Jump to content

arie-jag

Members
 • Content Count

  2114
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  79

arie-jag last won the day on August 3

arie-jag had the most liked content!

Community Reputation

504 Toppertje

About arie-jag

 • Birthday 09/08/1974
 • Age 45

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Warmond
 • Hobbies
  Klassieke auto's, toeren/rallys/cirquit, natuur en trips met de auto naar de UK.
 • Age 45

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Beste Jaguar/Daimler enthousiasten, mijn naam is Arie de Best, woon in Warmond, en ben werkzaam in eigen bedrijf.
  Ben sinds 18 maart 2014 eigenaar van een Jaguar XJ6 serie 2 LWB uit 1978 in de kleur Moroccan Bronze met Cinnamon interieur.
  Het is een orgineel nederlandse Jaguar in hele goede en orginele staat maar heeft op diverse punten wel wat aandacht nodig.
  Rijd al jaren een MG Midget en geniet nu van de verschillen van beide Britse auto's.
 • Age 45

Recent Profile Visitors

2166 profile views
 1. Moet zeggen dat de Rover V8 (uit TVR) in de MGB GT van mijn goede vriend Jochem een verschrikkelijke bak vermogen heeft en op de NurburgRing menig porsche laat zweten en ook op Zolder de meeste TVRs voorbij gaat . Herrie is natuurlijk wel een belangerijk onderdeel van een V8, het is natuurlijk geen Tesla. Een supercharged V8+bak van Jaguar XJR iets voor de Cobra? nooit genoeg powerrrrr! Laat me even weten wanneer de Rover V8 weg moet, ik heb nog een paar V8 vriendjes die meer b*llen hebben dan verstand.
 2. Gelukkig, je hebt nog meerdere Jags. Tja, het restaureren van een series 1-2-3 is volgens mij nooit een financieel succes... origineel of gemodificeerd. Prachtige wagens maar commercieel niet echt interessant. Leuk project dus die Cobra, Jaguar wielophanging? Jaguar V12 met automaat er in? Hoewel, aantal cylinder wijzigen zijn ze bij RDW niet echt dol op... Pas nog leuke aflevering van een Cobra gezien bij Wheeler Dealers, die moest nog op kenteken gezet worden.
 3. Hey Bert, balen dat het er niet van is gekomen de Jaguar klaar te maken. Daarin tegen is een Dax Cobra niet bepaald een straf! 😎 Nog wel een Jaguar voor dagelijks?
 4. Daar hebben ze een facinerende documantaires over gemaakt heb ik mij laten vertellen: Fake Taxi Maar even googlen Is inderdaad een shitty prijs voor een prima, complete en werkende Jaguar. The chase is zeker al de halve lol, had dat toen met mijn XJ6 ook. Je hebt er blijkbaar een neus voor en de ruimte. Ben helemaal niet op zoek naar nog een Jaguar maar wanneer ik oog in oog zou komen met dit soort weggeef prijzen zou ik wellicht toch ook toegeven... Een XJR blijft toch nog steeds af en toe door het hoofd spoken...
 5. Dus .... je huis staat gewoon leeg? Lekker goedkoop intrekken dus met de hele familie! Je hoeft niet te vertellen waar de sleutel ligt, kom zo ook wel binnen.
 6. Misschien wel spannend voor de Fiscus Dat jij uberhaupt nog facturen hebt Jaap, dacht alles nog steeds cash ging bij die Rotterdammers?!
 7. Die van mij ook niet, lust alleen hoge octaan benzine en/of sterke alcohol. Echte mannen auto!!! Niet zo'n fatje die rijd op mixjes, software en euro95
 8. Het is toch weer een mooie kar voor weinig! Hoe jij ze toch altijd weer vind.
 9. Ik hoop dat je het red Rob, al te lang niet bijgekletst. Inderdaad eens lekker knallen met de serie , effe de spinnenwebben er af blazen! En pas op dat je vanaf a.s. donderdag niet voor je XKRsokken word gereden door een Maroccan Bronze XJ6, we komen weer even de toerist uithangen in het Zeeuwse!
 10. Krijgen de Jaguars straks ook gele koplampen en stinken ze naar knoflook en ergst van allemaal: een digitale snelheidsmeter ala Renault.... Alsof de Playboy word overgenomen door feministen! Its over, Jaguar will never be the same again....
 11. Is niet de hoofdprijs maar ook niet bepaald goedkoop.... Flinke deuk en roest onder de voorbumper, gaten in het fineerhoutmiddenconsole. Best wel wat kilometers, mits goed (aantoonbaar) onderhouden hoeft dat niet problematisch te zijn.
 12. Zelfde hier, indien datums op zelfde uitkomen de voorkeur voor rit G&G
 13. okay, ik gooi een voorzichtig balletje op qua datums (omdat die mij uitkomen) zaterdag 12 en/of zondag 13 (dit weekend is wel mijn favoriet) zaterdag 26 en/of zondag 27
 14. Serie 1 zou je gelijk in kunnen hebben Hans, maar serie twee hadden een BW65(vroege types wellicht nog de voorganger?) Serie 3 hadden de BW66
 15. Helemaal zeker weet ik het ook niet maar hij lijkt precies op mijn bak achter de reservemotor alleen mijn bak heeft geen typeplaatje meer. Engelse wiki gecheckt en daar zou het zo moeten zijn... Vanavond thuis eens mijn mini jaguar xj6/12 bibliotheek raadplegen.
×
×
 • Create New...