Jump to content

arie-jag

Members
 • Posts

  2,595
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  107

arie-jag last won the day on October 22 2022

arie-jag had the most liked content!

Reputation

1,052 Toppertje

About arie-jag

 • Birthday 09/08/1974

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Warmond
 • Hobbies
  Klassieke auto's, toeren/rallys/cirquit, natuur en trips met de auto naar de UK.

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Beste Jaguar/Daimler enthousiasten, mijn naam is Arie de Best, woon in Warmond, en ben werkzaam in eigen bedrijf.
  Ben sinds 18 maart 2014 eigenaar van een Jaguar XJ6 serie 2 LWB uit 1978 in de kleur Moroccan Bronze met Cinnamon interieur.
  Het is een orgineel nederlandse Jaguar in hele goede en orginele staat maar heeft op diverse punten wel wat aandacht nodig.
  Rijd al jaren een MG Midget en geniet nu van de verschillen van beide Britse auto's.

Recent Profile Visitors

3,808 profile views
 1. Grappig deze constatering, in mijn 78er is het zelfde verhaal. Defrost doet het prima? maar voor de rest ben ik niet te spreken het functioneren van de kachel. Is bij mij denk niet alles goed achter het dash, zo krijg ik nauwlijks enige lucht uit het grote rooster in midden dash. Zodoende werkt de airco ook niet optimaal, klepjes/bediening/vacuum niet meer goed? Maar zie nog beetje op tegen dash loshalen en kijken naar iets waar ik niet echt kaas van hebt gegeten. Maar sorry, zal dit draadje niet vervuilen met serie 2 kachel problemen Mark, vind de kleur groen van jouw jag best bijzonder, zie je niet vaak. Even in mijn verkoopfolder gekeken welke kleur dit zou kunnen zijn: Juniper Green?
 2. Heb hetzelfde gehad: nieuwe oliedruksensor en de druk werd weer goed weergegeven.
 3. Han's Jaguar, hier nog van eerste eigenaar Max Tailleur, eind jaren zestig voor Carré.
 4. Ik draai ook gewoon nog cd'tjes in de Jaguar, paar maanden geleden zelfs nog nieuwe cd besteld. Zit ook SD-card in met heul veul muziek en natuurlijk gewoon de FM radio.
 5. Deze keer koop ik de oude motor niet hoor Bert, ik heb de vorige nog staan.
 6. Voor te snel rijden of onnodig linksrijden? Ik moet niet lachen want heb nu al even geen bekeuring meer gehad(dank Flitsmeister) dus zal elk moment wel weer aan de beurt zijn.
 7. Mooi filmpje van Jaguar met voornamelijk serie 3 xj's
 8. Leuk gedaan die stoelschakelaars ipv de asbakken. En zie dat je ook stoel verwarming hebt! Ben benieuwd hoe je dit allemaal weer terug bouwt met (de groetere)Jgate van de 40 op die plek, wat kleinere schakelaars of zoiets. Heb aftermarket stoelvermaning in mijn xj met kleine bedieningsknopjes., er is genoeg te vinden wannneer het zover is. Jij hebt ook al de xj40 stoelen in de serie twee, naar tevredenheid neem ik aan? Eens uitproberen bij een van jullie hoeveel beter dat zit, misschien dan ook maar eens mijn ogen open houden voor een net setje.
 9. Dat is een hele frisse Serie 2 zo te zien Mark, is al het nodige aan gedaan door jou of vorige eigenaar? Leuk project, ik ga het allemaal volgen.
 10. Helaas Wim, soms lijkt alles op de zelfde dagen te vallen maar wat jij gaat doen klinkt ook als een goede dagbesteding. Verder weinig reakties tot dusver, weet iedereen wel dat deze beurs is? JDCH stond er vorig ook meen ik te herrineren, veel clubs, auto's en onderdelen.
×
×
 • Create New...