Jump to content

westerop

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Goed

Profile Information

 • Geslacht
  Niet bekend

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Ik ben inmiddels 60 +. Altijd auto's gekocht met mijn verstand. Het wordt tijd nu eens mijn hart te volgen. Ik heb zo'n anderhalf jaar rustig gezocht naar een mooie, gebruikte Jaguar XJ. Veel gelezen, veel gezien. Dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Sinds 3 maart 2016 ben ik de gelukkige bezitter van een prachtige, blauwe x300 4.0 sport uit 1997.

Recent Profile Visitors

407 profile views
 1. Beste Henny, Ik heb precies hetzelfde (inclusief airbaglampje) meegemaakt met mijn XJ 4.0 Sport 1997. Ik schrok me wild en zag mijn geest al dwalen. Motor ging vanaf dat moment ook wat onregelmatig stationair lopen. Bleek na ruggespraak met Isabella (Raymond) inderdaad een kapotte bobine te zijn. Bobine vervangen en het verschijnsel was verdwenen. Succes en groeten, HenryvW.
 2. Ja, Robbert, dat was ik. Dank voor je informatie. Ik ga er goed naar kijken. Groeten en graag tot ziens, Henry.
 3. Ook ik heb een geweldige dag gehad in Vorden. Voor mij de eerste keer dat ik zo'n technische bijeenkomst bezocht en dat is me goed bevallen. Veel gezien en veel gehoord in het goede gezelschap van aardige en gezellige Jaguarliefhebbers die allemaal graag bereid bleken hun kennis en ervaring te delen. Dank aan degenen die deze dag hebben georganiseerd. Geweldig dat ik bij Willem en Erik mocht kennismaken met het karakter (en het geluid!) van hun V8 en V12 machines. Mooi spul! Met een big smile in mijn X300 4.0 Sport teruggereden naar Zoeterwoude. Graag tot ziens op een volgende meeting. Met
 4. Technische Dag Jaguarforum Ja, ook ik ben graag van de partij a.s. zaterdag. Tot dan. Met vriendelijke groet, Henry
×
×
 • Create New...