Jump to content

arie-jag

Members
 • Content Count

  2144
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  82

arie-jag last won the day on September 14

arie-jag had the most liked content!

Community Reputation

530 Toppertje

About arie-jag

 • Birthday 09/08/1974

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Warmond
 • Hobbies
  Klassieke auto's, toeren/rallys/cirquit, natuur en trips met de auto naar de UK.

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Beste Jaguar/Daimler enthousiasten, mijn naam is Arie de Best, woon in Warmond, en ben werkzaam in eigen bedrijf.
  Ben sinds 18 maart 2014 eigenaar van een Jaguar XJ6 serie 2 LWB uit 1978 in de kleur Moroccan Bronze met Cinnamon interieur.
  Het is een orgineel nederlandse Jaguar in hele goede en orginele staat maar heeft op diverse punten wel wat aandacht nodig.
  Rijd al jaren een MG Midget en geniet nu van de verschillen van beide Britse auto's.

Recent Profile Visitors

2304 profile views
 1. Zou hier het interieur niet voor vervangen. Leer verven en stiknaden herstellen. Dat heb ik bij mijn serie 2 laten doe, keurig netjes weer! Zitgedeelte achterbank is relatief simpel lost te halen en bij stoffeerder af te geven of het zelf doen.
 2. Jij hebt tenminste nog een portemonnee en dan ook een van Jaguar! Patser, rijke stinkerd!
 3. Wat ziet dat er toch fantastisch uit zo'n opgefriste motor, hoop het bij mij nog jaren niet nodig te hebben maar het is wel de kers op de taart. Heb je al gedacht aan een transparante motorkap Wilfred?
 4. Kan je volgens mij zelfs monumentensubsidie voor onderhoud/restauratie voor krijgen
 5. + dat deze auto een nieuw kenteken krijgt omdat deze niet eerder geregistreerd is en nooit van de oldtimerbelastingregel gebruik kan maken.
 6. Tja, de RDW heeft in het verleden wel eens meer een typfoutje gemaakt, zo hadden wij in Nederland enige tijd de oudste auto ter wereld: een MG Midget uit 1674! U leest het goed: 16 74. Is op aanvraag eigenaar weer gecorrigeerd want je kan daar bij aanhouding in buitenland toch serieuze vragen over krijgen. Bij de RDW werken ook maar mensen.
 7. Hier had ik al moeten weten dat jij het was Wilfred! Leuk dat je weer met de Jag bezig ben, maar dat vw busje zal ook wel aandacht trekken? Btw, is je buurman wel uiteindelijk nog getrouwd?
 8. Ja, waar is Wilfred eigenlijk gebleven? Zou zijn auto nu klaar zijn? Jammer, was mooi project en een aardige peer die Wilfred.
 9. Gefeliciteerd! Denk wel verstandige keuze in vergelijking met de 12cyl., daar zit wel serieuzer werk aan!
 10. Is inderdaad een puntje, zoals Michel al aangeeft is de vroege serie 3 dash gelijk aan serie 2. Bij latere serie 3 zit het verschil voornamelijk in de grote van het waarschuwingslampjespaneel(mooi woord voor scrabbel) Dus let goed op!
 11. Was weer prachtige toer over Walcheren!!! Dank Raymond, Joke en Max! Zal vanavond mijn foto's een bekijken of ze goed genoeg zijn om hier te plaatsen na al die geweldige foto's van de andere. Maar niet alleen de toerrit zelf was geweldig maar vooral de rit ernaartoe s'ochtens, bijna lege wegen en terwijl je tijdens het "laagvliegen" even het luie zweet&roet uit de Jag rijd kom je gewoon een andere serie 2 tegen, Gerlof, die ook onderweg was naar Heinkenszand. De series 2 (3 stuks) waren wel de oudste beestjes aanwezig maar konden prima mee met het leger s
 12. Balen Stephan, hoorde net dat de sponsors kosteloos exclusieve leren Jaguarjassen beschikbaar stellen voor de mensen die wel komen.....
 13. He, zit een moderne motor in, leuk! Zelf gedaan of zo gekocht?
×
×
 • Create New...