Jump to content

robertvl

Members
 • Posts

  679
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Everything posted by robertvl

 1. O ik dacht allesvoor groepsimmuniteit? En ik kan geen stoplichten aflikken in Heinkenszand....
 2. Hoezo Wim, zat je in de placebo groep dan? LOL.
 3. Zou leuk zijn Kees. Ik kom met mijn stiefvader, Johan, naar de technische dag. Wordt dit gezien als een evenement? Want dan kan het best eens zo zijn dat er in ene een corona check app verplichting bij komt kijken. We weten immers niet of die waanzin 1 november stopt.
 4. Ik ben het officieel kwijt hoor, als het gaat om JLR. De koers veranderd daar nu wekelijks en het doet ons mooie merk geen goed. De nieuwe XJ was twee jaar terug al af. JLR had de eerste kunnen zijn in het F-segment met een BEV. Maar dat is stopgezet; 1.5 miljard door de plee gespoeld en nu is Mercedes met de EQS de eerste. De I-Pace was een succes bij de introductie en ik zie er heel wat van rijden. Waarom wordt hier niet op doorgeborduurd? En de XE en de XF. Alleen maar i4 motoren, terwijl er een mooie nieuwe i6 motor in de schappen ligt en ook een 4.5 v8. Geen sportieve smaakmakers meer, want de S-versies verdwenen van het toneel bij de facelifts. JLR en zeker Jaguar vist in de vijver van Mercedes, Audi en BMW. Die vijver is redelijk groot; die van merken als Rolls Royce, Bentley en Maybach is aanzienlijk kleiner. Waarom met Jaguar op zo'n dure niche gaan zitten? Jaguar had daar vroeger trouwens Daimler voor. Blaas daar dan nieuw leven in. VAG heeft als geen ander laten zien wat modulair bouwen kan doen en dat zou ook moeten kunnen voor JLR.
 5. Naai je het bewijs dan wel even op je jas Wim? Wel het advies om het papiertje niet de kleur geel te geven, LOL.
 6. Mijn compolimenten weer. Mijn vader en ik en mijn collega Arjan hebben ontzettend genoten. Volgend jaar komt Freekie weer mee.
 7. Als je dan moet kiezen, zou ik voor de mx5 gaan; die zijn onverwoestbaar. Iets wat je over de MG F niet kan zeggen
 8. Nog een paar nachtjes en dan is het zover. Heb er zo'n zin in :).
 9. Een olielekkende Jag. Heel handig mochten we iemand kwijtraken. Gewoon t spoor volgen
 10. Nou ik ben aan mijn 3e leren jas. De eerste (model 2017) was donkerbruin met een E-type print aan de binnenkant. Prachtige jas waarvan de rits afbrak na een jaar. Ik kon kosteloos omruilen, maar model 2017 was er niet meer in mijn maat helaas. Maar de blauwe jas van 2018 was ook mooi, dus die genomen. Binnen 3 weken brak de rits af. Dus weer kosteloos omgeruild. Bij deze is alles nog steeds heel gelukkig. De dealer in Haarlem grapte dat de jassen vaker stuk gaan dan de auto's :P.
 11. Mooi overhemd en jas van de heritage collectie. Ik neem mijn heritage leren jas mee :).
 12. Kees, ik kom samen met mijn stiefvader en zijn hondje Freekie. Ik denk dat velen het tekkeltje nog wel kunnen herinneren. Daarnaast komt mijn collega Arjan met eigen vervoer; zijn XKR uit 2010. 510 paardjes onder de motorkap. Ik heb er een keer mee mogen rijden en mijn God wat een beest van een auto is dat zeg.
 13. Mijn collega Arjan gaat ook mee. Of hij met mij mee gaat of zijn 2010 XKR meeneemt, laat ik vandaag nog weten.
 14. 1 mei. Ik zet 'm op de agenda. Als t kan vanaf 12 uur. 11 uur is nogal vroeg als je ruim 2.5 uur moet rijden om in Zeeland te komen. Alles is 100 en 80 tegenwoordig.
 15. Kunnen we eindelijk veilig op elkaars dashboard hoesten
 16. Besmettingen... Zucht zucht en nog eens zucht. Het zijn positieve testwaarden en die zeggen 0.0 over besmettelijk of ziek zijn. Absoluut lopen deze positieven op, maar het totaal aantal testen ook. Sterker nog, het totaal aantal testen stijgt veeeel sneller dan de positieven. Dat betekent een dalende trend en dat is nogal logisch, want rond deze tijd van het jaar dooft griep uit. En corona is tegenwoordig griep, dus ook corona dooft uit. Is trouwens al jaren zo, dus niks nieuws onder de zon. Wat dat vaccineren betreft. De producent zegt bij problemen: "mij niet bellen, bel de overheid maar". De overheid zegt: "u heeft toch getekend voor het prikje?" "mooi, mij niet bellen". En ze gaan momenteel als vliegen dood in de bejaarden tehuizen na zo'n prikkie.... Dus als het de bedoeling is om het forum te verjongen, is vaccineren een goed advies, maar als we met deze gezellige groep nog vaker willen toeren in de toekomst, zou ik zeggen: "laat dat prikkie maar ff zitten en stem het gaaies uit Den Haag weg". Dan kunnen we weer verder gaan met leven. Maar weer on topic. Een ritje eind april / begin mei bij die leuke snacktent aan het Veerse meer klinkt als muziek in de oren. Dat in groepjes van 4 geneuzel, moeten we echt niet willen. In de buitenlucht is het risico nul! Anders waren ze na al die BLM demonstraties ook massaal aan het O2 gegaan en dat is ook niet gebeurd. We moeten eens kappen ons de hele tijd te voegen naar dit soort clownesque maatregelen.
 17. Een tourrit. Nou count me in. Niets zo goed voor het algemeen welzijn als een mooie rit, gezellige mensen, mooi weer en een grote zak friet :).
 18. Voor zover ik weet wordt de nieuwe XJ dit jaar gepresenteerd en komt hij als BEV en met ICE's. Best vreemd, omdat in 2019 werd aangekondigd dat de nieuwe XJ alleen als BEV zou komen. JLR is een klein merk en ik kan simpelweg niet geloven dat ze de slagkracht hebben om binnen 4 jaar 100% elektrisch te zijn bij Jaguar.
 19. Bij een auto van 1 jaar oud? Dat zou wel ernstig slecht zijn van Jaguar.
 20. Kees, je moet de titel aanpassen. Er staat F-Pase ipv F-Pace, LOL O.T. Blijf het een mooie cross over vinden. Nu nog iets mooier geworden.
 21. Hebben die de rits update gekregen? Uit ervaring weet ik dat die binnen een paar weken / maanden afbreken. Heb inmiddels onder garantie nu mijn derde Jaguar jas.
 22. Ach en anders noemen we het niet de Zeeland tour, maar het Zeeland huwelijk, zeggen we sorry, storten een euro op het rode kruis en is alles weer vergeven.
 23. Met de E-Pace heeft Jaguar eigenlijk al een C-segment hatchback in zijn portfolio. Weliswaar een cross-over in de vorm van een opgehoogde hatchback, maar een hatchback nietemin. Maar goed, als ze JLR gebruik willen maken van het BMW 1-serie platform, hoop ik dat ze er wat mooiers van maken dan BMW nu doet. De 1-serie is totaal uit verhouding om over de groteske 2-serie GC maar niet te praten. Grappig dat ze bij JLR nooit gedacht hebben aan een samenwerking met Tesla zelf. De batterij(management) en elektromotor techniek van Tesla is beter dan wie dan ook. In plaats daarvan gaan ze met BMW werken, terwijl die net als Audi en Mercedes jaren achterlopen op Tesla.
×
×
 • Create New...