Ga naar inhoud

arie-jag

Members
 • Aantal items

  1,547
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  38

arie-jag won de laatste dag op 20 oktober

arie-jag had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

273 Toppertje

Over arie-jag

 • Verjaardag 09/08/1974
 • Leeftijd 43

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Warmond
 • Hobbies
  Klassieke auto's, toeren/rallys/cirquit, natuur en trips met de auto naar de UK.
 • Leeftijd 43

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Beste Jaguar/Daimler enthousiasten, mijn naam is Arie de Best, woon in Warmond, en ben werkzaam in eigen bedrijf.
  Ben sinds 18 maart 2014 eigenaar van een Jaguar XJ6 serie 2 LWB uit 1978 in de kleur Moroccan Bronze met Cinnamon interieur.
  Het is een orgineel nederlandse Jaguar in hele goede en orginele staat maar heeft op diverse punten wel wat aandacht nodig.
  Rijd al jaren een MG Midget en geniet nu van de verschillen van beide Britse auto's.
 • Leeftijd 43

Recente bezoekers van dit profiel

448 profielweergaven
 1. Furflex

  He, ze hebben ook Cinnamon. Mijn is aan bestuurderszijde ook niet geweldig meer maar og te goed om nu te vervangen. Wel handig dit te onthouden. Is die SC trouwens niet een "zuster" bedrijf van Limora?
 2. Wimb's X308

  Wim, ik bewonder je geduld! Ik zou in het vliegtuig springen en zelf maar ophalen.
 3. Kachelradiateur AEU1195

  Ben benieuwd, ik zal nieuwsgierig met je meekijken. Dat is wel echt 1 van de weinige dingen waar ik bij de Jaguar tegen op zie: om welke redden ook het dash weg moeten halen. Ben al eens onder dash bezig geweest rondom zekeringkast maar wat een stapel onderdelen is daar achter weggestopt joh!! Was een MGtje gewend, lekker simpel alles. Succes!
 4. Herfst toertocht JDCH

  Toen jij in 1978 je 14 jaar oude Sprite kocht werd mijn Jag nieuw afgeleverd of nog net afgebouwd. Heerlijke karretjes: niet de snelste-ruimste-comfortabelste maar onvrgetelijk als je er een gehad hebt. Ik denk je het instappen in de Sprite met de kap dicht niet echt mist of het in de stortende regen de kap met de hand dicht moeten doen De Volvo is in zoveel opzichten een verbetering, alleen niet dat kart/skelter gevoel van de Sprite. Pas toch met z'n drie op stap gegaan in de Midget van Warmond naar Wassenaar en na wandelen in de Horsten weer via toertje terug naar huis. Die kleine vond het prachtig en ja, cabriorijden is toch wel echt iets bijzonders.
 5. Herfst toertocht JDCH

  Grappig dat je ook een Sprite had, ik heb nog steeds mijn MG Midget. Moest er zondag wel even aan denken met dat mooie weer om het kleine cabriotje te pakken maarja, het was nu eenmaal een Jaguar-evenement. Ik zie het als best of both worlds: de Midget voor het leuke vlotte cabrio rijden enz en de Jag voor toeren/vakantie met de kleine erbij. Zou geen van beide klassiekers willen missen! Wel leuk dat je vrouw goeie smaak heeft wat klassiekers betreft, prijzige smaak welliswaar maar wel oog voor mooi ontwerp.
 6. Puntjes op de i jaguar s1 '69

  Juist, zo moet je denken!
 7. Jaguar&Daimler onderdelendag 2017

  Marco, kan dat er op de beurs iemand een blok heft meegenomen maar is elk jaar weer afwachten wat er aangeboden word. Bij Kolvenbach daarintegen... grote kans!? Word inderdaad druk weekendje Kees, kan misschien beter een hotelovernachting doen: za naar Kolvenbach en zondag 1 dorp verder bij onderdelendag. Is wel goed voor de Jag lekker kilometertjes maken.
 8. Kachelradiateur AEU1195

  Pittig klusje, ik volge wat je doet zodat ik in de toekomst(liever helemaal niet) weet wat te doen op een makkelijkere manier dan dashremoval.
 9. Puntjes op de i jaguar s1 '69

  het moet ook een keertje meezitten toch?
 10. Herfst toertocht JDCH

  Die mintgroene was ons ook al opgevallen, prachtige kleur/auto. En een mintgroene mgb/triumph of zoiets voor je vrouw? Scheelt zo'n 70.000 eurotjes.
 11. Zondag 29 oktober is weer de Jaguar&Daimler Onderdelen&lifestyle dag in Druten Dit evenement word georganiseerd door de JDCH en is voor leden(gratis) en niet-leden(€6,-) toegankelijk. Vanaf 10.30 uur bent u welkom. Voor meer info: https://www.jdch.nl/evenementen/jdch-lifestyle-en-onderdelenbeurs/
 12. Koelvloeistof

  En als je aanlengd met water neem dan ontkalkt water, is op langere termijn beter voor koelkanalen.
 13. Herfst toertocht JDCH

  Zoals Sjef al schreef een werkelijk fantastiche dag: mooie rit en goed geregeld allemaal! Was inderdaad heel kort dat we elkaar zagen, we waren s'ochtens net op tijd om de briefing te horen en daarna nog even lekker bakje gedaan. Zijn verder nergens gestopt om te wandelen maar na de lunch wel nog even een gezelligheidsstop bij vrienden op de Traay in Driebergen en hierdoor laat op de finish waar ik je al gemist had. Volgende keer maar even bijkletsen, onderelendag in Druten 29 okt? Mooie opkomst van Jaguar/Daimlers van oud tot zeer nieuw en behoorlijke vertegenwoordiging van series 1/2/3. Het was wel echt klassieker-rij dag, zoveel diverse auto's onderweg tegengekomen. Diverse clubs/ritten waren actief. Al met al weer de moeite waard geweest. De Jaguar heeft het voortreffelijk gedaan incl de airco die s'middags toch ingeschakeld is geweest.
 14. XKR 4.0 tot leven wekken

  Intressant Rob, is misschien ook wel intressant voor mijn MG met modern motor: een afleesmogelijkheid direct van ecu want van die mooie chrome Smiths metertjes krijg ik het heen en weer....
 15. Ik niet, morgen al Jaguar-tourtje op de agenda staan. Veel plezier en graag foto's als je bent geweest.
×