Ga naar inhoud

arie-jag

Members
 • Aantal items

  1,842
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  64

arie-jag won de laatste dag op 8 december

arie-jag had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

370 Toppertje

Over arie-jag

 • Verjaardag 09/08/1974
 • Leeftijd 44

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Warmond
 • Hobbies
  Klassieke auto's, toeren/rallys/cirquit, natuur en trips met de auto naar de UK.
 • Leeftijd 44

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Beste Jaguar/Daimler enthousiasten, mijn naam is Arie de Best, woon in Warmond, en ben werkzaam in eigen bedrijf.
  Ben sinds 18 maart 2014 eigenaar van een Jaguar XJ6 serie 2 LWB uit 1978 in de kleur Moroccan Bronze met Cinnamon interieur.
  Het is een orgineel nederlandse Jaguar in hele goede en orginele staat maar heeft op diverse punten wel wat aandacht nodig.
  Rijd al jaren een MG Midget en geniet nu van de verschillen van beide Britse auto's.
 • Leeftijd 44

Recente bezoekers van dit profiel

1,199 profielweergaven
 1. arie-jag

  Ombouw super v8 350 naar xjr 358

  Mooi geworden Bert, maar had je 2 jaar geleden ofzo al niet dit model? Zit nu een R-grill in maar is het ook een R of een schaapje in wolfskleren?
 2. arie-jag

  Daimler double six in top conditie brengen

  Bij mij, zoals op de foto te zien, idem. Mijn conclusie toen: op de kofferbak na is alles goed dus alleen maar blikschade en dat is te doen. Dezelfde tik op de neus had waarschijnlijk wel einde geweest...
 3. arie-jag

  Daimler double six in top conditie brengen

  Snap je keuze Facet wat je ook besluit. De tik aan mijn Opel:
 4. arie-jag

  Daimler double six in top conditie brengen

  Ik heb in een vergelijkbaar ongeluk met mijn Opel omega gekozen voor herstel. De opel was al 12 jaar oud maar nieuw door de zaak gekocht en onderhouden en had 62.500 km op de teller. Wat doe je wanneer de auto toen markt waarde had van € 2.200,-- en herstel bijna 5,5K kost? Ik koos voor herstel omdat de auto zo "goed" en betrouwbaar is en zulke lage km's had. En wanneer ik iets vervangend had gekocht met het herstelbudget weet je niet wat je koopt qua betrouwbaarheid of een aardig dot extra budget er bovenop had moeten gooien voor een lage km "nieuwe" auto. Geen spijt gehad van die beslissing, de Opel Omega rijd nog steeds als een vorst en is bijzonder betrouwbaar tot nu toe (even afkloppen). Intussen herstelkosten allang weer terugverdient door niet af te schrijven op een nieuwe auto. Een auto hoeft niet afgeschreven te worden op de kreet "economisch herstel niet haalbaar", herstel kan ook een goede optie zijn.
 5. arie-jag

  Daimler double six in top conditie brengen

  Verschrikkelijk, moet er niet aan denken dat 1 van mijn hobby auto's dit overkomt... Leef met je mee Facet! Nu heeft "Laan" alias Mark nog een DD6 staan die een lief baasje nodig heeft?
 6. Flitsmeister is ook mijn zeer gewaardeerde bijrijder. Vorig jaar naar Oostenrijk uitgezet omdat mijn vrouw bang was dat de "herrie" hiervan de jongen wakker zou kunnen maken. Resultaat: zoon heeft heerlijk geslapen en pappa een maand rijontzegging in Duitsland en wat centjes over moeten maken... Halverwege (na 2x te zijn geflitst..) toch maar weer flitsmeister aangezet en zeker 2 extra "sponsering" van Die Politzei nog voorkomen. Overigens vind ik de navigeerfunctie van FM volledig ruk, maar als verklikker fantastisch!!
 7. Volgende keer iets harder rijden, krijg je misschien een kleurenfoto.
 8. "Uitleg en demo van de allernieuwste machine van Forte, Voorloper op ongeëvenaarde interne reiniging. Demo in werkplaats 3" Das mooi, mocht de hoeveelheid geconsumeerde vlaai een ongemakkelijke verstopping geven kan dat gelijk verholpen worden.
 9. arie-jag

  XK8(R) 1:18 model

  Leuk, het duurt even maar uiteindelijk toch gevonden. Ga je deze nog overspuiten in jouw kleur als winterprojectje? Mischien kan het ook wel met de juiste lakstift?
 10. YESSS!!! De vlaai is er ook, het water loopt me nu al in de bek! Ohja, vind het natuurlijk ook leuk dat Leonneke komt.
 11. arie-jag

  Series 2, Bij de Carglass

  Inderdaad John, ik had beter moeten lezen. Nu nog eens opnieuw gelezen en lees nu pas dat er gevuld werd dus is de ruit zelf niet vervangen en dus ook het rubber niet los geweest. Vroeg mij namelijk af dat wanneer mijn ruit kapot zou zijn en vervangen dient te worden of het dan "veilig" is carglas hiervoor te benaderen. En of ze überhaupt klassiek spul kunnen leveren. Zijn op dit moment ook weer slecht/niet passende raamrubbers in omgang dus nog extra hindernis/uitdaging om eerst de juiste spullen te hebben voor je tot vervanging over kan gaan.
 12. arie-jag

  Wimb's X308

  Is jouw Jag toen nieuw door een Rotterdamse dealer verkocht? Een Rotterdamse Jag in Amsterdam, die leggen elkaar gewoon niet zo.
 13. arie-jag

  Series 2, Bij de Carglass

  Hadden zij ook een nieuw raamrubber of hebben ze de oude hergebruikt?
 14. arie-jag

  Jaguar&Daimler onderdelendag

  Zo prima dagje gehad gisteren! Mooi weer voor ritje naar Druten al was ik vanwege de kids later van huis gegaan dan gepland en kwam dus ook pas later aan. Mooi spul buiten bewonderd en liep gelijk met Rob en Robbert naar binnen. Mijzelf toch weer verwend met complete nederlandstalige verkoopbrochurepakket incl bijbehorende envolop van de gehele Jaguar serie 2 lijn, nog nooit gezien dus best bijzonder. En nog beter een officiele Jaguar exterieur-interieur kleur&materiaal stalenkaart/folder met mijn eigen Jag kleuren erin. Een perfecte/complete rechtervoorschermbadge, waar vind je die nog? Naast Rob en Robbert verder geen Forummers gezien/gesproken al valt dat ook niet mee met je hoofd in de spullenbakken.
 15. arie-jag

  Import X-tje.

  Vind de kleur verrekte mooi Jaap! Heb in Nederland ook nog tijdje gezocht naar X-type station als familiewagen, werden er toen maar mondjes maat aangeboden. Wilde ook geen diesel dus viel er al heel wat af en wat bij de handelaren stond leken mij wat afgeleefde wagens(hoge KM stand enz.) en wat de particulieren aanboden was zwaar overvraagt. Uiteindelijk geen X-type geworden maar een MG ZTT geworden: heel fijne wagen 155.000Km 2.5ltr automaat met heul veul opties, voor veel schappelijkere prijs dan menig Xtype.
×