Jump to content

arie-jag

Members
 • Posts

  2,554
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  106

Everything posted by arie-jag

 1. Top, ben erg benieuwd. Moet deze winter echt e.a. aanpakken, bij achterraam komt nu de roest onder het rubber vandaan en "groeit" snel.
 2. Dat is een hele mooie combi zwart exterieur en rood interieur! Die lekkage bij dat pijpje is een bekende, had ik ook. Was jij nog verder gekomen met een ander rubber voor je voorraam? De huidige was te klein wat zich aftekende in de hoeken.
 3. Achterbank past zeker netjes en handig dat je nu ook 3 gordels hebt op de achterbank.
 4. Die xj40 stoelen zien er goed uit zeg in de serie 1, niet te lomp ofzo. Tja, zoveel kleuren zoveel smaken... vind die blauwe bekleding best mooi/bijzonder staan met het witte exterieur
 5. Zeker een topdag, we hebben genoten!! Mooie locatie en prachtige jags/daimlers. Had hele gezin mee en die hebben het ook prima gehad, was alleen toch nog een keer mijn zoontje(6) kwijt.... staat ie op het grasdak van het restaurant.... maar gelukkig goed afgelopen Diverse van hier gesproken zoals Bart, Marc en Max uit zeeland maar blijkbaar toch ook weer veel mensen gemist zoals Laan, Paperboy en Michel. Laan en Paperboy had ik kunnen herkennen was ik ze tegen het lijf gelopen maar stond bij Michels glimmende rode Jag toen ik realiseerde dat ik niet weet hoe Michel er uit ziet dus zou ik hem niet kunnen herkennen al stond hij recht voor mij. Alles was top geregeld, onbeperkt drinken aan de bar wat met die hitte wel prettig was en een volledige avondmaal incl ijs. Allemaal incl in de ticket! chappo voor de organisatie!!!!! Zal kijken of ik nog wat foto's kan toevoegen.
 6. En hiermee wiste je ook je sporen... Ik zou de jag zo met groen neerzetten op het concours délegance. Ook mooi voor een campagne-poster dat klassiekers hardstikke "groen" zijn.
 7. Snap de behoudendheid van de garage maar denk meer dat dat is omdat het zelf niet goed genoeg kunnen. Juiste procedé, machine, reinigingsmiddelen enz Er zijn hier specialisten op het forum die dit wel kunnen zonder foutmelding. Ik heb mijn bak (xj6 serie 2 1978) door G&G laten doen, niet erg in de buurt voor mij maar voor specialistisch onderhoud maak ik graag een ommetje.
 8. Snap ik , doe het ook alleen uit nood wanneer ik niets anders kan krijgen zodat de motor e.d. zo weinig mogelijk last van Ethanol zal hebben (fingers crossed).
 9. Daarintegen is belgische brandstof weer goedkoper dan hier, en 95 al helemaal tenopzichte van Vpower.
 10. Ik heb Millers VSPE Power Plus 1x500ml besteld, kan je plus minus 10 tanken van 50 liter mee aanvullen, grof gerekend dus 5x leeg tanken voor de xj .
 11. Misschien heeft Marnix zijn oude schuifdak nog....
 12. Okay, vast wel iemand hier met opendak voor referentie, denk je dat het een fabrieks uitvoering is? Voor radio: https://www.oldtimerautoradio.nl/c-42856/philips/ https://www.marktplaats.nl/a/auto-onderdelen/overige-auto-onderdelen/m1678070005-philips-autoradio-voor-uw-klassieker-en-oldtimer-1946-1990.html?previousPage=lr
 13. Heb je nog een foto van het origineel rubber? wellicht vind je hier e.a. : https://coh-baines.co.uk/ of hier : www.rubbertrim.co.uk laat deze maar want lees net dat deze na 70 jaar de deuren heeft gesloten
 14. Mijn serie2 loopt wel op 95 maar geeft toch problemen. Tijdens vakantie aan westkust Ierland alleen 95 te krijgen, liep er prima op maar begon wel met nadieselen wat gedurende de week erger werd. op terugweg in Dublin de bijna lege jag weer gevuld met Vpower, overtocht gemaakt naar engeland en daar hield het nadieselen per direct op en heeft het ook niet meer gedaan. Voor mij geen 95 meer in de Jag, neem op komende vakantie in zuiden van Belgie neem ik aditieven mee voor als er weer alleen maar 95 te krijgen is.
 15. Mooi dat het zo toch gelukt is Jan! Gewoon even vraag voor iedereen: zou je in dit geval ook gewoon de hele voorwielophanging met alles er op en eraan kunnen overzetten van een later type? Klinkt het minst complex/ingrijpend
 16. Komt omdat het zo'n zunige zeeuw is! Die trekken die brandstof prijzen niet, ze kunnen het wel betalen hoor alleen mentaal gaan ze er bijna aan onderdoor
 17. Dit advies van Michel kan ik alleen maar toejuichen, heb daar al twee rvs uitlaten laten maken en je kan daar op geluid de demper kiezen, top!! Hebben ook nog een uitlaatspruitstuk voor mij gemaakt inclusief de door mij gevraagde bijzonderheden. Was voor mij een eindje rijden maar dubbel en dwars waard!!!
 18. I prefer old scool diepe brom ipv van het geknetter & nieuwerwetse blikke/holle geluiden Thats how you do it sir
 19. Misschien had ik met mijn klassiekertje een zekere Lewis H die meereed in zijn mercedes 1 zitter niet moeten inhalen... He was not amused, nor where the Zermans...
 20. Nou was top afgelopen zaterdag op het Nationaal Oldtimer event op Zandvoort. Niet overdreven druk en lekker weer voor cirquit droog maar niet te warm dat heel noord holland naar strand wil... Fantastisch eindelijk de F1 aanpassingen aan het cirquit uit te proberen, even rondje of 3 wennen en daarna los in rondje 4, was lekker allerlei mgtjes in te halen tot.... de rode vlag! iedereen van de baan en tot nu weet nog niemand waarom zelf de de MGCC organisator die alles voor de club met Zandvoort regelt... Balen, had meer rondjes willen doen, volgende keer beter!
×
×
 • Create New...