Jump to content

arie-jag

Members
 • Posts

  2,528
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  104

Everything posted by arie-jag

 1. Mooi dat het zo toch gelukt is Jan! Gewoon even vraag voor iedereen: zou je in dit geval ook gewoon de hele voorwielophanging met alles er op en eraan kunnen overzetten van een later type? Klinkt het minst complex/ingrijpend
 2. Komt omdat het zo'n zunige zeeuw is! Die trekken die brandstof prijzen niet, ze kunnen het wel betalen hoor alleen mentaal gaan ze er bijna aan onderdoor
 3. Dit advies van Michel kan ik alleen maar toejuichen, heb daar al twee rvs uitlaten laten maken en je kan daar op geluid de demper kiezen, top!! Hebben ook nog een uitlaatspruitstuk voor mij gemaakt inclusief de door mij gevraagde bijzonderheden. Was voor mij een eindje rijden maar dubbel en dwars waard!!!
 4. I prefer old scool diepe brom ipv van het geknetter & nieuwerwetse blikke/holle geluiden Thats how you do it sir
 5. Misschien had ik met mijn klassiekertje een zekere Lewis H die meereed in zijn mercedes 1 zitter niet moeten inhalen... He was not amused, nor where the Zermans...
 6. Nou was top afgelopen zaterdag op het Nationaal Oldtimer event op Zandvoort. Niet overdreven druk en lekker weer voor cirquit droog maar niet te warm dat heel noord holland naar strand wil... Fantastisch eindelijk de F1 aanpassingen aan het cirquit uit te proberen, even rondje of 3 wennen en daarna los in rondje 4, was lekker allerlei mgtjes in te halen tot.... de rode vlag! iedereen van de baan en tot nu weet nog niemand waarom zelf de de MGCC organisator die alles voor de club met Zandvoort regelt... Balen, had meer rondjes willen doen, volgende keer beter!
 7. Zaterdag eindelijk weer Zandvoort op tijdens Oldtimer Festival , eerder dit jaar was British Race Festival al afgelast en ging de sessie vrij rijden van de MGCC (weer) niet door. Deze week toch nog e.a. weer aangepakt want 2 weekenden terug kwamen er met harde bochten naar rechts op de Nurburgring "bijzondere" en best wel verontrustende geluiden van onder de versnellingsbaktunnel.... Cardan liep wat aan, waarom nu ineens? geen idee! In iedergeval is de MG klaar voor Zandvoort, even kijken of Rob's rem&oliesporen nog zichtbaar zijn op de baan
 8. Zoiets als Cola, gemaakt als drankje tegen maagklachten, intussen nr 1 frisdrank maar je kan er ook je roestige boutjes mee ontroesten.... en dat drinken wij voor de lol en sommige een ltr+ per dag!!!
 9. Aha, heel mooi al dat licht wanneer je wilt (tenminste, als de gordijnen goed werken)
 10. probeer nog voor te stellen hoe je dat moet zien: een roldak voor en een achter in een panoramadak.... heb je een foto voor ons?
 11. Pracht staaltje werk zo te zien!@
 12. Goeie adresjes om de hoek zijn goud waard! plofjes lage toeren? klinkt als afstellings dingetje, te rijk? maw carburateurs/ontsteking?
 13. Wat???? Volgende keer gewoon zeggen hé! Ik maak je los zoals dat in de handel heet
 14. Ook geweest op zondag met mijn dochter van bijna 4. Was inderdaad kleiner dan andere jaren, denk nog al wat deelnemers het niet aandurfde. Moesten natuurlijk tijd geleden al toezeggen met financiele verplichtingen niet wetende dat corona op dit moment evenementen niet belemmerd. Viel me op dat de engelse standhouders ontbraken, laatset evenement was nog pre-brexit regels... Maar hele leuke dag gehad, lekkere rit met prachtig weer, heel veel klassiekers gezien onderweg en vond de beurs ook heel leuk! Miste wel de engelse boodschappen stand die er normaal wel staat(oud forummer van hier) dus kon geen nieuwe voorraad aanleggen. Weer even bij gekletst met Rob en Bart, kwam Peter weer tegen en nog wat andere gezien/gesproken. Stonden erg mooie auto's en ook intressante uitvoeringen zoals de serie met xjr superchared motor. Vond vooral de witte Sunbeam aan de dollie achter camper een zeer begeerlijk karretje. Mij viel ook op de schappelijke prijzen in de horeca daar. Is her en der wel wat anders en schrik gewoon wel eens wat men rekent: de eerste na lockdown was €29,- voor 1 koffie, 1 thee, 1 limonade en 3x appeltaart.... en dat was gewoon cafe/restaurant in buitengebied dus niet op A lokatie in Amsterdam ofzo.
 15. Alle sapjes in de jag nagekeken en waar nodig aangevuld, helaas nog niet aan olie/filter verversen toegekomen maar dat doen we wel na pasen. Vanavond al in de Jag opweg naar Zeeland, lekker hoor!
 16. Plan was om zaterdag te gaan maar door het waarschijnlijk vervallen vande zondag plannen met de MG Midget staat de voorkeur voor Rosmalen nu op zondag. maar e.a. is nog niet definitief. Wel zin weer in een beurs, beetje neuzen in de onderdelenbakken, beetje kletsen met bekenden en wat consumeren en niet te vergeten: een rit met de Jag!
 17. Dat word gewoon weer ouderwets een rolletje wcpapier in de Jag meenemen en dan met z'n allen op een rijtje de dijk "verzwaren"! Het gepeupel vind ons Jaguarrijders toch al kakkers
 18. Intressant omdat ik ook een dezer dagen met de ruiten aan de slag moet maar grote angst heb met de verkeerde rubbers te zitten terwijl alles er al uit is... Hou ons aub op de hoogte betreffende het passen van de chrome strips in het achterruitrubber en wie de leverancier is van de uiteindelijk wel passende voorruitrubber.
 19. Dus achterruit van SNG paste prima? Ben benieuwd naar je ervaring met voorruitrubber van andere leverancier. Wel de "oude" ruiten hergebruikt?
 20. vouwfiets in de kofferbak?
 21. Dat is goed nieuws Jack! Om het te vieren zou ik aankomend weekend(Pasen) gelijk met de Jag een rondje Zeeland meerijden als ik jou was
 22. En een beetje Ford Ill get my coat....
 23. Nou Raymond, ik hoop we toch wel wat sneller kunnen rijden....
 24. Lijkt wat rustiger met deelnemers dan vorig jaar toen we over de 34 auto's aantikte? Weer knapt volgende week al wel op dus dat gaat goed. Nog 1 weekje werken(voor de brandstof kosten)
×
×
 • Create New...