Ga naar inhoud

JaqqeS

Members
 • Aantal items

  54
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door JaqqeS

 1. JaqqeS

  Jonge Jaguar-rijders gezocht!

  Bedankt voor het organiseren Victor en Johan. Zeker voor herhaling vatbaar!
 2. JaqqeS

  Jonge Jaguar-rijders gezocht!

  Leuk idee dit evenement. Kan ik me nog aanmelden? ik zit gelukkig nog onder de leeftijdsgrens
 3. Ja ik ben er weer bij met de Double Six! Vorige edities waren erg gaaf
 4. JaqqeS

  Eindelijk Arden AJ5

  De specs: Hier weten we eigenlijk nog niet veel vanaf. Elke AJ was namelijk zoals de klant deze gewenst had. Binnenkort kunnen we wel achterhalen wat er precies aan veranderd is door hem langs te brengen bij het bedrijf in Krefeld. Wat we wel weten is dat hij heel anders rijd dan een normale XJ40. Hij reageert veel directer en is acceptabel hoorbaar tevens ligt de aj op de weg als een blok. Hij heeft wel even stil gestaan, dus een beurtje kan hij wel gebruiken.
 5. Geachte leden, Als vervolg op de succesvolle meeting van vorig jaar heeft Herr Arden besloten een British Day te houden bij zijn kasteel (Burg Zelem) in Mehr. Het evenment is de op de 25e van september. Aanmelden kan via een persoonlijk bericht naar Royvanderstad (Lid van dit forum). Meer informatie volgt snel!
 6. JaqqeS

  Arden British Day 25 september

  130,-!? klote, mijn apk verloopt 1 september en 5 september heb ik pas een afspraak voor apk. Leuk dat je er weer bij bent arie, ben benieuwd naar je jaq.
 7. JaqqeS

  Bobine 1990 v12 serie 3

  Hallo allen, Bij toeval ontdekte ik dat de bobine vonkte (Zo af en toe bij warme motor) aan de buitenkant. van rechterkant (vanaf stuur bekeken) naar de slang die leid naar de verdeler. Volgens een kennis is de bobine kapot en verklaard dit ook het dipje in rpm wat ik ervaar als ik gas geef bij optrekken (niet hinderlijk, want v12 heeft daar geen moeite mee). Nu wil ik een nieuwe bobine aanschaffen en zelf inbouwen. Echter waar kan ik de juiste kopen? op veel forums lees ik informatie over een dual-bobine systeem, wat inhoud dat er 2 bobines zijn ingebouwd. Maar dan alleen bij v12's met lucas ontsteking ipv de marelli die ik heb. Iemand ervaring met het aanschaffen en inbouwen van een nieuwe bobine bij een v12? Het gaat om een DD6 serie 3 uit 1990.
 8. JaqqeS

  Bobine 1990 v12 serie 3

  Dankjewel Pimgmx! Ik ga er mee aan de slag
 9. ik heb last van hetzelfde probleem, vooral nu het iets warmer is. Ik heb het vermoeden dat het aan een kabeltje ligt. Als ik bij 90 graden de verlichting aan doe dan springt de temperatuur gelijk naar 95. Hetzelfde gebeurt in bochten, als ik een scherpe bocht naar links neem loopt de temp ook "tijdelijk" op. 2 maanden terug heb ik een radiator dop vervangen sindsdien is hij wel een stuk koeler.
 10. Ik was vandaag helaas verhinderd . Ik hoop dat iedereen een mooie dag heeft gehad en misschien gevonden heeft wat ie zocht.
 11. Als het kan wil ik wel even langs komen
 12. JaqqeS

  DDS

 13. Roy dankjewel! Was gezellig hopelijk volgend jaar weer
 14. JaqqeS

  Borrelende Airco

  Hoi allemaal, De airco maakt mijn jaq ijskoud, maar vandaag begon deze te borrelen, ook best hard. vind het allemaal heel apart en schrok me rot omdat ik dacht dat het de motor was, maar die was nog niet eens op temperatuur. Dit geluid hoorde ik vandaag voor het eerst. Nadat ik de airco uitschakelde was het geluid verdwenen. Bij thuiskomst heb ik de airco weer aangezet om eens goed te luisteren maar het geluid kwam niet opdagen. oja het gaat om een Daimler Double Six uit 1990. moet ik me zorgen maken en wat kan het evt zijn? mvg
 15. JaqqeS

  Borrelende Airco

  Twee weken terug ruim 400km in Duitsland gereden. Net weer ruim 80km gereden zonder radio maar gelukkig geen geborrel of gesis. Moet ik op termijn iets doen aan die luchtbel? vgm zit er wel wat aan bellen in ivm waarschuwingslampje koelvloeistof. maar hij blijft altijd prima op 88-90° zelfs bij lange stukken onder 70kmh.
 16. JaqqeS

  Jag S2 `79 opknap ombouw

  Goede investering! Kost altijd minder dan een auto total loss
 17. JaqqeS

  Series 3 velgmaat

  Hoi allen, De pepperpot velgen die onder mijn DD6 zitten ben ik eigenlijk een beetje zat. De 2 voorste velgen zijn ook beschadigd. Honingraat velgen vindt ik zeer mooi en ben daar ook naar op zoek, maar ik zit een beetje met de maten van al deze velgen. Ik heb namelijk geen idee waar ik op moet letten, welke velgen kan ik naar zoeken en wat past er onder?? of heeft iemand nog een setje te koop? groetjes
 18. JaqqeS

  Daimler BVA

  Deze auto is toch een paar weken geleden gekocht door iemand die nieuw was op dit forum? zeer vreemd of ik ben gek
 19. JaqqeS

  verbruik..dat valt mee ?!

  nou mijn v12 doet rustig 1 op 8-9 bij 100 km/h, maar sinds kort 1 op 4 bij 120 km/h . Waarom weet ik niet, maar het is niet normaal vgm. Wel zit er een lek bij het spruitstuk kan dit de reden zijn?
 20. JaqqeS

  Schokbrekers

  Monroe schijnt prima te zijn, bilstein te ''hard'', koni moet ook een goed alternatief zijn maar wel aan de dure kant vgm en Eibach, daar heb ik nooit iets over gehoord. Zelf heb ik er Gaz onder gezet. niet te hard en niet te zacht zelfs apart in te stellen
 21. JaqqeS

  Injectorrail revisie XJ12 HE

  thijsperdok, bij jouw onder de motorkap ziet alles er zeer netjes uit zeg! Ik zit er zelf al een tijdje over na te denken deze ingreep ook zelf te doen aangezien mijn rubbertjes scheurtjes laten zien . top dat je alles stap voor stap uitlegt.
 22. JaqqeS

  Daimler Double Six grijs gestolen

  hallo heren. In de nacht van maandag 28 juli op 29 juli is mijn gun metal grey Daimler double Six van mij gestolen. Ik had hem geparkeerd in het centrum van Hengelo (Overijssel). Toen ik na een avond met vrienden op het terras heb gezeten terug naar de parkeerplaats liep was de jaq weg. Het betreft een grijze daimler double six uit 21-12-1992. Kenteken 2-TFX-05 Peperpot velgen en zwart interieur. Ik hoop dat ik dit zware verlies te boven kom, ik voel me zo gigantisch verslagen Ik hoop hem ooit weer te terug te zien en dat geen van jullie dit ooit hoeft mee te maken. Mocht een van jullie hem ooit nog zien, meld het me dan graag. Dankjulliewel
 23. JaqqeS

  Daimler Double Six grijs gestolen

  ko De totale kosten om alles te repareren, er moest veel las werk gebeuren (ik beschik niet over las apparatuur en de kennis om er mee om te gaan), bedroegen ruim 4000,-. Van de verzekering kreeg ik niks heb een poging gedaan iets te krijgen van het waarborgfonds maar die keren alleen uit als iemand anders alle schade heeft veroorzaakt met zijn/haar auto. De dagen erna heb ik veel onderzocht in de buurt en kwam ik 2 olie vlekken tegen bij een paaltje en wat losse onderdeeltjes volgens mij heb ik daar nog een paar foto´s van. Rondvragen bij vrienden en kennissen leverde op dat 1 persoon de auto in die nacht zag staan maar hij fietste door en zag niet dat het om mijn auto ging. Hij was toen al tegen een steen gereden en achtergelaten. Na 3 weken de politie eens gebeld en stiekem gehoopt dat ze al iets hadden bereikt met het onderzoek er bleek dat ze niks hadden onderzocht (echt helemaal niks) en de zaak op een groeiende grote berg met zaken waar nooit een antwoord op komt is geëindigd. Via via heb ik te horen gekregen dat er een mooie daimler te koop stond met dezelfde kleur alleen 2 jaar ouder. deze heb ik voor een zeer schappelijke prijs kunnen overnemen en daar ben ik nu mee bezig.
×