Jump to content

robertvl

Members
 • Content Count

  657
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Everything posted by robertvl

 1. Kees, ik kom samen met mijn stiefvader en zijn hondje Freekie. Ik denk dat velen het tekkeltje nog wel kunnen herinneren. Daarnaast komt mijn collega Arjan met eigen vervoer; zijn XKR uit 2010. 510 paardjes onder de motorkap. Ik heb er een keer mee mogen rijden en mijn God wat een beest van een auto is dat zeg.
 2. Mijn collega Arjan gaat ook mee. Of hij met mij mee gaat of zijn 2010 XKR meeneemt, laat ik vandaag nog weten.
 3. 1 mei. Ik zet 'm op de agenda. Als t kan vanaf 12 uur. 11 uur is nogal vroeg als je ruim 2.5 uur moet rijden om in Zeeland te komen. Alles is 100 en 80 tegenwoordig.
 4. Kunnen we eindelijk veilig op elkaars dashboard hoesten
 5. Besmettingen... Zucht zucht en nog eens zucht. Het zijn positieve testwaarden en die zeggen 0.0 over besmettelijk of ziek zijn. Absoluut lopen deze positieven op, maar het totaal aantal testen ook. Sterker nog, het totaal aantal testen stijgt veeeel sneller dan de positieven. Dat betekent een dalende trend en dat is nogal logisch, want rond deze tijd van het jaar dooft griep uit. En corona is tegenwoordig griep, dus ook corona dooft uit. Is trouwens al jaren zo, dus niks nieuws onder de zon. Wat dat vaccineren betreft. De producent zegt bij problemen: "mij niet bellen, bel de over
 6. Een tourrit. Nou count me in. Niets zo goed voor het algemeen welzijn als een mooie rit, gezellige mensen, mooi weer en een grote zak friet :).
 7. Voor zover ik weet wordt de nieuwe XJ dit jaar gepresenteerd en komt hij als BEV en met ICE's. Best vreemd, omdat in 2019 werd aangekondigd dat de nieuwe XJ alleen als BEV zou komen. JLR is een klein merk en ik kan simpelweg niet geloven dat ze de slagkracht hebben om binnen 4 jaar 100% elektrisch te zijn bij Jaguar.
 8. Bij een auto van 1 jaar oud? Dat zou wel ernstig slecht zijn van Jaguar.
 9. Kees, je moet de titel aanpassen. Er staat F-Pase ipv F-Pace, LOL O.T. Blijf het een mooie cross over vinden. Nu nog iets mooier geworden.
 10. Hebben die de rits update gekregen? Uit ervaring weet ik dat die binnen een paar weken / maanden afbreken. Heb inmiddels onder garantie nu mijn derde Jaguar jas.
 11. Ach en anders noemen we het niet de Zeeland tour, maar het Zeeland huwelijk, zeggen we sorry, storten een euro op het rode kruis en is alles weer vergeven.
 12. Met de E-Pace heeft Jaguar eigenlijk al een C-segment hatchback in zijn portfolio. Weliswaar een cross-over in de vorm van een opgehoogde hatchback, maar een hatchback nietemin. Maar goed, als ze JLR gebruik willen maken van het BMW 1-serie platform, hoop ik dat ze er wat mooiers van maken dan BMW nu doet. De 1-serie is totaal uit verhouding om over de groteske 2-serie GC maar niet te praten. Grappig dat ze bij JLR nooit gedacht hebben aan een samenwerking met Tesla zelf. De batterij(management) en elektromotor techniek van Tesla is beter dan wie dan ook. In plaats da
 13. In 2018 hadden we 6 zwarte X350's op een rij bij de forum BBQ. Was heel gaaf
 14. Hoe gaat dat op het moment met evenementen plannen. Rutte & co hebben de boel weer aardig verziekt afgelopen dinsdag.
 15. Een vriend van mij is onlangs uit zijn BMW 330 Ci overgestapt op een echt merk. Hij heeft een 2010 XKR 5.0 V8 gekocht. Hij gaat kijken of hij ook 13 september kan meerijden. Ik hoop dat 't gaat lukken, want zo'n dikke V8 in het rijtje zal een mooie toevoeging aan de toer zijn :).
 16. Je had toch ook olijfje Raymond? Of is deze verkocht?
 17. robertvl

  Inbraak

  Wat vreselijk allemaal Raymond. Ing en ik voelen met jullie mee. Je gevoel van veiligheid en eerlijkheid in de wereld wordt enorm aangetast. In 2013 werden we gebeld tijdens onze vakantie in Zuid Afrika dat er bij ons was ingebroken. Duizenden euro's euro schade en vooral veel persoonlijke dingen gestolen waarvan de monetaire waarde vaak 0.0 is, maar de persoonlijke waarde oneindig hoog. De verzekering keert uiteindelijk uit, de schade wordt "deels" hersteld, maar je gevoel van veiligheid en de indringing op je privacy blijft een tijdje hangen. Heel veel sterkte van ons vieren gew
 18. Een broeihaard voor bacteriën..... corona is een virus. Maar goed. Contact onderzoek heeft overigens al uitgewezen dat de kans dat je corona oploopt door het aanraken van oppervlakken uiterst klein tot verwaarloosbaar klein is. Dus dat JLR dit intwikkeld om minder vette vingerafdrukken op t scherm te hebben, prima. Maar vanwege corona is zo'n kul verhaal. Het aanraakscherm van de X350 is overigens vrij simpel en grafisch gezien compleet achterhaald. Maar net als de Nokia 3310, onverwoestbaar en extreem betrouwbaar. En ik ben de enige die er aan zit dus tja....
 19. Ik ga voor je duimen Rene. Zal mijn twee donderstenen als "duim" hulptroepen inroepen
 20. Ik begreep dat het nog onzeker is of Heisenberg erbij zal zijn
 21. beide weekenden zijn prima wat mij betreft
 22. Forum meeting in September, leuk. De rally heb ik geen interesse in. G&G is ook bezig met het plannen van een tourrit. Daar ga ik sowieso naar toe. Dus ligt er een beetje aan wanneer de forum meeting gaat plaatsvinden, of ik erbij kan zijn.
 23. Ze zijn Honda vergeten in dit artikel. Die heeft inmiddels al de 3e generatie waterstof auto klaarstaan. En waar BMW nog in de garage zit te knoeien, hebben Toyota, Honda en Hyundai inmiddels de 2e/3e generatie van hun H2 auto's op de markt. Dat JLR zich hier mee bezig wil houden verbaast me. Op elektrisch vlak zijn de ontwikkelingen razendsnel en de I-Pace was een redelijk goed begin. Zeker nu je de auto met 11 kW kan laden thuis. H2 klinkt leuk, maar de techniek is uiterst complex en gevoelig voor verontreinging. H2 moet op ppb niveau schoon zijn, anders gaan de pal
 24. Juist, Ik blijf wel op mijn viraal en bacteriëel onverantwoorde lederen zetels zitten in mijn X350, LOL.
 25. Ja het is inderdaad afwachten wat het RIVM gaat doen. Ik denk dat we toch al gauw aan september moeten denken, maar goed we zien wel. Mijn agenda staat open :). Ik hou de gegevens over besmettingen dagelijks bij en pas de voorspelling over het maximum daar op aan. Er zijn alleen wel wat problemen. Het aantal besmettingen is 7 - 10x meer dan dat er gemeten wordt. Mensen die thuis zitten met corona worden niet meegeteld en van de mensen die getest worden; de test is alles behalve accuraat. Er zijn mensen tot 4x getest en die zouden geen corona hebben. Na een scan van de longen, blek
×
×
 • Create New...