Ga naar inhoud

arie-jag

Members
 • Aantal items

  1,764
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  54

arie-jag won de laatste dag op 26 juli

arie-jag had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

346 Toppertje

Over arie-jag

 • Verjaardag 09/08/1974
 • Leeftijd 43

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Warmond
 • Hobbies
  Klassieke auto's, toeren/rallys/cirquit, natuur en trips met de auto naar de UK.
 • Leeftijd 43

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Beste Jaguar/Daimler enthousiasten, mijn naam is Arie de Best, woon in Warmond, en ben werkzaam in eigen bedrijf.
  Ben sinds 18 maart 2014 eigenaar van een Jaguar XJ6 serie 2 LWB uit 1978 in de kleur Moroccan Bronze met Cinnamon interieur.
  Het is een orgineel nederlandse Jaguar in hele goede en orginele staat maar heeft op diverse punten wel wat aandacht nodig.
  Rijd al jaren een MG Midget en geniet nu van de verschillen van beide Britse auto's.
 • Leeftijd 43

Recente bezoekers van dit profiel

1,017 profielweergaven
 1. arie-jag

  Voortgang Topic | Jaguar XJ6 4.2 3 Series 1980

  Moest toch ook even kijken maar je hebt gelijk, heel summier of soms gewoon niet omschreven. Ook nog even in de restauratie manual van Haynes gekeken en een werkplaatshandbook van Autobook 799 maar in beide niets bruikbaars. De Jaguar Enthousiast restauratieboek van een Daimler Coupe is heel matig en wellicht niet geheel hetzelfde als een serie 3 deur... Lastig, wordt toch gewoon puzzelen met onderdelentekening ernaast.. ?
 2. arie-jag

  Voortgang Topic | Jaguar XJ6 4.2 3 Series 1980

  Plaatsen zoals op je tekening, heb je ook het filt (BAC1723) ? En boutje om rails mee vast te zetten? Een Haynes werkplaatsboek is wel erg makkelijk voor dit soort gevallen.
 3. arie-jag

  Voortgang Topic | Jaguar XJ6 4.2 3 Series 1980

  In filmpje leek of de ruit niet goed geleid werd in de geleiderail(rechte kant)?
 4. Zie dat jij dakdragers op je Jag hebt, niet heel sierlijk maar wel functioneel. Wel merk/type heb jij? Wil voor volgend jaar vakantie ook wel setje klaar hebben ivm alle sh*t die je voor kleine kids mee moet nemen.
 5. Keurig! Goed adresje, eentje om te onthouden.
 6. Goed bericht Ron, eindelijk weer genieten van je Jag! Tja, klusje bllijven er altijd wel met een auto van die leeftijd maar dat is onderdeel van de lol/hobby.
 7. arie-jag

  Welke banden voor mijn Series 3

  Wilfrd, binnenkort maar eens dagje gummen op Zandvoort met die nieuwe bandjes en graag hier verslag doen van je bevindingen.
 8. arie-jag

  JaguarForum op Facebook.......

  Ook geen Facebook-er hier, maar als men het leuk vind vooral doen. Op ander automerkforum heeft het wel een behoorlijke klap gegeven toen 1 van de leden een facebook afdeling starte naast de "gemodificeerde"forumafdeling: 0 bezoekers meer op dat specifieke hoofdstuk/afdeling. Vind het nog steeds jammer... Wordt met dat mooie weer trouwens tijd om een T-shirt te dragen, is wat voor jou Wim voor a.s. zondag?
 9. arie-jag

  Fortenrit

  Is voor ons even niet te doen maar vind het wel jammer want lijkt mij echt hele leuke rit, veel plezier en goede rit Sjef!
 10. arie-jag

  Welke banden voor mijn Series 3

  Ik ben voor de achterbanden van mijn serie 2 ook overgestapt op 215-65-R15 vanwege de ruimere keuze. Ben uiteindelijk voor de Vredestein Sportrac 5 gegaan. Die Continentals zien er ook goed uit.
 11. arie-jag

  XJ6 Series 1 4.2 van 1971 gekocht:-)

  Ombouwen naar R-134a hoeft niet, alternatief voor R12 met behoud van huidige installatie zonder aanpassingen is R-413a(doorontwikkeld naar R-437a) Heb ik ook gedaan in mijn serie 2, werkt prima. Zie onderstaand draadje voor de nodige links enz.
 12. arie-jag

  STR probleempje

  Dus nu krijg jij de rekening René voor de opstartkosten van een "nieuw" draadje, gefeliciteerd!
 13. arie-jag

  Vragen of opmerkingen aan het JF Team

  Die wijn zou kunnen verklaren dat ik de uitnodiging 2x ontving. Maar beter 2x dan niet! Helaas ben ik er (weer!) niet bij vanwege weekendje gummen op de Nurnburgring.
 14. arie-jag

  Nieuw project XK140FHC

  "Maar er is nog een probleem met de automaat. En ondanks dat alle seals zijn vervangen lekt ie als een mandje. Dus moet ie er weer onderuit." Zo te zien op je laatste foto heb je versnellingsbakken genoeg.
 15. arie-jag

  XK Motor swap 4.2 Series 3

  tromgeroffel..... De spanning stijgt, wat gaat Wilfred ons vertellen!
×