken jij de auto? Als het goed is eind vorig jaar door jou nagekeken...
 2. Beste mede-forummers, Na enkele X308'en, een X350 4.2 en X300's wilde ik na mijn laatste X308 XJR een iets modernere en zuinigere auto waar ik (hopelijk...) wat langer mee kan doen. Afgelopen woensdag heb ik een hele leuke X350 3.0 V6 gekocht met 210.000 kilometer op de teller. Afgelopen jaar door G&G nagezien, een andere bak gemonteerd bij Schouten en twee nieuwe luchtbalgen achter dus redelijk future-proof. Een hele mooie, nette en fijne auto die enkel de puntjes op de i nog mist. Zo hangt de toerenteller op half 7 en zit er een rammeltje in het stuur.
 3. Wel gek dat de diepteverstelling en de pedalen wel werken, niet?
 4. Beste leden, Gisteren heb ik een hele leuke XJ8 4.2 uit 2003 gekocht, een lang gekoesterde wens die in vervulling gaat. Al met al is hij in goede staat, echter werkt de hoogteverstelling van het stuur niet. Diepte en pedalen werken wel, echter kan ik hem niet in hoogte verstellen. Ik hoor dan ook het motortje niet. Hij staat in de laagste stand, wat met mijn lengte niet echt handig is. Uitstappen is vrijwel onmogelijk en ik kan de tellers niet goed zien. Heeft iemand enig idee wat dit zou kunnen zijn? Groet, Victor
 5. Mijn vader rijdt een Volvo XC60 uit 2009 en heeft in een jaar tijd met dei auto meer aan onderhoud uitgegeven dan ik met mijn Jaguars. Zelfde aantal kilometers. In de tussentijd schrijft hij af en worden onze auto's meer waard!
 6. Begrijpelijk idee maar wel jammer. Vond het afgelopen jaar een (nagenoeg) perfecte dag met veel gezelligheid. Een jaarlijkse (massale) meeting hoort naar mijn inziens toch wel bij een forum, zo zien alle betrokken leden elkaar toch een keer en voor mij is dat de voornaamste reden om hier te vertoeven.
 7. Rob van Klassiekershuren.nl heeft een hele mooie XJ12 te huur. Hij wil je vast en zeker helpen, mocht de andere XJ niets worden.
 8. Gaaf project om te volgen! Ik heb zelf onlangs een technisch (nagenoeg) perfecte Daimler Super V8 gekocht, van de tweede eigenaar met 166.000 kilometer. Helaas heeft de roestduivel zijn werk hier ook al gedaan en ben ik zelf niet zo handig, ik moet het dus allemaal uitbesteden. Hopelijk wordt hij mooi en kan ik hem voor een leuk bedrag weer doorverkopen als 'ie klaar is.
 9. Ik ben er zondag zeker weer bij, vooral erg benieuwd naar de stand van @RoyvdStad en Brooklands Green Exclusive. Waarschijnlijk kom ik met de MINI, ik probeer nog in stijl te komen met een Jag.
 10. Je zegt 't zelf: alles hangt met hoe goed een auto onderhouden is.
 11. Wat een geneuzel hierboven zeg. LPG is een prima brandstof en de V8 motoren van Jaguar kunnen er prima tegen. Mijn laatste Daimler V8 heeft zijn eerste 240.000 kilometer op gas gereden en de specialisten van Coventry te Uden zeiden dat ze zelden zo'n goede motor hadden gezien. Onlangs moest ik voor mijn werk een XJ 4.2 op LPG uit 2004 taxeren voor inruil; er stond 370.000 kilometer op de teller en de motor liep als een zonnetje. De huidige eigenaar had het er met 150.000 in laten leggen (meen ik) en sindsdien nooit problemen met de motor gehad. Hij keek naar een XJ 3.0D maar was qu
 12. Beste leden, Na een tijdje afwezig te zijn geweest (Daimler in juli verkocht, een X308 is toch niet mijn ding en ik ging langere tijd op vakantie, daarna 3 weken een vreselijke BMW cabrio gehad) heb ik vandaag mijn nieuwste aanwinst opgehaald, een X300 4.0 uit 1996. Afkomstig van de 2e eigenaar, net 200 duizend kilometer en een hele mooie auto om te zien. Naast twee roestplekjes op de dorpel en een hangende hemel een goede auto, dacht ik. Op weg naar huis merkte ik dat hij onregelmatig stationair loopt, hier is de oorzaak (een vacuumlek) waarschijnlijk al van gevonden.
 13. Wat was het een mooie dag. Organisatie: bedankt voor de moeite, ik weet zeker dat het het allemaal waard was. Leuk om heel veel onbekende gezichten te zien, en ook een aantal bekende. Ik kijk al uit naar volgend jaar!
 14. Mijn auto geeft ook soms een bonk als ik hem in R zet en dan gas geef. De bak is onlangs vervangen, dus dit kan het niet zijn. Bij mij slaat de auto ook niet af en is het alleen zodra ik ook daadwerkelijk weg rij. Hetzelde probleem? Geen idee, maar als het wel hetzelfde probleem is, zit het in ieder geval niet in de bak.
×
×
 • Create New...