Jump to content

BertJaguar

Members
 • Posts

  289
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

BertJaguar last won the day on February 22 2017

BertJaguar had the most liked content!

Reputation

47 Beter

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Jaguar liefhebber, vele types gehad. XK150, E-type, MK2, series 1, 2 en 3.

Recent Profile Visitors

991 profile views
 1. Ik heb goede ervaring met een OMVL installatie met één mengstuk en terugslagklep ivm eventuele backfire.
 2. Nee, hij staat dan dicht, want openen doet hij tegen de veerdruk in. Dus ook in koude rust toestand staat hij dicht.
 3. BertJaguar

  Daimler

  Het is logisch dat als de motor stopt er geen vonk meer is. Bij starten moet hij vonken. Als die er is, dan is ook het benzinesysteem verdacht, met name als hij na een nacht staan weer loopt.
 4. Ja, synchroniseren van de gaskleppen, mengsel afstellen en stationair toerental afstellen en synchroniseren.
 5. Wordt bij het spoelen ook de filter in de bak vernieuwd of hoeft dat dan niet?
 6. Zal wel een drijfstanglager zijn.
 7. Als dat spulletje uit de tank komt, ziet deze er van binnen niet goed uit. Dus tank van binnen ontroesten en behandelen met coating.
 8. Als je hem blind koopt moet je er ook naar toe rijden om hem op te halen, dan kun je net zo goed er heen rijden met een trailer. Is hij goed dan ben je blij dat je hem kunt meenemen, is hij niet goed dan ben je ook blij, maar dan omdat je hem hebt laten staan.
 9. Niet doen!, tenzij je op voorhand 1500 wil doneren aan een arme belg.
 10. De oliedrukmeter in een x300 geeft niet echt de oliedruk aan, maar is meer een aan/uit metertje, zoals het oliedruk lampje. Loopt de motor niet dan staat de meter op nul, als de motor loopt staat hij altijd op dezelfde stand, los van de echte oliedruk. Dus zal wel, zoals reeds gezegd, de sensor of de bekabeling zijn.
 11. Bodemloze put, met als eindresultaat, drie keer meer gekost dan hij dan waard is. Loont zich dus alleen als je er veel geld bij krijgt. Tenzij je denkt een hobby mag “wat” kosten.
 12. Voor auto’s die geregeld langere tijd stilstaan is het raadzaam een zo sterk mogelijke accu ( hoog amperage, zowel nominaal als startcapaciteit.) te nemen. Qua grootte het maximum wat in de accubak past.
 13. 1 januari 2021 is genoemd door de rdw omdat vanaf die datum de 50-jaar regeling geldt, voor auto’s die vanaf dan 50 jaar na eerste ingebruikname, volgens kenteken, worden. De rdw geeft hievan vóór de betreffende datum bericht, en gaat dus later in bij echt 50 jaar.
 14. Nee, 50 jaar is 50 jaar, apk of niet. Daarbij geldt de datum waarop de auto 50 jaar wordt na eerste ingebruikname volgens kenteken. Eigenaren krijgen daarvan bericht van de rdw.
×
×
 • Create New...