Ga naar inhoud

arie-jag

Members
 • Aantal items

  1,810
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  61

arie-jag won de laatste dag op 22 oktober

arie-jag had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

357 Toppertje

Over arie-jag

 • Verjaardag 09/08/1974
 • Leeftijd 44

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Warmond
 • Hobbies
  Klassieke auto's, toeren/rallys/cirquit, natuur en trips met de auto naar de UK.
 • Leeftijd 44

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Beste Jaguar/Daimler enthousiasten, mijn naam is Arie de Best, woon in Warmond, en ben werkzaam in eigen bedrijf.
  Ben sinds 18 maart 2014 eigenaar van een Jaguar XJ6 serie 2 LWB uit 1978 in de kleur Moroccan Bronze met Cinnamon interieur.
  Het is een orgineel nederlandse Jaguar in hele goede en orginele staat maar heeft op diverse punten wel wat aandacht nodig.
  Rijd al jaren een MG Midget en geniet nu van de verschillen van beide Britse auto's.
 • Leeftijd 44

Recente bezoekers van dit profiel

1,107 profielweergaven
 1. arie-jag

  Advies gevraagd: restaurateur

  Weet niet waar je woont maar Stenger Jaguar is wel een bedrijf wat aan restaureren maar ook moderniseren doet. Even hun website checken. Ben er zelf nog nooit geweest maar zou hen wel overwegen wanneer ik langdurige restauratie/verbetering heb. Succes!
 2. arie-jag

  Jaguar&Daimler onderdelendag

  Open vanaf 10.30u. Als ik het goed heb is dit ook het weekend van uur veranderen dus dat word iets extra uitslapen! Hoewel, toch nog 1,5 uur rijden voor mij...
 3. arie-jag

  Jaguar&Daimler onderdelendag

  Geen parkeergeld en vrij-entree voor leden en voor niet leden was het de afgelopen jaren iets van €6,-- Openingstijden is zoiets van 10.00 tot 16.30u, zodra hier iets officieels van word meegedeeld zal ik het hier vermelden.
 4. Gentlemen, Zondag 28 oktober, is weer de jaarlijkse Jaguar & Daimler onderdelendag in Druten. Deze word georganiseerd door de Jaguar Daimler Club Holland (JDHC) en is open voor leden en niet-leden. Leuke dag om auto's te bewonderen, onderdelen bijeen te verzamelen en met diverse figuren bij te kletsen. Zet alvast in de agenda!!! Goed excuus om die zondag niet met je vrouw mee te moeten naar je schoonmoeder! Voor meer info zie website JDHC: https://www.jdch.nl/evenementen/jdch-lifestyle-onderdelenbeurs/
 5. arie-jag

  help, start niet meer

  Goed nieuws dat ie weer rijd! Heb ook een caliber radio, erg tevreden mee!
 6. arie-jag

  XKR 4.0 tot leven wekken

  Ach Rob, er komt een leeftijd dat je niet meer het haantje hoeft te zijn bij het stoplicht en die leeftijd heb jij nu! Nu meer zakcentjes voor de Serie 1, wat staat er nu op het programma voor deze wagen?
 7. arie-jag

  help, start niet meer

  Overigens klopte ook de omhuizing niet: de locatie van de oortjes.... De lange bouten in de buitenbehuizing los moeten halen en de behuizing een slag moeten geven om de oortjes op dezelfde locatie te krijgen als de originele dynamo zodat hij te monteren is in de Jaguar.
 8. arie-jag

  help, start niet meer

  Ben intussen ook aan een andere dynamo. Waarschijnlijk zelfde type als de jouwe. Ook bij mij paste hij niet: de oortjes waar de lange bout doorheen gaat waren te dicht op waardoor deze niet op beugel paste. Na bellen toestemming gekregen om de oortjes wat dunner te slijpen (2mm per oor) met behoud van inruilgarantie. Past en functioneerd goed nu. Heb de oude dynamo wel bewaard en zal deze alvast ergens laten maken (regelaar kaput) en zodoende een reserve op de plank te hebben.
 9. En uh, komt Leonneke nog met die heerlijke vlaai? Vind het niet erg hier wat extra voor bij te betalen.
 10. arie-jag

  Jaguar verliest twee voorwielen

  Sinds Jaguar onder dezelfde paraplu met Landrover schijnen ze beter over onverhard terrein te kunnen? Goed, iedereen heeft het overleeft, de Jag helaas niet dus als iemand nog spulletjes zoekt...
 11. Leuk plan René maar ik ben dat moment al in Zeeland. Schoonouders hebben daar een huisje dus had thuis voorgesteld dan een weekendje naar Zeeland te gaan. Gezellig met het hele gezin naar Zeeland, alleen is pappa wel de hele zaterdag weg bij ome Raymond.
 12. arie-jag

  Ik ben weer terug....

  Getver, wat woon jij in verschikkelijke buurt, al die drukte om je heen en dat groen wat je moet onderhouden. Ik bleef daar niet als ik jou was, ruilen voor een rijtjeshuis in het westen? (wel pas als je jouw garage klaar hebt natuurlijk.) Leuk dat je de Jag&daimlers nog hebt!
 13. arie-jag

  help, start niet meer

  Ziet er netjes uit en ook geen chinese tekens te zien. € 126,- is ook geen verkeerd prijsje, zal ze bij sommige sites al voor € 350,-- en meer...
×