Jump to content

robertvl

Members
 • Content Count

  612
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

robertvl last won the day on February 10

robertvl had the most liked content!

Community Reputation

183 Toppertje

About robertvl

 • Birthday 04/20/1980
 • Age 39

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Heiloo
 • Hobbies
  Auto's, Lezen (Star Trek, Star Wars etc...), Dansen (Zouk, Salsa, Bachatta)
 • Age 39

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Hallo allemaal. Ik ben Robert en kom uit Heiloo. Ik werk voor TATA Steel in IJmuiden. Ik heb een Jaguar XJ (X350) 4.2 V8 Executive uit 2003. Een droom is werkelijkheid geworden en als ik een nog grotere glimlach krijg tijdens het rijden, dan valt waarschijnlijk de bovenkant van mijn hoofd er af ;).
 • Age 39

Recent Profile Visitors

1742 profile views
 1. Ja het is inderdaad afwachten wat het RIVM gaat doen. Ik denk dat we toch al gauw aan september moeten denken, maar goed we zien wel. Mijn agenda staat open :). Ik hou de gegevens over besmettingen dagelijks bij en pas de voorspelling over het maximum daar op aan. Er zijn alleen wel wat problemen. Het aantal besmettingen is 7 - 10x meer dan dat er gemeten wordt. Mensen die thuis zitten met corona worden niet meegeteld en van de mensen die getest worden; de test is alles behalve accuraat. Er zijn mensen tot 4x getest en die zouden geen corona hebben. Na een scan van de longen, bleken ze dus wel corona te hebben. Ook maakt de test geen goed onderscheid tussen corona en reguliere influenza. Dan zou je denken dat ze het aantal doden goed registreren. Niet dus. Het dag getal is een mengeling van registraties over een aantal dagen. Daarnaast worden mensen die overlijden aan corona en mensen die mogelijk aan corona overleden zijn op een hoop gegooid. Er is geen tijd om sectie uit te voeren en het zeker te weten.
 2. Het wordt tijd dat ik de onwaarschijnlijkheidsaandrijving ga aanzetten
 3. De Dark Tower boeken (8 delen) van Stephen King kunnen je zoet houden. De Simarillion van Tolkien is altijd goed voor wat hoofdpijn en voor wie interesse heeft, ik heb nog 300+ star wars boeken en comics liggen van voor dat Disney besloot het expanded universe te resetten en de rest van star wars te verneu#&^%.
 4. Ja het is spijtig, maar nodig. Een 2e Italië is het laatste wat we willen. Vlak na de 1e wereldoorlog brak de Spaanse griep los en vielen er 150 miljoen doden. De oma van mijn vrouw heeft deze nog meegemaakt en moest in 1924 thuisblijven. Dat was 6 jaar na de uitbraak! Gelukkig zijn we op technisch en medisch gebied flink verder. Dus ik hoop dat de progressie van dit virus gauw genekt wordt. De komende weken Netflixen om de populatie te redden. Makkelijker kan haast niet zou je denken. Toch vonden een aantal mensen die het DEBIEL-20 virus had, dit toch te moeilijk
 5. Raymond, ik mag aannemen dat de tour verzet wordt tot nader orde gezien de nieuwe verscherpte maatregelen die tot 1 juni gelden m.b.t bijeenkomsten.
 6. Wordt een evolutie van de X351. Dat heeft Ian Callum een paar jaar terug al gezegd. De ontwerptaal switch die ze gemaakt hebben met de X250 (Mark I XF) was dermate drastisch dat ze nu verder borduren hierop. De oude klassieke lijnen kunnen we dus vergeten vooral omdat het Jaguar "nieuwe stijl" aanzienlijk beter verkoopt dan de "oude stijl". En hoewel ik het nieuwe Jaguar nog steeds mooi vind, kan het niet in de schaduw staan van mijn X350; laat staan een XJ4 Series I t/m III, XJ40, X300 of X308 Ik mag wel hopen dat er meer dan 400 km uit dat batterij pakket gaat komen. Tesla pulkt er >600 km uit bij een Model S. Dit moeten ze op zijn minst gaan halen bij de nieuwe XJ. Weet iemand de code naam; X352??
 7. Ik ben benieuwd. Hopelijk dat de XJ beter in elkaar zit dan de I-Pace, want 1 fase laadtechniek en een praktische actieradius van 250 km is natuurlijk niet echt "space, pace and grace" te noemen, LMAO
 8. Wat vind je er van Kees? Ik vind de F-Type Series III mooi, maar de Series I en II blijven mijn voorkeur genieten. De neus is beter in balans met de verticale koplampen. Ook jammer dat de V6 wel in de VS wordt geleverd, maar niet hier. Was toch de best klinkende optie. De i6 met mildhybrid tech kon geloof ik niet in de F-Type vanwege ontwerptechnische redenen. Nou ja, dan maar de 450 pk V8 hè
 9. O wat een narigheid René. Sterkte met je zus
 10. Een flinke facelift dus. Dat nieuws m.b.t. de 6 cilinders lijkt me sterk. JLR heeft een vrij nieuwe i6 motor in de coulissen die in steeds meer modellen nu wordt ingezet om de V6 te vervangen. Deze 3.0 i6 niet gebruiken voor de Series III F-Type, lijkt me een verspilling van materiaal. Daarnaast wordt de i4 ook veel gebruikt en volgens mij worden er toch ook genoeg F-types met deze motor verkocht. Al deze motoren in de ban doen en gelijk beginnen met een BMW V8 van 450 pk is absurd. De concurrentie heeft minder krachtig gemotoriseerde versies en daarmee zou JLR een hele groep klanten de rug toekeren. Lijkt me wederom erg sterk. Volgend jaar gaan we het zien als de vernieuwde F-Type op de markt komt.
 11. Duidelijk geen whisky liefhebber, LOL 🤣
 12. Klinkt heel leuk Raymond. Zaterdag 8 februari ben ik op het Hielander Whisky Festival in Alkmaar, dus voor mij gaat het helaas niet lukken. Voor alle andere X350 bezitters alvast veel plezier gewenst.
 13. Wijs besluit Raymond. Heel veel sterkte en een goed en snel herstel toegewenst van Ingrid, mijn 2 kleine monstertjes en ikke.
 14. Kees wat gaaf dat je weer terug bent als moderator
×
×
 • Create New...