Jump to content

romanbronze

Members
 • Posts

  46
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

romanbronze last won the day on January 13

romanbronze had the most liked content!

Reputation

29 Beter

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Hoi, ik ben ZZP'er, lange tijd Saab gereden, nu Volvo 850 en ik speel met de gedachte om ooit een youngtimer-X300/X308 aan te schaffen. Daarom meld ik me graag aan voor dit forum, waarvan ik nu al heb gezien dat het vol kennis zit. En gezelligheid ook :-)

Recent Profile Visitors

115 profile views
 1. Hoi, ja dat zou goed kunnen natuurlijk. We gaan het zien!
 2. Nog een paar foto's die ik kreeg:
 3. Oh nee hoor, geen paniek hier! Ik heb er wel vertrouwen in. En als dat misplaatst blijkt, dan heb ik pech.
 4. Haha jeetje, die is wel heel rot zeg...
 5. Ja zoiets ben ik van plan inderdaad. Als het dan uiteindelijk niks blijkt te zijn heb ik toch een hoop lol gehad en valt het mee qua financieel drama.
 6. Dank - demontage van zijschermen zou inderdaad mijn eerste klusje zijn!
 7. Dank voor de reacties weer! @pimgmx, roestblaasje achterruit zit op precies dezelfde plek als bij jou, roestplek voetenruimte ook. Die laatste: dat begint in de wielkast denk ik? De verkoper wil er voor een bescheiden bedrag afstand van doen, dus ik kan me niet echt een buil vallen als het tegen blijkt te vallen. En ik heb budget voor laswerk (en een goeie lasser bij mij in de buurt, in Soesterberg).
 8. Gevideobeld met de eigenaar. Heeft me auto goed laten zien. Zag klein roestblaasje bij de achterruit, nabij de tankklep. De chromen strip van de achterklep hing los. Verder zag koets er erg goed uit. Interieur: heb m even laten kijken onder de matten in de voetenruimtes. Passagierskant is hard, maar aan bestuurderskant zat wel wat roest - zie foto. Wat denken jullie daarvan? Startprobleem: startmotor gaat wel rond, maar auto start niet.
 9. dank weer. Ik meld me weer als ik meer weet!
 10. Ja ik ben ook heel enthousiast!
 11. ja, was al een beetje aan het rondneuzen. Op Autodoc valt het allemaal reuze mee.
 12. Concoursstaat is inderdaad niet nodig, dus beetje roest mag best zolang het niet structureel is. Heb de verkoper gesproken - auto is 17 jaar lang van zijn schoonvader geweest. Die heeft er de afgelopen twee jaar niet mee gereden en is inmiddels overleden. Auto staat nu 1 jaar buiten. Is rijdend weggezet. Er zit inderdaad een aftermarket-startonderbreker in met een code en die code is niet meer te vinden. Uitbouwen is vast niet een enorm probleem. We gaan zondag videobellen, zodat ik de auto live kan bekijken. Volgens de verkoper is ie netjes, geen roest. Wat nog even afwachten is natuurlijk, maar hij is in elk geval oprecht volgens mij. Wil graag dat de auto een tweede leven krijgt.
 13. Dank! Bemoedigende woorden
 14. Was het vergelijkbaar met de Sovereign in dit topic? https://www.xj40.com/viewtopic.php?p=49599&sid=83e9cad6d1cb2f23b66287ce236b06fa Dank voor de waarschuwing hoor - zoveel roest is voor mij echt een no go.
 15. dank, dat zijn heel nuttige tips!
×
×
 • Create New...