Ga naar inhoud

robertvl

Club Donateur
 • Aantal items

  359
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

robertvl won de laatste dag op 29 februari 2016

robertvl had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

61 Toppertje

Over robertvl

 • Verjaardag 04/20/1980
 • Leeftijd 37

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Heiloo
 • Hobbies
  Auto's, Lezen (Star Trek, Star Wars etc...), Dansen (Zouk, Salsa, Bachatta)
 • Leeftijd 37

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Hallo allemaal. Ik ben Robert en kom uit Heiloo. Ik werk voor Shell in Amsterdam. Ik heb een Jaguar XJ (X350) 4.2 V8 Executive uit 2003. Een droom is werkelijkheid geworden en als ik een nog grotere glimlach krijg tijdens het rijden, dan valt waarschijnlijk de bovenkant van mijn hoofd er af ;).
 • Leeftijd 37

Recente bezoekers van dit profiel

318 profielweergaven
 1. Jaguar X760, de XE

  Het gebruik van geel is niet mijn smaak. Voor de rest hebben ze het bescheiden gehouden. Ik heb Arden wel ergere dingen zien doen met een Jaguar LOL
 2. Technische dag Heinkenszand

  En een mooie aan de foto te zien
 3. Technische dag Heinkenszand

  Ola. Even een vraagje van mij. Onlangs is iemand zo lief geweest om mijn linker buitenspiegel te vernaggelen. Een nieuw exemplaar wordt besteld door G&G en op de technische dag ga ik deze er op zetten. Ik begreep van Raymond dat de vervanging van de spiegel op een XJ X350 niet erg ingewikkeld is en dat er altijd wel een paar handige mensen rondlopen op de technische dag. Ik krijg sowieso een korte instructie van Raymond, maar als er mensen zijn die me daarna verder kunnen helpen, graag .
 4. Daarom heetten de Daimlers in de VS Jaguar Van Den Plas. Zou dus geen probleem moeten zijn
 5. Technische dag Heinkenszand

  Dennis en ik zijn weer van de partij
 6. TATA heeft nog steeds de rechten van Daimler waar sinds 2009 (X358 Daimler Super8) niks meer mee gedaan wordt. Waarom blazen ze Daimler niet nieuw leven in?
 7. Jaguar komt met elektrische I-Pace

  Dan weet ik nu eindelijk hoe al die X-type eigenaren zich voelen Wim,
 8. Jaguar komt met elektrische I-Pace

  Ik riskeer waarschijnlijk hooivorken, brandende toortsen en pek met veren bij de volgende meet, maar ik vind de i-Pace een erg mooie auto. Sterker nog, ik ben erg te spreken over de XE, XF, XJ, E-Pace, F-Pace en F-Type. Maar het oude Jaguar vind ik zoals zovelen hier mooier. In dit geval vind ik het dan nog mooier ;).
 9. Zo net thuisgekomen. Hadden even een rustmoment bij mijn schoonmoeder genomen op de terugweg en die vond het helemaal niet vervelend om haar kleindochter te zien . Was een geweldige dag. 17 Jaguars door Zeeland. Een geweldig gezicht. Joke en Raymond, wederom geweldig geregeld en bedankt voor jullie eindeloze gastvrijheid.
 10. Bij deze wil ik Dennis Twilhaar aanmelden voor de tourrit. Hij komt met zijn S-type 2.7D uit 2007 (X205). Dennis gaat binnenkort een profile aanmaken op het forum.
 11. Als het kan zullen Ingrid, Elena en ik er ook bij zijn. E.e.a. is afhankelijk van wanneer de operatie in het AMC voor Elena gepland staat
 12. Forum meeting 2017

  Dat zal mijn maatje Dennis leuk vinden om te horen
 13. Jaguar komt met elektrische I-Pace

  De I-Pace; ik vind 'm leuk
 14. Joke, Raymond Was weer een superdag. Veel interessante info over de automaat revisie. Eten en drinken was weer geweldig goed geregeld (overvloed, overvloed). Mijn maatje Dennis en ik hebben ons prima vermaakt. Complimenten in het kwadraat!!!!!!
 15. XJ X351 facelift foto's

  Die komt pas in 2019. We zullen het dus nog even moeten doen met de X351 in gefacelifte toestand.
×