Jump to content

robertvl

Members
 • Content Count

  657
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

robertvl last won the day on February 10 2020

robertvl had the most liked content!

Community Reputation

201 Toppertje

About robertvl

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Heiloo
 • Hobbies
  Auto's, Lezen (Star Trek, Star Wars etc...), Dansen (Zouk, Salsa, Bachatta)

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Hallo allemaal. Ik ben Robert en kom uit Heiloo. Ik werk voor TATA Steel in IJmuiden. Ik heb een Jaguar XJ (X350) 4.2 V8 Executive uit 2003. Een droom is werkelijkheid geworden en als ik een nog grotere glimlach krijg tijdens het rijden, dan valt waarschijnlijk de bovenkant van mijn hoofd er af ;).

Recent Profile Visitors

2106 profile views
 1. Kees, ik kom samen met mijn stiefvader en zijn hondje Freekie. Ik denk dat velen het tekkeltje nog wel kunnen herinneren. Daarnaast komt mijn collega Arjan met eigen vervoer; zijn XKR uit 2010. 510 paardjes onder de motorkap. Ik heb er een keer mee mogen rijden en mijn God wat een beest van een auto is dat zeg.
 2. Mijn collega Arjan gaat ook mee. Of hij met mij mee gaat of zijn 2010 XKR meeneemt, laat ik vandaag nog weten.
 3. 1 mei. Ik zet 'm op de agenda. Als t kan vanaf 12 uur. 11 uur is nogal vroeg als je ruim 2.5 uur moet rijden om in Zeeland te komen. Alles is 100 en 80 tegenwoordig.
 4. Kunnen we eindelijk veilig op elkaars dashboard hoesten
 5. Besmettingen... Zucht zucht en nog eens zucht. Het zijn positieve testwaarden en die zeggen 0.0 over besmettelijk of ziek zijn. Absoluut lopen deze positieven op, maar het totaal aantal testen ook. Sterker nog, het totaal aantal testen stijgt veeeel sneller dan de positieven. Dat betekent een dalende trend en dat is nogal logisch, want rond deze tijd van het jaar dooft griep uit. En corona is tegenwoordig griep, dus ook corona dooft uit. Is trouwens al jaren zo, dus niks nieuws onder de zon. Wat dat vaccineren betreft. De producent zegt bij problemen: "mij niet bellen, bel de over
 6. Een tourrit. Nou count me in. Niets zo goed voor het algemeen welzijn als een mooie rit, gezellige mensen, mooi weer en een grote zak friet :).
 7. Voor zover ik weet wordt de nieuwe XJ dit jaar gepresenteerd en komt hij als BEV en met ICE's. Best vreemd, omdat in 2019 werd aangekondigd dat de nieuwe XJ alleen als BEV zou komen. JLR is een klein merk en ik kan simpelweg niet geloven dat ze de slagkracht hebben om binnen 4 jaar 100% elektrisch te zijn bij Jaguar.
 8. Bij een auto van 1 jaar oud? Dat zou wel ernstig slecht zijn van Jaguar.
 9. Kees, je moet de titel aanpassen. Er staat F-Pase ipv F-Pace, LOL O.T. Blijf het een mooie cross over vinden. Nu nog iets mooier geworden.
 10. Hebben die de rits update gekregen? Uit ervaring weet ik dat die binnen een paar weken / maanden afbreken. Heb inmiddels onder garantie nu mijn derde Jaguar jas.
 11. Ach en anders noemen we het niet de Zeeland tour, maar het Zeeland huwelijk, zeggen we sorry, storten een euro op het rode kruis en is alles weer vergeven.
 12. Met de E-Pace heeft Jaguar eigenlijk al een C-segment hatchback in zijn portfolio. Weliswaar een cross-over in de vorm van een opgehoogde hatchback, maar een hatchback nietemin. Maar goed, als ze JLR gebruik willen maken van het BMW 1-serie platform, hoop ik dat ze er wat mooiers van maken dan BMW nu doet. De 1-serie is totaal uit verhouding om over de groteske 2-serie GC maar niet te praten. Grappig dat ze bij JLR nooit gedacht hebben aan een samenwerking met Tesla zelf. De batterij(management) en elektromotor techniek van Tesla is beter dan wie dan ook. In plaats da
 13. In 2018 hadden we 6 zwarte X350's op een rij bij de forum BBQ. Was heel gaaf
 14. Hoe gaat dat op het moment met evenementen plannen. Rutte & co hebben de boel weer aardig verziekt afgelopen dinsdag.
 15. Een vriend van mij is onlangs uit zijn BMW 330 Ci overgestapt op een echt merk. Hij heeft een 2010 XKR 5.0 V8 gekocht. Hij gaat kijken of hij ook 13 september kan meerijden. Ik hoop dat 't gaat lukken, want zo'n dikke V8 in het rijtje zal een mooie toevoeging aan de toer zijn :).
×
×
 • Create New...