Jump to content

Iksjeezesel

Members
 • Content Count

  2494
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  56

Iksjeezesel last won the day on July 29

Iksjeezesel had the most liked content!

Community Reputation

391 Toppertje

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Hobbies
  Leuke autoos (eerst old maar nu ook youngtimertjes) klussen, reizen.

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Hoi, ik ben Rob , Bouwjaar 1971, en ik kocht in mei 2014 een XJ6 S2 4.2 lwb.
  De auto die ik kocht stond sinds 1998 stil.
  Je zou voorzichtig kunnen stellen dat er een en ander aan moest gebeuren.
  Eerste doel=rijdend. Tweede doel=gekeurd. Derde doel=weer netjes maken.
  Intussen is de XJ rijdend en gekeurd, en naar een volgende eigenaar.
  Nov 2016 kocht ik mijn tweede Jaguar, deze keer een XKR bouwjaar 2000.
  Update Nov 2017: Toch weer een series XJ erbij gekocht nu een Series 1 van 1971 (zelfde bouwjaar als ikzelf ;-))
  Is een supergoede basis om een mooie klassieker te worden ;-).
  Ik woon in prov Zeeland. (Omgeving Goes)
  2019: XKR is intussen weg.
  2020: en toch weer een XKR (Ben verslavingsgevoelig:-))

Recent Profile Visitors

2418 profile views
 1. Dat zou ik overwegen, maar ook daar afpersen om zeker te zijn van je zaak. Je gaat nu best wat geld uitgeven dus niets zomaar "aannemen", feiten tellen, de rest is onzeker. Afpersen is een zekerheidsfeit (indien profi gedaan😉)
 2. Wilfred, die kop ziet er vreemd uit inderdaad. Ik zie putten/gaatjes in de holling van de verbrandingskamer. Dat lijkt op transkristalijne corrosie, wat onder het oppervlak veel alu in poeder (oxide) omgevormd kan hebben. Dat geeft dan mogelijk rare lekkages op plekken waar het technisch niet kan.. Als je deze gebruikt laat hem dan vooraf/achteraf uitgebreid afpersen. succes
 3. haha, kom maar op. (Ik zit bovenop een Alp, beetje te druk in Zeeland😉)
 4. Haha, ja voor jou zijn ze niet gecompliceerd ja;-) Die van mij slikt niet eens de Icarsoft en dus kom ook nergens zonder een bezoekje aan jouw werkplaats:-)..
 5. Heel mooi, ook goede kleur! Geniet er van.
 6. Ik duim ook mee. Echter zit wel ook in hetzelfde luchtvaart-schuitje* dus ook een beetje voor mezelf natuurlijk...(*wat wil zeggen, industrietak die 40% krimpt, al is het goed voor milieu, niet voor mijn gezin:-( ) De Jag's beiden op de weg houden is dan niet waarschijnlijk. De XJ series 1 is wel een blijvertje en kost ook niet veel (geen HouderschapsBelasting, 200 euro stalling per jaar) De XKR is nog niet goed verkoopbaar nu dus die schors ik als het nodig mocht worden. Ik wil jullie graag ook weer eens ontmoeten na al dat opgesluit;-). Ik hoop ergens begin Sept meer zekerheid te hebben en wil graag dan beslissen of ik mee kan (wil😭). Dat zal met de XJ worden dan. (rijd ie ook weer eens wat verder)
 7. bak 60000 km is onzin volgens mij (al kan het een kwaad) maar al zeker geen oorzaak van je probleem. Ik denk monteur vervangen. Zie banners, daar weten ze wel hoe het te verhelpen...
 8. Dan zijn vanaf nu misschien alle tekortkomingen aan nieuwe jaguars ook geen defecten of ontwerpfouten, maar "producteigenschappen"🤪.
 9. En zie zo het hele CO2 gedoe ook irrelevant worden🤣...
 10. Helemaal klaar met dat corona geneuzel. Ik hou me aan de regels hoor, voor het algemeen belang, zouden meer mensen @€😡🤪😣😭😷🤬 moeten doen misschien..... maar als het zo moet,...en blijft.... mag er een heel grote komeet (Halley?) liefst onaangekondigd landen van mij.. Dus vandaag maar weer eens aan de non coronaproof Series 1 XJ verlekkerd😀.
 11. sorry, ik refereerde aan dit leuke berichtje...
 12. 2Ton en in nieuwstaat, das ook iets voor JLR om achter de oren te krauwen, want dan droogt de vraag zeker wel op, op een gegeven moment 🤣. Dan hadden ze het bij het erg Brits Leyland beter voor elkaar😉.
 13. Of....toch JF trackday op Zandvoort? We kunnen ook door de berm en grintbakken rijden, is het ook net een echte een Rally.. If so, probeer ik de XKR zover te krijgen. Als JF een soort RAC rally over landweggetjes en door bos enzo met veel stof en modder organiseert prepareer ik misschien de XJ Series 1;-). 🤣😉. anders... Scheuren door Groningen...
 14. Je kunt nog een paar andere adresjes om een prijs vragen. Wel altijd bij bedrijven met goede recensies natuurlijk. Er zijn best wat machines en bewerkingen nodig natuurlijk. Wat zou het aan materialen kosten? 500? dan nog 10 uur werk tegen ~120 euro? Kom je op 1700...?
 15. Sjonge, heeft iemand um jaren lang gekoesterd, ga jij er direct mee door de koeienstront rallyen! 🤣 gefeliciteerd, heel leuke en waarschijnlijk goede aankoop.
×
×
 • Create New...