Ga naar inhoud

Jaguarke

Members
 • Aantal items

  140
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Jaguarke won de laatste dag op 9 april 2017

Jaguarke had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

18 Goed

Over Jaguarke

 • Verjaardag 01/21/1961
 • Leeftijd 58

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Nieuwstadt
 • Leeftijd 58

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Lucien Smeets, produkt manager bij Koti in Weert. In 2007 een X-type 2.0 diesel gekocht, hier 220.000 km mee gereden en sinds begin 2014 een S-type 2.7 diesel gekocht.
 • Leeftijd 58

Recente bezoekers van dit profiel

409 profielweergaven
 1. Jaguarke

  Radiocode

  Dependant on radio set up its normally AMEM, PTY, FFWD all pressed at once overrides the code.
 2. Jaguarke

  Welke S-type?

  Ik heb een 2.7 van 2008, deze gebruikt gemiddeld 7,2 liter op 100 Km.
 3. Jaguarke

  Geen leer meer in een nieuwe Jag?

  Als je de echte oude autos bekijkt dan zie je daar de bestuurder een lederen zitbank had en de passagier een velouren bekleden had. Dit omdat de koetsier van vroeger altijd vuil was en het leer makkelijk te reinigen was. De adel zat dus op velour en niet op leder. Dit is in een later stadium gewijzigd naar stof voor de beter kopere modellen en leder voor de exclusievere modellen. Het is een keuze. Alles heeft voor - en nadelen.
 4. Jaguarke

  Meeting S-type eigenaren

  Afhankelijk van de plaats.
 5. Jaguarke

  S-type onderhoud

  Hoi Ron, Ik heb eerst een X type gehad en nu een S type. Beide diesels. Ga in susteren naar Moorthaemer voor het reguliere onderhoud. Ben hier best tevreden over. Vanuit het verleden een Rover dealer maar heeft regelmatig Jaguars in de garage voor onderhoud. Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 6. Jaguarke

  autoweek

  Hoe het rijd is inderdaad persoonlijk en wat je gewoon bent. Mijn diesel met een zes cilinder heeft meer vermogen en is rustiger dan de XF welke men bij had. De motor was goed te horen. Persoonlijk hou ik meer van een rustige zoemende motor en een zacht geveerde auto. De XF had grote velgen met lage banden en een sportvering. Te hard voor mij. Maar dit is ieders smaak.
 7. Jaguarke

  autoweek

  Vandaag heeft de fotosessie en interview plaatsgevonden voor Autoweek. Van 11.00 tot 13.30 bezig geweest met fotograferen en elkaars auto bekijken en rijden natuurlijk. De XF had een 160 pk viercilinder diesel. Dit lijkt mij te weinig voor deze auto. De S-type blijft toch mijn favoriet, veel meer vermogen en een mooier klassiek uiterlijk. De Engelse uitstraling is verdwenen bij de nieuwe modellen. Het digitale paneel in de nieuwe XF is wel weer mooi en aan te passen aan ieders smaak. Ik zal het melden op dit forum zodra de reportage in het tijdschrift verschijnt.
 8. Jaguarke

  autoweek

  Ik ben in het bezit van een S type 2.7 diesel van 2008 met 250.000 op de teller.
 9. Jaguarke

  Wie kent deze S type 2.7 D

  Mijn S type 2.7 diesel van 2008 heeft nu 250.000 km op de teller waarvan 120.000 door mij op 3 jaar tijd. Geen problemen ondervonden maar wel regelmaat goed onderhoud laten plegen.
 10. Jaguarke

  Ruitenwissers = meestal rotzooi

  Eerst vooruit kleien, dan slechts een klein beetje RainX aanbrengen en weer goed uitpoetsen. Dit iedere week na de wasbeurt uitvoeren ( RainX aanbrengen) Heb op deze manier reeds 15 maanden dezelfde ruitenwissers op de auto. Deze worden ook gebruikt bij lagere snelheid. De ruit is veel sneller zuiver doordat de ruit glad is. Daardoot slijten de ruitenwissers niet zo snel. €10 voor RainX spaar ik dus makkelijk uit op de ruitenwissers. Ik rijd op deze manier 40.000 Km per jaar
 11. Jaguarke

  Best of British 28 augustus 2016

  Inderdaad mooie auto's gezien. Het weer was geweldig goed voor dit evenement. Jammer van de lage opkomst. Mogelijk door de Formule 1 in België.
 12. Jaguarke

  Best of British 28 augustus 2016

  JAG gepoetst en klaar voor morgen
 13. Jaguarke

  Best of British 28 augustus 2016

  Tot morgen en natuurlijk droog
 14. Jaguarke

  S-type sport 3.0 Uitlaat

  Als je de binnenste plaatjes zwart schildert ziet het er zo uit
×