Jump to content

Daveyd

Members
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Goed

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Ik ben davey duerinck
  1ste automonteur apk
  Woon in zeeuwsvlaandere te graauw waar ik ook werk
  Ik heb een jaquar xk8 convertible 1998 4.0 v8

Recent Profile Visitors

190 profile views
 1. Dat is waar isabella! Ik ga contact opnemen met de jaguar en dan uitleeskast van jaguar erop. Heb zelf een bosch kts en de snap on en kwamen zelfde foutcodes uit bedankt voor u reactie!!!
 2. Beste ja de accu is oke getest en al. Nou het begon zo ik heb de jaguar uitgelezen en de codes bekeken maar wissen ging niet code kwam direct terug. En het probleem is als volgende: Start de jaguar zet hem in D en de jaguar rijd weg in hogere versnelling dus niet in ze 1e had gelezen als de auto dat doet is vanwege beveiling of storing dat hij in hogere versnelling wegrijd als ik dat goed zeg Mvg!
 3. Want heb geen zin om de automaarbak te demonteren! Want hij is tijd terug al gereviseerd geweest in de US texas. Dus ben beetje informatie aan het winnen wat nu het best is en snelle conclusie! Mvg davey !
 4. Beste pimgmx Natuurlijk zit het kleppenblok in de bak maar bedoelde meer van waar je ongeveer moet zoeken
 5. Hallo iedereen!! Ik ben bezig met een auto van een klant en de auto is een jaguar XK8 convertible 4.0 V8 uit 1998 en heeft een automaatbak probleem heb deze uitgelezen en daar kwam de volgende code naar boven P0763 schakel magneetventiel C Dus heb zon vermoeden mischien het kleppenblok het probleem zal zijn. Maar mijn vraag is weet iemand waar het kleppenblok zit heb zelf al gekeken en denk onder de automaatpook ben ik bang voor moet ik dan het complete middenconsole wegpakken? En kan je het kleppenblok zo los schroeven van de bak zonder dat er olie verloren gaat? Hopelijk kan iemand mij hier meer over vertellen. een schema heb ik al van de bak komt van jaguar antwerp maar kan hem hier niet plaatsen! Hopelijk kan iemand mij helpen mvg davey!!!
×
×
 • Create New...