Ga naar inhoud

robertvl

Club Donateur
 • Aantal items

  420
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  4

robertvl won de laatste dag op 1 januari

robertvl had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

78 Toppertje

Over robertvl

 • Verjaardag 04/20/1980
 • Leeftijd 38

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Heiloo
 • Hobbies
  Auto's, Lezen (Star Trek, Star Wars etc...), Dansen (Zouk, Salsa, Bachatta)
 • Leeftijd 38

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Hallo allemaal. Ik ben Robert en kom uit Heiloo. Ik werk voor TATA Steel in IJmuiden. Ik heb een Jaguar XJ (X350) 4.2 V8 Executive uit 2003. Een droom is werkelijkheid geworden en als ik een nog grotere glimlach krijg tijdens het rijden, dan valt waarschijnlijk de bovenkant van mijn hoofd er af ;).
 • Leeftijd 38

Recente bezoekers van dit profiel

729 profielweergaven
 1. 20180415_143618.jpg

  Dan zie ik je of/en de 6e of/en de 20e
 2. 20180415_143618.jpg

  Kees wat is dit toch een juweeltje. Daar mag je erg trots op zijn. Ben je er ook met de tour in Zeeland? En zo niet, zien we je dan met de BBQ?
 3. Nieuwe Series III XJ (type XJ4)

  Het is een bijzonder goed gelukt auto. Modern en nostalgisch ontwerp. Een respectvolle upgrade zou ik zeggen. Ik vind de led ringen in de koplampen erg gaaf. Zou mijn X350 niet misstaan denk ik zo
 4. Nieuwe Series III XJ (type XJ4)

  Ik vind de wielen juist heel mooi. Ach over smaak valt niet te twisten
 5. Bij Iron Maiden hebben ze in ieder geval goede smaak. Wat een mooie series III XJ
 6. Bodem plaat bescherming voorbumper X350

  Heb de onderdelen bij S&G besteld en ze zitten er inmiddels onder. Jack is weer mooi van onder
 7. Speciale XJS - Jaguar XJS Lynx Eventer V12

  Jaguar's eerste station wagon. LOL
 8. Test: Jaguar i-Pace (2018)

  Kan die er ook bij op 11 mei. Zo'n i-Pace met de BBQ zou wel heel gaaf zijn Mark
 9. Jonge Jaguar-rijders gezocht!

  Jongens ik moet helaas afzeggen voor zondag. Mijn vrouw dr gezondheid wisselt de laatste tijd sterk. Ze is erg moe hierdoor en heeft mijn hulp dan hard nodig om voor onze twee dochtertjes te zorgen. Ik zie jullie hopelijk allemaal op 11 mei tijdens de BBQ. Nogmaals bedankt voor de uitnodiging en veel plezier morgen!!
 10. Jaguar Land Rover in zwaar weer

  Johan, dit is een Bertone B99. Een soort eerbetoon aan Jaguar en die was er jaren voordat volvo kwam met zijn huidige ontwerpstijl. Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat volvo jaguar heeft nageaapt, LOL. En idd Wim, Sanoma berichtjes staan nou niet bepaald bekend om hun accuraatheid. Overdreven bericht voor een minimale terugval van een kwartaal.
 11. Test: Jaguar i-Pace (2018)

  Ik ben dol op mijn V8 plof ploffer en het geluid dat hij maakt is een onovertroffen genot. Toch gaat deze motor net als de dodo uiteindelijk de deur uit. Daar ben ik me van bewust. Dan is zo'n I-Pace zo slecht nog niet. Ik vind de auto erg mooi en qua vermogen en actieradius kom je ook niet te kort. Hou ik Jack wel voor de weekendjes ;). Voor de conversie naar elektrisch wat ik overigens zinniger vind dan waterstof, moeten we wel twee dingen onthouden: 1. Energie moet hernieuwbaar en groen zijn. Anders is je elektrische auto niets meer en niets minder dan een auto met kolen aandrijving. De uitlaat verschuift van je auto naar de kolen centrale 2. Laadtijden van een paar minuten voor een 100 kWh pakket zijn niet mogelijk. Dan heb je namelijk een >600 kW laadpaal nodig. Bij dergelijke energie overdracht snelheden, loopt de temperatuur zo enorm op dat de grond waar je op staat gaat smelten
 12. Bodem plaat bescherming voorbumper X350

  Dankje Hans, die zoek ik inderdaad. De plaat zit al jaren met ijzerdraad en tie rips vast en is ook niet meer een geheel. Eergisteren bleef er een stukje hangen achter een parkeerbiels. Dus het is nu echt over met het ding.
 13. Bodem plaat bescherming voorbumper X350

  Bij mijn X350 heeft een deel van de plastic beplating onder de voorbumper losgelaten. Het hangt er nu onder als het ware. Ik ga het binnenkort met Tie rips vastmaken, maar ben eigenlijk op zoek naar iemand die dit soort beplating 2e hands / nieuw kan leveren. Ik heb Jaguaronderdelen en Exco al geprobeerd maar kan niks vinden. Tips iemand?
 14. X350 5/2003 alarm wat soms afgaat

  Klopt, daar heb ik aan gedraaid, maar dat had niet het gewenste resultaat. Het rechter slot klikt altijd vast als je deze handmatig beweegt. Het linker slot (bijrijder kant) niet. Ik hoop nu dat ingevet houden ervoor zorgt dat beide kanten goed sluiten.
 15. Jonge Jaguar-rijders gezocht!

  Ach, Vandaag dacht iemand toen ik het over mijn afstudeerstage periode op het werk had, dat het om 2 jaar geleden ging. Toch wel heel vleiend dat mensen je aanzien voor 26 als je 37 bent, hahahaha. Of de beste collega moet nodig weer eens naar Hans Anders (Alleen de kwaliteit is anders) Maar veel plezier iedereen in maart. Met de BBQ, tocht in Zeeland en de Technische dag bij G&G vermaak ik me sowieso genoeg ieder jaar.
×