Jump to content

Iksjeezesel

Club Donateur
 • Content Count

  3133
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  68

Iksjeezesel last won the day on April 10

Iksjeezesel had the most liked content!

Community Reputation

671 Toppertje

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Hobbies
  Leuke autoos (eerst old maar nu ook youngtimertjes) klussen, reizen.

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Hoi, ik ben Rob , Bouwjaar 1971, en ik kocht in mei 2014 een XJ6 S2 4.2 lwb.
  De auto die ik kocht stond sinds 1998 stil.
  Je zou voorzichtig kunnen stellen dat er een en ander aan moest gebeuren.
  Eerste doel=rijdend. Tweede doel=gekeurd. Derde doel=weer netjes maken.
  Intussen is de XJ rijdend en gekeurd, en naar een volgende eigenaar.
  Nov 2016 kocht ik mijn tweede Jaguar, deze keer een XKR bouwjaar 2000.
  Update Nov 2017: Toch weer een series XJ erbij gekocht nu een Series 1 van 1971 (zelfde bouwjaar als ikzelf ;-))
  Is een supergoede basis om een mooie klassieker te worden ;-).
  Ik woon in prov Zeeland. (Omgeving Goes)
  2019: XKR is intussen weg.
  2020: en toch weer een XKR (Ben verslavingsgevoelig:-))

Recent Profile Visitors

2975 profile views
 1. Ik had het bij zo,n auto als deze niet verwacht dat er een hele rits tegelijk op kenteken ging, maar blijkbaar gingen ze als warme broodjes over de toonbank . Toch maar iets van 9500 geproduceerd wereldwijd, van de X100-R in coupe gedaante . Het zusje op marktplaats heeft zelfs ook het 1tje op de kenteken plaat... De mijne hoeft geen 18500€ te kosten overigens als er iemand aanbelt... Best een forse prijs vind ik dat, en die op mktplts heeft toch ook al meerdere tonnetjes weg getikt. Momenteel zijn de el-cheapo XKRs niet te koop, waardoor het li
 2. Was waarschijnlijk een bestelling voor het hele management team van Yab Yum....o.i.d.
 3. Ja ik zie weleens een reclame voorbij komen. (1700€ voor een kale bumper geloof ik) beetje Ferrari 575 achtig? Misschien wel leuk maar funest voor de waarde van jouw perfecte auto..vrees ik.
 4. Tweelingzus op marktplaats te koop... Zie het kenteken!! Tegelijk op kenteken gezet blijkbaar.
 5. Console eruit halen is niet veel werk. 10-20min Zeker als je de armsteun al los hebt en je zoals jij al het binnenwerk eruit hebt. Kwestie van met een oude bankpas o.i.d de afdekking rond de pook verwijderen (4 clips losklikken), dan 4 kuiskopschroeven en 2 metalen stripjes daaronder verwijderen. Dan het houten cover daaronder wegnemen, 2 T30 schroeven onder de radio die dan zichtbaar geworden zijn verwijderen (zou ook een kleiner maatje torqs kunnen zijn) 2 gelijke T30 schroeven bij waar het scharnier van de armsteun zit verwijderen (achterkant console heeft een eigen afdekking
 6. Wist niet dat jij zo,n handig was. Dit zijn wel belangrijke tips om de boel nog 20 jaar (en langer) op de weg te kunnen houden!
 7. Ik weet dat je Leon's auto bedoeld, en ik ben ook benieuwd... Mijn XKrrr heeft een nachtje buiten geslapen.. . Foto van zijn goede kant...(want rechts achterscherm heeft rottigheid, en voorbumper is ooit als zodanig gebruikt)
 8. Iksjeezesel

  Wimb's X308

  Lekker gesleuteld Wim. Dat eraf drukken van de schijf is een slimme oplossing als het vast zit. Heb het nog nooit nodig gehad maar kwam het ooit op Youtuup tegen. Ik hou van dat soort trucjes.
 9. STR powerrrr raak je nooit beu, dus dat is veilig. Tegenwoordig vooral veel Aero-space in m,n geldbuidel ja. Jammer van je motor, maar schept ook weer kansen
 10. Ow, op mijn telefoon zie ik geen onderschrift.. Dacht al dat je alles verkocht had . Ik zou voor de F-type gaan denk ik. (Als de portemonnee het toe liet) Of een S-type.....over 30 jaar, als ik moeite krijg met in/uitstappen.
 11. Maar jij HAD een 911 coupe, en nu twijfel je sinds dien WEL of je wel zo slim was hem om te ruilen voor een 4 deurs Jaguar..
 12. Ik ook ongeveer 29 jaar geleden samen met meisie zijwaarts van een Franse alp gerold...O ja, we zaten nog in mijn auto, da was minder leuk. Gelukkig alleen materiële schade, en imago was ook plat. Maar zeker nu je op de openbare racebaan nog maar 100 mag is het wel eens leuk om de grens op te zoeken op een plek waar het mag en ervoor bedoeld is, en relatief veilig met toezicht enzo. Misschien rij ik de XKR ook wel plat, maar het moet gek lopen wil je er zelf fysieke schade aan overhouden. (naast wat financiële schade want niet verzekerd op een circuit) Een
×
×
 • Create New...