Ga naar inhoud

robertvl

Members
 • Aantal items

  470
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  9

robertvl won de laatste dag op 21 augustus

robertvl had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

110 Toppertje

Over robertvl

 • Verjaardag 04/20/1980
 • Leeftijd 38

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Heiloo
 • Hobbies
  Auto's, Lezen (Star Trek, Star Wars etc...), Dansen (Zouk, Salsa, Bachatta)
 • Leeftijd 38

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Hallo allemaal. Ik ben Robert en kom uit Heiloo. Ik werk voor TATA Steel in IJmuiden. Ik heb een Jaguar XJ (X350) 4.2 V8 Executive uit 2003. Een droom is werkelijkheid geworden en als ik een nog grotere glimlach krijg tijdens het rijden, dan valt waarschijnlijk de bovenkant van mijn hoofd er af ;).
 • Leeftijd 38

Recente bezoekers van dit profiel

973 profielweergaven
 1. robertvl

  Jaguar C-X75 uit Spectre

  dit zou een mooie oefening voor de nieuwe XK zijn
 2. robertvl

  Bak spoelen Y / N?

  Ik heb in november 2014 bij G&G tijdens de technical meeting mijn bak laten spoelen. Er stond toen 199000 km op de teller. Heb sindsdien ruim 65000 km gereden zonder enig probleem met de automatische transmissie. Voor volgend jaar heb ik de spoeling weer op mijn lijst staan. Het advies van Kroon is om iedere 80000 km de bak te laten spoelen en rond maart / april 2019 is het weer tijd.
 3. robertvl

  Jaguar gaat nieuwe, oude radio's bouwen!

  Leuk dat JLR dit nu ook doet naast andere fabrikanten. Is trouwens geen goedkoop grapje om te laten doen. Kost zo'n 1200 euro
 4. robertvl

  Jaguar gaat elektrische E-types bouwen

  Ik vind het eigenlijk wel gaaf en een respectvolle ombouw. Ik vind het ook knap dat de elektrische versie lichter is dan de benzine versie. Dat is toch vaak andersom. En ja smaken verschillen, maar ik vind het dashboard wel erg mooi. In deze fase waar fabrikanten naast benzine (en in mindere mate diesel) ook met waterstof en elektriciteit bezig zijn, kan Jaguar niet achterblijven.
 5. robertvl

  Gesnapt: gefacelifte Jaguar XE

  Nu nog een SVR versie bij de facelift en een estate zou ze verkopen ook geen windeieren leggen
 6. robertvl

  F-type

  Vrij logische punten allemaal. De P300 zou nog wel eens beter kunnen scoren dan de P340 vanwege het lagere gewicht en de betere balans in de neus. Toch als de emotie zou regeren voor mij de V6 of zelfs de geweldige SVR met 5.0 V8. Dat geluid is gewoon geweldig. Daar kan geen 4 pitter aan tippen, hoe ze ook knoeien met de uitlaat. Maar ja, dan moet ik de loterij winnen :P. En ik ben al zo blij met mijn X350 4.2 V8
 7. robertvl

  F-type

  Alvast veel plezier met je nieuwe F-Type deepee. Toch een vraagje. Waarom de 2.0 i4 en niet de veel mooier klinkende 3.0 V6?
 8. robertvl

  F-type

  Tegenwoordig is dus elektronica en vooral het infotainment systeem dat voor problemen zorgt bij auto's. Toch wel schandelijk dat als je 80 ruggen neerlegt voor een auto, dat dit niet in orde is.
 9. robertvl

  nieuwe XK als 2+2 naast de F-type

  Het zou een mooie uitbreiding zijn. De F-type is als 2 persoon coupe / cabriolet nooit een opvolger voor de XK (X-150) geweest, daar dit meer een 2 + 2 GT model is geweest. Aan de SUV's E & F-Pace wordt goed verdiend en ook de I-Pace legt JLR geen windeieren. Laten we hopen dat dit soort financiële boosts gebruikt worden om een nieuwe XK de wereld in te helpen.
 10. Gaan we weer een rijtje midnight black metallic maken zoals vorig jaar
 11. robertvl

  F-type

  Op Autoweek staat een recensie van 2.0 SC: https://www.autoweek.nl/autoreview/45289/jaguar-f-type-coupe-20-i4-300pk-2018/ Voor de rest denk ik dat de F-type voor velen op dit forum nog te duur is. Voor minder dan 50000 euro heb je ze niet, terwijl je voor 15000 - 20000 euro zijn voorganger (X150) kunt kopen
 12. robertvl

  Jubileum versie Jaguar XJ

  Overgenomen inclusief de tikfouten die Autoweek maakt: Seris 2, LOL Die opmerkelijk andere koets van de X351 vereist voor sommigen nog steeds gewenning. Ik vind hem erg mooi, maar da's een kwestie van smaak. Wel gek dat de XJ50 alleen als diesel wordt geleverd. Zeker in deze anti diesel tijd.
 13. robertvl

  Op zoek naar een X350

  De 4.2 V8 is inderdaad redelijk zuinig. Ik rij er 1 : 10.4 mee gemiddeld en da's aanzienlijk zuiniger dan de NEDC waarde van 1 : 9.2. En dan rij ik niet met een ei onder mijn pedaal . De reguliere 4.2 V8 is eigenlijk al idioot snel. Het gemak waarmee je op "stoute" snelheden zit is ongekend. Ik heb ook de supercharged versie gereden van Chris (2007 versie). Dat is helemaal belachelijk, maar wel heel gaaf. Dus als je een V8 kan scoren, doe het. Qua kosten is hij nauwelijks duurder dan de V6 en een V8 is gewoon vetter, LOL.
 14. 67 auto's. Dat wordt weer een mooie volle bak. Zondag ochtend vroeg ga ik samen met mijn vader Jack weer helemaal mooi glimmend maken. Hij moet er natuurlijk wel weer mooi bi staan naast al zijn X350 broers
 15. robertvl

  Op zoek naar een X350

  1584 kg voor een 4.2 V8. De gemiddelde Opel Astra weegt al meer tegenwoordig en dan moet je het met een armzalig 1.4-tje doen, hahahaha. Veel mensen hebben er moeite mee te geloven dat zo'n sloep van 5.09 m zo weinig weegt.
×