Jump to content

arie-jag

Members
 • Content Count

  2281
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  88

arie-jag last won the day on March 31

arie-jag had the most liked content!

Community Reputation

637 Toppertje

About arie-jag

 • Birthday 09/08/1974
 • Age 46

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Warmond
 • Hobbies
  Klassieke auto's, toeren/rallys/cirquit, natuur en trips met de auto naar de UK.

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Beste Jaguar/Daimler enthousiasten, mijn naam is Arie de Best, woon in Warmond, en ben werkzaam in eigen bedrijf.
  Ben sinds 18 maart 2014 eigenaar van een Jaguar XJ6 serie 2 LWB uit 1978 in de kleur Moroccan Bronze met Cinnamon interieur.
  Het is een orgineel nederlandse Jaguar in hele goede en orginele staat maar heeft op diverse punten wel wat aandacht nodig.
  Rijd al jaren een MG Midget en geniet nu van de verschillen van beide Britse auto's.

Recent Profile Visitors

2590 profile views
 1. De foto's van de advertentie zijn genomen op het terrein van Stenger Jaguar Service te Almelo. Wellicht dat de eigenaar daar opgevraagd heeft hoe te repareren/kosten. Stenger heeft een goede reputatie en zal weten hoe iets moet aangepakt worden.
 2. Drieling zus, want 73-fs-bb is ook een xkr coupe https://www.rdwdata.nl/kenteken/73FSBB?search=1 vierlingzus want de 75-fs-bb is ook een Jag xk en waarschijnlijk nog wel meer aansluitende nummers. Op zich niet raar daar een dealer/importeur de hele bestelling tegelijk aanmeld bij rdw. Kwam pas ook het opvolgende kentekennr tegen van mijn Opel Omega bij de zelfde garage/dealer als waar beide nieuw zijn geleverd, het betrof een Opel Frontera.
 3. Vind het wel mooi eigenlijk, beetje Ferrari - Aston Martin achtig
 4. Doe maar niet nee "What happened in Heinkenszand stayes in Heinkenszand" zoals de Duitsers zeggen
 5. Nou wij hebben alvast 2 nachtjes RB&B geboekt, laat de armoe maar de pest krijgen! Helaas geen ochtend rit met onbeperkte snelheid over bijna verlaten wegen zweven naar Heinkenszand zoals vorig jaar maar heb dit jaar ook vrouw&kids mee dus dan doen we dat ook even niet.
 6. Zwart, leuk is dat, telkens wanneer ik jouw kleine foto-tje zie onder je naam dacht ik dat de jouw jag dat typische jag bruin was zoals de xj van sir William Lyons. Is gewoon de zon/lichtval die dat effect geeft op het zwart van jouw foto.
 7. Spannend!! Zelfde kleur? Poolse spuiter? (kenteken oplegger)
 8. Is nu gewoon regelrechte ramp zaken doen met Engeland. Kocht via ebay 4 nieuwe waarschuwingslampjes voor 20 pond + 9 pond verzendkosten tot zover niets raars (hoewel 9 pond verzendkosten voor iets wat in een envolope zit en gewoon in de brievenbus kan niet echt goedkoop is) Krijg kaartje dat ik het kan ophalen bij post depot en aldaar krijg ik te horen dat er nog een toeslag betaalt moet worden van €17,83!!!!! Ongeveer € 4,50 BTW en €13,33 behandelingstoeslag van de Douane???? In mijn aanschaf betaal ik al btw en dan hier in nederland nog eens en moet ik nu €4,50 terug zie
 9. Ahjoh, de meeste Jaguars hebben toch zo'n ouwe tutten automaat.
 10. Nu we het toch over taart hebben... Leonneke en Vlaaien! HMMMMM (de vlaaien dan ...)
 11. Balen René, leek mooie gelegenheid om weer even bij te kletsen en je duitser te bewonderen. Voordeel is als René niet mee rijd dat we tenminste wel een beetje tempo kunnen maken.
 12. Schoonouders gaan mee in onze MG Midget: dhr&mevr. Van Daalen
 13. Het is eigenlijk ook zijn schuld want hij had dit in zijn MG ingebouwd en zo begon het stoelverwarmings-zaadje in mijn hoofd te broeden
 14. Dit allemaal had niet gekund zonder de enorme hulp had van mijn goede vriend Jochem (die met die gele mgbgt V8). Ik ben echt een kluns met electra, had bij mij een grote fakkel geworden
 15. Nou, gisteren alles afgekregen incl storingen. Na 3 zekeringen opgeblazen te hebben uiteindelijk de reden van klappen zekeringen gevonden: een beknelde(deels "bloot") draad achter zekeringkastje gevonden. Na reparatie alles weer goed behalve de nog steeds niet werkende centrale vergrendelingsschakelaar... Bleek losse draad onder console dus weer de bende los... alles aansluiten en de massa schakelaar om en... Kleine explosie... De schakelaar was nog uit het metalen consolepaneel en de contacten achter de schakelaar raakte dat metalen paneel net... Gevolg: opgebl
×
×
 • Create New...