Jump to content

arie-jag

Members
 • Content Count

  1877
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  66

arie-jag last won the day on March 5

arie-jag had the most liked content!

Community Reputation

389 Toppertje

About arie-jag

 • Birthday 09/08/1974
 • Age 44

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Warmond
 • Hobbies
  Klassieke auto's, toeren/rallys/cirquit, natuur en trips met de auto naar de UK.
 • Age 44

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Beste Jaguar/Daimler enthousiasten, mijn naam is Arie de Best, woon in Warmond, en ben werkzaam in eigen bedrijf.
  Ben sinds 18 maart 2014 eigenaar van een Jaguar XJ6 serie 2 LWB uit 1978 in de kleur Moroccan Bronze met Cinnamon interieur.
  Het is een orgineel nederlandse Jaguar in hele goede en orginele staat maar heeft op diverse punten wel wat aandacht nodig.
  Rijd al jaren een MG Midget en geniet nu van de verschillen van beide Britse auto's.
 • Age 44

Recent Profile Visitors

1340 profile views
 1. Pas geleden op website beland die claimde dit gaas voor elke auto kon leveren.... Weet alleen even de naam van de firma/website niet meer... geef me even, borrelt misschien wel weer binnen.
 2. als je het zo leest zou je zelfs ook kunnen stellen dat de restwaarde is de waarde van de kapotte auto welke nog niet is gerepareerd dwz waarde auto minus kosten repatriëring en revisiekosten = afgeschreven?
 3. Is dan toch hier weer belangenrijk je auto te laten taxeren zodat aantoonbaar de waarde hoog genoeg is om te repatriëren. Overigens is mijn ervaring(en) met de ANWB top! De MG Midget al diverse keren afgevoerd in Nederland en in buitenland: Frankrijk en in Schotland deal kunnen maken dat ipv reptriëring naar NL de auto werd vervoerd naar garage in Noord Engeland ivm garantie op reparatie die daar week eerder was gebeurd. Ik denk Jaap z'n kop niet mee heb. Jaap zegt nu nooit meer iets tegen mij....
 4. Zo, dat was de opening van het autoseizoen 2019! Leuk, veel gezien weer met toch wel behoorlijk Jaguar gehalte mede dankzij mede forummer Roy en zijn Brooklands Green Exclusive collectie. Blijft een gezellige beurs en toch weer wat dingetjes gekocht, niet echt nodig maar wel leuk. Weer wat nuttige contacten opgedaan voornamelijk op MGZTT gebied, handig. Uiteindelijk toch met de MGZTT gegaan omdat we nabij Rosmalen een antiek kastje hebben opgehaald. Maar wat een pisweer zeg!! Goed om te zien dat er toch altijd bikkels zijn die gewoon met de klassieker komen.
 5. Prachtige wagen, gefeliciteerd!!
 6. Veel plezier Zaterdagcrew! Ben nog in dubio om , vanwege weer en niet ideale afstelling, wel met de Jag te komen of toch in de MGZTT. Both Brittish maar mocht vorig jaar de ouwe Jag in de tuin aan de achtergevel parkeren bij de Landrover experience, liep toen zo via restaurant naar binnen, was erg makkelijk. I gues ill have to flip a coin.
 7. Heb ik ook gedaan, kan ik toch weer 12km van rijden! Nee, de Xj6 rijd niet 1op12 helaaaas, maar 2x de korting voor mijn vrouw en mij is toch 2x 1op6!
 8. Ben benieuwd Roy wat je meeneemt, ik neem in ieder geval geen creditcard mee uit zelfbescherming!
 9. Nog even aandacht voor dit leuke evenement want dit weekend is het weer zover!! Heb er wel zin in, lekker ritje met de Jag (ook al is ie nog niet helemaal super afgesteld) en snuffelen door de bakken en stands! Ik heb er in de loop van jaren toch elke keer weer intressante spullen gekocht. Moet ook nog even boodschappen doen want ben al door mijn voorraad Yorkshire tea... Ik ben er zondag met wife&kids, Robbert Melchers is er ook. Nog meer van hier??
 10. En van die bijzondere 4 waren er wellicht vier die bij geboorte toch wel echt een Sergeant-Majoor hadden...
 11. Monteur had eigen pakking gesneden omdat hij deze niet op voorraad had, knap! Probleem lijkt verholpen te zijn, geen idiote toerental meer in P en/of N, alleen moet de auto/carburateurs wel weer goed afgesteld worden.
 12. Bij gratis koffie en bolus had je me al, het advies is leuk meegenomen.
 13. tussenstand: lekke pakking in AED word vervolgd
 14. Nou Stephan, als ik zoiets heb ga ik er mooi niet zelf aan beginnen maar gooi ik de auto gewoon even bij jou af, is natuurlijk zonde om jouw net ontwikkelde talenten te laten verstoffen
 15. Monteur was ziek op dag van afspraak dus verschoven naar vandaag.... dus nog even spannend... trommelgeroffel
×
×
 • Create New...