Jump to content

robertvl

Members
 • Content Count

  646
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

robertvl last won the day on February 10 2020

robertvl had the most liked content!

Community Reputation

198 Toppertje

About robertvl

 • Birthday 04/20/1980
 • Age 40

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Heiloo
 • Hobbies
  Auto's, Lezen (Star Trek, Star Wars etc...), Dansen (Zouk, Salsa, Bachatta)

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Hallo allemaal. Ik ben Robert en kom uit Heiloo. Ik werk voor TATA Steel in IJmuiden. Ik heb een Jaguar XJ (X350) 4.2 V8 Executive uit 2003. Een droom is werkelijkheid geworden en als ik een nog grotere glimlach krijg tijdens het rijden, dan valt waarschijnlijk de bovenkant van mijn hoofd er af ;).

Recent Profile Visitors

2039 profile views
 1. Bij een auto van 1 jaar oud? Dat zou wel ernstig slecht zijn van Jaguar.
 2. Kees, je moet de titel aanpassen. Er staat F-Pase ipv F-Pace, LOL O.T. Blijf het een mooie cross over vinden. Nu nog iets mooier geworden.
 3. Hebben die de rits update gekregen? Uit ervaring weet ik dat die binnen een paar weken / maanden afbreken. Heb inmiddels onder garantie nu mijn derde Jaguar jas.
 4. Ach en anders noemen we het niet de Zeeland tour, maar het Zeeland huwelijk, zeggen we sorry, storten een euro op het rode kruis en is alles weer vergeven.
 5. Met de E-Pace heeft Jaguar eigenlijk al een C-segment hatchback in zijn portfolio. Weliswaar een cross-over in de vorm van een opgehoogde hatchback, maar een hatchback nietemin. Maar goed, als ze JLR gebruik willen maken van het BMW 1-serie platform, hoop ik dat ze er wat mooiers van maken dan BMW nu doet. De 1-serie is totaal uit verhouding om over de groteske 2-serie GC maar niet te praten. Grappig dat ze bij JLR nooit gedacht hebben aan een samenwerking met Tesla zelf. De batterij(management) en elektromotor techniek van Tesla is beter dan wie dan ook. In plaats da
 6. In 2018 hadden we 6 zwarte X350's op een rij bij de forum BBQ. Was heel gaaf
 7. Hoe gaat dat op het moment met evenementen plannen. Rutte & co hebben de boel weer aardig verziekt afgelopen dinsdag.
 8. Een vriend van mij is onlangs uit zijn BMW 330 Ci overgestapt op een echt merk. Hij heeft een 2010 XKR 5.0 V8 gekocht. Hij gaat kijken of hij ook 13 september kan meerijden. Ik hoop dat 't gaat lukken, want zo'n dikke V8 in het rijtje zal een mooie toevoeging aan de toer zijn :).
 9. Je had toch ook olijfje Raymond? Of is deze verkocht?
 10. robertvl

  Inbraak

  Wat vreselijk allemaal Raymond. Ing en ik voelen met jullie mee. Je gevoel van veiligheid en eerlijkheid in de wereld wordt enorm aangetast. In 2013 werden we gebeld tijdens onze vakantie in Zuid Afrika dat er bij ons was ingebroken. Duizenden euro's euro schade en vooral veel persoonlijke dingen gestolen waarvan de monetaire waarde vaak 0.0 is, maar de persoonlijke waarde oneindig hoog. De verzekering keert uiteindelijk uit, de schade wordt "deels" hersteld, maar je gevoel van veiligheid en de indringing op je privacy blijft een tijdje hangen. Heel veel sterkte van ons vieren gew
 11. Een broeihaard voor bacteriën..... corona is een virus. Maar goed. Contact onderzoek heeft overigens al uitgewezen dat de kans dat je corona oploopt door het aanraken van oppervlakken uiterst klein tot verwaarloosbaar klein is. Dus dat JLR dit intwikkeld om minder vette vingerafdrukken op t scherm te hebben, prima. Maar vanwege corona is zo'n kul verhaal. Het aanraakscherm van de X350 is overigens vrij simpel en grafisch gezien compleet achterhaald. Maar net als de Nokia 3310, onverwoestbaar en extreem betrouwbaar. En ik ben de enige die er aan zit dus tja....
 12. Ik ga voor je duimen Rene. Zal mijn twee donderstenen als "duim" hulptroepen inroepen
 13. Ik begreep dat het nog onzeker is of Heisenberg erbij zal zijn
 14. beide weekenden zijn prima wat mij betreft
 15. Forum meeting in September, leuk. De rally heb ik geen interesse in. G&G is ook bezig met het plannen van een tourrit. Daar ga ik sowieso naar toe. Dus ligt er een beetje aan wanneer de forum meeting gaat plaatsvinden, of ik erbij kan zijn.
×
×
 • Create New...