Ga naar inhoud

JaqqeS

Members
 • Aantal items

  54
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

4 Goed

1 Volger

Contact Methods

 • Website URL
  www.Brooklands-Green.com

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Marbella (ES)

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Daimler Double Six 1990
  Daimler Double Six 1992
  Daimler Six 1991
  Arden AJ4
  Maserati Quattroporte Evoluzione 1999
  Maserati Ghibli 2.8 1995

Recente bezoekers van dit profiel

530 profielweergaven
 1. JaqqeS

  Jonge Jaguar-rijders gezocht!

  Bedankt voor het organiseren Victor en Johan. Zeker voor herhaling vatbaar!
 2. JaqqeS

  Jonge Jaguar-rijders gezocht!

  Leuk idee dit evenement. Kan ik me nog aanmelden? ik zit gelukkig nog onder de leeftijdsgrens
 3. Ja ik ben er weer bij met de Double Six! Vorige edities waren erg gaaf
 4. JaqqeS

  Eindelijk Arden AJ5

  De specs: Hier weten we eigenlijk nog niet veel vanaf. Elke AJ was namelijk zoals de klant deze gewenst had. Binnenkort kunnen we wel achterhalen wat er precies aan veranderd is door hem langs te brengen bij het bedrijf in Krefeld. Wat we wel weten is dat hij heel anders rijd dan een normale XJ40. Hij reageert veel directer en is acceptabel hoorbaar tevens ligt de aj op de weg als een blok. Hij heeft wel even stil gestaan, dus een beurtje kan hij wel gebruiken.
 5. JaqqeS

  Arden British Day 25 september

  130,-!? klote, mijn apk verloopt 1 september en 5 september heb ik pas een afspraak voor apk. Leuk dat je er weer bij bent arie, ben benieuwd naar je jaq.
 6. Geachte leden, Als vervolg op de succesvolle meeting van vorig jaar heeft Herr Arden besloten een British Day te houden bij zijn kasteel (Burg Zelem) in Mehr. Het evenment is de op de 25e van september. Aanmelden kan via een persoonlijk bericht naar Royvanderstad (Lid van dit forum). Meer informatie volgt snel!
 7. JaqqeS

  Bobine 1990 v12 serie 3

  Dankjewel Pimgmx! Ik ga er mee aan de slag
 8. JaqqeS

  Bobine 1990 v12 serie 3

  Hallo allen, Bij toeval ontdekte ik dat de bobine vonkte (Zo af en toe bij warme motor) aan de buitenkant. van rechterkant (vanaf stuur bekeken) naar de slang die leid naar de verdeler. Volgens een kennis is de bobine kapot en verklaard dit ook het dipje in rpm wat ik ervaar als ik gas geef bij optrekken (niet hinderlijk, want v12 heeft daar geen moeite mee). Nu wil ik een nieuwe bobine aanschaffen en zelf inbouwen. Echter waar kan ik de juiste kopen? op veel forums lees ik informatie over een dual-bobine systeem, wat inhoud dat er 2 bobines zijn ingebouwd. Maar dan alleen bij v12's met lucas ontsteking ipv de marelli die ik heb. Iemand ervaring met het aanschaffen en inbouwen van een nieuwe bobine bij een v12? Het gaat om een DD6 serie 3 uit 1990.
 9. ik heb last van hetzelfde probleem, vooral nu het iets warmer is. Ik heb het vermoeden dat het aan een kabeltje ligt. Als ik bij 90 graden de verlichting aan doe dan springt de temperatuur gelijk naar 95. Hetzelfde gebeurt in bochten, als ik een scherpe bocht naar links neem loopt de temp ook "tijdelijk" op. 2 maanden terug heb ik een radiator dop vervangen sindsdien is hij wel een stuk koeler.
 10. Ik was vandaag helaas verhinderd . Ik hoop dat iedereen een mooie dag heeft gehad en misschien gevonden heeft wat ie zocht.
 11. Als het kan wil ik wel even langs komen
 12. JaqqeS

  DDS

 13. Roy dankjewel! Was gezellig hopelijk volgend jaar weer
×