Jump to content

Easyblue1

Members
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Goed

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Hilversum

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Trotse eigenaar van een Jaguar 5.3 V12 uit 1989 (series 3)

Recent Profile Visitors

441 profile views
 1. Ja, de tijd dat ik voor 1.200 euro deze Jaguar scoorde bij BVA is definitief voorbij ....
 2. Deze kennis helpt mij verder, dank!
 3. Dat lijkt een goede tip! Ik hou hem in de gaten ...
 4. Als ik weer een goed betaalbare, betrouwbare en dagelijks te gebruiken Jag zoek, aan welke modellen denken jullie dan?
 5. Begin 2016 via Catawiki heb ik de Jag verkocht. Per autotrailer naar München gegaan. Het was een leuk avontuur!
 6. Hij loopt weer als een zonnetje, heerlijk! Jagpoint in Soesterberg beweert dat de vraag naar 12-cilinder Jags toeneemt. Dan ga ik misschien nog eens uit de kosten komen. Mooi!
 7. Gelukkig ... een lekke koelwaterslang! Dat kan makkelijk gefikst worden.
 8. Het was stoom en je kon de koelvloeistof ruiken ... We gaan op onderzoek.
 9. Nou John, ik ben daar nog niet helemaal achter. De grote beurt was in ieder geval mét het stellen van de kleppen. Maar wat me gisteren gebeurde .... lekker zwevend op de A28 ontstonden er ineens grote witte rookwolken achter de auto! Eenmaal gestopt op een parkeerplaats ook dikke rook vanonder de motorkap.Temperatuur liep aardig op. Grrr .... Ik hoop maar dat het een onschuldige oorzaak heeft want ik heb geen zin in een kapotte koppakking ....
 10. Hij is van 1989 dus wél een HE versie met May cilinder heads.
 11. En toen was hij klaar! Met een nieuw RVS-uitlaatsysteem eronder en een grote beurt spurt hij nu in 8 sec. naar de 100. Ik vind het verbruik van 1:4 nog wat aan de hoge kant, alhoewel ik wel stevig heb lopen 'trappen' ... spinnende banden waren eerder regel dan uitzondering. 1:7 zou toch haalbaar moeten zijn?
 12. Deze mensen hebben er verstand van, dat merk je meteen. Daarnaast klantvriendelijk en niet te beroerd om je even bij te praten als je onverwachts langskomt. Een aanrader wat mij betreft!
 13. Even een update: de kats zijn verwijderd, rvs-pijp wordt gemonteerd. Bougies vernieuwd, brandstofslangen idem. Bijna klaar ...! De kats waren zo heet geworden dat er verschillende rubberringen vernieuwd moesten worden (gesmolten); Ook het stuurhuis moest vervangen worden;
×
×
 • Create New...