Jump to content

arie-jag

Members
 • Content Count

  1995
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  73

arie-jag last won the day on March 25

arie-jag had the most liked content!

Community Reputation

446 Toppertje

About arie-jag

 • Birthday 09/08/1974
 • Age 45

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Warmond
 • Hobbies
  Klassieke auto's, toeren/rallys/cirquit, natuur en trips met de auto naar de UK.
 • Age 45

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Beste Jaguar/Daimler enthousiasten, mijn naam is Arie de Best, woon in Warmond, en ben werkzaam in eigen bedrijf.
  Ben sinds 18 maart 2014 eigenaar van een Jaguar XJ6 serie 2 LWB uit 1978 in de kleur Moroccan Bronze met Cinnamon interieur.
  Het is een orgineel nederlandse Jaguar in hele goede en orginele staat maar heeft op diverse punten wel wat aandacht nodig.
  Rijd al jaren een MG Midget en geniet nu van de verschillen van beide Britse auto's.
 • Age 45

Recent Profile Visitors

1897 profile views
 1. Las pas dit draadje weer en vroeg me al af hoe het met deze serie 1 was. Je bent in ieder geval lekker bezig Noud! 4.2? geen 2.8 meer? Ik heb nog nooit met een 2.8 gereden dus weet niet of dat underpowerd aanvoelt wanneer je een 4.2 gewend bent?
 2. Per 12.00uur vandaag zijn ook alle toeristen Zeeland uitgezet. Het Paasweekend in huisje schoonouders in Zeeland gaat nu voor ons ook even niet door nu, jammer, had er veel zin in. Andere keer dan maar weer. Gezondheid van iedereen gaat nu voor. Gezien het buitenland mogen we echt niet klagen qua regels e.d., als men(wij) zich maar aan houd! Vind het wel lastig nu met het zonnetje enzo, de kriebel om met de auto's dingen te doen en plaatsen te bezoeken is enorm!
 3. arie-jag

  Airco

  Dat Aircobolt principe heb ik ook laten doen bij mijn 78er XJ6 maar dan door lokale garage, werkt prima! Wilde niet alles weer om laten bouwen voor de R132 wat intussen als airco-stof ook alweer is achterhaalt...
 4. Ik heb ook zo'n High Torque starter in mijn 78er xj6 maar doet het al +/- 20.000km prima. 2x zo krachtig? en gebruikt de helft van de gebruikelijke stroom bij starten?
 5. Aan liefhebber of handelaar(groene platen)?
 6. Of een retro radio met ingebouwde Bluetooth en karkit. Ik heb dat en alleen het microfoontje op de foto van Rene' is bij mij zichtbaar in hoekje van raamstijl. Is draadje van over retroradios (even geen link beschikbaar)
 7. Ja, dat is nou een zinnige opmerking! Doe ik mijn agenda voor 2021 ook gelijk erbij, kunnen jullie je agenda daar mee gelijkstemmen. Fijn hoor die mensen die meedenken.
 8. "Elk nadeel heb zn voordeel" Misschien kunnen we dan toch een keer meerijden als de rit verplaatst wordt... augustus/september? of een lekkere herfstrit in Oktober/november?
 9. Netflixen? ik heb nog zoveel dvd's die ik nog moet kijken en boeken te lezen, ik lig al een paar jaar achter.
 10. Tandjes, hoe lang zitten die filters er al in? Roestige tanks? inferieure brandstof (E10)? Wat rob al zegt: niet fijn voor je pomp(en) Maar snel inline filter plaatsen voor de pomp(en)
 11. Bijzonder dat je ze heb kunnen vinden! Nu nog een bagageruimte kleedje ipv dat "keukenzeiltje" 😉 😄
 12. Doorspoelen hebben wij ook gedaan bij mijn serie 2 toen de radiateur er toch uitlag, was zeker de moeite waard! Hebben toen de brandweerslang er in gezet: bagger/drap. Of de motor daarna geheel schoon was gespoeld weet ik natuurlijk niet maar dit was er alvast uit, en geen koelproblemen gehad erna(ervoor trouwens ook niet)😉 Zou het toch even doen als ik jou was nu je er makkelijk bij kan.
 13. Wordt een soort "saai" jaar... Maar gezondheid voor alles! Zat al te denken a.s. weekend een ritje met het gezin+jag te maken maar realiseerde mij opeens dat we op zuinige hollands wijze een picknickmandje en thermoflesje mee moeten nemen want alle restaurantjes en terrasjes zijn natuurlijk dicht...
 14. Wat heel belangerijk is dat je de juiste rubbers weet te bemachtigen. Er is namelijk veel rubber troep op de markt(ook bij de grote verkoopjongens) wat absolute niet past, vraag maar aan Robbert met zijn serie 2. succes!
 15. Stembanden zijn zeker niet onbelangenrijk maar ik zou meer de aandacht geven aan de rembanden 😉 🤣
×
×
 • Create New...