Jump to content

XJeej

Members
 • Posts

  2,303
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  36

Everything posted by XJeej

 1. Dat is prachtig, zo had ik de mijne ook bedacht, ooit
 2. Nog niets gerepareerd, maar was een van de oude cilinderkoppen aan het strippen en kwam dit tegen: Dubbele klephoedjes! Motor ging stuk, kop is ''gereviseerd'', koppakking ging weer lek, motor is vervangen, vervangende motor heeft ook lekkende koppakking, en toen kwam de auto bij mij
 3. Ja hij loopt super, maar voor de verkoop is er nog eea te doen, tegen die tijd laat ik het wel weten!
 4. APK herkeuring vanmorgen, was de keurmeester er niet Nog wel kunnen rijden en de kickdown ontdekt Al op zoek naar een nieuw jagproject!
 5. Ik heb nog pre-HE spulletjes liggen als je iets zoekt kan ik je misschien helpen
 6. Nou bezig met de achterruit (opnieuw) en het blijft vreselijk. Toen sloeg ik de deur dicht en mijn bestuurdersraampje sneuvelt. Dus kan weer op onderdelenjacht
 7. Schiet me nog 1 ding te binnen: Mijn lighting module is onder afdekplaatje alsnog voorzien van een knop voor mistlichten voor, terwijl de auto alleen mistlichten achter heeft, hoort dit zo?
 8. Ik zal ff kijken of ik iemand kan vinden hier in de buurt, als het zo ver is laat ik evt vorderingen weten, bedankt voor alle hulp en informatie!
 9. Is een lighting logic module nog te inspecteren/repareren? De mijne heb ik los gehad en ook daar is al eens iemand geweest (evenals de zekeringskasten)
 10. Lijkt er op dat de zekeringkasten al gedaan zijn (van buitenaf geen slechte soldeerverbindingen te zien) Kan het zijn dat die lighting logic module alleen de oorzaak is van geen alarmlichten/richtingaanwijzer/mistlichten achter?
 11. Bijna! Moet de verlichting nog maken
 12. Hij rijdt! het zal nu niet lang meer duren en dan moet ik gaan tanken :S
 13. Het gaat aardig, de seals komen 1 voor 1 binnen hier. Schoon gemaakt: Straks is het complete koppelingssysteem nieuw, de cilinders (niet voor mijn rekening geweest gelukkig) en de drukgroep etc.
 14. Het zal anders zijn dan een XKR maar het idee is hetzelfde. Het is wel ff verlengstukken sprokkelen
 15. Voor wie zich afvraagt waarom ik nu alweer de koppeling vervang: Bij aankoop werkte alles gewoon goed, maar toen ik de motor ging vervangen bleek dat de plaat zelf gescheurd was. Toen heb ik een plaat gekocht die 1 op 1 paste en geen ~300 euro kost. Toen bleek de drukgroep toch maar ff niet zo lekker te zijn en kon ik niet ontkoppelen, dus heb ik toch de nieuwe set gekocht. Je wilt natuurlijk niets kapot repareren voor veel geld, maar dat was dus de foute inzet hier. Afgelopen weekend de bak los gehaald van onder de auto en dat had ik nog nooit eerder zo gedaan. Moet zeggen dat het ongelooflijk makkelijk is, hooguit 3 uur werk. Nog een leuk probleempje gevonden: En deze moet ook maar gelijk los. De keerring zelf kreeg ik bij de auto gelukkig, want nieuw kost ie 90 euro! Ik ben er een paar maanden tussen uit geweest voor mijn school, maar kan nu toch weer met plezier verder. En heb mezelf enthousiast gekregen over autorijden voor het eerst in 2 jaar.
 16. Kan dit ook de oorzaak zijn dat mijn richtingaanwijzers/alarmlichten/en meer spontaan niet meer werken?
 17. Hij is er! Nu alleen nog maar plaatsen
 18. Het is kunstig tot op het afplakken van het dashboard en middenconsole Mooiste S1 ooit straks in zwart!
 19. Volgens mij heeft Stooftaker een 6 dacht ik? Had zelf ook een XJ6 met dat probleem en eigenlijk niet uitgekomen, en het komt veel voor, maar had begrepen dat massapunten schoonmaken wel nuttig is.
 20. Ik heb de olie al, maar bijvullen is ook een punt, is dit mogelijk zonder speciaal gereedschap?
 21. Dit loopt ook nog steeds. Heb zelf P-clipjes gemaakt, de onderlip gespoten die flink aangeknabbeld is, dorpel gespoten, en plamuur bijschuren. Het achterraam gaat er opnieuw in ivm lekkage en ik zoek nog een spatbord rechts-achter.
×
×
 • Create New...