Jump to content

robertvl

Members
 • Content Count

  601
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

robertvl last won the day on February 10

robertvl had the most liked content!

Community Reputation

176 Toppertje

About robertvl

 • Birthday 04/20/1980
 • Age 39

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Heiloo
 • Hobbies
  Auto's, Lezen (Star Trek, Star Wars etc...), Dansen (Zouk, Salsa, Bachatta)
 • Age 39

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Hallo allemaal. Ik ben Robert en kom uit Heiloo. Ik werk voor TATA Steel in IJmuiden. Ik heb een Jaguar XJ (X350) 4.2 V8 Executive uit 2003. Een droom is werkelijkheid geworden en als ik een nog grotere glimlach krijg tijdens het rijden, dan valt waarschijnlijk de bovenkant van mijn hoofd er af ;).
 • Age 39

Recent Profile Visitors

1703 profile views
 1. Wat vind je er van Kees? Ik vind de F-Type Series III mooi, maar de Series I en II blijven mijn voorkeur genieten. De neus is beter in balans met de verticale koplampen. Ook jammer dat de V6 wel in de VS wordt geleverd, maar niet hier. Was toch de best klinkende optie. De i6 met mildhybrid tech kon geloof ik niet in de F-Type vanwege ontwerptechnische redenen. Nou ja, dan maar de 450 pk V8 hè
 2. O wat een narigheid René. Sterkte met je zus
 3. Een flinke facelift dus. Dat nieuws m.b.t. de 6 cilinders lijkt me sterk. JLR heeft een vrij nieuwe i6 motor in de coulissen die in steeds meer modellen nu wordt ingezet om de V6 te vervangen. Deze 3.0 i6 niet gebruiken voor de Series III F-Type, lijkt me een verspilling van materiaal. Daarnaast wordt de i4 ook veel gebruikt en volgens mij worden er toch ook genoeg F-types met deze motor verkocht. Al deze motoren in de ban doen en gelijk beginnen met een BMW V8 van 450 pk is absurd. De concurrentie heeft minder krachtig gemotoriseerde versies en daarmee zou JLR een hele groep klanten de rug toekeren. Lijkt me wederom erg sterk. Volgend jaar gaan we het zien als de vernieuwde F-Type op de markt komt.
 4. Duidelijk geen whisky liefhebber, LOL 🤣
 5. Klinkt heel leuk Raymond. Zaterdag 8 februari ben ik op het Hielander Whisky Festival in Alkmaar, dus voor mij gaat het helaas niet lukken. Voor alle andere X350 bezitters alvast veel plezier gewenst.
 6. Wijs besluit Raymond. Heel veel sterkte en een goed en snel herstel toegewenst van Ingrid, mijn 2 kleine monstertjes en ikke.
 7. Kees wat gaaf dat je weer terug bent als moderator
 8. robertvl

  C-X75

  De vervanging van de 5.0 V8 door de BMW 4.4 V8 is alweer ontkracht volgens mij.
 9. Prachtige auto. En zo leuk om te zien hoeveel je er nog van terug ziet in de X350.
 10. Ik verbaas me toch een beetje over deze strategie. De marge in het B segment is nogal dun. Gezien de financiën zou JLR zich daar helemaal niet mee moeten bezigen. Wel ambitieus dat ze de komende XJ volledig elektrisch gaan maken. Samen met de Mercedes EQS is er niemand in het F-segment die een vol elektrische auto op het menu heeft staan. Hoop wel dat de batterijen beter zijn dan het pakket uit de I-Pace. Een F-segment limousine met een actieradius van 200 - 250 km zou nogal sneu zijn.
 11. Leuk data Jaguar ook modellen in het B-segment wil introduceren en dat ze hun C-segment portfolio willen uitbreiden, maar daar is flink wat geld voor nodig. En als je de laatste berichten leest, is dat momenteel best een probleem bij JLR. De XE heeft een facelift gehad, maar er is nog steeds geen estate versie van. Volgend jaar zal de XF wel volgen met een facelift en de F-type krijgt een grondige make-over, maar het zal geen nieuw model zijn. Dan komt er een model boven de F-Pace (J-Pace) en een nieuwe XJ. Ik denk dat t potje voorlopig wel even leeg is, LOL.
 12. Je kan Forté gebruiken. Als je dit in je tank doet, zorg ervoor dat je daarna een lange snelweg rit hebt. Dan is de reiniging het meest effectief. Bij G&G kan je de injectoren ook laten reinigen; staat een heel stuk over op de website van G&G.
 13. Eric, de S-type R was niet te missen qua geluid, LOL. Mooi geluid overigens
 14. Was rond 2300 uur weer thuis. Was een zeer geslaagde dag en Dennis, mijn vader en ik hebben enorm genoten. Leon, bedankt voor de overheerlijke vlaai. En Raymond en Joke, jullie hebben weer een geweldige mooie rit en dag in elkaar gezet. Mijn maatje Dennis heeft een tijd geleden zijn series III S-type 2.7D weggedaan, omdat de kosten simpelweg te hoog werden. Hoewel hij zeer tevreden is met de BMW 530d waarop hij de Jag heeft ingeruild, begon het na zo'n tourrit toch weer te kriebelen. Misschien toch over een tijdje weer eens kijken voor een XF waren zijn woorden
 15. Ik zeg Noord Holland. De omgeving Alkmaar, Oterleek, Schermerhoorn, Beemster is prachtig; vooral in april en mei als de velden volop in bloei staan. Ik heb geen floriade nodig
×
×
 • Create New...