Ga naar inhoud

robertvl

Club Donateur
 • Aantal items

  405
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  4

robertvl won de laatste dag op 1 januari

robertvl had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

73 Toppertje

Over robertvl

 • Verjaardag 04/20/1980
 • Leeftijd 37

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Heiloo
 • Hobbies
  Auto's, Lezen (Star Trek, Star Wars etc...), Dansen (Zouk, Salsa, Bachatta)
 • Leeftijd 37

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Hallo allemaal. Ik ben Robert en kom uit Heiloo. Ik werk voor TATA Steel in IJmuiden. Ik heb een Jaguar XJ (X350) 4.2 V8 Executive uit 2003. Een droom is werkelijkheid geworden en als ik een nog grotere glimlach krijg tijdens het rijden, dan valt waarschijnlijk de bovenkant van mijn hoofd er af ;).
 • Leeftijd 37

Recente bezoekers van dit profiel

531 profielweergaven
 1. Bodem plaat bescherming voorbumper X350

  Dankje Hans, die zoek ik inderdaad. De plaat zit al jaren met ijzerdraad en tie rips vast en is ook niet meer een geheel. Eergisteren bleef er een stukje hangen achter een parkeerbiels. Dus het is nu echt over met het ding.
 2. Bodem plaat bescherming voorbumper X350

  Bij mijn X350 heeft een deel van de plastic beplating onder de voorbumper losgelaten. Het hangt er nu onder als het ware. Ik ga het binnenkort met Tie rips vastmaken, maar ben eigenlijk op zoek naar iemand die dit soort beplating 2e hands / nieuw kan leveren. Ik heb Jaguaronderdelen en Exco al geprobeerd maar kan niks vinden. Tips iemand?
 3. X350 5/2003 alarm wat soms afgaat

  Klopt, daar heb ik aan gedraaid, maar dat had niet het gewenste resultaat. Het rechter slot klikt altijd vast als je deze handmatig beweegt. Het linker slot (bijrijder kant) niet. Ik hoop nu dat ingevet houden ervoor zorgt dat beide kanten goed sluiten.
 4. Jonge Jaguar-rijders gezocht!

  Ach, Vandaag dacht iemand toen ik het over mijn afstudeerstage periode op het werk had, dat het om 2 jaar geleden ging. Toch wel heel vleiend dat mensen je aanzien voor 26 als je 37 bent, hahahaha. Of de beste collega moet nodig weer eens naar Hans Anders (Alleen de kwaliteit is anders) Maar veel plezier iedereen in maart. Met de BBQ, tocht in Zeeland en de Technische dag bij G&G vermaak ik me sowieso genoeg ieder jaar.
 5. X350 5/2003 alarm wat soms afgaat

  Ik heb het probleem dat mijn motorkap slot rechts voor niet goed wil sluiten. Hierdoor krijg je een X350 met een scheve bek, so to speak. Ik heb vet en kruip olie gebruikt en nu werkt het wel, maar moet wel de motorkap is tot ca. 40 cm handmatig laten zakken en daarna dichtdrukken met extra kracht op de rechter zijde. Als de kap dan niet goed sluit moet ik een aantal keer ontgrendelen, het slot heen en weer bewegen en uiteindelijk sluit hij dan weer fatsoenlijk. Is allemaal erg irritant en ik vraag mij af of dit pappen en nathouden is, of dat er nog iets aan gedaan kan worden.
 6. Jonge Jaguar-rijders gezocht!

  En wat is de leeftijd beperking jongens? max 30, 35 40 etc... Jullie zijn ten slotte jonge jag rijders
 7. Jonge Jaguar-rijders gezocht!

  snap ik Vic. ook met mijn 37 jaar hoor ik regelmatig dat ik te jong ben voor mijn auto, LOL
 8. Steun het Jaguar Forum!

  Ik doe ieder jaar een bijdrage dus begin volgend jaar zijn jullie weer aan de beurt. Doe het graag, want ben dol op het Forum
 9. Jonge Jaguar-rijders gezocht!

  Erg leuk idee. Nou ben ik 37, maar voel me 27 dus moet wel lukken zo denk ik. Mijn X350 doet graag mee
 10. Spiegels X350

  Ik heb mijn zekeringen nog nagekeken, maar daar is niks mis mee. Maar ik zal links eens loshalen en kijken of rechts dan weer helemaal inklapt.
 11. Spiegels X350

  Sinds ik mijn linker buitenspiegel heb vervangen, willen ze beide niet meer inklappen bij 2x afsluiten (ook niet als ik de knop op de linkervoordeur gebruik). Ik heb beide spiegels verscheidene malen met kruipolie ingespoten op het mechaniek. De rechter buitenspiegel beweegt minimaal. De linker geeft geen kick. Handmatig inklappen gaat wel soepel. Heeft een van jullie een idee wat het euvel is.
 12. Misschien heb je gelijk Wim. Daarentegen is Tesla heel wat verder dan LeEco. Productie loopt niet perfect, maar goed; Tesla is een jong merk. Tesla heeft wel wat weg van Apple als het gaat om hype Maar OT weer. Een luxe merk erbij voor Tata. Ik hoop dat ze Daimler weer nieuw leven inblazen. Zou met retro designs kunnen als de Bertone B99.
 13. Als dat maar goed gaat. 900 miljoen is een hoop geld en het is een behoorlijke gok. Hadden ze beter in Tesla kunnen steken.
 14. Technische dag Heinkenszand

  Voor iedere oplossing hebben we gemiddeld 3 nieuwe problemen. Of als ik een manager ben, 3 nieuwe uitdagingen. Alles omvattend heet dit de "wet van behoud van ellende". En deze wet laat de schoorsteen nou eenmaal roken....
×