Jump to content

arie-jag

Members
 • Content Count

  2187
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  84

arie-jag last won the day on December 24 2020

arie-jag had the most liked content!

Community Reputation

556 Toppertje

About arie-jag

 • Birthday 09/08/1974
 • Age 46

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Warmond
 • Hobbies
  Klassieke auto's, toeren/rallys/cirquit, natuur en trips met de auto naar de UK.

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Beste Jaguar/Daimler enthousiasten, mijn naam is Arie de Best, woon in Warmond, en ben werkzaam in eigen bedrijf.
  Ben sinds 18 maart 2014 eigenaar van een Jaguar XJ6 serie 2 LWB uit 1978 in de kleur Moroccan Bronze met Cinnamon interieur.
  Het is een orgineel nederlandse Jaguar in hele goede en orginele staat maar heeft op diverse punten wel wat aandacht nodig.
  Rijd al jaren een MG Midget en geniet nu van de verschillen van beide Britse auto's.

Recent Profile Visitors

2448 profile views
 1. Nou deze jongen gaat dit weekend gewoon de weg op de XJ, geen zout dus karren maar!
 2. Zo, dat is al heel mooi, wanneer is je vrouw weer weg? Ik heb nog behoorlijke stapel zooi die ik ook schoon wil hebben.
 3. Met die stamdikte moet er een vergunning zijn en dus een vergunning aanvraag. Men mag een gezonde boom van dat formaat niet zonder geldende reden verwijderen en een aanvraag duurt in ieder geval 6 weken ... dus wist men al dat er iets aan de hand is? Zoniet is het met spoed gegaan ivm de veiligheid.... Het is aan jou of je hier zin in hebt achteraan te gaan in maar denk je hiermee uiteindelijk een ander(voor jou positief) antwoord krijgt van de gemeente Leiden.
 4. Even kijken of mijn boekhouder hier van af weet... In geval van niet dan hartelijke dank Sjuul!
 5. Mijn is LWB en wat niet veel mensen weten is dat die C van jou staat voor Corter.
 6. Grappig daar bij mijn 78er links van kenteken "jaguar" staat en rechts van kenteken XJ en daar onder 4.2
 7. Ben niet kwaad hoor en al helemaal niet op jou schat! Maar ben wel beetje suf van dat wegschuiven van verantwoording van overheden/ambtenaren. Voordat ik hier alle aanwezige ambtenaren over mij heen krijg: er zijn ook goede overheden/ambtenaren (zeg alleen niet dat jullie dat zijn ) Vorige week voor werk een geweldige ambtenaar ontmoet die alles zo voor mij had geregeld... werd er bijna emotioneel van
 8. Nou, ik zou het snappen van de gemeente ware het niet dat ik als bedrijf ten alle tijden verantwoordelijk ben voor noem maar op. Als mijn bedrijf dat is dan ook de gemeente!!! Regels opleggen is makkelijk, toezien op naleving ook maar als gemeente zelf ook functioneren binnen de regels valt warempel niet mee voor ze. Ik laat jaarlijks (verplicht) al mijn apparatuur en klimmaterieel keuren, wanneer er drie maanden na keuring toch iets voorvalt blijf het bedrijf verantwoordelijk. Door het keuren kan men het bedrijf geen "nalatigheid" opleggen en daarvoor bekeuren maar
 9. " De richtprijs bedraagt 203.663 euro. Wie dat geld aan de Britten overmaakt, kan de auto in maart 2021 verwachten." Dat is aan de Britten over te maken.... ...en dan nog eens 203.663,- euro aan de Nederlandse staat? Wordt een erg duur speeltje...
 10. Niet helemaal, kwam enkel jaren(10-15jr?) terug uit schotland via de borders en wilde daar betalen met een vijf (schotse!) pound maar de engelse winkelier nam deze niet aan, dacht even aan Ralf Inbar ofzo maar de man was serieus: een engelse pound was anders dan een schotse pound. Enkelel dagen later in Yorkshire bij engelse vriend dit vertelt en deze gaf aan dat dit onzin is en dat de waarde hetzelfde is en gewoon betaalmiddel was. Zoals de franse dan zo netjes kunnen zeggen: m*therf*cker shop-owner!
 11. Dus jij rijd uit Friesland naar Maarsbergen en terug alleen omdat ze daar wel 98 hebben?
 12. Zo heb ik ook heel wat gegoogled naar het gewicht van de xk motor en dat viel tegen zeg om daarover wat te vinden... Zoveel van deze motoren gemaakt maar ergens duidelijk aangeven wat deze weegt vond ik niet, wel wat aannames van rond de 300kg. Hier komt Wim met 850 Lbs met BW bak met Haddocks formule is dat dan 382,5kg incl bak? Pim 553Lb Is er nog verschil tussen Lb en Lbs? Ervan uitgaande dat deze hetzelfde zijn en Haddocks formule gebruikende komt de XK motor op 248,85kg? 150 imperial is ... hetzelfde als Lb? = 67,5kg voor xj40 bak en dan grof x2 vo
 13. Goed nieuws dus! Wist niet eens dat Tango ook 98 heeft, ik ben heel erg eenkennig en tank alleen maar bij Shell of BP.
×
×
 • Create New...